Uzun zamandır forumu izliyorum .Yorum hiç yazmadım ama sizin yorumunuzu görünce dayanamadım açıkçası inanın dakikalarca sesli güldüm.Aynı ruh halindeyiz.Allah kurtarsın hepimizi inşallah, sevgiler.Falcı bulun bana... Mal verin bana mal istiyorummmm :))))
bende de o var canım yakazulet selenanin mail adresini alabilir miyim canım. elimde medyumselena@hotmail.com adresi var ama emin olamadım ?
Kızlar, günün cahillik sorusu ama nasıl yapacagımı gercekten bilmiyorum, bir konuda bir üye nasıl etiketlenir?
Dün sanırım banlanan YENI bir üye "esterkira site açmış" minvalınde birşey yazmıs vebermuda da "tabi canım kib. bye" demiş, çatladım ne oldu diye. Bermuda'yı nasıl etiketleyip soru sorabılırım desem bu mesajdan sonra gerçi etiketlemeye de gerek kalmayacak ama en azından ögrenmiş olurum.
Neyse esterkira bana reklam yapacak,ucuz biri gibi gelmedi o nedenle dunku olaya cok sasırdım....
Bir hayırlı olsun diyemeden banlandı zaten...capella'cım zaten halihazırda etiketlemişsin, yani sorunbermuda ya ulaşmış dolayısıyla. Bu arada sanıyorum ki yeni üyelikti o, ilk mesajı da "Esterkira site açmış" olunca bas bas ben esterim site açtığımın mesajını elden ele uzatalım lütfen gibi bi reklam panosu olmuş.
Bir de akıllı geçinirim ben iyi mi:) Ya da hala insanlara derinden güvenen ve yanılan bir yanım var......capella'cım zaten halihazırda etiketlemişsin, yani sorunbermuda ya ulaşmış dolayısıyla. Bu arada sanıyorum ki yeni üyelikti o, ilk mesajı da "Esterkira site açmış" olunca bas bas ben esterim site açtığımın mesajını elden ele uzatalım lütfen gibi bi reklam panosu olmuş.
Bir de akıllı geçinirim ben iyi mi:) Ya da hala insanlara derinden güvenen ve yanılan bir yanım var......
Çok teşekkür ederimhadicanimsendee , yanıtladıgın için.
Asenat 40 mi olmus ohaaao kadar degil yani binnazda bir fala 40tl vermem.Bir anda bu kadar artirmasi ilgnc gercekten yine bizim başarimiz kizlar tebrikler bize :) fal ekonomisine yine can verdik :)
Merhaba canım ben humaya baktirmadim arkadaşıma bakmıştı ani iyi söyledi ama dediği şeyler çıkmadı bugüne kadar çıkan tek falim serkan in faliydi ama ikinci bakisinda hep ill fala göre yorum yapmışYa ben şevvale bilgeye ceren esemene birde hüma bala baktırdım hepsinin falları yaklasık olarak benzer ve tutarlıydı aynı seyleri söylediler gibi bunların birbiriyle paslaşma ihtimali var mı hepsinin birden, Bu arada ceren esemen anlık olan herseyi inanılmaz iyi bildi ağzım acık kaldı diyebilirim,hüma bal da katina da herseyi olan mevcut durumu catır catır söyledi inanamadım onu da buradan okumustum zaten ama binnazdan baska iyi bildiğiniz kimler var müge aydını cok okumustum
Hülya demir ı çok beğenen var ama bana dedikleri çıkmadı :/Kızlar son zamanlarda binnazablada suzan özyaz ve asude ışığa baktırdım suzan özyaza kahve baktırdım acıkcası pek begenmedim biraz sallamıs ve önemsiz bakmıs Asude ışığa 2 kez katina gönderdim durumu bilmis nokta atışları vardı begendim dün tellwe de meta ya katina baktırdım pek begenmedim sadece verdigi tarihe dedigi sey belki olabilir bekleyip görücem :) binnaz ablada hülya demiri denemek istiyorum suan online oldugunda kahve göndericem hülya demiri nasıl buldunuz deneyen varmı
Rania hadwa ya da cok olumlu yorum yapan var herkez memnun kalmıs onu denedinmiHu
Hülya demir ı çok beğenen var ama bana dedikleri çıkmadı :/
Hayır denemedimRania hadwa ya da cok olumlu yorum yapan var herkez memnun kalmıs onu denedinmi
ya valla hüma beni sasırttı cünkü olan olayları epey bildi,burda cok okumustum ismini ondan dolayı baktırdım bende zaten inanılmaz mesgul oluyor,bu serkana pembeci dendi pembe senaryoşar ciziyor ve bir garip konusuyor demislerdi yanlış hatırlamıyorsam fal tamamen enerji meselesi benceMerhaba canım ben humaya baktirmadim arkadaşıma bakmıştı ani iyi söyledi ama dediği şeyler çıkmadı bugüne kadar çıkan tek falim serkan in faliydi ama ikinci bakisinda hep ill fala göre yorum yapmış
ya ben hüşya demiri hic beğenmemistim cok pembe ve genel gelmişti falıHu
Hülya demir ı çok beğenen var ama bana dedikleri çıkmadı :/
Sekranın da bana verdiği tarihte bahsettiği sekildé dediklerini yaşadım sanırım evet enerji işi bu falya valla hüma beni sasırttı cünkü olan olayları epey bildi,burda cok okumustum ismini ondan dolayı baktırdım bende zaten inanılmaz mesgul oluyor,bu serkana pembeci dendi pembe senaryoşar ciziyor ve bir garip konusuyor demislerdi yanlış hatırlamıyorsam fal tamamen enerji meselesi bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?