Bu arada Saraylı Hanım çok tatlı, whatsappta konuşuyoruz da falını bilemem de insanlığı ve tatlılığına bayıldım gerçekten. Falını da gelince haber veririm.
Valla aldım benn dursun bakalımBinnaz da indirim var. Haberiniz olsun...
Yeşil Çingene kaç günde yorumluyorTelwe de cliviax iyidir. Geysu var bir de ecem23 den çok memnun olanlar var. Kahve bakıyor bunlar. İlk defa baktiracaksan telwe de yeşilçingene olur mesela. İlk falı güzel oluyor. Tekrar tekrar atarsan ilk faldan yürüyüp tavsiyeye dönüyor. Bana ilk baktığı fal çok iyiydi. Verdiği süre de tutmustu. Tavsiye ederim ilk ve tek sefer için.
Aynı gün bir kaç saat de bakar genellikle...Yeşil Çingene kaç günde yorumluyor
Cevap vermek için yazmıyorum o yüzden alıntılama yapmadım. Baldankabak a katılıyorum çünkü burada bir falcı çıkmadı demek başkaları tarafından karalama yapıyorsun gibi etiketlendirilebiliyor. Burası bir forum ve forumda uzun süredir yazıyorum. A kişisi fikrini belirtebiliyorsa B de belirtmeli.
Asenat konusuna gelecek olursak. Bir falcı çıkar çıkmaz çok ayrı mevzu zira enerjidir, gününde değildir...vs. Bana çıkmaması kötü falcı olduğunu göstermez. Ancak anlamı kendini üzgün hissetme, içine kapanma olan anahtar kartına sen kalkıp aaaa bak evinizin anahtarı çıkmış diyorsan da bu mu iyi falcı derim bir zahmet. Şunu da belirteyim ben bir sene önce baktırdım ona. O zaman furya da yoktu, gülüp geçmiştim falına.
Yazımın başında zaten sorun bende mi demişken aaa sezgi öyle yapmaz aaa bu böyle demek değildir bana en basit tabiriyle yancılık gibi geliyor. Annemle babam hakkında bile o öyle yapmaz diyemem şahsen.
Kimse kalkıp da falcı savunmasın. Soru içermeyen entry lere de rica ediyorum cevap yazmasın. Çıkanlar çıktığını yazar, çıkmayanlar çıkmadığını.
Kızçelerrr herkese iyi Bayramlar ve sevgiler...uzun bir süre aradan sonra tekrar fal atayım dedim. O aranın ne kadar olduğunu ncarenot iyi bilir
Telwede ilk defa fallarkreliçesine attım. Anı iyi bildi hatta soru kısmında detay vermememe rağmen ne yaşadığımı hatta bana söylenilen bazı konışmaları bilmiş. Beni şaşırtan bir fal değildi çünkü ben artık hiç bir fala şaşırmıyorum. Hepsi Mutlu son görüyor ama benim hevesim kalmadı artık
Aklıma takılan şey telwede bir falcının baktığı falı diğer bir falcı görebiliyor mu? Eğer göremiyorsa bence tespitleri çok iyi.
Fallarkraliçesine ve geysuya baktırıp memnun kalan ve Zaman'ı tutan kişi var mı?
fallarkraliçesine hangi falı atmıştınız acaba :)Canım ben daha önceden bir kaç arkadaşa da söylemiştim fallarkraliçesi benim favorimdir gerçeten, Ben de ne zaman fal atsam süper şekilde bildi inanamadım, 2 gün önce tartıştıysam 2 gün önce ciddi tartışmıssınz sana neler demiş öyle sen alttan alnmışsın filana kadar bilir bende.
Ben tellwede başka bir falcıya sormuştum görebiliyor musunuz diye hepsi benzer ve olumlu şeyler söyliyince, o da göremeyiz tabi ki istersen falcı olarak kaydol ve bizim sayfamızın nasıl olduğunu gör için rahat etsin demişti.
Fallarkraliçesi kısa dönem olayları bildi , mesela haftasonu görüşceksiniz derdi ki imkansız anda, ve gerçekten görüşürdük, beraberliğin zamanını bilemedi diğerleri gibi, ama en son baktırdığımda şu yakında görüşme yok demişti onu da bildi bedenlerini de söyledi.
Falinin tamamı geldi mi Saraylı dann..
Ne düşünüyorsun pekii memnun kaldın mı?
fallarkraliçesine hangi falı atmıştınız acaba :)
anladım canım ben de kahve atıcam o zaman şimdi :)Ben hep su + tarot vardı sanırım çoktandır baktırmadım da uydurmiim dedim ama öyle ikili birşey vardı ona baktırıyordum.
Umarım memnun kalırsınız, ben cidden çok seviyordum yalvarıyordum resmen olumsuzsa nolur söyleyin diye öyle olursa zaten söylüyorduanladım canım ben de kahve atıcam o zaman şimdi :)
Tamamı gelince daha özele inmiş olur tahminim...Tam olarak gelmedi, daha bir parça var, çok güzel bakmış uzun uzun sağolsun ama biraz genel olmuş yani ben daha çok şunları yaşamışsın, şu ayda şu zamanda şunlar olcak gibi daha net falları daha çok seviyorum, ama geçmişimle ilgili ya da anlık durumla ilgili herşeyi bilmiş diyebilirim. Ama çok tatlı bir hanım biz biraz dertleştik onunla ben de onun dertlerini dinledim gerçekten çok tatlı ve fal bakmayı çok seviyor.
Bu arada 27 Haziranda attığım İlkay falı hala duruyor oracıkta, facebooktan yazmış kendisi Erdeğe taşınmış internet daha bağlanmadığı için hiçbirşey yapamıyormuş, bayramdan sonra inşallah da benim gönderdiğim resmin zamanı geçti :)
Zaten artık fal baktırmıyorum bir o kaldı onu da iptal ettirecektim para iadesi yapılmıyormuş başkasına göndericeğime dursun orda dedim :)
Ben bekliyorum hala.... Hiç fal atasım yok...Kızçelerrr herkese iyi Bayramlar ve sevgiler...uzun bir süre aradan sonra tekrar fal atayım dedim. O aranın ne kadar olduğunu ncarenot iyi bilir
Telwede ilk defa fallarkreliçesine attım. Anı iyi bildi hatta soru kısmında detay vermememe rağmen ne yaşadığımı hatta bana söylenilen bazı konışmaları bilmiş. Beni şaşırtan bir fal değildi çünkü ben artık hiç bir fala şaşırmıyorum. Hepsi Mutlu son görüyor ama benim hevesim kalmadı artık
Aklıma takılan şey telwede bir falcının baktığı falı diğer bir falcı görebiliyor mu? Eğer göremiyorsa bence tespitleri çok iyi.
Fallarkraliçesine ve geysuya baktırıp memnun kalan ve Zaman'ı tutan kişi var mı?
+ sultanfalci 4'üde aynı kişi...Gelecektenhaberlere ve Gaiptenseslere daha önce baktırdım, tarzlarını benzettim biraz, bir de ikisi de büyük harfle yazıyorlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?