- 9 Temmuz 2016
- 11
- 0
- 1
- 28
Canım hakkında hayırlısı neyse o olsun öncelikle :) rania dan simdilik vazgectim birazda pahalı acıkcası online yakalıyabilirsem hülya demiri veyaBirsürü ucundan kıyısından tutan yakınlaşan vs var ama herşeyiyle tutan Binnaz Ebru iyihuylu oldu bende ama onu pek beğenmiyorlar...şans işte :))
Erçin demiri denemeyi düsünüyorumCanım hakkında hayırlısı neyse o olsun öncelikle :) rania dan simdilik vazgectim birazda pahalı acıkcası online yakalıyabilirsem hülya demiri veya
Kızlar son zamanlarda binnazablada suzan özyaz ve asude ışığa baktırdım suzan özyaza kahve baktırdım acıkcası pek begenmedim biraz sallamıs ve önemsiz bakmıs Asude ışığa 2 kez katina gönderdim durumu bilmis nokta atışları vardı begendim dün tellwe de meta ya katina baktırdım pek begenmedim sadece verdigi tarihe dedigi sey belki olabilir bekleyip görücem :) binnaz ablada hülya demiri denemek istiyorum suan online oldugunda kahve göndericem hülya demiri nasıl buldunuz deneyen varmı
Ben iki gün önce selena ya mail atmıştım az önce cevap verdi çok methedilmis onu deneyecegimMerhaba canlar . Tellwe selena ve falalem rezzan abla nasıldır fali çıkan var mi acil
Onu bugün bende farkettim. Benden önce denersen beğenip beğenmediğini paylaşır mısın? Bu arada tesekkurler. Hepimiz için hayırlısı olsun.Erçin demiri denemeyi düsünüyorum
Tabiki online yakaladıgım an denicem haber veririm :)Onu bugün bende farkettim. Benden önce denersen beğenip beğenmediğini paylaşır mısın? Bu arada tesekkurler. Hepimiz için hayırlısı olsun.
cnm taracada tutan oldu muTüm eski fallarimi okudum ve ufak bir degerlendirme yapmak istedim Tellweyle basliyim:
Yesilcingene: memnun kaldigim falcilardan. Anda basarili olaylar dedigi gibi illerliyor. Fiyatida gayet uygun.
sultanfalci: 5-6 kisilik bir fabrikasyon oldugunu bilmiyordum baktirdigimda zaten falida cikmadi
ecem23: Ilk fali cok güzeldi. Ikinci falini baktiginda enerjisi düsükmüydü bilmem ki beyada beklemistim ikincisini begenmedim ama tekrar baktirabilirim.
taraca: aslinda kendisini begenmistim ama bazi seylerden fazla emin konustugu icin tekrar baktirmam sanirim
geysu: daha zamani var ama yorumu isabetliydi güzel bakmis
byzmelek: kisa ve öz bakmis tutarli ve isabetli bir yorum beklemede
Leyla: fazla yuvarlak bir yorum herkeze uyabilecek cinsten. Yildizname at birdahakine dedigi icin birdaha baktirmam
Asyranta: Bu kizin yorumunu cok begendim. Cok az bilgi vermeme ragmen bircok nokta atisi vardi.
derin2013: artik tellweden bakmiyor ama bunun her fali bana cikti
Falkutusu:
Damla: dedigi birsey cikmis
derin2013 e nerden baktırıyorsunuz telweden gittikten sonra?
cnm taracada tutan oldu mu
Onu bugün bende farkettim. Benden önce denersen beğenip beğenmediğini paylaşır mısın? Bu arada tesekkurler. Hepimiz için hayırlısı olsun.
Kötü olmus ya peki binnaz ablada asude ışığı denedinmio adam bana çook olumsuz bir yorum yapıp ağlatmıştı neyse ki dediklerinden tek kelimesi çıkmadı ve özensiz kendini tekrar eden bir faldı. bir de ses değiştirme falan mı uyguluyordu neydi sesi berbattı çok cızırtı vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?