Binnaz Abla

var ya şu an aynı krizdeyim ve kuduruyorum. Elif hanzadeyi bekledim hep dolu. Binnazda kredim var orda birine atiyim diyorum da tırt yani
lelya yı denesene kısa ama güzeldi ben beğendim tellwede.
Sen bu hafta çok fal baktırdın. Cııssss

var ya şu an aynı krizdeyim ve kuduruyorum. Elif hanzadeyi bekledim hep dolu. Binnazda kredim var orda birine atiyim diyorum da tırt yani
lelya yı denesene kısa ama güzeldi ben beğendim tellwede.
Elif den ben iade aldım. İlk sinirlendigim ve iade aldığım faldır.

Ne sıkıcı bir gün ya :) afakanlar bastı. Falcılar da tatilde herhalde
Yaaa aynı sıkıntı bendede var. Fal krizi tuttu benide . Telwede kredim var aşkkahinine attım bekletti geri çektim, serüvene attım o da bekletiyor . Şuan onuda çekip iyi birine atmak istiyorum ama yok. Uzun zamandır iyiydim bugün kriz geldi. Ncarenot değimiyle kurtlandım gene:))

Kimmiş bu leyloş ne bakıyor :))

ben baktırdım xherrynin arkadaşına çıkmış iyidir dedim, eski falcıymış vs.. bana tırt oldu yani bana bekrinin, politians ın promosyon falları hem daha uzun hem daha isabetli geliyo, c , m, g gibi çok da klişe olmayan harfleri veriyolar duruma ve şahsa uygun .. ama 8 tl bişi kaybettirmez ödedeiğimiz 800 ler varan faturalara kıyasla, kriin gelmişse azcık keser :)

Benim seninle enerjim benzer pampa. Gözünü seven bana birini bul. Nerde bu Bekri abi :))))

Benim seninle enerjim benzer pampa. Gözünü seven bana birini bul. Nerde bu Bekri abi :))))

ben hep promosyon attığımda ya o ya politians bakıyı tesadüf yavrum hiç özellikle profiline girip baktırmadım :) burda kimin dediğini anımsamıyorum sanki memnun olan birileri vardı

ben hep promosyon attığımda ya o ya politians bakıyı tesadüf yavrum hiç özellikle profiline girip baktırmadım :) burda kimin dediğini anımsamıyorum sanki memnun olan birileri vardı
Poli ye 2 kez denk geldim. 2 sinde dé harf verdi ve tuttu bana da. Harflerde sağlam yani. C ve L

Poli ye 2 kez denk geldim. 2 sinde dé harf verdi ve tuttu bana da. Harflerde sağlam yani. C ve L

aynen öyle harf olduğu gibi ben de durumu da yakaladılar. ikisine de helal hoş olsun valla :)

selin imere kriz miriz anı diyip atmayın fal:)) Biliyorum zaten çıkanı çıkmayanı var ama falda ve soruda farklı cevap vermesi.. yani ne diyim daha hevesim kursağımda kaldı.

Selin İmer'de öyle bir şey var, sorduğun soruya göre bir anda fal yorumundan sapıp alakasız hatta tam zıt şeyler söylüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…