Sağol Canımm bilgilendirmen için . Bende bazı cümlelerine şaşırdım . Benimkinin bana söylediği şeyleri yazmış ve bunları Sanada İzah etmiş diye söyleyince şaşırdım . Anda iyi ve tespitlerini çok beğendim ama bazı verdiği tarihleri ve gelecekte yaşanacak olaylar çok ütopik geldi .2019 ve 2022 de 2 kızın olucak dedi ve beni bitirdi:))Canım ben daha önceden bir kaç arkadaşa da söylemiştim fallarkraliçesi benim favorimdir gerçeten, Ben de ne zaman fal atsam süper şekilde bildi inanamadım, 2 gün önce tartıştıysam 2 gün önce ciddi tartışmıssınz sana neler demiş öyle sen alttan alnmışsın filana kadar bilir bende.
Ben tellwede başka bir falcıya sormuştum görebiliyor musunuz diye hepsi benzer ve olumlu şeyler söyliyince, o da göremeyiz tabi ki istersen falcı olarak kaydol ve bizim sayfamızın nasıl olduğunu gör için rahat etsin demişti.
Fallarkraliçesi kısa dönem olayları bildi , mesela haftasonu görüşceksiniz derdi ki imkansız anda, ve gerçekten görüşürdük, beraberliğin zamanını bilemedi diğerleri gibi, ama en son baktırdığımda şu yakında görüşme yok demişti onu da bildi bedenlerini de söyledi.
Aslında bende aşırı istekli değildim ama alışmış kudurmuştan beter misaliBen bekliyorum hala.... Hiç fal atasım yok...
Asenat'da olurAslında bende aşırı istekli değildim ama alışmış kudurmuştan beter misali
Saraylıyı mı beklicen kuzum sen?
Kredi alımlarında indirim var. Fallarda değil. 50 tl lik kredi yi 35 den aldım ben bugün.Binnaz abla indirim var deniliyo ama yok gibi ya baktircam ama.ücretler gene aynı 20 tl ben anlamadim
Alacağın kredilerde indirim var canım.yorumcularda değil.Binnaz abla indirim var deniliyo ama yok gibi ya baktircam ama.ücretler gene aynı 20 tl ben anlamadim
Kredi alımlarında indirim var. Fallarda değil. 50 tl lik kredi yi 35 den aldım ben bugün.
Yok vardı. 21 tl ye 300 kredi.Hı anladim canım 35 den daha aşağı kredi alImi yoktu değil mi canim
Zaten odunlardan adam yapmaya çalışyoruz bir de bunları eklersek yerlerde gezen beklentilerımıze topumuz evde kalırız:)Kızlar çıtayı yükseltiyoruz.
Allaşkına neyine sasirdin ozel degilse cok merak ettim. O kadin falci falan degil bana fal diye saçmaligin daniskası namümkün bi senaryo uretmiştiTelwe de asmaraya fal baktiran oldu mu. Ben bir hayli şaşırdım da patladı diyen var mı
Umarım memnun kalırsınız, ben cidden çok seviyordum yalvarıyordum resmen olumsuzsa nolur söyleyin diye öyle olursa zaten söylüyordu
Gelecektenhaberlere ve Gaiptenseslere daha önce baktırdım, tarzlarını benzettim biraz, bir de ikisi de büyük harfle yazıyorlar...
valla ben nisanda baktırmıştım eski erkek arkadaşım için .ailesi ile ilgili sorun var seni hiç istemiyorlar demişti ve aileyi kotulemisti.dort hafta gibi bi zaman vermişti ki sonucta emek harciyorlar diye mesaj kısmında annesi babasını kaybetti demiştim düşük puan da vermemiştim falımı iade etti sonucu da patladi. enerji meselesi tabi bilemiyorum.Telwe de asmaraya fal baktiran oldu mu. Ben bir hayli şaşırdım da patladı diyen var mı
Hehh bana da aynisi. Ailesi seni istemiyo bi kiz bulmuslar baglamak icin biseyler yapmislar falan filan. Seni seviyo ama yapilan seylerle dönmesi zor bidi bidi.valla ben iki uc ay önce baktırmıştım eski erkek arkadaşım için ailesi ile ilgili sorun var seni hiç istemiyorlar demişti iki hafta gibi bi zaman vermişti ki sonucta emek harciyorlar diye mesaj kısmında annesi babasını kaybetti demiştim düşük puan da vermemiştim falımı iade etti sonucu da patladi. enerji meselesi tabi bilemiyorum.
ne yazık ki ben o ikisindn birinin yorumlarında büyü isteyen gördüm ya... düşünün bozdurmayı düşünmeyi geçtim bi de büyü yaptırmak istiyor millet. çıldırmış insanlarHehh bana da aynisi. Ailesi seni istemiyo bi kiz bulmuslar baglamak icin biseyler yapmislar falan filan. Seni seviyo ama yapilan seylerle dönmesi zor bidi bidi.
Ailesi beni bilmez ayrica normal insanlar oyle bi zirvalik da mumkun degil yani.
Bu asmara ,shalevisreal mi ne surekli islem yaptirmaya bozdurmaya yonlendiren falciyla akrabaymis buralarda soylenilene gore. Galiba amaci bu . Vay nasıl çözdürürüz diycez o da diycek ki islem yapalim bu kadar para . Insallah siteden kimseyi ayıklayamıyolardir boyle sahtekarlar
Fallarkreliçesi - gelecektenhaberler - gaiptensesler - sultanfalci hepsi aynı kişi.yine bu kişinin Helin ismi ile Ankara kafelerinde fal baktığı konuşuldu topikte.bu arada sultanfalcı değil ama gelecektenhaberler ile aynı kişi olabilir geçmiş fallarıma baktım sorduğum soruları hatırlamıyorum ama belirttiğim bazı şeyler olmuş sanırım ki onları eklemiş fala.
ama işin ilginç tarafı arkadaş çevremdeki bazı olayları bilmiş ki önceki falların soru kısmında hiç bahsetmemiştim. sadece aşkla ilgili konuda kopya çekmiş olabilir belki yine de günahını almayayım ama. açıkçası gerçekleşmesini isterdim bu falın oldukça da tutarlı görünüyordune bileyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?