demek ki neymiş, aynı site içerisinde belli bir sayıdan fazla kişiye fal baktırmamamız gerekiyormuş. kimbilir daha kimler kimlerin yan hesabı çıkacakFallarkreliçesi - gelecektenhaberler - gaiptensesler - sultanfalci hepsi aynı kişi.yine bu kişinin Helin ismi ile Ankara kafelerinde fal baktığı konuşuldu topikte.
Evet oyleleri de cok var Allah sasirtmasin..kızlar bi de bergson diye birine baktırdım 5 kredi nasıl olsa diye, am
ne yazık ki ben o ikisindn birinin yorumlarında büyü isteyen gördüm ya... düşünün bozdurmayı düşünmeyi geçtim bi de büyü yaptırmak istiyor millet. çıldırmış insanlar
Evet oyleleri de cok var Allah sasirtmasin..
Bergsona ben de baktirdim sana nasildi
ben uykulu uykulu ne yazmışım öyle cümleyi tamamladım sanıp yarıda kesmişim
ya bergson çok ilginçti. burayı okuyorsa diye detay vermiyim fal hakkında ama şöyle diyim geçmiş ve şu anı bildi hatta çok spesifik bilgiler verdi geçmiş hakkında. ama gelecek hakkındaki yorumları tutar mı bilmiyorum bunun için yine beklemem gerekecek :/
Fallarkreliçesi - gelecektenhaberler - gaiptensesler - sultanfalci hepsi aynı kişi.yine bu kişinin Helin ismi ile Ankara kafelerinde fal baktığı konuşuldu topikte.
Ya şu anki durumla ilgili çok net tesbitleri vardi. Gelecekle ilgili sadece bir tarih verdi o kadar ama söylediklerinin bir kısmına çok şaşırdım. Aynı sitede İki kişiye daha baktırdım onlar yok öyle bir şey dedi bilemiyorumAllaşkına neyine sasirdin ozel degilse cok merak ettim. O kadin falci falan degil bana fal diye saçmaligin daniskası namümkün bi senaryo uretmişti
BAna da senin yanında görünüyorlar ama oğullarını tutuyorlar dedi. Ona inanmadım açıkçası.valla ben nisanda baktırmıştım eski erkek arkadaşım için .ailesi ile ilgili sorun var seni hiç istemiyorlar demişti ve aileyi kotulemisti.dort hafta gibi bi zaman vermişti ki sonucta emek harciyorlar diye mesaj kısmında annesi babasını kaybetti demiştim düşük puan da vermemiştim falımı iade etti sonucu da patladi. enerji meselesi tabi bilemiyorum.
Bende içimden kesin vardır 1-2 hesabı daha bizim henüz fark etmediğimiz diye... ki varmış :)) Artık nasıl bir hırs yaptıysa... Siteyi satın alacak, patrona kızmış belliEvet bende hiç üşenmedim tek tek verdikleri cevaplara baktım hepsinde aynı noktalama işareti vardı diyerek listedeki isimleri arttırıyorum işarete gelince :* Fallarkreliçesi - gelecektenhaberler - gaiptensesler - sultanfalci -kahinhanım ve ruhanım şimdilik 6 ayrı Nickle fal bakıyor bu güzide ablamız seri üretim şeklinde :))))bir ara gelecektenhberler35 de vardı bu listede ama yok oldu bir süre sonra belki daha da vardır da bilemediğimiz benden şimdilik bu kadar
ay saka gibi..Prensese verdiği cevaplardan sonra bu beyi ciddiye almam mümkün değilEki Görüntüle 1856197
Prensese verdiği cevaplardan sonra bu beyi ciddiye almam mümkün değilEki Görüntüle 1856197
Prensese verdiği cevaplardan sonra bu beyi ciddiye almam mümkün değilEki Görüntüle 1856197
Kızzzz gülmeyin günahhhhhFAL101/ Ders konusu: falcıların prensesle imtihanı.
kızlarrr baya deneyim eden arkadaş var şöyle iyi fal bakan birini önerebilirmisiniz
Deneyimleyen herkes hepimiz, direk bana iyi bi falcı önerin halihazırda gidip yorulmadan baktırayım diye bulunmadı hiç burda.Ne hoş ya ,8000 küsür sayfa boşuna yazıldı sanki. son sayfaları okuyun öyle baktırın.
8000 sayfayı okuyun dememiş arkadaş zaten. Son sayfaları okuyun demiş. İşte bir 40-50 sayfa okusaydınız ne oluyormuş görürdünüz.... Sorunuza yazılmış cevabı bile okumadan tekrar cevap yazmışsınız hiç kusura bakmayın...canım sen bunu ne için yazdın cidden anlayabilmiş değilim 8000 sayfayı okuyamadık sorduk noldu yani kaç sene önceki şeyler yazıyor sana noluyor??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?