- 4 Temmuz 2016
- 55
- 18
- 3
- 29
Bende gaza gelip katına attım bakiyim bi nasilmis :) kafayı yedim su fal işiyletarot inanılmaz hızlı gelmişti gün içinde gelmişti diyebilirim hatta ama kahve bayramdan herhalde biraz gecikti gibi :)
:) hayırlısı olsun inşallah en doğru ve en güzel sonuç çıkarBende gaza gelip katına attım bakiyim bi nasilmis :) kafayı yedim su fal işiyle
Aynen öyle neye inancagimi şaşırdım artık bağımlılık yaptı resmen 1 ayda en iyisini bulmakta zor ben en az 15 kişiye falan baktirdim 1 ayda hepsi aynı şeyi söyledi ve aynı tarihi verdi bakalım ne olacak:) hayırlısı olsun inşallah en doğru ve en güzel sonuç çıkar
ben artık atmıyorum, önceden attıklarımı bekliyorum sadece. bir süre sonra hayatımı fallara endekslediğimi farkettim. olacak olan elbet olacak zaten, 1 düzgün falcı bulacağız derken karşılaştığımız 10 sahte falcının yorumları inansak da inanmasak da zihnimize kazınıyor günümüzü mahvediyoruz. en azından ben :)
umarım yakın bir tarihtir :) size tavsiyem biraz nadasa bırakın çok sık baktırınca bir yerde döngü kırılıyor ve fallar alakasız çıkmaya başlıyor.Aynen öyle neye inancagimi şaşırdım artık bağımlılık yaptı resmen 1 ayda en iyisini bulmakta zor ben en az 15 kişiye falan baktirdim 1 ayda hepsi aynı şeyi söyledi ve aynı tarihi verdi bakalım ne olacak
Temmuz sonu en geç ağustos sonu dediler ama :) evet bencede bırakacam artık bakalım hayırlısı olsun hepimiz içinumarım yakın bir tarihtir :) size tavsiyem biraz nadasa bırakın çok sık baktırınca bir yerde döngü kırılıyor ve fallar alakasız çıkmaya başlıyor.
süper az kalmış :) merakla bekliyorum ben de sonuçları o zamanTemmuz sonu en geç ağustos sonu dediler ama :) evet bencede bırakacam artık bakalım hayırlısı olsun hepimiz için
Direk buraya yazacamsüper az kalmış :) merakla bekliyorum ben de sonuçları o zaman
amin <3
Eceme ne falı atmaliyim sizce
kızlar binnazda Aysun Resulu ben beğendim ben 2. kez baktırmıştım ve 2 . falda dediklerinden biri çıkmış şimdi tekrar dinledim de . ilk falda da hayatımda kimse yok demiştim hayır şu an da ben seninle ilgilenen 2 kişi görüyorum diyip baş harflerini vermişti. var mı başka beğenen çıkan?
kızlar binnazda Aysun Resulu ben beğendim ben 2. kez baktırmıştım ve 2 . falda dediklerinden biri çıkmış şimdi tekrar dinledim de . ilk falda da hayatımda kimse yok demiştim hayır şu an da ben seninle ilgilenen 2 kişi görüyorum diyip baş harflerini vermişti. var mı başka beğenen çıkan?
Müge ile ilgili yakın zamanda yorumlar olmuştu. Topikte arat istersen. Çıkan bir arkadas vardı ama bana çok pembe gelmişti. Tarihlerde tutmadı zaten.kızlar kızlar müge aydın gözüme çarpıyor. Nasıldır ne dersiniz?
Ben çok beğenmiştim onun falını geçen de yazdım zaten o anda söylediği ama hiç ihtimal vermediğim bir şey çıktı diye
Banada iş yerindem biriyle tanışçaksım demiş ama imkansız bizim iş ortamındamçn çok az kişiyiz erkeklerin hepsi evli.
gelecektenhaberler ve türevleri size de kimi sorarsanız 'sevgilisi var onun canım' yazmış mı? yani sorduğum birinin kesinlikle çevresinde başka kız olmadığına eminmim ona bile sevgilisi var canım onun demiş :) çok inanmamak lazım bence hani olumsuz konuşmuşşsa eğer
Canımm gelecektenhaberler ve türevi Fallarkraliçesine attım Banada ısrarla başka kız yok, aldatma yok Adam çok sadık dedi. Ona kalsa çok seviyor Nişanımız olucak iki kızımız olucak ama Adam ortada yok:) kendi kendime gelin olucam galibagelecektenhaberler ve türevleri size de kimi sorarsanız 'sevgilisi var onun canım' yazmış mı? yani sorduğum birinin kesinlikle çevresinde başka kız olmadığına eminmim ona bile sevgilisi var canım onun demiş :) çok inanmamak lazım bence hani olumsuz konuşmuşşsa eğer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?