Binnaz Abla

Olumlu düşünmek tabi ki ruhumuzu sağaltır. Ama gerçekçi de bakmak lazım olaylara. Ben burada gelsin de nasıl gelirse gelsin diyen insanlar görüp dehşete kapılıyorum. Hayır efendim, gelecekse adam gibi gelsin. Yok benim abuk sabuk insanlarla ugrasacak halim. Karsi tarafi alkayip pullayan yorumlara da itibar etmem. Ben kendi kusurlarımı biliyorum. Bana sen şahanesin diyen fallara da hiç itibar etmiyorum.... sadece bir ornek ; sen bu adamın dengesizligini tutarsizligini gelgitlerini tolere edebilecek güçteysen ben uğraşırim diyorsan amenna. Fedekaralığı ve emek vermeyi kendinden ödün vermek olarak algılama yanılgısına düşmemek de lazım. İşte bu noktada hepimiz duygularımıza yenik düşüyoruz.

Ben çok önemsememiştim ama hakkını yemeyeyim kemal devrim de bilmiş.7-10 temmuz arası diye de gün vermiş... bak sen pembişe

Bende mi sorun var anlamadım kızlar. Asenata da Sezgiye de daha önce baktırdım. İkisinde de tek kelime çıkmadı. Adamın hayatındaki diğer kişiyi göremediler, sana çok aşık kafasını toplasın geri dönecek dediler.
Sezgiye baktırdığımda bayrama bir hafta vardı. Adam bayramda arar diye düşündü herhalde. Önümüzdeki günlerde arayacak, kalabalık içindesin aradığında diye bir şey söylemişti. Bir sene oldu arayan yok.
Asenat çok daha vahim. Katinada anahtar kartının anlamını biliyorsunuzdur. Anahtar kartı çıkmış, evinizin anahtarı bu, çok yakında evleniyorsunuz dedi ki o an falın tırt olduğunu zaten anlayıp önemsememiştim.
Şimdi bir Asenat furyası almış başını gidiyor ki benim aklımda daha kart anlamlarını bilmeyen veya bilip kendine yontan bir kadın olarak kaldı hep. Ya da dediğim gibi sorun bende

Ihtimal vermiyor musun peki :)

aslında şöyle; sezgi şu ana baktığımda diye yazmıştı ailesi bi kızla tanıştırmış onu kız onu çok istemiş etkilenmiş bu istememiş bunu öğreneceksin o sana anlatacak demişti. bana böyle bişey anlattı gerçekten geçen hafta . bu kısım doğruymuş . biz tekrar iletişime geçtik ama yani ben bir özlem bir sevgi bir hoşlantı hissedemiyorum .. arkadaş gibi olduk:) tekrar neden iletişime geçtiğini de çok anlayabilmiş değilim aama bişey yok ortada yani..

ben hem Sezgiye hem de Asenat a baktırmış biriyim. Sezgi bende ne anlık durumu ne de geleceği bildi... çok fena patlamış durumda şu an... Asenatın söylediği gibi gelişti durumlar, sonuçta da dediği gibi ilerleyecek sanırım.

Her enerji farklıdır. Sezginin çıkmamasını isteyenler için bir umut olabilirm belki diye yazdım

Bu erkekleri anlamak gerçekten güç... hayatın keşmekeşi içinde kimsenin kendine bile tahammülü yokken seni öylesine arkadaş gibi aramaz ama aslada adam gibi çıkıp ortaya evet hata yaptım evet özledim ondan aradım da demez. Hep bir bahane arkasına sığınma ödlekligi. Valla kadınlar daha cesur... bence bosuna değil. Onun yaptığı gibi davran bence sende. Üstüne gitme. Anlaşılır kısa sürede bence...

Bana sanki aç gözlülüktenmiş gibi geliyor hani şimdi birine bağlansa seçeneklerini kapatacakmış gibi.. acaba yeni seçeneklere de açık olmak için mi daha iyisini bulurum gibi.. böyle düşündükçe de bi soğuma oluyor erkek milletine ve özellikle ona karşı ama :) bilemiyorum. ben de aynen onun gibi davranıyorum dışarı çıkıyoruz arkadaşım gibi sohbet ediyorum havadan sudan işten öyle manalı hareketler davranışlar bakışlar yapmamaya çalışıyorum mesaj atmıyorum buluşalımı diye ben söylemiyorum .. çok anlamsız şeyler yaa:)

Yine Sezgi ve Asenat popüler olmuş. Sezginin bende tek kelimesi çıkmadı, karakter analizlerinin de yarısı doğru yarısı yanlıştı. Sanırım bizim enerjimiz hiç tutmadı.

Asenat ise anlık durumda başarılı fakat "vauvvv bu ayrıntıyı nasıl bilmiş" dedirtmedi açıkçası bana. Yine de enerjisinin güzel olduğunu düşünüyorum.

ahcik, bende senin gibi düşünüyorum. bu iki falcının da hak ettiklerinden çok ilgi gördüklerini düşünüyorum. gerçekten bende de anı hiç bilememişlerdir. Asenatın gelecek için dediği şeyin çıkma olasılığı da yok şu an için. aşk konusunda olumsuz konuşmuştu, ona tuttu diyemiyorum zaten ona fal attığımda da ayrıydık.

evet, karnım doysun pastam dursun beklentisi erkeklerdeki

Tam ergen kafası demek istiyorum ama yok değil, tastamam erkek kafası.. bizde 40 yaş üstü insanlarız. Teraneler hep aynı.. Hani ben baskıcı kurcalayan soran soruşturan biri de değilim. Kendimi yerim ama ona belli etmem. Kıskanmıyorsun çünkü umursamiyorsin diye trip atan oydu. Belli etsen bunaldım der. Valla zor bu işler... aynen böyle dur bakalım. Uygun zamanda konuşur halledersin inşallah.

Ne güzel yazmışsın, anlayışlı olsan, tripkar ve talepkar olmasan olmuyor, otoriter ve baskıcı olsan hiç olmuyor.Biz girdiğimiz kaba göre şekil alabiliyoruz aslında ama onlar ne istediğini tam olarak bilemiyor, ne istemediğini de açıkçası. zor işler velhasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…