Binnaz Abla

aynı fikirdeyim
kusura bakmayın ama
asenatın a sı bile çıkmadı hatta o kadar alaksız
sezgi de yani çok tuhaf şeyler dedi yakın gelecekte 1 i tuttu diğerleri hala yok
bence de abartılı bir durumları mevcut değil minnoşlar

asenata hem katina hem iskambil atmıştım ben. Katinada iş olayımı tamamen bildi zamanıyla birlikte onun dediği gibi oldu. Katinada sorduğum kişiyle başlangıç şeklide tuttu. ama benim katinada sorduğum çok uzun hikaye bir durum 7 yıllık bir süreç hani. ama devamının asenatın dediği gibi olacağını sanmıyorum.
iskambilde sorduğum bambaşka biriydi. iskambilde an ve geçmiş süperdi yine. Gelecek için de kısmen tutan şeyler oldu aslında.

Asenat'in yorumunu beğeniyorum yorumunda bildiği şeyler oldu ama fiyatını arttırması kötü olmuş birde yakalamak kolay olsaydı ulaşmasıda oldukça güç son birkaç gündür... Sezgiye hiç baktiramadim onada erişmek imkansız gibi bir sey...

Kızlar bende fal baktırmak istiyorm Nasıl baktırabilirim
Böyle yenı olan herkese bir yardımcı olmaya çalışıyorum ben sonra dönüp cemkiriyorlar akıl verme gibisinden ama ben yine de yazayım. Topiğin son 50 sayfasını geriye doğru okuyun. En çok adı geçen yorumcuları topikte aratip çıktı çıkmadı değerlendirmelerine bakın. Aklınıza yatanlar olursa tekrar nasıl ve nereden ulaşacağınızı soRUN. Bu arada nick de şahane. Yazıp yazmam konusunda beni düşüncelere gark etti yani:))

Valla asenatin falina hic sadirmamistim hic vay be dememistim, cikmadi da zaten. Cok begenilince bende bir allah allah diyorum. Bir de ecem23 e oyle diyorum. Cidden enerji galiba. Ben de gizem hatunu yakalayamadim yaa

Teşekkür ederim ben çemkirmem :) nickimle uzaktan yakından alakam yok bende hazır nick kullandım :))) Asenatmı ne varmış gerçi fark etmez bana burdan birisine özel mesaj da attım ama geri dönüş yapmadı şuan baktırmam lazım benım

ASENATI yakalamak çok zor. Katina ve iskambil bakıyor. Binnaz abla sitesinde girip fal alır çıkar sürekli durmaz. İnşallah yakalarsin. Çıkanlar kadar çıkmayanı da var ama ben geçmişte ve anda iyi bulurum. Gelecek öngörüleri de çok zaman bizim elimizde diye düşünürüm...

Valla asenatin falina hic sadirmamistim hic vay be dememistim, cikmadi da zaten. Cok begenilince bende bir allah allah diyorum. Bir de ecem23 e oyle diyorum. Cidden enerji galiba. Ben de gizem hatunu yakalayamadim yaa
ecemin kahvesi dehşetti bana ama aşk sonuç falı biraz özensiz geldi. bakalım. tekrar kahve atmayı düşünmüyo değilim.

E kime baktırayım ben peki

E kime baktırayım ben peki
Telwe de cliviax iyidir. Geysu var bir de ecem23 den çok memnun olanlar var. Kahve bakıyor bunlar. İlk defa baktiracaksan telwe de yeşilçingene olur mesela. İlk falı güzel oluyor. Tekrar tekrar atarsan ilk faldan yürüyüp tavsiyeye dönüyor. Bana ilk baktığı fal çok iyiydi. Verdiği süre de tutmustu. Tavsiye ederim ilk ve tek sefer için.

Şuan kahvemiz yok :)

cliviax ınfalında çıkan oldu mu size? veya anda söylediği şeyler tutarlı kıydı karşı taraf düşüncesi vs.

Ya kizceler fal enerji isidir bu yuzden birinin ovdugunu digeri bir saldiri ile yeriyor.asenatta donem donem fiyat artip azaliyor oyle durumlarda iskambil atiyorum ki zaten iskambili super diger destelerden de ceker misin diyorum cekiyor takilmayin kirka sizde iskambile yuklenin ama binnazda fiyat otomatik bence 99 100 olanlar hep ayni 98 ler ayni birde yildizli ve yildizsiz olay var.iskambil atayim fiyati kendisine iletecegim o zaman belli olur

cliviax ınfalında çıkan oldu mu size? veya anda söylediği şeyler tutarlı kıydı karşı taraf düşüncesi vs.
An ve geçmişte iyiydi. Olumluydu. Verdiği süre geçti ama bu biraz benden kaynaklı. Burnum düşse eğilip almam. Alttan almalara gelemem. Hiççç de bile gevşemem durumları yani. Bugün de yazmıştım gelecek öngörüleri çoğu zaman bizim elimizde...

kızlar listede adını bulamadım cliviax'ın acaba ayrıldı mı siteden

sanırım artık o da yok bulamıyorum çıkmıyor telwede..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…