Binnaz Abla

telwede para verip baktırdıklarımdan çok daha iyiydi bana göre

burada bir iki kisi reklami ayirt edemiyor ama bir cok kisi farkinda tavsiyenizi yaptiniz bir kisi de begenmedigini yazdi madem fal deneyimleriniz yeni acilan. siteleri aninda naklen yayin yapacak kadar engin buyrun sizi dinliyoruz anlativerin tecrubelerinizi(!)

bedava olan bir falcının niye reklamını yapayım burdada yeni değilim üstelik sizin canınız nasıl anlamak istiyorsa öyle anlayabilirsiniz hiç sorun değil fal tecrübelerim içinde buradaki yazdıklarıma bakabilirsiniz

bence hepsıne farklı farklı fal atalım yarına kadar mutlaka bakan olur nasıl olsa beleş

Hahay bedava bulduk ya bizde ........ çıkarıcaz.Kardeş bende açıcam böyle bi site.İsminide" cezvedeki kahvenin fincandaki telvesi"koyucam.He he nasıl ama?

Dün yazmıştım Melek in profiliyle falalem seray dilin profilinin aynı yazıdan oluştuğunu bugün değişmiş meğer.Sadece şu:Tüm bilmeniz gerekenler burda peki siz hazırmisınız"yazılı.İyide böyle daha çok dikkat çekti ilk haliyle kalıverseydi.

Hahay bedava bulduk ya bizde ........ çıkarıcaz.Kardeş bende açıcam böyle bi site.İsminide" cezvedeki kahvenin fincandaki telvesi"koyucam.He he nasıl ama?
on numara

acık acık burayı takıp edıyolar bende falsepetındekıler daha cok kazanmak ıcın tarot bakıyo yazdıktan sonra melıh ve melek kahve alımını actılar cok manıdaaaaaarrrr

kızlar taraf tutmak ıcın soylemıyorum ama lale1973 ın yazdıgı nıye reklam olsunkı?hem bakılan fal bedava hemde cezvve sıtesını ılk o yazmadı buraya gecmıs sayfalara dıkkatlı bakın derım....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…