Binnaz Abla

Kızlar ben liste yapamıyorum, patlamayan yok çünkü. Bi Falcı Gaye çıkmıştı, o da aylardır yok, işi bıraktı galiba
Epeydir fal baktırmıyorum bu yüzden, aynı şeyler dönüp duruyor, sıkıldım.

Sırf iş olsun diye Binnaz'da Meryem Doğan'a baktırdım, ayyyy saçmalık ötesi, komşu daha iyi sallar

İsterse bedava baksın o sıtedekıler artık.. hele serkan sureklı kendi soyledıklerı ıle celısıyo. bı falda A dediyse diğerinde B diyor , bir fala koloni halinde bakmaları da cabası aman uzak olsunlar
Serkan bana ocak ayında bir ilişkim vardı ona bakmasını istemiştim ayrılacağımi ve haziranda yaşını ve tipini tarif ederek yeni biriyle tanisacagimi söylemişti aynen dediği gibi oldu devamı çıkar mı bilmiyorum :)

Serkana iki fal attım ikiside tutarlıydı sabret şeklinde, durumlar anlattığı gibi ilerliyor görücez. Daha sonuç çıkmadı

İsterse bedava baksın o sıtedekıler artık.. hele serkan sureklı kendi soyledıklerı ıle celısıyo. bı falda A dediyse diğerinde B diyor , bir fala koloni halinde bakmaları da cabası aman uzak olsunlar
Demek kı sorun bende degılmıs. Sonunda celıstıgını soyleyen bırını buldum serkan tek e bı hesaptan attım ıkı ay ıcınde donecek dıger hesaptan attıgıma da onun hayatında baskası var donmez aklına bıle gelmıyorsun dedı

ay bugün onu yapmayı deneyecektim yemin ederim

Begendigin falı cıkan birisi varmı

eğer sadece binnaz için soruyorsan mügenin kahvesini çok beğendim ama daha zamanı var. katinasını tavsiye etmem ama çok politik konuşuyor. aysun resula atmıştım öylesine ama çok iyi bir yorum yapmıştı tabi beğenmeyeni de var. enerji meselesi malesef bazen bir falcının komple çıkan falı bazen hiç çıkmadığı da oldu. sadece aşırı krizde değilsem tellweye bulaşmıyorum bile bugün yeşilçingeneye atasım geldi daha önce baktığı hesabımı kapatıp yeni hesap açmıştım onu iade etti

Ahahhaha yeşilçingene anda iyi bence :) çok şey kaçırmadın :)
daha önce atmıştım ama o hesabı kapattım belki de ıpden buluyordur çok da umrumda olmadı açıkcası zaten ilk falında da sorularıma cevap vermemişti sinir olmuştum bugün çok krize girdim diye atmıştım :)) senin durumunu görünce demekki ıpden buluyor yoksa tanıdık enerji falan öyle enerjiye sahip olan biri 13 tlye fal bakmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…