Binnaz Abla

Fallarkreliçesi - gelecektenhaberler - gaiptensesler - sultanfalci hepsi aynı kişi.yine bu kişinin Helin ismi ile Ankara kafelerinde fal baktığı konuşuldu topikte.
demek ki neymiş, aynı site içerisinde belli bir sayıdan fazla kişiye fal baktırmamamız gerekiyormuş. kimbilir daha kimler kimlerin yan hesabı çıkacak

Telwede o kadar çok ki birden fazla rumuzla fal bakan. Yalniz bu abla cidden abartmış. Ayni anda hepsiyle çevirimiçi olabiliyor. 24 saat de cevirimiçîdir.Bir nevi fabrikasyon. Hic de bekletmez cat cat yorumlar yollar. Sen acıkmıyor musun ?uyumuyor musun? Yorulmuyor musun ?Burada birbirimize falları gönderdiğimiz için aynı falı birden fazla kişiye gönderenler bile çıktı.

Evet oyleleri de cok var Allah sasirtmasin..
Bergsona ben de baktirdim sana nasildi

Evet oyleleri de cok var Allah sasirtmasin..
Bergsona ben de baktirdim sana nasildi

ben uykulu uykulu ne yazmışım öyle cümleyi tamamladım sanıp yarıda kesmişim

ya bergson çok ilginçti. burayı okuyorsa diye detay vermiyim fal hakkında ama şöyle diyim geçmiş ve şu anı bildi hatta çok spesifik bilgiler verdi geçmiş hakkında. ama gelecek hakkındaki yorumları tutar mı bilmiyorum bunun için yine beklemem gerekecek :/

Ya ben tam emin oladim bilmis sanki bide hakkaten spesifik sayilacak tasvirlerde bulunmus kisaydi benimki ama bilmiyorum bi daha bi baktiririm belki

Fallarkreliçesi - gelecektenhaberler - gaiptensesler - sultanfalci hepsi aynı kişi.yine bu kişinin Helin ismi ile Ankara kafelerinde fal baktığı konuşuldu topikte.

Evet bende hiç üşenmedim tek tek verdikleri cevaplara baktım hepsinde aynı noktalama işareti vardı diyerek listedeki isimleri arttırıyorum işarete gelince :* Fallarkreliçesi - gelecektenhaberler - gaiptensesler - sultanfalci -kahinhanım ve ruhanım şimdilik 6 ayrı Nickle fal bakıyor bu güzide ablamız seri üretim şeklinde :))))bir ara gelecektenhberler35 de vardı bu listede ama yok oldu bir süre sonra belki daha da vardır da bilemediğimiz benden şimdilik bu kadar

Son düzenleme:
Selam kızceler eskilerden bilirler bilenler sevmezler beni bacım diyom diye burda rekla. Yapanlar benden cok sevildibayramınız mübarek olsun önce bana çok az kişinin falı cıktı 3 yılda güvenerek hala atıyom hepsi çıkmadı ama çıkanlar telve selena falsepeti nesibe Binnaz Bilge şunu da yazcam bacılar bazılarının burda psikolojisi bozuk siteyede yazdım ben bişi yazınca mesaj atıyolar biryolunvar sahtekar Aylin fama Serkan bilgehatun aynı dediğimde saraylıhanım denen kişi burdaki eski üyelerle iş çeviriyo dedim yalanda değil bana haklısın filan yazanlar burda bana milletle bir olup giydirmişler cevap bile vermedim en az 20 kişi şüphelendi biryolunvar salak dedi resmen hala attılar ben görüyom okurken reklamı onlar sorunlu bence ekranları buraya atarım rezil ederim ama bırakıyom allahlarından bulsunlar site biliyo attım niye yazıyom içimden geldi bayram vesile olsun öpüyom bacılar

Son düzenleme:
Allaşkına neyine sasirdin ozel degilse cok merak ettim. O kadin falci falan degil bana fal diye saçmaligin daniskası namümkün bi senaryo uretmişti
Ya şu anki durumla ilgili çok net tesbitleri vardi. Gelecekle ilgili sadece bir tarih verdi o kadar ama söylediklerinin bir kısmına çok şaşırdım. Aynı sitede İki kişiye daha baktırdım onlar yok öyle bir şey dedi bilemiyorum

BAna da senin yanında görünüyorlar ama oğullarını tutuyorlar dedi. Ona inanmadım açıkçası.

Bende içimden kesin vardır 1-2 hesabı daha bizim henüz fark etmediğimiz diye... ki varmış :)) Artık nasıl bir hırs yaptıysa... Siteyi satın alacak, patrona kızmış belli

kızlarrr baya deneyim eden arkadaş var şöyle iyi fal bakan birini önerebilirmisiniz

kızlarrr baya deneyim eden arkadaş var şöyle iyi fal bakan birini önerebilirmisiniz

Deneyimleyen herkes hepimiz, direk bana iyi bi falcı önerin halihazırda gidip yorulmadan baktırayım diye bulunmadı hiç burda.Ne hoş ya ,8000 küsür sayfa boşuna yazıldı sanki. son sayfaları okuyun öyle baktırın.

canım sen bunu ne için yazdın cidden anlayabilmiş değilim 8000 sayfayı okuyamadık sorduk noldu yani kaç sene önceki şeyler yazıyor sana noluyor??

canım sen bunu ne için yazdın cidden anlayabilmiş değilim 8000 sayfayı okuyamadık sorduk noldu yani kaç sene önceki şeyler yazıyor sana noluyor??
8000 sayfayı okuyun dememiş arkadaş zaten. Son sayfaları okuyun demiş. İşte bir 40-50 sayfa okusaydınız ne oluyormuş görürdünüz.... Sorunuza yazılmış cevabı bile okumadan tekrar cevap yazmışsınız hiç kusura bakmayın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…