canım sen bunu ne için yazdın cidden anlayabilmiş değilim 8000 sayfayı okuyamadık sorduk noldu yani kaç sene önceki şeyler yazıyor sana noluyor??
Fallarkreliçesi - gelecektenhaberler - gaiptensesler - sultanfalci hepsi aynı kişi.yine bu kişinin Helin ismi ile Ankara kafelerinde fal baktığı konuşuldu topikte.
bişey sorucam hep aynı şeyleri yazmaktan ne zaman vazgeçiceksın?Selam kızceler eskilerden bilirler bilenler sevmezler beni bacım diyom diye burda rekla. Yapanlar benden cok sevildibayramınız mübarek olsun önce bana çok az kişinin falı cıktı 3 yılda güvenerek hala atıyom hepsi çıkmadı ama çıkanlar telve selena falsepeti nesibe Binnaz Bilge şunu da yazcam bacılar bazılarının burda psikolojisi bozuk siteyede yazdım ben bişi yazınca mesaj atıyolar biryolunvar sahtekar Aylin fama Serkan bilgehatun aynı dediğimde saraylıhanım denen kişi burdaki eski üyelerle iş çeviriyo dedim yalanda değil bana haklısın filan yazanlar burda bana milletle bir olup giydirmişler cevap bile vermedim en az 20 kişi şüphelendi biryolunvar salak dedi resmen hala attılar ben görüyom okurken reklamı onlar sorunlu bence ekranları buraya atarım rezil ederim ama bırakıyom allahlarından bulsunlar site biliyo attım niye yazıyom içimden geldi bayram vesile olsun öpüyom bacılar
kızlarrr baya deneyim eden arkadaş var şöyle iyi fal bakan birini önerebilirmisiniz
dont bu asenat saat kaclarda gelır genelde gece falan onlıne oluyormu?ıkı gundur bılgısayara yapıştım resmen yaMrb hoşgeldiniz öncelikle :) Benim beğendiklerim arasında serkan,aylin ( bir şeyler dönüyor bunların arasında sanırım emin değilim), asenat var. Gelecek için bekleyen fallarım çok. Fakat anlık durum ve karşıdaki insanın düşünceleri için bu falcıları önerebilirim.
dont bu asenat saat kaclarda gelır genelde gece falan onlıne oluyormu?ıkı gundur bılgısayara yapıştım resmen ya
bende sorumu bılgısayara not aldım direk yazmakla ugrasmıyım kopyala yapıstır dıye tamam sımdı senın dedıgın yontemı uyguluyorum hemen:)Belli olmuyor ama şöyle yap. Binnaz abla app indir ve kredini hazırla mutlaka.Gelince hemen basarsın öyle oluyor. App indirmeden mail yoluyla ben de hemen ulaşamadım. Çünkü mail geç geliyor. Dediğimi yaparsan ulaşırsın hemen.
bende sorumu bılgısayara not aldım direk yazmakla ugrasmıyım kopyala yapıstır dıye tamam sımdı senın dedıgın yontemı uyguluyorum hemen:)
Kızzzz gülmeyin günahhhhh
bu arada bı cıkan fal haberide ben yazıyım yesılcıngenenın ılk falı bana harfı harfıne tarıhınde cıktı ama soyledıklerını sordugum kısıyle degıl baska bırıyle yasadım yanı kısılerı karıstırdı ama olaylar harfı harfıne ve tarıhınde cıktısen zaten hemen tıkla seçme aşamasına geliyorsan ya kartları sorunu yavaş yavaş yazabilirsin sistem atmıyor. Ben yavaş yavaş yazdım.Kendisi sormadığın şeyleri de döküyor.Benim hoşlandığım biri vardı olacak mı dedim bana adamın önceden nişan attığını bile dedi ki bu doğruydu. Bunu bana diyen aylin ve asenat oldu.
bu arada bı cıkan fal haberide ben yazıyım yesılcıngenenın ılk falı bana harfı harfıne tarıhınde cıktı ama soyledıklerını sordugum kısıyle degıl baska bırıyle yasadım yanı kısılerı karıstırdı ama olaylar harfı harfıne ve tarıhınde cıktı
Prensese verdiği cevaplardan sonra bu beyi ciddiye almam mümkün değilEki Görüntüle 1856197
Klotho bana da oyle yapmisti ya. Iade hakkim olmasina ragmen neden iade de etmeyip bakmayip da bekletir anlamiyorum. Geri cektim tabi ki pek de bisey kaybetmemisim kizlarin soyledigine goretellwe raset: "uzakta görünebiliyorum ama atın bakıyorum" dediği halde 2 hafta oldu bakmadı. atacak başka biri olmadığından geri çekmeyeceğim falımı duracak ama bir daha baktırmayı düşünmüyorum kendisine ne kadar iyi olursa olsun.
tellwe klothoyagmur: yine aynı hatayı yaptım bir şans verip attım yine fal. daha doğrusu o kadar övülüyor ki bir kez daha şansımı denemek istedim. 2 hafta içinde duvarına 3 mesaj yazıp bana fal atın diyip hala elindekileri yorumlamamanın amacı nedir, nedendir bilmiyorum. büyük saygısızlık olarak görüyorum bunu.
bergson: kahve falına şok olup, bu sefer özel fallarından birini deneyeyim dedim. kahve falını yazanla o falı yazan aynı kişi olmamalı ya. bir tanesi ne kadar iyiyse diğeri o kadar özensiz ve yuvarlaktı. resmen dalga geçmiş ne diyim.
Şüphesiz... aptallık demek istemiyorum. Saflık ise imreniyorum bazen....Gülmedim yahu, cidden falcılara da laf ediyoruz da falcılık da kolay değil, bazı sorulara Nostradamus bile kıfayetsiz kalabilirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?