saçmaydı. yani falda yazmış yazmış şu kadar uzun süre var bıt bıt. soruda bir kaç güne konuşcak senle ama öfkesi yaz sonuna geçecek dedi. Tırt. geçiniz yani.Selin İmer'de öyle bir şey var, sorduğun soruya göre bir anda fal yorumundan sapıp alakasız hatta tam zıt şeyler söylüyor.
canım biryolunvarda nurbanu var bide. Onla karıştırmış olabilirsin. Falsepetini bilmem ama byv'dakinin ilk falı fena değildi bana ikinciyi sevmemiştim pek. Ortalama bir falcı.kızlar arkadasimin falsepeti Nurbanuya attığı falı okudum biraz önce. birsey bilmismi Hayır tek bildiği ilişkide bir sorun olduğu ama tamamen hayal ürünü sallama bir fal gibi okudum. fazlaca da olumsuz. Forumda arattim ama hangi Nurbanu anlayamadim iki tane var sanırım. Bu falı ile deneyimi olan var mı?
Merhaba ben özge gezici yi çok beğenirdim fakat başka birine gönderdiğim falın sonucu bana özge gezicinin daha önce baktığı falın aynısı geldi.o yüzden benim için güvenilmez bir yorumcudur.üstü çizilmiştir. Hatta cısss dır...
O başka birinin de kim olduğunu yazArsan iyi olur aslında. İnsanlar aynı dolandırıcılığa maruz kalmaz. Tek kelime ile tanımı dolandırıcılık bunun. Tabi eğer sakıncası yoksa....Merhaba ben özge gezici yi çok beğenirdim fakat başka birine gönderdiğim falın sonucu bana özge gezicinin daha önce baktığı falın aynısı geldi.o yüzden benim için güvenilmez bir yorumcudur.üstü çizilmiştir. Hatta cısss dır...
O başka birinin de kim olduğunu yazArsan iyi olur aslında. İnsanlar aynı dolandırıcılığa maruz kalmaz. Tek kelime ile tanımı dolandırıcılık bunun. Tabi eğer sakıncası yoksa....
Ben bu ay sonunda liste yapıcam.. Tarihler ağustos başında doluyor çoğu falcının.Aynen canım bencede katılıyorum.Ondan dedim yaa herkes liste yapsın burda tek tek isim geçince kaynıyor çünkü .Bu ay telefon faturam acayip şişkin geldi rekor düzeyde valla baktırmıcam .Belirsizlik oldukça daha çok attığımı farkettim .
Ne sıkıcı bir gün ya :) afakanlar bastı. Falcılar da tatilde herhalde
Oldu canım kib byyeeeekızlar esterkira site açmış yanlız yürüyor baya bu kadın....
Ben severim semayi bana tarihiyle cikmisligi vardir hatta gecenlerde canim ona baktirmak istedi tekrar ama o sitedeki birbirleriyle paslasma olaylarından cok midem bulandi . Bunu soyledigi de guvenmiyorsaniz baktirmayin diyormus site yönetimi o yuzden hay hay ben de baktirmiyorumKızlar son zamanlarda Biryolunvardaki Sema'ya fal yollayan var mı? Eski yorumları forumdan aratarak baktım genelde iyi yorumlar yazılmış, ama kahve falı mı su falı mı bilemedim?
İlkay'ın internet sorunu hala çözülmedi ve çözülemeyecek de bir müddet ben de fal olayını kapatıyım birine yollım diye düşünerek Sema'ya yolladım da genel anlamda tutturmuş, son zamanda yollayan var mı diye merak ettim
Bende de çok şaşırdığım detayları bilmişti. Kopyala yapıştır değilde paslaşıyorlar öykü ile daha önce ona yazdığımı ötekine söylüyor bu da bilmiş gibi satıyor bence.öyküye fal attım özgenin falı bana bir daha geldi aynen işte... Daha ne diyeyim.Yaa üzüldüm bilmişti bana mevcut durumu birebir kopyala yapıştır mı? Yazılı fal sıkıntı işte
O başka birinin de kim olduğunu yazArsan iyi olur aslında. İnsanlar aynı dolandırıcılığa maruz kalmaz. Tek kelime ile tanımı dolandırıcılık bunun. Tabi eğer sakıncası yoksa....
Ben de kendi deneyimlerimi paylaşmak istedim online olarak hemen hemen herkese baktirdim sadece iki kişinin fali çıktı binnaz dan şevval erdal ve tellweden serkan tek..serkan in dediği tarihte dediği şeyi yaşadım şevval de anda çok iyiydı onun dışında hepsi gelecekte fos çıktı reelde de izmirde desiraya baktirmisyim Geçen yaz o zaman çok anlamsız gelmişti ses kaydına almıştım fali ama dediği şeylerin hepsi çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?