Binnaz Abla

Gelecektenhaberler be fallarkraliçesi bnce de aynı kişi ama ikisi de farklı şeyler yazdı bana ve çok abartı çarşaf gibi döşemiş yani kaç çocğumun olacağını söylemesi falan biraz atıyor gibi geldi bana. eskiden baktığım gelecekteen35 artık olmayan o mantıklı şeyler söylemişti tutturmuştu yani tesadüfen mi tutmuş bilemiyorum artık

Sağol Canımm bilgilendirmen için . Bende bazı cümlelerine şaşırdım . Benimkinin bana söylediği şeyleri yazmış ve bunları Sanada İzah etmiş diye söyleyince şaşırdım . Anda iyi ve tespitlerini çok beğendim ama bazı verdiği tarihleri ve gelecekte yaşanacak olaylar çok ütopik geldi .2019 ve 2022 de 2 kızın olucak dedi ve beni bitirdi:))
Bunları yazmayaydı iyidi gariii

Binnaz abla indirim var deniliyo ama yok gibi ya baktircam ama.ücretler gene aynı 20 tl ben anlamadim
Kredi alımlarında indirim var. Fallarda değil. 50 tl lik kredi yi 35 den aldım ben bugün.

kızlar fallarkraliçesine baktırıp çıkan var mı? Baktırdım ama olumsuzun da olumsuzu

Telwe de asmaraya fal baktiran oldu mu. Ben bir hayli şaşırdım da patladı diyen var mı

Telwe de asmaraya fal baktiran oldu mu. Ben bir hayli şaşırdım da patladı diyen var mı
Allaşkına neyine sasirdin ozel degilse cok merak ettim. O kadin falci falan degil bana fal diye saçmaligin daniskası namümkün bi senaryo uretmişti

Umarım memnun kalırsınız, ben cidden çok seviyordum yalvarıyordum resmen olumsuzsa nolur söyleyin diye öyle olursa zaten söylüyordu

Gelecektenhaberlere ve Gaiptenseslere daha önce baktırdım, tarzlarını benzettim biraz, bir de ikisi de büyük harfle yazıyorlar...

bu arada sultanfalcı değil ama gelecektenhaberler ile aynı kişi olabilir geçmiş fallarıma baktım sorduğum soruları hatırlamıyorum ama belirttiğim bazı şeyler olmuş sanırım ki onları eklemiş fala.

ama işin ilginç tarafı arkadaş çevremdeki bazı olayları bilmiş ki önceki falların soru kısmında hiç bahsetmemiştim. sadece aşkla ilgili konuda kopya çekmiş olabilir belki yine de günahını almayayım ama. açıkçası gerçekleşmesini isterdim bu falın oldukça da tutarlı görünüyordu ne bileyim...

bu arada yeni fal yorumlarım:

falalem rezzan: şu anki sorumla ilgili net bir sonuç söylememiş ama olursa bile ilişkinin nasıl olacağını ve şu anki durumunu söylemiş o kişinin. beni en çok şaşırtan hemen hemen her falımda çıkan "yeni kişi"yi onun da söylemesi. harflerine kadar vermiş cidden merakla bekliyorum şu an. çıkarsa mutlaka sizle paylaşacağım. genel olarak memnun kaldım, ama asıl kalbimdeki kişiyle olumlu/olumsuz net bir cevap alamadığım için tam tatmin olamadım :) sanıırm genel olarak evlilik sorulduğu için ve o kalbimdeki kişiyle aramda evlilik göremediği için es geçmiş olabilir. zaten çoğu falda olacak ama 2-3 ay sonra sepetleyeceksin diyorlar

fallarkraliçesi'ni az önce yazdım zaten. şimdi beklediğim birkaç kişi daha var bakalım onlar da yazsın yine yorum yapacağım.

valla ben nisanda baktırmıştım eski erkek arkadaşım için .ailesi ile ilgili sorun var seni hiç istemiyorlar demişti ve aileyi kotulemisti.dort hafta gibi bi zaman vermişti ki sonucta emek harciyorlar diye mesaj kısmında annesi babasını kaybetti demiştim düşük puan da vermemiştim falımı iade etti sonucu da patladi. enerji meselesi tabi bilemiyorum.

Son düzenleme:
Hehh bana da aynisi. Ailesi seni istemiyo bi kiz bulmuslar baglamak icin biseyler yapmislar falan filan. Seni seviyo ama yapilan seylerle dönmesi zor bidi bidi.
Ailesi beni bilmez ayrica normal insanlar oyle bi zirvalik da mumkun degil yani.
Bu asmara ,shalevisreal mi ne surekli islem yaptirmaya bozdurmaya yonlendiren falciyla akrabaymis buralarda soylenilene gore. Galiba amaci bu . Vay nasıl çözdürürüz diycez o da diycek ki islem yapalim bu kadar para . Insallah siteden kimseyi ayıklayamıyolardir boyle sahtekarlar

kızlar bi de bergson diye birine baktırdım 5 kredi nasıl olsa diye, am
ne yazık ki ben o ikisindn birinin yorumlarında büyü isteyen gördüm ya... düşünün bozdurmayı düşünmeyi geçtim bi de büyü yaptırmak istiyor millet. çıldırmış insanlar

Fallarkreliçesi - gelecektenhaberler - gaiptensesler - sultanfalci hepsi aynı kişi.yine bu kişinin Helin ismi ile Ankara kafelerinde fal baktığı konuşuldu topikte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…