- 19 Eylül 2013
- 435
- 403
- 123
bana olumlu konuştu, ama 6. hesabıymış hayallerim yıkıldıfallarkraliçe'sinin olumlu konuştuğu var mı acaba?
geri çeksem başka kimse de yok, bakalım yeni biri gelirse çeker ona atarım olmadı inada inat dururm öyle ben de :)Klotho bana da oyle yapmisti ya. Iade hakkim olmasina ragmen neden iade de etmeyip bakmayip da bekletir anlamiyorum. Geri cektim tabi ki pek de bisey kaybetmemisim kizlarin soyledigine gore
Fallarkreliçesi - gelecektenhaberler - gaiptensesler - sultanfalci hepsi aynı kişi.yine bu kişinin Helin ismi ile Ankara kafelerinde fal baktığı konuşuldu topikte.
Ben attım ona işte verdiği tarih tutmadı saçma sapan şeyler söyledi iyiydi aslında ama işte iki hafta içinde erkek arkadaşin gelecek ama baska biri de olacak aklını karıştıracak dedi ikisi de yok ortadabinnaz ablada hanzade yıldıza attım sesli fal için. yeni biriyle tanışacaksın evlenip boşanmış biri ve bununla evleneceksin falan dedi. sonra soru kısmına ilk defa bir yorumcunun erkek arkadasımla barışmayacagımızı söylediğini yazdım , tabiki barışabilirsiniz ama sen ailesinden dolayı korkmuşsun diğer seceneği seciceksin gibi seyler yazdı. çevirdi sanki anlamadım.
bu kişiye baktırıp tutan var mı aranızda? saçmaladı gibi geliyor ama ya tutarsa diye de korku girdi icime.
ben bi kere baktırdım ama oda beklemede.. Anlık durumu bilmişti de şok edici değildi ama fena sayılmaz. Çıkarsa beğenirim tabi daha çok kendilerini:))kızlar binnazda Aysun Resulu ben beğendim ben 2. kez baktırmıştım ve 2 . falda dediklerinden biri çıkmış şimdi tekrar dinledim de . ilk falda da hayatımda kimse yok demiştim hayır şu an da ben seninle ilgilenen 2 kişi görüyorum diyip baş harflerini vermişti. var mı başka beğenen çıkan?
Daha evvel de konuşmuştuk seninle. Ben o kadından hala hiç bir şey anlayamadım. Şekil söylemiş durmuş. Verdigi tarihte çıkmamış. Şimdi tekrar dinledim de. İyi de diyemiyorum kötü de. Ama birilerine çıkması güzel. Çok mutlu oluyorum.kızlar binnazda Aysun Resulu ben beğendim ben 2. kez baktırmıştım ve 2 . falda dediklerinden biri çıkmış şimdi tekrar dinledim de . ilk falda da hayatımda kimse yok demiştim hayır şu an da ben seninle ilgilenen 2 kişi görüyorum diyip baş harflerini vermişti. var mı başka beğenen çıkan?
kızlar binnazda Aysun Resulu ben beğendim ben 2. kez baktırmıştım ve 2 . falda dediklerinden biri çıkmış şimdi tekrar dinledim de . ilk falda da hayatımda kimse yok demiştim hayır şu an da ben seninle ilgilenen 2 kişi görüyorum diyip baş harflerini vermişti. var mı başka beğenen çıkan?
Aynen fincan yorumlamis sadece.Daha evvel de konuşmuştuk seninle. Ben o kadından hala hiç bir şey anlayamadım. Şekil söylemiş durmuş. Verdigi tarihte çıkmamış. Şimdi tekrar dinledim de. İyi de diyemiyorum kötü de. Ama birilerine çıkması güzel. Çok mutlu oluyorum.
Yönlendirmis olmaktan cekiniyorum ama begendigimiz falcilar ayni gibi senle . Fikir olsun diye soyleyeyim.Begenmeyenler de var fali cikan da var , ecem23 u begeniyorum ben tellwede yorumlari okuyup bi dusunebilirsin onu da istersengeri çeksem başka kimse de yok, bakalım yeni biri gelirse çeker ona atarım olmadı inada inat dururm öyle ben de :)
Eceme ne falı atmaliyim sizceYönlendirmis olmaktan cekiniyorum ama begendigimiz falcilar ayni gibi senle . Fikir olsun diye soyleyeyim.Begenmeyenler de var fali cikan da var , ecem23 u begeniyorum ben tellwede yorumlari okuyup bi dusunebilirsin onu da istersen
ben tarot baktırmışım ve geçmiş/an durumunu bilmiş. gelecek hakkında ise bunlardan çıkarttığı şeyleri yorumlamış. biraz kısaydı ama yeterliydi.Eceme ne falı atmaliyim sizce
tarot inanılmaz hızlı gelmişti gün içinde gelmişti diyebilirim hatta ama kahve bayramdan herhalde biraz gecikti gibi :)Teşekkür edrim tarotun yorumu kaç günde gelmişti peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?