Binnaz Abla

Canım şimdi anneler oğullarına çok düşkün olur. Oglunun hayatında 1 numaralı kadinken senin gelmekle 2 nunarali kadın konumuna düşmüş oluyor... eger nisanlin annesiyle senin arani dengeleyebiliyorsa ufak tefek sorunlar dışında bir sey olmaz. Önemli olan eşini annesine ezdirmemek. Eşin yeri başka annenin yeri başka. Bu ayrım iyi yapılmalı. Mutluluklar.

Merhaba arkadaşlar ya kiraze12 gelmiş ama referanssız fal bakmıyor birisi bana lütfen referans verebilir mi özelden lütfen

hıkaye yazdı bana resmen ıade almıstım

Uzun zamandır forumu izliyorum .Yorum hiç yazmadım ama sizin yorumunuzu görünce dayanamadım açıkçası inanın dakikalarca sesli güldüm.Aynı ruh halindeyiz.Allah kurtarsın hepimizi inşallah, sevgiler.

Çok güldüm ben de kendime :)) Arada geliyor işte hiç bişeye yaramayacağını bile bile. Neyse ki çok azaldı. Bence de Allah kurtarsın bizi, amin :=) Selamlar olsun

Resmen herkesin falcısı kendine bunu anladım. Kiraze12 de Saraylı da benim hakkımda tek kelime tutturamayan falcılar oldu maalesef
PS: Asenaattt ağlamaklıyım dönüşün muhteşem olsun artık rica edicem

Yeni arayışlara girmeyeceğim deyip her aksini yapışımda pişman oluyorum resmen.
Eskiden deli dana gibi falcıları arar saldırırdım şimdi öyle değil ama fal merakım da tamamen bitmiş değil.
Enerjim Sezgi ve Asenatla tamamen tutuyor ki bence güçlü yorumcular. Asenatla artık paralel evrende falan buluşurum sanırım bundan sonra da 2 haftada bir canım Sezgiye atarım oldu bitti:)
BU arada haksızlık etmiş olmayayım benim son durumlarımı da Hüma kelimesi kelimesine bildi,Fama da bilmiş ufacık saptamalarla (sapmalarla:)) bir de Semayı beğenirdim açıkçası indirim yaparsa ona da atarım biryolunvar a gıcık olmama rağmen

bende Asenat ile Sezgi taban tabana zıt şeyler söylemişlerdi. enerjimin tuttuğu falcı yok resmen yaa

bu ücünü cok merak ediyorum ama 30 € cok cok fazla :)

bende Asenat ile Sezgi taban tabana zıt şeyler söylemişlerdi. enerjimin tuttuğu falcı yok resmen yaa
o kadar uzun zamandır fal baktırıyorum ki yani cidden sayısı yoktur ama zar zor 2 yorumcu buldum maalesef başkalarının yorumlarıyla olmuyor her falcı herkese iyi gelmiyor deneme yanılma yorucu ama bu anlamda en sağlıklı yöntem:)

bu ücünü cok merak ediyorum ama 30 € cok cok fazla :)
artık fallara verdiğim paralar benim de gözüme batmaya başladı eskiden gözümü kırpmadan ne krediler alıp ne fallar atardım saçmalıkmış:)
Buradaki herkese en önemli ve basit tavsiyem; enerjiniz birileriyle tutuyorsa orada kalın derim.

bende öyle :) ARtik Türkiye ye geldigimde bir denerim belki :)

asenati birkez bile yakalayamadim app indirdim uyarı geldiği an tıklıyorum ama direkt meşgul görünüyor şaka gibi resmen

Dün yeşilçingene iade edince taraçaya gönderip yattım. Çok iyi yorumlamış fazla uzun değil gelecek çıkar mı bilemem ama kafamdaki bütün soruları cevaplamış pembeci de değil neyse söylemiş. Ama gel gör ki sanırım yardımcıları var gece beni çok korkuttular

Taraca bende de durumları çok iyi bilmişti. Ama verdiği tarih çoktan geçti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…