ben artık falda gelecek aramıyorum. çünkü geçmişi, anı ve gelecek ihtimallerini gösterir. falcı geçmişe ve ana göre en olabilecek ihtimali yorumlar bu da falcının enerjisine ve deneyimine bağlı. bazı falcılar kendi önyargılarına ya da geçmiş deneyimlerine çok yenik düşüp aşırı karamsar tablolar çizebiliyor, bazıları da müşteri kaybetmemek adına olabilecek en olumlu ihtimali yorumluyor. bence bizim yapmamız gereken gelecek yorumlarına odaklanmaktan çok şu an için söylediklerine odaklanmak. neticesinde içinde bulunduğumuz için o durumu en iyi yorumlayacak olan yine bizleriz.Yok ya bence bilmedi bu falcilar icindeki zehiri dokuyorlar
Sezgi karışık... Bana bir fal gönderdi Adamın eski sevgilisinin ismini söyledi ve aralarında olan bir alışverişi dahil...Karşılaştığımızda nasıl bir durum oluştu ne hissettiğim de ayynen ve hiçbirşey yazmadım bilgi olarak...gaza gelip kardeşim baktırdı alakası yok. Ne kendi ne eşi ne olasılıklar alakasız. O bakımdan enerji tutması diye birşey var bence kesin..
Mesele Ebru iyihuylu bende herşeyi bildi geleceği tutturan tek yorumcu bende.ne dediyse yaşadım. Ama burda herkes çok tecrübeli sanmıyorum aa Ebru süperdir diyen olsun. Böyle demek ben açığım enerji olarak kadına...
Değişik bir şey.
Asenat mesela ne an ne geçmiş ne gelecek bende hiç tutmadı.
Para döktüm evet ama artık arada ikisinden başkasına pek göndermiyorum artık. Deneye deneye buluyorsunuz..
.
Olumlu düşünmek tabi ki ruhumuzu sağaltır. Ama gerçekçi de bakmak lazım olaylara. Ben burada gelsin de nasıl gelirse gelsin diyen insanlar görüp dehşete kapılıyorum. Hayır efendim, gelecekse adam gibi gelsin. Yok benim abuk sabuk insanlarla ugrasacak halim. Karsi tarafi alkayip pullayan yorumlara da itibar etmem. Ben kendi kusurlarımı biliyorum. Bana sen şahanesin diyen fallara da hiç itibar etmiyorum.... sadece bir ornek ; sen bu adamın dengesizligini tutarsizligini gelgitlerini tolere edebilecek güçteysen ben uğraşırim diyorsan amenna. Fedekaralığı ve emek vermeyi kendinden ödün vermek olarak algılama yanılgısına düşmemek de lazım. İşte bu noktada hepimiz duygularımıza yenik düşüyoruz.
Iskambil at katina iste bakalim bakacak mi boylece test etmis oluruzAsenatin katinasi 40 lira olmus
Hadi canım... topikte 2 mesaj yazıyorsun hop fiyat çıkıyor... en iyisi gizliden mesajlaşmak. Bu nedir ya... 25 den 40....
Hadi canım... topikte 2 mesaj yazıyorsun hop fiyat çıkıyor... en iyisi gizliden mesajlaşmak. Bu nedir ya... 25 den 40....
Acmadiki alimi kac gundur sirada bir kisi varIskambil at katina iste bakalim bakacak mi boylece test etmis oluruz
Az evvel açtı. Ben yakaladım ama 40 tl değildi kredim. Kredi al' a geçince kaçırdım. Doğrusu 40 Tl vermek de istemedim.Acmadiki alimi kac gundur sirada bir kisi var
Mayıs başı 22.50 idi. Sonra 25 oldu makul. 40 olunca orada durmak lazım gerçekten. Acaba kendi insiyatifi mi yoksa sitenin fiyat pllitikası mı?yani kimse kusura bakmasın ama bu mantıktaki bi kişiye fal baktırıp da enerji alanıma sokamam. .isterse bana 10 yıllık kalkınma planı hazırlasın ı ıh.
çünkü saygısızlıktır bu kadar fiyat arttırmak, "oo kk'de millet benim peşime düşmüş nasıl olsa ne kadar fiyat çekersem verecekler, o zaman neden tek seferde 12 lira zam yapmayayım" bu mantık iyi niyetli bi mantık değil. ha serbest piyasadır, o istediği fiyata çeker vermek isteyen verir baktırır ama en azından kendi adıma niyete önem veririm. yoksa bu sitelerde kimlere ne kadar para harcadık hepimiz biliyoruz.
sitenin politikası olsa mayıs başında da şimdiki gibi zam olmaz mıydı ama :/ bilemedim...Mayıs başı 22.50 idi. Sonra 25 oldu makul. 40 olunca orada durmak lazım gerçekten. Acaba kendi insiyatifi mi yoksa sitenin fiyat pllitikası mı?
aa o zaman bi şey diyemem tabii, %98'e çıkmış çünkü başarısıBenim bildiğim kadarıyla binnazabla sitesinde ücret olayı falcının başarı yüzdesi ile alakalı, başarı yüzdesi yüksek olunca fiyatı da artıyor. Ama emin değilim tabi.
Ya binnazda puan bence baksaniza puanlari ayni olanin fiyatida ayni birden bu yuzden fiyatlar dusup cikiyor yildizi olmayaninda fiyati dusuk25den 40a cikmak nedemek ya cidden enayisiniz nasilsa baktirmak icin siraya giriyorsunuz bunuda odeyin der gibi yapmis, asenata baktirmak icin surekli takipteydim ama baktirmicam, cidden ayip etmis..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?