Binnaz Abla

Sekranın da bana verdiği tarihte bahsettiği sekildé dediklerini yaşadım sanırım evet enerji işi bu fal
ya telwe de cok sıra bekliyorsun sanırım ya ecem 23 bana 3 günde bakmıştı o biraz can sıkıcı yoksa bendde merak ettim bak şimdi ne diyorsun?? binnazdan baska denediklerin oldu mu bana hepsi yaklasık olarak aynı seyleri söyleyince acaba diyorum birbirleriyle mi paslasıyorlar??

Rania hadwa ya da cok olumlu yorum yapan var herkez memnun kalmıs onu denedinmi

ranianın falını çok beğenmiştim zamanında ama gerçekleri öğrenince ve üstünden zaman geçince baktığı falın resmen pembecikler kalpler gülen suratlar olduğunu gördüm. o paraya değmez binnazdaki hiç kimse gibi

Canım benim dediğim serkan bir yolun var dalı serkan ben de tellwedeki selena yi denemek istiyorum ama baya gec geliyormus fal sonucu galiba burda binnaz dan asenat ı da çok beğenen olmuş ama onun fali da çıkmadı bana hem de hiçbiri binnazda çok elestirilmis ama gizem sitare nin de geçen yaz baktığı fal bana çıkmış az önce geçmiş fallarimi tek tek dinledim :) izmirdeysen bir kişi önerebilirim ama online da inan yüzde yüz şu kesin çıkıyor dediğim kimse yok senin var mı tavsiye edebilecegin :)

Canım benim dediğim serkan bir yolun var dalı serkan ben de tellwedeki selena yi denemek istiyorum ama baya gec geliyormus fal sonucu galiba burda binnaz dan asenat ı da çok beğenen olmuş ama onun fali da çıkmadı bana hem de hiçbiri binnazda çok elestirilmis ama gizem sitare nin de geçen yaz baktığı fal bana çıkmış az önce geçmiş fallarimi tek tek dinledim :) izmirdeysen bir kişi önerebilirim ama online da inan yüzde yüz şu kesin çıkıyor dediğim kimseyok senin var mı tavsiye edebilecegin :)

ben 2 aydır falan falı bıraktım canım bu aralar biraz kriz gelir gibi oldu öyle attım birilerine bir de daha beklemede olan fallarım var :) byvde çok kişiye baktırdım ama orda ilkay dışında hiçbirine güvenmediğim için artık ilkay dışında kimseye atmam orda. ha ama çıkan oldu mu fama,aylin ve kahinvanga çok çıktı bende. hatta aylin ve vanganın bütün falları çıktı ama baktırmam artık. asenatın bende de hiçbir falı çıkmamıştı hatta son falı o kadar özensizdi ki iade aldım ama çıka çıka o faldan çıkan bazı şeyler oldu ve ihtimal vermediğim şeylerdi. gizem sitareye de çok baktırmıştım unuttum fallarını kimine olumsuz konuşmuş ama bana falları hep fazla olumluydu diye hatırlıyorum. önermek konusunda çekiniyorum çünkü burda kimine tek kelimesi çıkmayan falcının ötekine komple çıktığı oluyor o yüzden illa şunu tavsiye ediyorum diyemem ama merak ettiklerini arattırarak daha çok şey bulabilirsin

Şevval erdal cok iyi bence yani yüzde yüz cıkıyormu bilemem tabi onları bekleyip görmek lazım anlık da dediğim gibi ceren esemen baya iyiydi konustuğum kisiyi harflerine dıs görünüsüne kadar tarif etti sana ilgisi var diye

byv da da kahve falı icin günlerce bekliyormusun?

valla 3 gün bekleyip sonra falcıdan burda kisisel bilgileriniz yazmıyor diye iade almıs insanım haha herseyi ben söyleyecek olsam ne anlamı kaldı

kimki o ya benim bildiğim kadarıyla yazmıyor bir şeyim ama ilişki durumuna önem veriyorlar :)

tellwe zaten rezil bir site ya aynı kişinin 5-6 tane hesabı var. orda bir güvendiğim ecem23 var atarsam bir tek ona atarım ama o da felaket tellalı mübarek
bana iadeyi yapanda ecemdi canım ya,ben de bu siteden onu cok duydum ve baktırdım aksine bana hiç kötü bir sey söylemedi

bana iadeyi yapanda ecemdi canım ya,ben de bu siteden onu cok duydum ve baktırdım aksine bana hiç kötü bir sey söylemedi

ecemin bendeki falları da çok iyiydi canım ama olumsuzdu bir falı sanırım çıkmadı neyse ki son falı da umarım çıkmaz enerji meselesi işte

İlk falı çok iyiydi.sonra biraz tavsiye niteliğinde oldu. Ama bence hisli biri.

Merhaba canlar . Tellwe selena ve falalem rezzan abla nasıldır fali çıkan var mi acil (

Ben dened

Ben denedim. Bana mutlaka evlen mukemmel bir adam dediği adamla tabi o dedi diye evlenmedim ama kısmet oldu evlendim birkaç hafta önce zor kurtulup boşandım. Bendeki hatırası o dur bu yorumcunun ama herkes in beğendiği enerjisi tutan farklı burada tabi onu da hatırlatırım :)

Ben dened

Ben denedim. Bana mutlaka evlen mukemmel bir adam dediği adamla tabi o dedi diye evlenmedim ama kısmet oldu evlendim birkaç hafta önce zor kurtulup boşandım. Bendeki hatırası o dur bu yorumcunun ama herkes in beğendiği enerjisi tutan farklı burada tabi onu da hatırlatıe
Sekranın da bana verdiği tarihte bahsettiği sekildé dediklerini yaşadım sanırım evet enerji işi bu fal
Ay bu serkan bi bana çıkmıyor yaw.Ama ben hep kahve attım. Acaba başka birşey mi denesem?

sana cıkanlar kimlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…