Binnaz Abla

Yok ya bence bilmedi bu falcilar icindeki zehiri dokuyorlar
ben artık falda gelecek aramıyorum. çünkü geçmişi, anı ve gelecek ihtimallerini gösterir. falcı geçmişe ve ana göre en olabilecek ihtimali yorumlar bu da falcının enerjisine ve deneyimine bağlı. bazı falcılar kendi önyargılarına ya da geçmiş deneyimlerine çok yenik düşüp aşırı karamsar tablolar çizebiliyor, bazıları da müşteri kaybetmemek adına olabilecek en olumlu ihtimali yorumluyor. bence bizim yapmamız gereken gelecek yorumlarına odaklanmaktan çok şu an için söylediklerine odaklanmak. neticesinde içinde bulunduğumuz için o durumu en iyi yorumlayacak olan yine bizleriz.

Sezgi karışık... Bana bir fal gönderdi Adamın eski sevgilisinin ismini söyledi ve aralarında olan bir alışverişi dahil...Karşılaştığımızda nasıl bir durum oluştu ne hissettiğim de ayynen ve hiçbirşey yazmadım bilgi olarak...gaza gelip kardeşim baktırdı alakası yok. Ne kendi ne eşi ne olasılıklar alakasız. O bakımdan enerji tutması diye birşey var bence kesin..

Mesele Ebru iyihuylu bende herşeyi bildi geleceği tutturan tek yorumcu bende.ne dediyse yaşadım. Ama burda herkes çok tecrübeli sanmıyorum aa Ebru süperdir diyen olsun. Böyle demek ben açığım enerji olarak kadına...
Değişik bir şey.

Asenat mesela ne an ne geçmiş ne gelecek bende hiç tutmadı.

Para döktüm evet ama artık arada ikisinden başkasına pek göndermiyorum artık. Deneye deneye buluyorsunuz..

.

Yaaa Falalem Rezzan a attım kadın bilmiş işin kötü tarafı ama sonunuz yok demiş resmen çöktüm(( ,ne güzel herkes olumlu konuşuyordu , bu kadın dağıttı beni resmen ikinizde istiyorsunuz ama farklısınız ondan zor demiş barışcaksınız ama kopucaksınız demiş ama çok üzülmiceksiniz demiş . İnsan verdiği emeğe üzülüyor yaa tam iletişime geçtik tekrar diye sevinirken . Rezzan a 2013-2014 yılında atıyordum bildikleri olmuştu.

Bu arada Marzuka Yavuza da atmıştım o olumlu konuşmuş .O nasıldır bildiği oldumu ?

Sezgiyi çok merak ediyorum ama o kadını yakalamak piyangoyu yakalamaktan zor.

Adamın her yaptığına eyvallah diyen kadınları anlayamıyorum bunun adı fedakarlık değil özgüvensizlik ve özsaygısızlık , sen kendine saygı duymazsan sevmezsen değer vermezsen karşı taraf hiç vermez .Bu demek değilki her yaptığına tepki göstermek ama her insanın değerleri olmalı .Bende birlikte olucaksak orta yola varmalıyız diye düşünüyorum ben çaba veriyorsam o da verecek.

Hadi canım... topikte 2 mesaj yazıyorsun hop fiyat çıkıyor... en iyisi gizliden mesajlaşmak. Bu nedir ya... 25 den 40....
Hadi canım... topikte 2 mesaj yazıyorsun hop fiyat çıkıyor... en iyisi gizliden mesajlaşmak. Bu nedir ya... 25 den 40....

yani kimse kusura bakmasın ama bu mantıktaki bi kişiye fal baktırıp da enerji alanıma sokamam. .isterse bana 10 yıllık kalkınma planı hazırlasın ı ıh.

çünkü saygısızlıktır bu kadar fiyat arttırmak, "oo kk'de millet benim peşime düşmüş nasıl olsa ne kadar fiyat çekersem verecekler, o zaman neden tek seferde 12 lira zam yapmayayım" bu mantık iyi niyetli bi mantık değil. ha serbest piyasadır, o istediği fiyata çeker vermek isteyen verir baktırır ama en azından kendi adıma niyete önem veririm. yoksa bu sitelerde kimlere ne kadar para harcadık hepimiz biliyoruz.

Mayıs başı 22.50 idi. Sonra 25 oldu makul. 40 olunca orada durmak lazım gerçekten. Acaba kendi insiyatifi mi yoksa sitenin fiyat pllitikası mı?

Benim bildiğim kadarıyla binnazabla sitesinde ücret olayı falcının başarı yüzdesi ile alakalı, başarı yüzdesi yüksek olunca fiyatı da artıyor. Ama emin değilim tabi.

25den 40a cikmak nedemek ya cidden enayisiniz nasilsa baktirmak icin siraya giriyorsunuz bunuda odeyin der gibi yapmis, asenata baktirmak icin surekli takipteydim ama baktirmicam, cidden ayip etmis..

25den 40a cikmak nedemek ya cidden enayisiniz nasilsa baktirmak icin siraya giriyorsunuz bunuda odeyin der gibi yapmis, asenata baktirmak icin surekli takipteydim ama baktirmicam, cidden ayip etmis..
Ya binnazda puan bence baksaniza puanlari ayni olanin fiyatida ayni birden bu yuzden fiyatlar dusup cikiyor yildizi olmayaninda fiyati dusuk

Asenat'a zorda olsa ulaştım ve falım geldi.Anlık durum ve geçmiş harika gelecek ne olur bilmiyorum ama her şeyi süper bildi ki ona sorduğum soruda asla ayrıntı vermedim. Baktırmak isteyenlere tavsiye ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…