Binnaz Abla

Kızlar Asenat'a giydirmişsiniz hemen fiyatını arttırdı gibisinden de bildiğim kadarıyla binnazda yüzde yükselince fiyat otomatik olarak değişiyor, yüzdesi 99 olunca fiyatı 37,5 olmuş sanırım. Zaten ben iskambilini beğenirim, ah bi de yakalamak mümkün olsa.

Bu noktadan dalmak istedim. Eski erkek arkadaşım yaklaşık 10 seneden sonra döndü bana. Dediğin gibi kanka tarzı takılıyoruz sanıyordum ama üstü kapalı bir ilan-ı aşkla karşılaştım yani orası hiç belli olmaz:)
Hoş ben adama bir şey hissedemiyorum ama neyse

Binnazda falcının puanı artınca otomatik olarak puan artıyor asenat da 99 olmuş

Binnazda falcının puanı artınca otomatik olarak puan artıyor asenat da 99 olmuş

keşke bu sistemi açık açık yazsalar günahlarını almasak insanların ya ben tellwedeki gibi kendileri değiştiriyor sanıyordum. teşekkür ederim bilgilendirme için, kızgınlığımı direkt siteye yönlendiriyorum -.-

Kızlarcım selamlar ben forumda tartışma sevmem üstü kapalı laf sokmuyorum baştan söyleyeyim. Yazılanlar birikmiş ben pek girmeyince şimdi de telefondan yazıyorum dönüp herkesi tek tek etiketleyemiyorum.
Falın pozitif bilim dalı falan olmadığını hepimiz biliyoruz. Bir falcıyı 50 kişi beğenirken beğenmeyen 2-3 kişinin çıkmasının o falcıyı kötü falcı yaptığı ya da bu 50 kişinin yanıldığı anlamına gelmediğini de.
Sezgi ve Asenat bir fal ne kadar çıkabilirse her fallarında bana o kadar çok bilen falcılar.
Sezgi aman yakında bayram bu kesin yazar mantığıyla yürüyecek biri değil gerçekten vicdanlı bir insan çıkmamış olabilir anlıyorum ama bende de kelimesi sekmez bu da anti tez.
Asenat fal bakarken sosyal hayatımın en ince ayrıntısına değinir aşk dışında ve o da hiç yanılmaz.
Gelecekte bana Sezgi, Asenat dışında tıkır tıkır çıkan falcılar yok.
Yani bana göre " bana hiç çıkmaz ne bu furya" diyince insanların deneyimleri karalanmış gibi oluyor ki benim ikisinden de yaklaşık 10 ar tane falım var. Keza ikisinde de kuyruk olduğuna göre memnun kalan bir çoğunluk da var demektir bu kadar insan para verdikleri falcıları durduk yere şişiriyor olamazlar,öpüyorum hepinizi

İnsanlar durduk yere bana hic cikmaz bu ne furya demiyor :) Asenata baktirmis ve tek bi kelimesine sasirmamis biri olarak soyluyorum. Baktirip begenenlerin ki deneyim de baktirip begenmeyenlerin ki deneyim degil mi :) Size cikmasi yalnizca sizin icin iyi falci yapar onu, benim icin yapmaz. Ayrica o kadar cok gorduk ki falinda kuyruk olan kisilerin fallarinin zamanla patladigini, ama hala insanlarin onlara fal baktirdigini. Binnazda en kotu falcida bile bekleyen bir iki fal oluyor zaten bu kisiler forumda hergun yaziliyor bunca fal bakmalari cok normal. Soyle soyleyeyim asenata baktirmis ve begenmemis biri olarak benim bile kafam karisiyor bazen acaba kadinin kotu anina mi denk geldim bir daha baktirsam diye. O kadar övülüyor ki.. Ha övenler icin övgüyü hak ediyordur övülür, ama burasi bir forum yerenler de olacak tabi ki.

Yok ben tabi ki nasıl eleştirilir? Demiyorum. Yani açıkçası okuduklarımdan anladıklarım; sanki şu dönem çok dandik falcılar şişirilmiş gibi konuşulmuş ya da ben öyle anladım yoksa benim de kötü yazdığım oluyor fakat tarzım "bana bir kere bile çıkmadı ne alaka şimdi bu insanlar" şeklinde olmuyor. Umarım karşılıklı yanlış anlaşılma olmamıştır:)

Cevap vermek için yazmıyorum o yüzden alıntılama yapmadım. Baldankabak a katılıyorum çünkü burada bir falcı çıkmadı demek başkaları tarafından karalama yapıyorsun gibi etiketlendirilebiliyor. Burası bir forum ve forumda uzun süredir yazıyorum. A kişisi fikrini belirtebiliyorsa B de belirtmeli.
Asenat konusuna gelecek olursak. Bir falcı çıkar çıkmaz çok ayrı mevzu zira enerjidir, gününde değildir...vs. Bana çıkmaması kötü falcı olduğunu göstermez. Ancak anlamı kendini üzgün hissetme, içine kapanma olan anahtar kartına sen kalkıp aaaa bak evinizin anahtarı çıkmış diyorsan da bu mu iyi falcı derim bir zahmet. Şunu da belirteyim ben bir sene önce baktırdım ona. O zaman furya da yoktu, gülüp geçmiştim falına.
Yazımın başında zaten sorun bende mi demişken aaa sezgi öyle yapmaz aaa bu böyle demek değildir bana en basit tabiriyle yancılık gibi geliyor. Annemle babam hakkında bile o öyle yapmaz diyemem şahsen.
Kimse kalkıp da falcı savunmasın. Soru içermeyen entry lere de rica ediyorum cevap yazmasın. Çıkanlar çıktığını yazar, çıkmayanlar çıkmadığını.

Benim içinde malesef Asenat anda berbattı ve gelecekte çıkmadı.Gerçekten tanıdığım ve emin olduğum bir insanı o kadar farklı anlattı ki.Yıllardır tanıdığım adam o değildi sanki.Mazbut adam oldu playboy.Ve bu playboyluğuna rağmen benle olmak isteyecekti yaz başında :) Nerde adam belki de dünyanın en ağır en utangaç adamı.Bu kötü fala rağmen forumda çok övülünce bende sorun herhalde diye düşünmüştüm ama bakamadığı çok kişi de varmış yalnız olmadığıma sevindim.

25 den fazla fal baktırdım. Söyledikleri durumun yanından dahi geçmeyen, hikaye yazılmış bir alay falim var. Ama yine diyorum en azından kısmen değil çokça bilen sezgi, asenat, vence ve Kemal. Sonu pembeye bağladığı için kemal an ve verdiği ve tutturduğu tarih açısından. Benim deneyimlerim de abartma yok. Kimsenin de yancısı değilim. Bü itham cidden ayıp... abartılı kısmına dün itiraz etmedim. Bu da bir bakış açısıdir diye ama yancılık benzetmesini esefle kınıyorum.kim kast edilerek söylenmiş olursa olsun. Üstüme alınmam söz konusu bile değil ben kendimi bilen insanım.bana bildi ve çıktı çıkmaya da devam ediyor. Durum bu....

Son düzenleme:

Yok yok yanlis anlasilma olmadi, demek istediginizi anladim ama mesela asenatin bendeki durumu bu demek icin yazdim. Karisik isler. Yorucu isler. Ben 2 aydir atmiyorum dunden beri birine atacagim elim gitmedi

Fikirlerine cidden önem verdiğim biri olduğun için bir yanlış anlamayı açıklamak istiyorum izninle ncarenot. Bir falcıya çıktı demekten veya yorumlarını beğenmekten daha normal bir şey daha yok çünkü zaten bu forum bunun için var. Beğendiklerimizi de beğenmediklerimizi de söylüyoruz saygı çerçevesinde. Çok nadirdir benim birinin entry sine binaen cevap niteliğinde karşılık verdiğim. Fikrimi belirtir, susarım. Benim garip bulduğum şu durum: Sezgi bana şöyle dedi galiba şunu düşündü diyorum, başka biri yok Sezgi öyle yapmaz diye bana cevap niteliğinde yorum yapıyor. Nerede benim fikrimin önemi? Derdim kimseyi kırmak değil o yüzden yanlış anlaşıldıysa da özür dilerim. Yalnız falcıları severiz, sevmeyiz, beğeniriz, beğenmeyiz çok farklı durumlar. Bana çıktı dersin, çıkmadı dersin. Buna kimsenin zaten bir şey demeye hakkı yok. Ama kendimle ilgili bir durumdan bahsederken falcı savunması yapmak çok farklı bir durum. O da yapılsın ona da bir şey demem ama rica ediyorum benim yazdığım bir şeye cevap niteliğinde yapılmasın.

Bir de bazen Söyle oluyor. Fal geliyor. Hadi ordan uçmuş diyorsun. Örnek İlkay bende ilk 5 dakika is anlattı. Kaç yildir gözüm kapalı yaptığım is Kaç yıldır birlikte çalıştığım insanlar. Yok daha neler demiştim.bilmeyenler kategorisine attım falı. Gel gör ki 15 gündür işimde kadının dediklerini harf harf yaşıyorum. Zaman farkıyla...

Derdim en başında da kimseyle tartışmak değildi şimdi de değil. O yüzden son olarak şunu söylemek istiyorum. Burası bir forum. Kimsenin reklam yaptığını da düşünmüyorum. Olumlu fikirlerimizi paylaştığımız kadar olumsuzları da elbette paylaşacağız.

Teşekkür ederim açıklama için. Zaten sizden hiç beklemediğim bir benzetme olduğu için de çok şaşırmıştım. Bazen olabiliyor işte. ..

Binnaz da indirim var. Haberiniz olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…