Binnaz Abla

Bende gaza gelip katına attım bakiyim bi nasilmis :) kafayı yedim su fal işiyle
:) hayırlısı olsun inşallah en doğru ve en güzel sonuç çıkar

ben artık atmıyorum, önceden attıklarımı bekliyorum sadece. bir süre sonra hayatımı fallara endekslediğimi farkettim. olacak olan elbet olacak zaten, 1 düzgün falcı bulacağız derken karşılaştığımız 10 sahte falcının yorumları inansak da inanmasak da zihnimize kazınıyor günümüzü mahvediyoruz. en azından ben :)

Aynen öyle neye inancagimi şaşırdım artık bağımlılık yaptı resmen 1 ayda en iyisini bulmakta zor ben en az 15 kişiye falan baktirdim 1 ayda hepsi aynı şeyi söyledi ve aynı tarihi verdi bakalım ne olacak

umarım yakın bir tarihtir :) size tavsiyem biraz nadasa bırakın çok sık baktırınca bir yerde döngü kırılıyor ve fallar alakasız çıkmaya başlıyor.

Kızlar Merhaba iyi geceler. ..Fikir olsun diye söylüyorum Saraylı Hanim'a fal atmistim. İnanılmaz alakasiz şeyler yazmış neresinden tutsan elde kalır .Ne geçmiş ne an. ..Begenenler vardır illa ki ama bizimki tutmadi sanırım. Para çöpe resmen

Ben çok beğenmiştim onun falını geçen de yazdım zaten o anda söylediği ama hiç ihtimal vermediğim bir şey çıktı diye

Ben çok beğenmiştim onun falını geçen de yazdım zaten o anda söylediği ama hiç ihtimal vermediğim bir şey çıktı diye

Kızlar özge gezici yi denemiş olan varmı olumlu olumsuz yorumu olan ? Ben kahve baktırdım iyiydi.

Kızlar hepimiz binnazda baktırıp beğenip beğenmediklerini liste yapsa yaa böylelikle elimizde özet liste olur hepsi eski sayfalarda isimlerin bulmak zorlaşıyor son 15-20 sayfa zaten hep benzer isimler tellwe ecem,asenat,sezgi candan üstüne dönmüş diğerlerinden çıkam çıkmayan herkes mini liste yaparsa fake olanları bilir atmayız çokkk teşekkürler..:))))

Banada iş yerindem biriyle tanışçaksım demiş ama imkansız bizim iş ortamındamçn çok az kişiyiz erkeklerin hepsi evli.

gelecektenhaberler ve türevleri size de kimi sorarsanız 'sevgilisi var onun canım' yazmış mı? yani sorduğum birinin kesinlikle çevresinde başka kız olmadığına eminmim ona bile sevgilisi var canım onun demiş :) çok inanmamak lazım bence hani olumsuz konuşmuşşsa eğer

Banada iş yerindem biriyle tanışçaksım demiş ama imkansız bizim iş ortamındamçn çok az kişiyiz erkeklerin hepsi evli.

aynısı bana da olmuştu yani çalıştığım yerdeki erkek nüfusu tükenme seviyesinde ve olanlar da evli diye düşünüyordum ama arada gözden kaçan 1 kişi oluyo galıba çünkü söylenilen gibi benden hoşlanan biri gerçekten çıktı iş yerinde. okurken yok canım ne alaka yok ki kimse demiştim :) belli olmaz yeni gelen olur :)

2 tanesi yazmıştı, 4 tanesi yazmamıştı
ben duruma çok hakim olmadığımdan doğru mu söylüyor yanlış mı ona emin değilim işte
ama garip bi şekilde de olumlu konuşmuştu

Canımm gelecektenhaberler ve türevi Fallarkraliçesine attım Banada ısrarla başka kız yok, aldatma yok Adam çok sadık dedi. Ona kalsa çok seviyor Nişanımız olucak iki kızımız olucak ama Adam ortada yok:) kendi kendime gelin olucam galiba
Yani neye kime inansak bilemedik tatlım

Binnaz'da asenat, şevval erdal, kemal devrim ve hülya demir'i beğeniyorum. an konusunda başarılı oldukları gibi gelecekle ilgili zaman ve olacaklarla ilgili çok tutarlıydı. aralarında en hisli insanın asenat olduğunu düşünüyorum. şevval de iyi ama biraz toplum kalıplarında yorumluyor. kemal devrim ilginç detayları bilebiliyor.

benna küçüker nokta atışları olmasa da oldukça başarılı bir yorumcu, telveleri iyi analiz ediyor, beğeniyorum.

sezgi ve hüma bal genel anlamda iyi ve biliyorlar ama favorim değiller. sezgi'nin ilk falı iyi, ikincisi kötüydü. hüma bal kısa geldi.

müge aydın da kötü değildi ama çok kart anlamı üzerinden gidiyor, çok politik konuşuyor, biraz daha hislerine bırakıp net konuşsa sanki daha iyi bir yorumcu olacak. açelya tuğra da öyle çok kart bazlı gitti ve çok doğru tespit edemedi.

maya demir gereksiz abartılmış birisi, kötü değildi ama tavsiye etmem. selin imer de kötü değildi ama tavsiye etmem. kişi analizi iyiydi ama gelecek kısmı olmamış.

bilge özdoğru'yu hiç sevmedim ilk, hep tavsiye vermişti ve yorum isteyen kişiyi biraz aptal yerine koyuyor gibi ancak yorumu tutarlı imiş, zamanı bilmiş bu da entresan bir nokta.

binnaz.com falcıları ile ilgili deneyimlerin bu şekilde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…