Binnaz Abla

canım sen bunu ne için yazdın cidden anlayabilmiş değilim 8000 sayfayı okuyamadık sorduk noldu yani kaç sene önceki şeyler yazıyor sana noluyor??

CANIM sen ne demişsin Deneyimli arkadaşlar var sorayım diye demi?????????
Bana noluyo mu? ben gibi, burda o kapsamına aldığın herkes senin gibi 8000. SAYFAnın TAMAMINI OKUYAMADIĞI için kendince önce bi dışardan göz gezdirdi, fikir sahibi oldu geldi ben şunları şunları denedim , bunlar bunlar iyi bunlar bunlar vasat diye diye , tamamı ortak olmasa da ANKETTE gördüğün üzere ve son okuyabilirsen belki 50 sayfada güncel isimlerle birlikte en çok BEĞENİLEN falcıları görebilirsin.

Bana göre bu son zamanlarda burda olan paramın çoğu gitmesin , ama iyi bi falcı olsun mantığıyla gelip yazıp çıkan ,ortadan kaybolan kişiler için bi tepki. Benimle aynı fikirde olan birçok kişi de vardır.

Arkadaslar bugün oturup geriye dönük baktirdigim fallari okudum.
anda gidişatta serkan tek tutturmus ama tarih konusunda çok net değil ama tutarlı. tarihi ile birlikte bilen falalem gizem hatun olmuş.
falkutusu komple çöp isim isim saymaya dahi değer bulmuyorum kendi adıma sitedeki herkesi gezmisim tek tek.
Bunun dışında fama da yakın gelecekle ilgili çok isabetli olmasa da anda güzel yorumlamis.
telwe Tayfası Ecem patlamış yesilcingene ilk fal ok ama sonrakiler terapist edasinda geciniz. fallarkralicesi anda tutarlı gelecek için henüz zamanı var.
Binnaz Hülya demir tutarlı bir yorum yapmış anda analiz başarılı daha zamanı var bu falı unutmuşum bile.okuyunca farkettim.

Fallarkreliçesi - gelecektenhaberler - gaiptensesler - sultanfalci hepsi aynı kişi.yine bu kişinin Helin ismi ile Ankara kafelerinde fal baktığı konuşuldu topikte.

Evet ben de yazdığınızı görmüştüm, ondan çok fzla bhsetmemiştim topikte. Gelecektenhaberlere 2 defa baktırdm ikisinde de olumsuz olarak konuştu, fallarkraliçesi temmuzda görüşmeniz olcak demişti, gaiptensesler de bişey için telaş yapıyor konuşcak senle o yakında demişti, aynı kişiyse de farklı yazmış biri tutar belki diye o zaman Bu arada yeni baktırmadım eski fallarımdan bahsediyorum, bana en çok fallarkraliçesi hesabından yazanlar tuttu diyim o zaman

Admin'den rica edicem, sayfanın başına kocaman "Bu forumun danışma hizmeti verme amacı yoktur" yazılsın.
Canı isteyen bilgisini paylaşır.

Nedir ya, destursuz selamsız, paldır küldür gelip emeksiz bir şey istenir mi? Hürmet etmeden hürmet beklenir mi? Buradaki kimsenin kamu hizmeti derdi yok, herkes gayet ehli keyif. Bilgi isteyen okumaya zahmet etsin, hazır beklemesin.

bişey sorucam hep aynı şeyleri yazmaktan ne zaman vazgeçiceksın?

Serkan bende de tutturdu gibi onun dedigi gibi ilerliyor olaylar ama daha tam kesinlesmesi ,binnazda ozge gezici ye baktiran var mi ? Ben baktirdim cok begendim gelecegi bilemem ama mevcut durum basarili.

kızlarrr baya deneyim eden arkadaş var şöyle iyi fal bakan birini önerebilirmisiniz

Mrb hoşgeldiniz öncelikle :) Benim beğendiklerim arasında serkan,aylin ( bir şeyler dönüyor bunların arasında sanırım emin değilim), asenat var. Gelecek için bekleyen fallarım çok. Fakat anlık durum ve karşıdaki insanın düşünceleri için bu falcıları önerebilirim.

dont bu asenat saat kaclarda gelır genelde gece falan onlıne oluyormu?ıkı gundur bılgısayara yapıştım resmen ya

dont bu asenat saat kaclarda gelır genelde gece falan onlıne oluyormu?ıkı gundur bılgısayara yapıştım resmen ya

Belli olmuyor ama şöyle yap. Binnaz abla app indir ve kredini hazırla mutlaka.Gelince hemen basarsın öyle oluyor. App indirmeden mail yoluyla ben de hemen ulaşamadım. Çünkü mail geç geliyor. Dediğimi yaparsan ulaşırsın hemen.

bende sorumu bılgısayara not aldım direk yazmakla ugrasmıyım kopyala yapıstır dıye tamam sımdı senın dedıgın yontemı uyguluyorum hemen:)

bende sorumu bılgısayara not aldım direk yazmakla ugrasmıyım kopyala yapıstır dıye tamam sımdı senın dedıgın yontemı uyguluyorum hemen:)

sen zaten hemen tıkla seçme aşamasına geliyorsan ya kartları sorunu yavaş yavaş yazabilirsin sistem atmıyor. Ben yavaş yavaş yazdım.Kendisi sormadığın şeyleri de döküyor.Benim hoşlandığım biri vardı olacak mı dedim bana adamın önceden nişan attığını bile dedi ki bu doğruydu. Bunu bana diyen aylin ve asenat oldu.

bu arada bı cıkan fal haberide ben yazıyım yesılcıngenenın ılk falı bana harfı harfıne tarıhınde cıktı ama soyledıklerını sordugum kısıyle degıl baska bırıyle yasadım yanı kısılerı karıstırdı ama olaylar harfı harfıne ve tarıhınde cıktı

Bende çok kötüydü yeşilçengine demek ki seninle enerjisi tutmuş. :)

Binnaz Aybuke Can: geçmişi ve şu anı iyi bildi. çevremdeki insanları, eski ilişkilerimi, çok spesifik cümlelerle açıkladı. ama aşkla ilgili şu anki ve gelecek için yaptığı yorumlar fazla pembe tablo geldi. yine de verdiği vadeler tutarsa/tutmazsa yeniden yorumlarım

tellwe raset: "uzakta görünebiliyorum ama atın bakıyorum" dediği halde 2 hafta oldu bakmadı. atacak başka biri olmadığından geri çekmeyeceğim falımı duracak ama bir daha baktırmayı düşünmüyorum kendisine ne kadar iyi olursa olsun.

tellwe klothoyagmur: yine aynı hatayı yaptım bir şans verip attım yine fal. daha doğrusu o kadar övülüyor ki bir kez daha şansımı denemek istedim. 2 hafta içinde duvarına 3 mesaj yazıp bana fal atın diyip hala elindekileri yorumlamamanın amacı nedir, nedendir bilmiyorum. büyük saygısızlık olarak görüyorum bunu.

bergson: kahve falına şok olup, bu sefer özel fallarından birini deneyeyim dedim. kahve falını yazanla o falı yazan aynı kişi olmamalı ya. bir tanesi ne kadar iyiyse diğeri o kadar özensiz ve yuvarlaktı. resmen dalga geçmiş ne diyim.

Klotho bana da oyle yapmisti ya. Iade hakkim olmasina ragmen neden iade de etmeyip bakmayip da bekletir anlamiyorum. Geri cektim tabi ki pek de bisey kaybetmemisim kizlarin soyledigine gore

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…