Cok saol sekerim
Arkadaşlar hakikaten cezve coma merline fal gönderdim gayet güzel bir yorumdu hemde bedeva deneyin derim
hahaha olabilir bu arada beyza tellwew utemi dene benceBen Ona 5 kez baktirdim, hepsinde de olacak dedi? :) bitek bana mi olumlu konustu acabaa :))
Bencede özellikle ses tonu
ben hiç güzel bulmadım.feci bir sallamasyon.ben daha güzel bakarım
Tellwede merilin diye biri vardı bu yaz dönemi promosyon fal bakıyodu belki odur.telwede para verip baktırdıklarımdan çok daha iyiydi bana göre
Ay bu çok iyi artık fallar çıksın diye fallar bize değilde biz fallara uymaya başladık.Neyse inşallah daha önemli olanlarıda çıkar.
ben hiç güzel bulmadım.feci bir sallamasyon.ben daha güzel bakarım
telwede para verip baktırdıklarımdan çok daha iyiydi bana göre
Ben gonderemiyorum telden girdigim icin mi acaba
Bende gönderemedim bi deniyim demiştim.Bedava mal baldan tatlıdır.Bende telden denedim olmiii.
burada bir iki kisi reklami ayirt edemiyor ama bir cok kisi farkinda tavsiyenizi yaptiniz bir kisi de begenmedigini yazdi madem fal deneyimleriniz yeni acilan. siteleri aninda naklen yayin yapacak kadar engin buyrun sizi dinliyoruz anlativerin tecrubelerinizi(!)
ya bende gondercem ya ama hepsı cevrımdışı puffff
Bacı biz illaki para vericez ,beleş bişey bulmaz bizi.
bence hepsıne farklı farklı fal atalım yarına kadar mutlaka bakan olur nasıl olsa beleş
on numaraHahay bedava bulduk ya bizde ........ çıkarıcaz.Kardeş bende açıcam böyle bi site.İsminide" cezvedeki kahvenin fincandaki telvesi"koyucam.He he nasıl ama?
Dün yazmıştım Melek in profiliyle falalem seray dilin profilinin aynı yazıdan oluştuğunu bugün değişmiş meğer.Sadece şu:Tüm bilmeniz gerekenler burda peki siz hazırmisınız"yazılı.İyide böyle daha çok dikkat çekti ilk haliyle kalıverseydi.
telwede para verip baktırdıklarımdan çok daha iyiydi bana göre
hahaha olabilir bu arada beyza tellwew utemi dene bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?