Olumlu düşünmek tabi ki ruhumuzu sağaltır. Ama gerçekçi de bakmak lazım olaylara. Ben burada gelsin de nasıl gelirse gelsin diyen insanlar görüp dehşete kapılıyorum. Hayır efendim, gelecekse adam gibi gelsin. Yok benim abuk sabuk insanlarla ugrasacak halim. Karsi tarafi alkayip pullayan yorumlara da itibar etmem. Ben kendi kusurlarımı biliyorum. Bana sen şahanesin diyen fallara da hiç itibar etmiyorum.... sadece bir ornek ; sen bu adamın dengesizligini tutarsizligini gelgitlerini tolere edebilecek güçteysen ben uğraşırim diyorsan amenna. Fedekaralığı ve emek vermeyi kendinden ödün vermek olarak algılama yanılgısına düşmemek de lazım. İşte bu noktada hepimiz duygularımıza yenik düşüyoruz.zaten sezgi disinda hem tum diger falcilar (olumsuzu pat diye soyleyenlwr dahil) ve kendi hislerimde evet var bir kesinlikle bir sey diyorlar. Sadece bazen karsidaki kisinin dengesiz davranislari bizim kafamizi karistirir ya... o noktadayim. Sanirim biraz daha zaman lazim bize.. yoksa bende sezgi icin aynisini dusunuyorum. Gelecek cikar cikmaz ona harbiden takilmiyorum su anda benim icin an en onemlisi. Ama bukadar cok kisiyi memnun birakmayi basarmissa bende artik suphe etmeyi birakmaliyim sanirim..
Ben çok önemsememiştim ama hakkını yemeyeyim kemal devrim de bilmiş.7-10 temmuz arası diye de gün vermiş... bak sen pembişe"Bayram ayağına eski sevgiliye mesaj atacaksanız atmayın, azıcık laik olun laik... Din ve aşk işlerini birbirinden ayırın..."
Ben aldım böyle bir mesaj hemde toplu mesaj ayağına atmış...
Temmuz ayının ilk günleri bir bahane ile yazacak diyen sezgi oldu. İletişim olacak bu tarihlerde iletişime geçecek diyenler vence, asenat ve geysu oldu.
Kemal devrim bana da tarihi net bilmis :)Ben çok önemsememiştim ama hakkını yemeyeyim kemal devrim de bilmiş.7-10 temmuz arası diye de gün vermiş... bak sen pembişe
Ihtimal vermiyor musun peki :)ya sezgi beni o sorduğum kişiyle nişanlandırmıştı.. yani özleminden iki büklüm oluyor gibi şeyler de yazmıştı ama .. inanmak isterdim gerçekten :)
Ihtimal vermiyor musun peki :)
Bu sezgi hangi sitede ki sezgi?Sezgi anda ve yakın gelecekte efsane bana göre. Uzak gelecekde zaten kendisi de iddialı değil... çıkar çıkmaz bilemem ama ben onun enerjisini seviyorum. O bana baktıktan sonra başka fal ihtiyacı hissetmedim hiç.
Bu erkekleri anlamak gerçekten güç... hayatın keşmekeşi içinde kimsenin kendine bile tahammülü yokken seni öylesine arkadaş gibi aramaz ama aslada adam gibi çıkıp ortaya evet hata yaptım evet özledim ondan aradım da demez. Hep bir bahane arkasına sığınma ödlekligi. Valla kadınlar daha cesur... bence bosuna değil. Onun yaptığı gibi davran bence sende. Üstüne gitme. Anlaşılır kısa sürede bence...aslında şöyle; sezgi şu ana baktığımda diye yazmıştı ailesi bi kızla tanıştırmış onu kız onu çok istemiş etkilenmiş bu istememiş bunu öğreneceksin o sana anlatacak demişti. bana böyle bişey anlattı gerçekten geçen hafta . bu kısım doğruymuş . biz tekrar iletişime geçtik ama yani ben bir özlem bir sevgi bir hoşlantı hissedemiyorum .. arkadaş gibi olduk:) tekrar neden iletişime geçtiğini de çok anlayabilmiş değilim aama bişey yok ortada yani..
Binnaz da... Ama yakalamak mesele.Bu sezgi hangi sitede ki sezgi?
Teşekkür ederim :) peki önerdiğiniz bska biri var mı benim baktirdiklarim pek öyle güvenilir değildi galibaBinnaz da... Ama yakalamak mesele.
Bu erkekleri anlamak gerçekten güç... hayatın keşmekeşi içinde kimsenin kendine bile tahammülü yokken seni öylesine arkadaş gibi aramaz ama aslada adam gibi çıkıp ortaya evet hata yaptım evet özledim ondan aradım da demez. Hep bir bahane arkasına sığınma ödlekligi. Valla kadınlar daha cesur... bence bosuna değil. Onun yaptığı gibi davran bence sende. Üstüne gitme. Anlaşılır kısa sürede bence...
ahcik, bende senin gibi düşünüyorum. bu iki falcının da hak ettiklerinden çok ilgi gördüklerini düşünüyorum. gerçekten bende de anı hiç bilememişlerdir. Asenatın gelecek için dediği şeyin çıkma olasılığı da yok şu an için. aşk konusunda olumsuz konuşmuştu, ona tuttu diyemiyorum zaten ona fal attığımda da ayrıydık.Bende mi sorun var anlamadım kızlar. Asenata da Sezgiye de daha önce baktırdım. İkisinde de tek kelime çıkmadı. Adamın hayatındaki diğer kişiyi göremediler, sana çok aşık kafasını toplasın geri dönecek dediler.
Sezgiye baktırdığımda bayrama bir hafta vardı. Adam bayramda arar diye düşündü herhalde. Önümüzdeki günlerde arayacak, kalabalık içindesin aradığında diye bir şey söylemişti. Bir sene oldu arayan yok.
Asenat çok daha vahim. Katinada anahtar kartının anlamını biliyorsunuzdur. Anahtar kartı çıkmış, evinizin anahtarı bu, çok yakında evleniyorsunuz dedi ki o an falın tırt olduğunu zaten anlayıp önemsememiştim.
Şimdi bir Asenat furyası almış başını gidiyor ki benim aklımda daha kart anlamlarını bilmeyen veya bilip kendine yontan bir kadın olarak kaldı hep. Ya da dediğim gibi sorun bende
evet, karnım doysun pastam dursun beklentisi erkeklerdekiBana sanki aç gözlülüktenmiş gibi geliyor hani şimdi birine bağlansa seçeneklerini kapatacakmış gibi.. acaba yeni seçeneklere de açık olmak için mi daha iyisini bulurum gibi.. böyle düşündükçe de bi soğuma oluyor erkek milletine ve özellikle ona karşı ama :) bilemiyorum. ben de aynen onun gibi davranıyorum dışarı çıkıyoruz arkadaşım gibi sohbet ediyorum havadan sudan işten öyle manalı hareketler davranışlar bakışlar yapmamaya çalışıyorum mesaj atmıyorum buluşalımı diye ben söylemiyorum .. çok anlamsız şeyler yaa:)
Tam ergen kafası demek istiyorum ama yok değil, tastamam erkek kafası.. bizde 40 yaş üstü insanlarız. Teraneler hep aynı.. Hani ben baskıcı kurcalayan soran soruşturan biri de değilim. Kendimi yerim ama ona belli etmem. Kıskanmıyorsun çünkü umursamiyorsin diye trip atan oydu. Belli etsen bunaldım der. Valla zor bu işler... aynen böyle dur bakalım. Uygun zamanda konuşur halledersin inşallah.Bana sanki aç gözlülüktenmiş gibi geliyor hani şimdi birine bağlansa seçeneklerini kapatacakmış gibi.. acaba yeni seçeneklere de açık olmak için mi daha iyisini bulurum gibi.. böyle düşündükçe de bi soğuma oluyor erkek milletine ve özellikle ona karşı ama :) bilemiyorum. ben de aynen onun gibi davranıyorum dışarı çıkıyoruz arkadaşım gibi sohbet ediyorum havadan sudan işten öyle manalı hareketler davranışlar bakışlar yapmamaya çalışıyorum mesaj atmıyorum buluşalımı diye ben söylemiyorum .. çok anlamsız şeyler yaa:)
Tam ergen kafası demek istiyorum ama yok değil, tastamam erkek kafası.. bizde 40 yaş üstü insanlarız. Teraneler hep aynı.. Hani ben baskıcı kurcalayan soran soruşturan biri de değilim. Kendimi yerim ama ona belli etmem. Kıskanmıyorsun çünkü umursamiyorsin diye trip atan oydu. Belli etsen bunaldım der. Valla zor bu işler... aynen böyle dur bakalım. Uygun zamanda konuşur halledersin inşallah.
Yok ya bence bilmedi bu falcilar icindeki zehiri dokuyorlarfama bana ölümcül kötü bir fal attı en son falında. Geberdim resmen.
Önceki fallarında ufak tefek çıkanlar olmuş ama asıl olaylar tırt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?