Binnaz Abla

off yaaa, rezzan ablaya yetişemedim, kıl payı kaçırdım bende sessiz fırtınaya attım.

Rezzan ablada bekleyen 9 kisi var....vay arkadas umarim bugun gelir yorum. Yavrum sesiz firtina ile düşüncelerini bekliyorum

o kişiyle hiç mi görüşmüyorsunuz ? son durumun ne canım

görüşürouz cnm aynı yerde çalışıoruz zaten.sonucu söyleyeyim hiç bir numara yok.

bu arada ben dün bi yanlış fal geldi diye celallendim falan,bir durum haricinde mertin falının hepsi doğru bende.anı bilmiş bir durum haricinde.gidin tepe tepe baktırın kızlar

canım merte baktırdığın ilk fal mı ? kimisi memnun kimisi memnun değil mertten.jubilemi mertle yapayım bari

prensesin son yorumu;

mithatlan ne zaman görüşücem?mithatın yengesi nezaman iyileşecek?duygu çok şişman siyah saçlı çirkin bişey.duygu nezaman bırakıcak mithatın peşini?

canım merte baktırdığın ilk fal mı ? kimisi memnun kimisi memnun değil mertten.jubilemi mertle yapayım bari

evet cnm dünkü o 7 kişiden biri de bendim ilk falımdı merte.

bu arada sesli fal iste dün bana başkasının yazılı falı geldiya,ben onu beğenmedim bana gelen sesli daha detaylı.

evet cnm dünkü o 7 kişiden biri de bendim ilk falımdı merte.

bu arada sesli fal iste dün bana başkasının yazılı falı geldiya,ben onu beğenmedim bana gelen sesli daha detaylı.

merti bende beğeniyorum, kesinlikle tavsiye ediyorum. bide şeker mi, şeker adam

Kizlarrrr cikan fal haberim var. Merte 2 haffa once fal gondermistim saclarinizi boyatacaksiniz sanirim bi imaj degisikligi var demisti bana bugun saclarimi boyattim.))) ama ben 1, 5 ayda bi boyatirim saclarimi

Kizlarrrr cikan fal haberim var. Merte 2 haffa once fal gondermistim saclarinizi boyatacaksiniz sanirim bi imaj degisikligi var demisti bana bugun saclarimi boyattim.))) ama ben 1, 5 ayda bi boyatirim saclarimi

Iyice arizaya bagladim ufff:

Ay bu çok iyi artık fallar çıksın diye fallar bize değilde biz fallara uymaya başladık.Neyse inşallah daha önemli olanlarıda çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…