Binnaz Abla

Merhaba Vence diyince fal alımı açık ama uzakta diye de gösteriyor. Yakın zamanda fal baktıran var mı?Bakıyor mu?

Bu arada Saraylı Hanım çok tatlı, whatsappta konuşuyoruz da falını bilemem de insanlığı ve tatlılığına bayıldım gerçekten. Falını da gelince haber veririm.

Falinin tamamı geldi mi Saraylı dann..
Ne düşünüyorsun pekii memnun kaldın mı?

ya kızlar asenat bugun gelırmı?sabahtan beri net basında beklıyorum ya

Yeşil Çingene kaç günde yorumluyor

Kızçelerrr herkese iyi Bayramlar ve sevgiler...uzun bir süre aradan sonra tekrar fal atayım dedim. O aranın ne kadar olduğunu ncarenot iyi bilir
Telwede ilk defa fallarkreliçesine attım. Anı iyi bildi hatta soru kısmında detay vermememe rağmen ne yaşadığımı hatta bana söylenilen bazı konışmaları bilmiş. Beni şaşırtan bir fal değildi çünkü ben artık hiç bir fala şaşırmıyorum. Hepsi Mutlu son görüyor ama benim hevesim kalmadı artık
Aklıma takılan şey telwede bir falcının baktığı falı diğer bir falcı görebiliyor mu? Eğer göremiyorsa bence tespitleri çok iyi.
Fallarkraliçesine ve geysuya baktırıp memnun kalan ve Zaman'ı tutan kişi var mı?

Konuşulduğu gibi burası zaten fikirleri paylaşmak için var, yani evet karşıt görüşler belirtilebilir, herkes her falcıyı beğenmek durumunda değil. Ancak şuna katılmıyorum, burası bir forum olduğuna göre biri geliyor bir şey yazıyor başkası da onun üstüne yorum yapabilir iletişim böyle bir şey. Yancılık da gerçekten hoş bir tabir değil, kimse kimsenin ne yancısı ne reklamcısı bu forumda. Zaten reklamcı olanlar anlaşılıp silinip gidiyor anında.

Ha şimdi siz ben size demedim niye bana cevap veriyorsunuz diyeceksiniz belki ama iletişim böyle ilerliyor.

Bu arada şunu da belirtmek isterim madem Asenat konuşuldu, ben kendisine katina atmıştım çok özensiz ve aynı lafın üzerinde dönüp dolaşan bir faldı. Birkaç ay sonra iskambilini denedim, çok daha özenli ve tespitleri yerinde olan bir faldı. Kendi açılım yaptığı için daha güvenilir buldum ben, söylediklerinden de yaşadıklarım olmuştu. Ama tabii ki her falcı herkese çıkıyor olsa, tek isimde toplanıyor olur falseverler.

Canım ben daha önceden bir kaç arkadaşa da söylemiştim fallarkraliçesi benim favorimdir gerçeten, Ben de ne zaman fal atsam süper şekilde bildi inanamadım, 2 gün önce tartıştıysam 2 gün önce ciddi tartışmıssınz sana neler demiş öyle sen alttan alnmışsın filana kadar bilir bende.

Ben tellwede başka bir falcıya sormuştum görebiliyor musunuz diye hepsi benzer ve olumlu şeyler söyliyince, o da göremeyiz tabi ki istersen falcı olarak kaydol ve bizim sayfamızın nasıl olduğunu gör için rahat etsin demişti.
Fallarkraliçesi kısa dönem olayları bildi , mesela haftasonu görüşceksiniz derdi ki imkansız anda, ve gerçekten görüşürdük, beraberliğin zamanını bilemedi diğerleri gibi, ama en son baktırdığımda şu yakında görüşme yok demişti onu da bildi bedenlerini de söyledi.

fallarkraliçesine hangi falı atmıştınız acaba :)

Falinin tamamı geldi mi Saraylı dann..
Ne düşünüyorsun pekii memnun kaldın mı?

Tam olarak gelmedi, daha bir parça var, çok güzel bakmış uzun uzun sağolsun ama biraz genel olmuş yani ben daha çok şunları yaşamışsın, şu ayda şu zamanda şunlar olcak gibi daha net falları daha çok seviyorum, ama geçmişimle ilgili ya da anlık durumla ilgili herşeyi bilmiş diyebilirim. Ama çok tatlı bir hanım biz biraz dertleştik onunla ben de onun dertlerini dinledim gerçekten çok tatlı ve fal bakmayı çok seviyor.

Bu arada 27 Haziranda attığım İlkay falı hala duruyor oracıkta, facebooktan yazmış kendisi Erdeğe taşınmış internet daha bağlanmadığı için hiçbirşey yapamıyormuş, bayramdan sonra inşallah da benim gönderdiğim resmin zamanı geçti :)
Zaten artık fal baktırmıyorum bir o kaldı onu da iptal ettirecektim para iadesi yapılmıyormuş başkasına göndericeğime dursun orda dedim :)

Tamamı gelince daha özele inmiş olur tahminim...
Evettt ben de sevmiştim kendisini çok uzun bir bakım yapmıştı bana hem genel bakıyor hem özele iniyor...
Bu aralar yine içimden birilerine baktırmak geliyor...
Saraylı ya da atarım yinee..
Zira enerjimiz tutmuştu...

Ben bekliyorum hala.... Hiç fal atasım yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…