- 9 Kasım 2011
- 999
- 1.002
- 313
ya telwe de cok sıra bekliyorsun sanırım ya ecem 23 bana 3 günde bakmıştı o biraz can sıkıcı yoksa bendde merak ettim bak şimdi ne diyorsun?? binnazdan baska denediklerin oldu mu bana hepsi yaklasık olarak aynı seyleri söyleyince acaba diyorum birbirleriyle mi paslasıyorlar??Sekranın da bana verdiği tarihte bahsettiği sekildé dediklerini yaşadım sanırım evet enerji işi bu fal
Rania hadwa ya da cok olumlu yorum yapan var herkez memnun kalmıs onu denedinmi
Canım benim dediğim serkan bir yolun var dalı serkan ben de tellwedeki selena yi denemek istiyorum ama baya gec geliyormus fal sonucu galiba burda binnaz dan asenat ı da çok beğenen olmuş ama onun fali da çıkmadı bana hem de hiçbiriranianın falını çok beğenmiştim zamanında ama gerçekleri öğrenince ve üstünden zaman geçince baktığı falın resmen pembecikler kalpler gülen suratlar olduğunu gördüm. o paraya değmez binnazdaki hiç kimse gibi
ya telwe de cok sıra bekliyorsun sanırım ya ecem 23 bana 3 günde bakmıştı o biraz can sıkıcı yoksa bendde merak ettim bak şimdi ne diyorsun?? binnazdan baska denediklerin oldu mu bana hepsi yaklasık olarak aynı seyleri söyleyince acaba diyorum birbirleriyle mi paslasıyorlar??
Canım benim dediğim serkan bir yolun var dalı serkan ben de tellwedeki selena yi denemek istiyorum ama baya gec geliyormus fal sonucu galiba burda binnaz dan asenat ı da çok beğenen olmuş ama onun fali da çıkmadı bana hem de hiçbiriya telwe de cok sıra bekliyorsun sanırım ya ecem 23 bana 3 günde bakmıştı o biraz can sıkıcı yoksa bendde merak ettim bak şimdi ne diyorsun?? binnazdan baska denediklerin oldu mu bana hepsi yaklasık olarak aynı seyleri söyleyince acaba diyorum birbirleriyle mi paslasıyorlar??
Canım benim dediğim serkan bir yolun var dalı serkan ben de tellwedeki selena yi denemek istiyorum ama baya gec geliyormus fal sonucu galiba burda binnaz dan asenat ı da çok beğenen olmuş ama onun fali da çıkmadı bana hem de hiçbiribinnazda çok elestirilmis ama gizem sitare nin de geçen yaz baktığı fal bana çıkmış az önce geçmiş fallarimi tek tek dinledim :) izmirdeysen bir kişi önerebilirim ama online da inan yüzde yüz şu kesin çıkıyor dediğim kimse yok senin var mı tavsiye edebilecegin :)
Canım benim dediğim serkan bir yolun var dalı serkan ben de tellwedeki selena yi denemek istiyorum ama baya gec geliyormus fal sonucu galiba burda binnaz dan asenat ı da çok beğenen olmuş ama onun fali da çıkmadı bana hem de hiçbiribinnazda çok elestirilmis ama gizem sitare nin de geçen yaz baktığı fal bana çıkmış az önce geçmiş fallarimi tek tek dinledim :) izmirdeysen bir kişi önerebilirim ama online da inan yüzde yüz şu kesin çıkıyor dediğim kimseyok senin var mı tavsiye edebilecegin :)
byv da da kahve falı icin günlerce bekliyormusun?ben 2 aydır falan falı bıraktım canım bu aralar biraz kriz gelir gibi oldu öyle attım birilerine bir de daha beklemede olan fallarım var :) byvde çok kişiye baktırdım ama orda ilkay dışında hiçbirine güvenmediğim için artık ilkay dışında kimseye atmam orda. ha ama çıkan oldu mu fama,aylin ve kahinvanga çok çıktı bende. hatta aylin ve vanganın bütün falları çıktı ama baktırmam artık. asenatın bende de hiçbir falı çıkmamıştı hatta son falı o kadar özensizdi ki iade aldım ama çıka çıka o faldan çıkan bazı şeyler oldu ve ihtimal vermediğim şeylerdi. gizem sitareye de çok baktırmıştım unuttum fallarını kimine olumsuz konuşmuş ama bana falları hep fazla olumluydu diye hatırlıyorum. önermek konusunda çekiniyorum çünkü burda kimine tek kelimesi çıkmayan falcının ötekine komple çıktığı oluyor o yüzden illa şunu tavsiye ediyorum diyemem ama merak ettiklerini arattırarak daha çok şey bulabilirsin
byv da da kahve falı icin günlerce bekliyormusun?
valla 3 gün bekleyip sonra falcıdan burda kisisel bilgileriniz yazmıyor diye iade almıs insanım haha herseyi ben söyleyecek olsam ne anlamı kaldıyok onu yapan sadece ilkay
valla 3 gün bekleyip sonra falcıdan burda kisisel bilgileriniz yazmıyor diye iade almıs insanım haha herseyi ben söyleyecek olsam ne anlamı kaldı
kimki o ya benim bildiğim kadarıyla yazmıyor bir şeyim ama ilişki durumuna önem veriyorlar :)
telwe de böyle oldu sadece adım soyadım yazıyordu iade ettiler
bana iadeyi yapanda ecemdi canım ya,ben de bu siteden onu cok duydum ve baktırdım aksine bana hiç kötü bir sey söylemeditellwe zaten rezil bir site ya aynı kişinin 5-6 tane hesabı var. orda bir güvendiğim ecem23 var atarsam bir tek ona atarım ama o da felaket tellalı mübarek
bana iadeyi yapanda ecemdi canım ya,ben de bu siteden onu cok duydum ve baktırdım aksine bana hiç kötü bir sey söylemedi
İlk falı çok iyiydi.sonra biraz tavsiye niteliğinde oldu. Ama bence hisli biri.Kızlar son zamanlarda binnazablada suzan özyaz ve asude ışığa baktırdım suzan özyaza kahve baktırdım acıkcası pek begenmedim biraz sallamıs ve önemsiz bakmıs Asude ışığa 2 kez katina gönderdim durumu bilmis nokta atışları vardı begendim dün tellwe de meta ya katina baktırdım pek begenmedim sadece verdigi tarihe dedigi sey belki olabilir bekleyip görücem :) binnaz ablada hülya demiri denemek istiyorum suan online oldugunda kahve göndericem hülya demiri nasıl buldunuz deneyen varmı
Sekranın da bana verdiği tarihte bahsettiği sekildé dediklerini yaşadım sanırım evet enerji işi bu fal
Ay bu serkan bi bana çıkmıyor yaw.Ama ben hep kahve attım. Acaba başka birşey mi denesem?Sekranın da bana verdiği tarihte bahsettiği sekildé dediklerini yaşadım sanırım evet enerji işi bu fal
sana cıkanlar kimlerdiBen dened
Ben denedim. Bana mutlaka evlen mukemmel bir adam dediği adamla tabi o dedi diye evlenmedim ama kısmet oldu evlendim birkaç hafta önce zor kurtulup boşandım. Bendeki hatırası o dur bu yorumcunun ama herkes in beğendiği enerjisi tutan farklı burada tabi onu da hatırlatıe
Ay bu serkan bi bana çıkmıyor yaw.Ama ben hep kahve attım. Acaba başka birşey mi denesem?
sana cıkanlar kimlerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?