Binnaz Abla

kızlar arkadasimin falsepeti Nurbanuya attığı falı okudum biraz önce. birsey bilmismi Hayır tek bildiği ilişkide bir sorun olduğu ama tamamen hayal ürünü sallama bir fal gibi okudum. fazlaca da olumsuz. Forumda arattim ama hangi Nurbanu anlayamadim iki tane var sanırım. Bu falı ile deneyimi olan var mı?

Selin İmer'de öyle bir şey var, sorduğun soruya göre bir anda fal yorumundan sapıp alakasız hatta tam zıt şeyler söylüyor.
saçmaydı. yani falda yazmış yazmış şu kadar uzun süre var bıt bıt. soruda bir kaç güne konuşcak senle ama öfkesi yaz sonuna geçecek dedi. Tırt. geçiniz yani.

canım biryolunvarda nurbanu var bide. Onla karıştırmış olabilirsin. Falsepetini bilmem ama byv'dakinin ilk falı fena değildi bana ikinciyi sevmemiştim pek. Ortalama bir falcı.

Kızlar fal göndermek istiyorum ama kararsız kaldım şuan online olan begendiginiz veya fena degildi dediginiz biri varmı hangi sitede oldugu farketmez

Yaa üzüldüm bilmişti bana mevcut durumu birebir kopyala yapıştır mı? Yazılı fal sıkıntı işte

O başka birinin de kim olduğunu yazArsan iyi olur aslında. İnsanlar aynı dolandırıcılığa maruz kalmaz. Tek kelime ile tanımı dolandırıcılık bunun. Tabi eğer sakıncası yoksa....

O başka birinin de kim olduğunu yazArsan iyi olur aslında. İnsanlar aynı dolandırıcılığa maruz kalmaz. Tek kelime ile tanımı dolandırıcılık bunun. Tabi eğer sakıncası yoksa....

Aynen canım bencede katılıyorum.Ondan dedim yaa herkes liste yapsın burda tek tek isim geçince kaynıyor çünkü .Bu ay telefon faturam acayip şişkin geldi rekor düzeyde valla baktırmıcam .Belirsizlik oldukça daha çok attığımı farkettim .

Ben bu ay sonunda liste yapıcam.. Tarihler ağustos başında doluyor çoğu falcının.

Kızlar son zamanlarda Biryolunvardaki Sema'ya fal yollayan var mı? Eski yorumları forumdan aratarak baktım genelde iyi yorumlar yazılmış, ama kahve falı mı su falı mı bilemedim?
İlkay'ın internet sorunu hala çözülmedi ve çözülemeyecek de bir müddet ben de fal olayını kapatıyım birine yollım diye düşünerek Sema'ya yolladım da genel anlamda tutturmuş, son zamanda yollayan var mı diye merak ettim

Ne sıkıcı bir gün ya :) afakanlar bastı. Falcılar da tatilde herhalde

bergsona bi kahve bi su falı baktırdım. kahve falı ne kadar ağzımı açık bıraktıysa su falı bi o kadar saçmaydı. dolayısıyla tutarsız, bir daha baktırmam. belki sıkılınca kahve atarım o da 5 kredi diye :)

kızlar esterkira site açmış yanlız yürüyor baya bu kadın ....

Son düzenleyen: Moderatör:
B
Ben severim semayi bana tarihiyle cikmisligi vardir hatta gecenlerde canim ona baktirmak istedi tekrar ama o sitedeki birbirleriyle paslasma olaylarından cok midem bulandi . Bunu soyledigi de guvenmiyorsaniz baktirmayin diyormus site yönetimi o yuzden hay hay ben de baktirmiyorum
Yani serkan ve famaya baktirmadiysan gonul rahatligiyla baktirabilirsin semaya.

Yaa üzüldüm bilmişti bana mevcut durumu birebir kopyala yapıştır mı? Yazılı fal sıkıntı işte
Bende de çok şaşırdığım detayları bilmişti. Kopyala yapıştır değilde paslaşıyorlar öykü ile daha önce ona yazdığımı ötekine söylüyor bu da bilmiş gibi satıyor bence.öyküye fal attım özgenin falı bana bir daha geldi aynen işte... Daha ne diyeyim.

Daha önce yazmıştım. Yaşar yaşamaz olayı.ne sakıncası olacak. Öykü ye attım aynı sitedeki bana özgenin bir ay önceki falını göndermiş. Geri aldım hepsini. Uzum sürede tskip ettim. Ne yaptılar diye ikiside çatır çatır fal bakıyor hala...

kemal devrim verdiği tarih patladı kızlar. sonunu pembeye bagladıgını sizden biliyordum ama ben de tarihte patladı ama çok keyifli biri bence enerji dolu denenmesi gerek ama demek ki bana olmadı bu gidişle çogu patlıcak kaç ay oldu ne gelen var ne giden :/ bergson a da attım iki gun once soruma verdigi cevap cok komikti.sen cesaretlendirceksin o adım atıcak.ben de ben nasil cesaretlendireyim hayatta adım atmam dedim ki kıvırdı orda ama 5 tl ye denenebilir fena değildi kahve falı. dediğim gibi ben de sezgi ecem23 onceki hesabımda baktırdığım dahil patlıcak gibi. sezgi nasıl ayrıldığımızı vs çok şey bildi ama hić umudum yok benim artık . tatilden donunce bir liste yapip paylasicam burda. ilkay ı hala bekliorum haziranın sonundan beri ki interneti baglanmasini bekliyormuş.

temmuz a da gırdık ne gelen var ne soran.. hal gösterıyor kı yesılcıngene ve selena nın dedıgı cıkacak.. onun hayatında bırı var ve hıc dönmyecek arayıp sormayacak demışlerdi. malesef onlar haklı cıktılar ama yıne de bır umut hala gözum telde belkı yoktur hayatında kımse dıye

arkadaşlar ben kemal'i çevrimiçi görünce yeminimi bozup fal attım yine. evet fazla pembeci ama anda aramızdaki bi enerjiyi bilmesi ve kendi samimi enerjisiyle isterse bana sonsuz pembe bir tablo çizsin yine de gönlümü çaldı :) öyle kısa kısa "seviyor aşık evlenecek senle" diyen tiplerden değil ciddi ciddi enerji harcamış. ben pembe tablolarının o samimi enerjisinden kaynaklandığını düşünüyorum açıkçası. ha belki pembe değildir tablo belki gerçektir, onu da verdiği tarih gelince yazacağım buraya ^^umarım enerjimiz tutmuştur da ben de burdaki çoğu arkadaş gibi "kemal'in verdiği tarihler tuttu" yazabilirim.

not: tamam valla bu sondu bi daha yeni fal atmayacağım beklediğim fallar gelene kadar

Ben de kendi deneyimlerimi paylaşmak istedim online olarak hemen hemen herkese baktirdim sadece iki kişinin fali çıktı binnaz dan şevval erdal ve tellweden serkan tek..serkan in dediği tarihte dediği şeyi yaşadım şevval de anda çok iyiydı onun dışında hepsi gelecekte fos çıktı reelde de izmirde desiraya baktirmisyim Geçen yaz o zaman çok anlamsız gelmişti ses kaydına almıştım fali ama dediği şeylerin hepsi çıktı

Ya ben şevvale bilgeye ceren esemene birde hüma bala baktırdım hepsinin falları yaklasık olarak benzer ve tutarlıydı aynı seyleri söylediler gibi bunların birbiriyle paslaşma ihtimali var mı hepsinin birden, Bu arada ceren esemen anlık olan herseyi inanılmaz iyi bildi ağzım acık kaldı diyebilirim,hüma bal da katina da herseyi olan mevcut durumu catır catır söyledi inanamadım onu da buradan okumustum zaten ama binnazdan baska iyi bildiğiniz kimler var müge aydını cok okumustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…