Binnaz Abla

Birsürü ucundan kıyısından tutan yakınlaşan vs var ama herşeyiyle tutan Binnaz Ebru iyihuylu oldu bende ama onu pek beğenmiyorlar...şans işte :))
Canım hakkında hayırlısı neyse o olsun öncelikle :) rania dan simdilik vazgectim birazda pahalı acıkcası online yakalıyabilirsem hülya demiri veya

Merhaba canlar . Tellwe selena ve falalem rezzan abla nasıldır fali çıkan var mi acil

bu arada ben falalemdeki karacayı denedim bayramda indirimliydi ucuzken deniyim dedim yani öyle sıradandı.

ben 2 kere baktırdım hülya demire çıkmadı..

Tüm eski fallarimi okudum ve ufak bir degerlendirme yapmak istedim Tellweyle basliyim:

Yesilcingene: memnun kaldigim falcilardan. Anda basarili olaylar dedigi gibi illerliyor. Fiyatida gayet uygun.
sultanfalci: 5-6 kisilik bir fabrikasyon oldugunu bilmiyordum baktirdigimda zaten falida cikmadi
ecem23: Ilk fali cok güzeldi. Ikinci falini baktiginda enerjisi düsükmüydü bilmem ki beyada beklemistim ikincisini begenmedim ama tekrar baktirabilirim.
taraca: aslinda kendisini begenmistim ama bazi seylerden fazla emin konustugu icin tekrar baktirmam sanirim
geysu: daha zamani var ama yorumu isabetliydi güzel bakmis
byzmelek: kisa ve öz bakmis tutarli ve isabetli bir yorum beklemede
Leyla: fazla yuvarlak bir yorum herkeze uyabilecek cinsten. Yildizname at birdahakine dedigi icin birdaha baktirmam
Asyranta: Bu kizin yorumunu cok begendim. Cok az bilgi vermeme ragmen bircok nokta atisi vardi.
derin2013: artik tellweden bakmiyor ama bunun her fali bana cikti

Falkutusu:
Damla: dedigi birsey cikmis

cnm taracada tutan oldu mu

Binnazabla daha öncede söylemistim bu site yurtdisindaki insanlara euro üzerinden cok daha yüksek fiyat biciyor ve enayi yerine koyuyor bir kac tl oynaya bilir ama falcisina göre neredeyse iki kati fiyat ödüyoruz. Agactan toplamiyoruz o paralari. Neyse yinede baktirmisim

Aysun Resul: berbatti hicbirsey tutmamis.
Melek Yildiz: fena degildi yorumu az cok cikmis fali
Selin Imer: tek harf bilemi cikmaz ya fazla masalimsi :)
Bilge Özdogru: fali zamaninda cikmis
Kesira Sirel: patlamis
Aslihan Yilmaz: bu kizin yorumunu begenmistim
Benna Kucuker: cikmamis patlamis

derin2013 e nerden baktırıyorsunuz telweden gittikten sonra?

mail ile baktirmistim ben en son burdan bir üye vermisti mesela oda öyle cok aman aman begenmedigin söylemisti benim onunla enerjim demeki felaket uyusmus garip bir sekilde her fali cikmis cokta kibar bir insan

gelelim Falaleme

Rezzan Abla: ben seviyorum bu kadini hatirladigim kadari ile dediklerinden cikanlar oldu
Naira Suman: bu kadinida seviyorum dediklerinden cikanlar olmus bununda
Haleh: iyi ki cikmadi iki fal arasi soruma göre fallar degismis
Ester: gelecek hicbir sekilde cikmadi

Biryolunvar evet en cok burda baktirmisim. Bu sitenin bu kadar saibeli oldugunu bilmiyordum tabi o zamanlar simdi baktirmiyorum.

Emine: bu kadinin bana dediklerinden cikan seyler oldu hata ihtimal vermedigim ufak bir ayrintida cikti. Ama bazen felaket abartiyor (olumsuz sekilde) bi falinda kendimden süphe edecektim ama anda bence cok iyi birde yazis seklini biraz düzeltse keske
Fama: begendim mi begenmedim mi emin degilim
Basak Güven: bildigi iki detay olmus
Gülcan Karadayi: bu kadin beni felaket sinir etti nasil tutarsiz bir fal ve sorumdan yürümüs
ASLIHAN: bu kizin dediklerindne cikanlar olmus bana
Falci Jülide: bu kadinin bazi dedikleri cikmis bana
Falci Derin: bu da bilmis
NurBanu: bu kadinin tarzini seviyorum sirf dertlesmek icinde atiyordum cikanlar olmus

ama bu sitede kim kiminle paylasim yaptigini bilmedigim icin birdaha baktirmam

Onu bugün bende farkettim. Benden önce denersen beğenip beğenmediğini paylaşır mısın? Bu arada tesekkurler. Hepimiz için hayırlısı olsun.

o adam bana çook olumsuz bir yorum yapıp ağlatmıştı neyse ki dediklerinden tek kelimesi çıkmadı ve özensiz kendini tekrar eden bir faldı. bir de ses değiştirme falan mı uyguluyordu neydi sesi berbattı çok cızırtı vardı

Kötü olmus ya peki binnaz ablada asude ışığı denedinmi

Sırf sizleri takipten dayanamayıp üyelik açtım hepinize merhaba öncelikle :) sanırım bu fal işi bende hastalık halini aldı yorumları okuya okuya bir de online fala sardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…