Canımm gelecektenhaberler ve türevi Fallarkraliçesine attım Banada ısrarla başka kız yok, aldatma yok Adam çok sadık dedi. Ona kalsa çok seviyor Nişanımız olucak iki kızımız olucak ama Adam ortada yok:) kendi kendime gelin olucam galiba
Yani neye kime inansak bilemedik tatlım
Binnaz'da asenat, şevval erdal, kemal devrim ve hülya demir'i beğeniyorum. an konusunda başarılı oldukları gibi gelecekle ilgili zaman ve olacaklarla ilgili çok tutarlıydı. aralarında en hisli insanın asenat olduğunu düşünüyorum. şevval de iyi ama biraz toplum kalıplarında yorumluyor. kemal devrim ilginç detayları bilebiliyor.
benna küçüker nokta atışları olmasa da oldukça başarılı bir yorumcu, telveleri iyi analiz ediyor, beğeniyorum.
sezgi ve hüma bal genel anlamda iyi ve biliyorlar ama favorim değiller. sezgi'nin ilk falı iyi, ikincisi kötüydü. hüma bal kısa geldi.
müge aydın da kötü değildi ama çok kart anlamı üzerinden gidiyor, çok politik konuşuyor, biraz daha hislerine bırakıp net konuşsa sanki daha iyi bir yorumcu olacak. açelya tuğra da öyle çok kart bazlı gitti ve çok doğru tespit edemedi.
maya demir gereksiz abartılmış birisi, kötü değildi ama tavsiye etmem. selin imer de kötü değildi ama tavsiye etmem. kişi analizi iyiydi ama gelecek kısmı olmamış.
bilge özdoğru'yu hiç sevmedim ilk, hep tavsiye vermişti ve yorum isteyen kişiyi biraz aptal yerine koyuyor gibi ancak yorumu tutarlı imiş, zamanı bilmiş bu da entresan bir nokta.
binnaz.com falcıları ile ilgili deneyimlerin bu şekilde..
Kızlar ya hani bir aralar selena mailden fal bakıyordu sevda adında bir arkadaşıyla birlikte. Hatırlayan vardır mutlaka aranızda. Sevda bilmiş baya bana aklınızda bulunsun ulaşabilisem bir daha baktırıcam ona. Zaten selena bende genelde çıkar. Kadına taa 9.ayda baktırmıştım ama baya baya görmüş şimdiyi haberiniz olsun.
Bana da ona benzer bir şey söyledi. Kime inanacağımı şaşırdım.gelecektenhaberler ve türevleri size de kimi sorarsanız 'sevgilisi var onun canım' yazmış mı? yani sorduğum birinin kesinlikle çevresinde başka kız olmadığına eminmim ona bile sevgilisi var canım onun demiş :) çok inanmamak lazım bence hani olumsuz konuşmuşşsa eğer
Kuzummm nasıl ulaştın ya ona tekrardan ben bi daha mı baktırsam diyorum çünkü baya bilmiş kadın yaBermudam ınanırmısın selenanın o kadınla beraber baktıgı fal bana hala çıkar gecen sene atmıstım.Acar acar okudum arada.
Ama sonradan baktırdıklarımda o kadar cıkan olmadı, o faldakı soyledıklerı hala oluyor belkıde bız olmasını beklemeden baktırdıgımız ıcın yenı fallar o kadar detaylı olmuyor dıye dusunuyorum.
Bana en iyi, Banu Doğru bakmış. Memnun olan var mı başka?
Bir daha ulasamadim zaten bermudam,selenaya attim oda arkadasim artik bakmiyor demisti,zaten bir kere baktirabilmistim kadinada ama o zamanki falda selenaninda kadininda dedikleri hala oluyor sonra selenaya tekrar attim ama o fal o kadar detayli degildi onu demek istemistim :)Kuzummm nasıl ulaştın ya ona tekrardan ben bi daha mı baktırsam diyorum çünkü baya bilmiş kadın ya
Galiba telwede bakiyor kahve falan ama en iyi baktigi fal su fali soyle anlatiyim ben yillar once tarot atmistim ona cok kotuydu sonra bi kac arkadasima cikinca su attim cok sasirdim nasil bunlari bildi diye heralde her falcinin bakabildigi daha iyi oldugu bir fal çesiti var nasil oluyorsa.İlk defa baktircaksan zamanlari karistiriyor selena kendiside soyluyor olmus birşeyi olucakmis gibi soyliyebiliyor o yuzden boyle bisey olursa parana yazik olur yorumlara degil hislerinle at bence icine siniyorsa.kızlar ben selanaya mail attım
bana su falı bakıyorum dedi yani kahve vs bakmıyor mu?
siz ne baktırdınız yardım alabilir miyim?
Merhaba ben özge gezici yi çok beğenirdim fakat başka birine gönderdiğim falın sonucu bana özge gezicinin daha önce baktığı falın aynısı geldi.o yüzden benim için güvenilmez bir yorumcudur.üstü çizilmiştir. Hatta cısss dır...Kızlar özge gezici yi denemiş olan varmı olumlu olumsuz yorumu olan ? Ben kahve baktırdım iyiydi.
Cevapla derken beğen beğenme oldu elim dokundu. Makaroncum geçenlerde onunla ilgili bir paylaşım vardı. Bizim meşhur premses ile soru cevap capsi payladildi topikte. Kızın sorduğu soruya en az soru kadar saçma bir yanıt vermiş. Sonrasında yorumlar oldu yine. Bana güven vermedi açıkçası. Yine de sen bilirsin tabi. 15 sayfa filan Geride dir bak istersen.Kızlar merhaba, tellwe bergson'a baktıran var mı?
Ya fal krizi geldi bugün. Falcı bulamadım. Kehanetin ve bergson'a attım 10 TL diye. Duru görü baktı bergson. İyi mi kötü bişey anlamadım. Çok pembe ve saçma olmakla beraber bildikleri de var. UF kendime sinir oldum yine baktırdım fal of.Cevapla derken beğen beğenme oldu elim dokundu. Makaroncum geçenlerde onunla ilgili bir paylaşım vardı. Bizim meşhur premses ile soru cevap capsi payladildi topikte. Kızın sorduğu soruya en az soru kadar saçma bir yanıt vermiş. Sonrasında yorumlar oldu yine. Bana güven vermedi açıkçası. Yine de sen bilirsin tabi. 15 sayfa filan Geride dir bak istersen.
Sağlık olsun. Pahalı değilmiş zaten de.. saçma sapan olunca canı sıkılıyor insanın..Ya fal krizi geldi bugün. Falcı bulamadım. Kehanetin ve bergson'a attım 10 TL diye. Duru görü baktı bergson. İyi mi kötü bişey anlamadım. Çok pembe ve saçma olmakla beraber bildikleri de var. UF kendime sinir oldum yine baktırdım fal of.
Falcı bulun bana... Mal verin bana mal istiyorummmm :))))Sağlık olsun. Pahalı değilmiş zaten de.. saçma sapan olunca canı sıkılıyor insanın..
Ciddiye alma Bergsonu bence. Diğerini tanımıyorum zaten....
var ya şu an aynı krizdeyim ve kuduruyorum. Elif hanzadeyi bekledim hep dolu. Binnazda kredim var orda birine atiyim diyorum da tırt yaniFalcı bulun bana... Mal verin bana mal istiyorummmm :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?