Binnaz Abla

Fallar kraliçesi herkesi nişanlıyor zaten ben bu falcılara kalsa sonbaharda nişanlıyım .

Çok teşekkürler ellerine sağlık bende 1-2 hafta bekleyip yazıcam kızlar gidişatı bilenleri hiç değilse :)))

Bermudam ınanırmısın selenanın o kadınla beraber baktıgı fal bana hala çıkar gecen sene atmıstım.Acar acar okudum arada.

Ama sonradan baktırdıklarımda o kadar cıkan olmadı, o faldakı soyledıklerı hala oluyor belkıde bız olmasını beklemeden baktırdıgımız ıcın yenı fallar o kadar detaylı olmuyor dıye dusunuyorum.

Bana da ona benzer bir şey söyledi. Kime inanacağımı şaşırdım.

Kuzummm nasıl ulaştın ya ona tekrardan ben bi daha mı baktırsam diyorum çünkü baya bilmiş kadın ya

Kızlar merhaba, uzun zamandır giremiyordum buraya. Asenat 40 lira olunca onu beklemeyi bıraktım. Çok güzeli enerjisi ama bir anda o kadar fiyat yükselip uçması çok benlik değil. Sezgi zaren bir süre online olamayacağını bildirmiş ben de yeni deneyimlerde bulunayım dedim o sırada.
Banu oğruya kahve atıp çok beğenmiştim analizleri çok hoşuma gitmişti. Katina attım sesli faldı ses kalitesi iyi değildi bi kercızırtı bile diyemeceğim şekilde gürültü geliyordu. Analizleri iyiydi yine karşı tarafı iyi bilmiş aile durumlarını iş sıkıtılarını vb. Memnum kalım mı evet.
Bugün de Binnazdaki Bilge Ödoğruya ilişki açılımı attım. Onun enerjisine de sevdim. Durum şu an gerçekten çok olumsuz Bilge de aynen böyle öyle anlatmış. Benim çabama bağlı olduğunu söylemiş ki aynen öyle. Memnun muyum evet.
Banu doğrunun kahvesini katinasından aha çok beğendim ona bir daha katina atmam.
Sezginin verdiği süre 2 hafta sonra patlayacak varsın patlasın onun anlatımını çok sevdim yakalasam yine ilk atacağım insan o.
Asenat da işin oluruna yüzde yetmiş demişti ki o zamanlar öyleydi o zamandan bu zamana çok şey değişti.
Fama, Aylin hep patlamış oluyor böylelikle daha Serkanın vadesi var ama. Ben de haberler böyle. :)

kızlar ben selanaya mail attım
bana su falı bakıyorum dedi yani kahve vs bakmıyor mu?
siz ne baktırdınız yardım alabilir miyim?

Kuzummm nasıl ulaştın ya ona tekrardan ben bi daha mı baktırsam diyorum çünkü baya bilmiş kadın ya
Bir daha ulasamadim zaten bermudam,selenaya attim oda arkadasim artik bakmiyor demisti,zaten bir kere baktirabilmistim kadinada ama o zamanki falda selenaninda kadininda dedikleri hala oluyor sonra selenaya tekrar attim ama o fal o kadar detayli degildi onu demek istemistim :)

Son düzenleme:
kızlar ben selanaya mail attım
bana su falı bakıyorum dedi yani kahve vs bakmıyor mu?
siz ne baktırdınız yardım alabilir miyim?
Galiba telwede bakiyor kahve falan ama en iyi baktigi fal su fali soyle anlatiyim ben yillar once tarot atmistim ona cok kotuydu sonra bi kac arkadasima cikinca su attim cok sasirdim nasil bunlari bildi diye heralde her falcinin bakabildigi daha iyi oldugu bir fal çesiti var nasil oluyorsa.İlk defa baktircaksan zamanlari karistiriyor selena kendiside soyluyor olmus birşeyi olucakmis gibi soyliyebiliyor o yuzden boyle bisey olursa parana yazik olur yorumlara degil hislerinle at bence icine siniyorsa.

Kızlar özge gezici yi denemiş olan varmı olumlu olumsuz yorumu olan ? Ben kahve baktırdım iyiydi.
Merhaba ben özge gezici yi çok beğenirdim fakat başka birine gönderdiğim falın sonucu bana özge gezicinin daha önce baktığı falın aynısı geldi.o yüzden benim için güvenilmez bir yorumcudur.üstü çizilmiştir. Hatta cısss dır...

Kızlar merhaba, tellwe bergson'a baktıran var mı?
Cevapla derken beğen beğenme oldu elim dokundu. Makaroncum geçenlerde onunla ilgili bir paylaşım vardı. Bizim meşhur premses ile soru cevap capsi payladildi topikte. Kızın sorduğu soruya en az soru kadar saçma bir yanıt vermiş. Sonrasında yorumlar oldu yine. Bana güven vermedi açıkçası. Yine de sen bilirsin tabi. 15 sayfa filan Geride dir bak istersen.

Ya fal krizi geldi bugün. Falcı bulamadım. Kehanetin ve bergson'a attım 10 TL diye. Duru görü baktı bergson. İyi mi kötü bişey anlamadım. Çok pembe ve saçma olmakla beraber bildikleri de var. UF kendime sinir oldum yine baktırdım fal of.

Sağlık olsun. Pahalı değilmiş zaten de.. saçma sapan olunca canı sıkılıyor insanın..
Ciddiye alma Bergsonu bence. Diğerini tanımıyorum zaten....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…