Ben kahve baktırmıştım ve hiç memnun kalmamıştım canım.. Hatta puan iadesi istedim o kadar bilememişti hiçbirşey..
cherry ile enerjileri tuttu galiba hadi bakalim sevindim
bugün esinceyi bekliycem ama yarin bi kahve icip ona yollarim baktirmayim diyordum dayanamadim :)
Kahve icin bi falci önerin kizlae fal krizine girdim moralim 0
Bebeto okudum cok saol baksana tekrar
bu arada meleğe ilk baktırdığımda beğenmemiştim ben hahahah
ama dediği şeyler dediği gibi ilerliyo sanki bak bilemedim sonuca kavuşursa melek favorilerimden olucak:))
rezzan ablaya baktırıpta dedikleri çıkan varmı yaaa :44: bende baktırdım geçmişi bilemedi pek ama gelecekle alakalı söyledikleri çıkıcakmı bakıcam sağlık okuyorum söylememiştim ona sağlık sekteründen biri karşına çıkıcak dedi bide harf verdi
Esince tellwe de nadir insan olan insana değer veren falcılardan an itibariyle ondan memnunum bende gelecek çıkarsa of ki offff.cherry ile enerjileri tuttu galiba hadi bakalim sevindim
bugün esinceyi bekliycem ama yarin bi kahve icip ona yollarim baktirmayim diyordum dayanamadim :)
Esince tellwe de nadir insan olan insana değer veren falcılardan an itibariyle ondan memnunum bende gelecek çıkarsa of ki offff.
Baktım canım bende seni tekrar òzele aliyim.Canım özel mesajlarına bak
Baktım canım bende seni tekrar òzele aliyim.
Ben az önce baktırdım bedava diye. Merlin diye birisine baktırdım kahve falı.Ağzım açık kaldı.Bedava olmasının sebebi ise yeni açıldı diyeymiş.Bayağı memnun kaldım.cezvve.com :)
Allah allah niye bu sitede para almiyorlar para almafiklari gibi falda almiyorlar Göndermedim fali anacim bende rezzan ablaya attim;
off yaaa, rezzan ablaya yetişemedim, kıl payı kaçırdımbende sessiz fırtınaya attım.
dun aksamkı 7 faldan sonra mertın ucretı 12.50 olmuş vah bize vahlar bıze
rezzan abla cevrımıcı ama ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?