katiliyorum bak martta yeni ayrilmistim durumlar berbat falan bana uzgunum geri donus yok dedi kartlar berbat cikmisti ne desin kasdin! ikincide bi tik olumluydu ama yine pembe tablo cizmedi
meleke ben haziranda baktırmıştım ekim sonu kasım başında olucak demişti zaman tutmadı diyelim hadi.sen dedi falı olumsuz bir enerjiyle çekmişsin kartları ama bence olumsuz bir durum yok dedi.sonra bu adamın karakterini pek beğenmedim çok nadirdir karakterini beğenmeyipte ilişkide mutlu olacaksınız dediğim insanlar siz mutlu olacaksınız dedi.yani sırf olumlu konuşmuor bence.ama çıkmadı da söyledikleri bilmiorum artık kafam o kadar karışıkki.
çok garip ya bazı falcılar falsepetinde bütün gün bütün gece online duruyor 2 bilemedin 3 falla kapatıyor dükkanı. nesibe geldi 6 dakika içinde meşgule düştü 11 fal aldı kapattı. o da bütün gün online dursa kaç fal gelecek acaba.şaşırdım ya piranalar gibi millet saldırdı nesibeyebu gönderdiğim 2.fal 2sinde de tesadüfen melek özü beklerken açık yakaladım sayfa yenilerken. ilk girdiğime eminim nerdeyse ama falım 4.5.sırada falan
hayret verici.
yalnız yetişelim diye alelacele gönderiyoruz enerjimizi sakatlamayız inşallah
çok garip ya bazı falcılar falsepetinde bütün gün bütün gece online duruyor 2 bilemedin 3 falla kapatıyor dükkanı. nesibe geldi 6 dakika içinde meşgule düştü 11 fal aldı kapattı. o da bütün gün online dursa kaç fal gelecek acaba.şaşırdım ya piranalar gibi millet saldırdı nesibeyebu gönderdiğim 2.fal 2sinde de tesadüfen melek özü beklerken açık yakaladım sayfa yenilerken. ilk girdiğime eminim nerdeyse ama falım 4.5.sırada falan
hayret verici.
yalnız yetişelim diye alelacele gönderiyoruz enerjimizi sakatlamayız inşallah
İlk fal benimm :)) hazırlıklı gitmezsen ilk 3te yer almak zor :) önceden kredi alıp, yazacaklarını da önceden hazırlamayınca araya en az 3 kişi giriyor, tecrübeyle sabittt :))
İlk fal benimm :)) hazırlıklı gitmezsen ilk 3te yer almak zor :) önceden kredi alıp, yazacaklarını da önceden hazırlamayınca araya en az 3 kişi giriyor, tecrübeyle sabittt :))
Beyzacan sen gördüğüm kadarıyla bi günde birden fazla fal baktırıosun sana bi sorum olcak bununla ilgili.. Mesela nesibeye heemn hemn 1 hafta içinde birden fazla fal gönderio musun? Gönderiosan bana bu kadar kısa zamanda fal gönderme diyo mu nesibe ? Ben şahsen melekten sonra bi de nesibeye fal göndermek istiyorum ama meleğin güzel yorumladığı falın enerjisini sakatlamak korkum.. Hani diyolar ya çok tarot baktırmayın diye
Nalan ablaya baktirsammi acabaa kahve mi baktirdiniz? kizlar ???
Canımcım dünkü konu ile ilgili yazdım özelde.
nesibenin facesinde gördüm canım yorumunu.sanırım o sensin.1.ciliğini kutlarıminşallaah güzel haberler alırsın arkadaşım
Beyzacan sen gördüğüm kadarıyla bi günde birden fazla fal baktırıosun sana bi sorum olcak bununla ilgili.. Mesela nesibeye heemn hemn 1 hafta içinde birden fazla fal gönderio musun? Gönderiosan bana bu kadar kısa zamanda fal gönderme diyo mu nesibe ? Ben şahsen melekten sonra bi de nesibeye fal göndermek istiyorum ama meleğin güzel yorumladığı falın enerjisini sakatlamak korkum.. Hani diyolar ya çok tarot baktırmayın diye
Canımm okuyunca bile nasıl güzel geldi anlatamam Nesibeye bir haftada birden fazla fal :)) Bu benim için rüyadan, hayalden öteye gidemez ne yazık ki.... ayda 1 kez gidebiliyorum, izin vermiyor çünkü.. Ona bile ikna edene kadar canım çıktı :))
En son baktırdığın tarottan memnunsan ve kısa süre olduysa, Nesibe de dahil kimseye gitmeni önermem tatlım.. Çünkü tarotun gerçekten güçlü bir enerjisi var...
Vallaha Cherry Nalândan çok memnundu ona çıkıyo dedikleri sen bilin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?