aynı fikirdeyimBende mi sorun var anlamadım kızlar. Asenata da Sezgiye de daha önce baktırdım. İkisinde de tek kelime çıkmadı. Adamın hayatındaki diğer kişiyi göremediler, sana çok aşık kafasını toplasın geri dönecek dediler.
Sezgiye baktırdığımda bayrama bir hafta vardı. Adam bayramda arar diye düşündü herhalde. Önümüzdeki günlerde arayacak, kalabalık içindesin aradığında diye bir şey söylemişti. Bir sene oldu arayan yok.
Asenat çok daha vahim. Katinada anahtar kartının anlamını biliyorsunuzdur. Anahtar kartı çıkmış, evinizin anahtarı bu, çok yakında evleniyorsunuz dedi ki o an falın tırt olduğunu zaten anlayıp önemsememiştim.
Şimdi bir Asenat furyası almış başını gidiyor ki benim aklımda daha kart anlamlarını bilmeyen veya bilip kendine yontan bir kadın olarak kaldı hep. Ya da dediğim gibi sorun bende
Ben kacirdim ya iskambili actimi?Az evvel açtı. Ben yakaladım ama 40 tl değildi kredim. Kredi al' a geçince kaçırdım. Doğrusu 40 Tl vermek de istemedim.
Böyle yenı olan herkese bir yardımcı olmaya çalışıyorum ben sonra dönüp cemkiriyorlar akıl verme gibisinden ama ben yine de yazayım. Topiğin son 50 sayfasını geriye doğru okuyun. En çok adı geçen yorumcuları topikte aratip çıktı çıkmadı değerlendirmelerine bakın. Aklınıza yatanlar olursa tekrar nasıl ve nereden ulaşacağınızı soRUN. Bu arada nick de şahane. Yazıp yazmam konusunda beni düşüncelere gark etti yani:))Kızlar bende fal baktırmak istiyorm Nasıl baktırabilirim
Yok katina açtı. İskambil olsa kredim yetiyordu.Ben kacirdim ya iskambili actimi?
Teşekkür ederim ben çemkirmem :) nickimle uzaktan yakından alakam yok bende hazır nick kullandım :))) Asenatmı ne varmış gerçi fark etmez bana burdan birisine özel mesaj da attım ama geri dönüş yapmadı şuan baktırmam lazım benımBöyle yenı olan herkese bir yardımcı olmaya çalışıyorum ben sonra dönüp cemkiriyorlar akıl verme gibisinden ama ben yine de yazayım. Topiğin son 50 sayfasını geriye doğru okuyun. En çok adı geçen yorumcuları topikte aratip çıktı çıkmadı değerlendirmelerine bakın. Aklınıza yatanlar olursa tekrar nasıl ve nereden ulaşacağınızı soRUN. Bu arada nick de şahane. Yazıp yazmam konusunda beni düşüncelere gark etti yani:))
ASENATI yakalamak çok zor. Katina ve iskambil bakıyor. Binnaz abla sitesinde girip fal alır çıkar sürekli durmaz. İnşallah yakalarsin. Çıkanlar kadar çıkmayanı da var ama ben geçmişte ve anda iyi bulurum. Gelecek öngörüleri de çok zaman bizim elimizde diye düşünürüm...Teşekkür ederim ben çemkirmem :) nickimle uzaktan yakından alakam yok bende hazır nick kullandım :))) Asenatmı ne varmış gerçi fark etmez bana burdan birisine özel mesaj da attım ama geri dönüş yapmadı şuan baktırmam lazım benım
ecemin kahvesi dehşetti bana ama aşk sonuç falı biraz özensiz geldi. bakalım. tekrar kahve atmayı düşünmüyo değilim.Valla asenatin falina hic sadirmamistim hic vay be dememistim, cikmadi da zaten. Cok begenilince bende bir allah allah diyorum. Bir de ecem23 e oyle diyorum. Cidden enerji galiba. Ben de gizem hatunu yakalayamadim yaa
E kime baktırayım ben pekiASENATI yakalamak çok zor. Katina ve iskambil bakıyor. Binnaz abla sitesinde girip fal alır çıkar sürekli durmaz. İnşallah yakalarsin. Çıkanlar kadar çıkmayanı da var ama ben geçmişte ve anda iyi bulurum. Gelecek öngörüleri de çok zaman bizim elimizde diye düşünürüm...
Telwe de cliviax iyidir. Geysu var bir de ecem23 den çok memnun olanlar var. Kahve bakıyor bunlar. İlk defa baktiracaksan telwe de yeşilçingene olur mesela. İlk falı güzel oluyor. Tekrar tekrar atarsan ilk faldan yürüyüp tavsiyeye dönüyor. Bana ilk baktığı fal çok iyiydi. Verdiği süre de tutmustu. Tavsiye ederim ilk ve tek sefer için.E kime baktırayım ben peki
Şuan kahvemiz yok :)Telwe de cliviax iyidir. Geysu var bir de ecem23 den çok memnun olanlar var. Kahve bakıyor bunlar. İlk defa baktiracaksan telwe de yeşilçingene olur mesela. İlk falı güzel oluyor. Tekrar tekrar atarsan ilk faldan yürüyüp tavsiyeye dönüyor. Bana ilk baktığı fal çok iyiydi. Verdiği süre de tutmustu. Tavsiye ederim ilk ve tek sefer için.
Komsudan al:))) Çingene katina da bakıyor ama ben hiç baktırmadım. Nasıl bilmiyorum.Şuan kahvemiz yok :)
Telwe de cliviax iyidir. Geysu var bir de ecem23 den çok memnun olanlar var. Kahve bakıyor bunlar. İlk defa baktiracaksan telwe de yeşilçingene olur mesela. İlk falı güzel oluyor. Tekrar tekrar atarsan ilk faldan yürüyüp tavsiyeye dönüyor. Bana ilk baktığı fal çok iyiydi. Verdiği süre de tutmustu. Tavsiye ederim ilk ve tek sefer için.
An ve geçmişte iyiydi. Olumluydu. Verdiği süre geçti ama bu biraz benden kaynaklı. Burnum düşse eğilip almam. Alttan almalara gelemem. Hiççç de bile gevşemem durumları yani. Bugün de yazmıştım gelecek öngörüleri çoğu zaman bizim elimizde...cliviax ınfalında çıkan oldu mu size? veya anda söylediği şeyler tutarlı kıydı karşı taraf düşüncesi vs.
kızlar listede adını bulamadım cliviax'ın acaba ayrıldı mı sitedenAn ve geçmişte iyiydi. Olumluydu. Verdiği süre geçti ama bu biraz benden kaynaklı. Burnum düşse eğilip almam. Alttan almalara gelemem. Hiççç de bile gevşemem durumları yani. Bugün de yazmıştım gelecek öngörüleri çoğu zaman bizim elimizde...
An ve geçmişte iyiydi. Olumluydu. Verdiği süre geçti ama bu biraz benden kaynaklı. Burnum düşse eğilip almam. Alttan almalara gelemem. Hiççç de bile gevşemem durumları yani. Bugün de yazmıştım gelecek öngörüleri çoğu zaman bizim elimizde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?