Kimmiş bu leyloş ne bakıyor :))var ya şu an aynı krizdeyim ve kuduruyorum. Elif hanzadeyi bekledim hep dolu. Binnazda kredim var orda birine atiyim diyorum da tırt yani
lelya yı denesene kısa ama güzeldi ben beğendim tellwede.
kahve attım güzeldi ama çıkar mı bilmem. 8 tl ucuzdu bide:)Kimmiş bu leyloş ne bakıyor :))
Sen bu hafta çok fal baktırdın. Cııssssvar ya şu an aynı krizdeyim ve kuduruyorum. Elif hanzadeyi bekledim hep dolu. Binnazda kredim var orda birine atiyim diyorum da tırt yani
Selin İmer e bir defa baktırdım. Çoğu falcı ile aynı konuştu ama çıkmadıkahve attım güzeldi ama çıkar mı bilmem. 8 tl ucuzdu bide:)
Selin imere fal attım ya onlinedı baktım ilk defa denicem. İade alırım kötüyse napiyim dedim:))
Elif den ben iade aldım. İlk sinirlendigim ve iade aldığım faldır.var ya şu an aynı krizdeyim ve kuduruyorum. Elif hanzadeyi bekledim hep dolu. Binnazda kredim var orda birine atiyim diyorum da tırt yani
Yaaa aynı sıkıntı bendede var. Fal krizi tuttu benide . Telwede kredim var aşkkahinine attım bekletti geri çektim, serüvene attım o da bekletiyor . Şuan onuda çekip iyi birine atmak istiyorum ama yok. Uzun zamandır iyiydim bugün kriz geldi. Ncarenot değimiyle kurtlandım gene:))Ne sıkıcı bir gün ya :) afakanlar bastı. Falcılar da tatilde herhalde
evet çok canım sıkkın çünküSen bu hafta çok fal baktırdın. Cııssss
bana ilk falı tuttmuştu iki ve üç kötü olsa da:))Elif den ben iade aldım. İlk sinirlendigim ve iade aldığım faldır.
kazulet selenanin mail adresini alabilir miyim canım. elimde medyumselena@hotmail.com adresi var ama emin olamadım ?kızlar ben selanaya mail attım
bana su falı bakıyorum dedi yani kahve vs bakmıyor mu?
siz ne baktırdınız yardım alabilir miyim?
Kimmiş bu leyloş ne bakıyor :))
Benim seninle enerjim benzer pampa. Gözünü seven bana birini bul. Nerde bu Bekri abi :))))ben baktırdım xherrynin arkadaşına çıkmış iyidir dedim, eski falcıymış vs.. bana tırt oldu yani bana bekrinin, politians ın promosyon falları hem daha uzun hem daha isabetli geliyo, c , m, g gibi çok da klişe olmayan harfleri veriyolar duruma ve şahsa uygun .. ama 8 tl bişi kaybettirmez ödedeiğimiz 800 ler varan faturalara kıyasla, kriin gelmişse azcık keser :)
Benim seninle enerjim benzer pampa. Gözünü seven bana birini bul. Nerde bu Bekri abi :))))
Poli ye 2 kez denk geldim. 2 sinde dé harf verdi ve tuttu bana da. Harflerde sağlam yani. C ve Lben hep promosyon attığımda ya o ya politians bakıyı tesadüf yavrum hiç özellikle profiline girip baktırmadım :) burda kimin dediğini anımsamıyorum sanki memnun olan birileri vardı
Poli ye 2 kez denk geldim. 2 sinde dé harf verdi ve tuttu bana da. Harflerde sağlam yani. C ve L
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?