kızlar melek özün belli bir online olma saati var mı yoksa kafasına göre mi geliyor? bekliyorumda bir denk gelemedim
off yaaa, rezzan ablaya yetişemedim, kıl payı kaçırdımbende sessiz fırtınaya attım.
Rezzan ablada bekleyen 9 kisi var....vay arkadas umarim bugun gelir yorum. Yavrum sesiz firtina ile düşüncelerini bekliyorum
o kişiyle hiç mi görüşmüyorsunuz ? son durumun ne canım
görüşürouz cnm aynı yerde çalışıoruz zaten.sonucu söyleyeyim hiç bir numara yok.
bu arada ben dün bi yanlış fal geldi diye celallendim falan,bir durum haricinde mertin falının hepsi doğru bende.anı bilmiş bir durum haricinde.gidin tepe tepe baktırın kızlar
canım merte baktırdığın ilk fal mı ? kimisi memnun kimisi memnun değil mertten.jubilemi mertle yapayım bari
evet cnm dünkü o 7 kişiden biri de bendimilk falımdı merte.
bu arada sesli fal iste dün bana başkasının yazılı falı geldiya,ben onu beğenmedim bana gelen sesli daha detaylı.
siteye 2dir fotoğraf yükleyemiyorum.merte gönderemedim
aman tarot atıver.
bu arada benim falda da özdemir asaftan şiir paylaşmış,özdemir asafı da pek severim hihihi.
prensesin son yorumu;
mithatlan ne zaman görüşücem?mithatın yengesi nezaman iyileşecek?duygu çok şişman siyah saçlı çirkin bişey.duygu nezaman bırakıcak mithatın peşini?
Kizlarrrr cikan fal haberim var. Merte 2 haffa once fal gondermistim saclarinizi boyatacaksiniz sanirim bi imaj degisikligi var demisti bana bugun saclarimi boyattim.))) ama ben 1, 5 ayda bi boyatirim saclarimi
merti bende beğeniyorum, kesinlikle tavsiye ediyorum. bide şeker mi, şeker adam
Kizlarrrr cikan fal haberim var. Merte 2 haffa once fal gondermistim saclarinizi boyatacaksiniz sanirim bi imaj degisikligi var demisti bana bugun saclarimi boyattim.))) ama ben 1, 5 ayda bi boyatirim saclarimi
Arkadaşlar hakikaten cezve coma merline fal gönderdim gayet güzel bir yorumdu hemde bedeva deneyin derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?