Binnaz Abla

Ben kahve baktırmıştım ve hiç memnun kalmamıştım canım.. Hatta puan iadesi istedim o kadar bilememişti hiçbirşey..

Ilginc
birde mert reiki var ama kararsizim en iyisi ikisinide denemek galiba ama su an icin sadece birini deniyim diyorum haftayada merti denerim artik sirayla

Kahve icin bi falci önerin kizlae fal krizine girdim moralim 0

cherry ile enerjileri tuttu galiba hadi bakalim sevindim
bugün esinceyi bekliycem ama yarin bi kahve icip ona yollarim baktirmayim diyordum dayanamadim :)

Nalan ablata kardesim baktirmisti 2 gun oldu bayagi bilmis gecmisi karakterini falan

rezzan ablaya baktırıpta dedikleri çıkan varmı yaaa :44: bende baktırdım geçmişi bilemedi pek ama gelecekle alakalı söyledikleri çıkıcakmı bakıcam sağlık okuyorum söylememiştim ona sağlık sekteründen biri karşına çıkıcak dedi bide harf verdi

bu arada meleğe ilk baktırdığımda beğenmemiştim ben hahahah
ama dediği şeyler dediği gibi ilerliyo sanki bak bilemedim sonuca kavuşursa melek favorilerimden olucak:))

Öyle oluyo banada insanın ummadığı taş baş yarıyo .Beğenmediklerim bakmışım çıkmış.

Anacım bana çıkmadı çıkanda bi sürü kişi var bu.

cherry ile enerjileri tuttu galiba hadi bakalim sevindim
bugün esinceyi bekliycem ama yarin bi kahve icip ona yollarim baktirmayim diyordum dayanamadim :)
Esince tellwe de nadir insan olan insana değer veren falcılardan an itibariyle ondan memnunum bende gelecek çıkarsa of ki offff.

Ben az önce baktırdım bedava diye. Merlin diye birisine baktırdım kahve falı.Ağzım açık kaldı.Bedava olmasının sebebi ise yeni açıldı diyeymiş.Bayağı memnun kaldım.cezvve.com :)

Allah allah niye bu sitede para almiyorlar para almafiklari gibi falda almiyorlar Göndermedim fali anacim bende rezzan ablaya attim;

kızlar melek özün belli bir online olma saati var mı yoksa kafasına göre mi geliyor? bekliyorumda bir denk gelemedim

dun aksamkı 7 faldan sonra mertın ucretı 12.50 olmuş vah bize vahlar bıze

dun aksamkı 7 faldan sonra mertın ucretı 12.50 olmuş vah bize vahlar bıze

tahmnin etmiştim böle olacağını, söledimde zaten. dün tarot baktırdım, sonra ya kartları tek tek yorumluyorsa ya kötü kartlar çektiysem diye içim içimi yedi neyseki güzel kartlar çekmişim :76:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…