Canım şimdi anneler oğullarına çok düşkün olur. Oglunun hayatında 1 numaralı kadinken senin gelmekle 2 nunarali kadın konumuna düşmüş oluyor... eger nisanlin annesiyle senin arani dengeleyebiliyorsa ufak tefek sorunlar dışında bir sey olmaz. Önemli olan eşini annesine ezdirmemek. Eşin yeri başka annenin yeri başka. Bu ayrım iyi yapılmalı. Mutluluklar.Kızlar merhaba, nisanima az kaldi, nisanlanacagim insanin annesi cok fena. Resmen oglunu kiskaniyor benden. Hic kotulugum dokunmadi, arar sorarim surekli yardim ederim, hediyeler alirim. Ama kadin ne yaptimsa istemiyor beni bellineden boyle davraniyor sizce? Nisana cok az kaldi, hem mutluyum hem mutsuz biliyorum buraya cok fazla yazamiyorum, ancak fal cikarsa. Belki derdinden bize ne diye dusunebilirsiniz ama cok daraldim rahatsiz ettiysem kusura bakmayin
ekin sarpen hakkında ne düşünüyorsunuz?
sen ne falı baktırmıştın tatlım Selena yaBana cogu fali cikti. Kac ay once baktirdigim fal yeni cikiyo hatta
Yeşilçingeneye hangi falı atıyorsunuzyesilcingene bazen olumsuz gordugu dalları da öyle gorup geri çeviriyor
binnaz ablada hanzade yıldıza attım sesli fal için. yeni biriyle tanışacaksın evlenip boşanmış biri ve bununla evleneceksin falan dedi. sonra soru kısmına ilk defa bir yorumcunun erkek arkadasımla barışmayacagımızı söylediğini yazdım , tabiki barışabilirsiniz ama sen ailesinden dolayı korkmuşsun diğer seceneği seciceksin gibi seyler yazdı. çevirdi sanki anlamadım.
bu kişiye baktırıp tutan var mı aranızda? saçmaladı gibi geliyor ama ya tutarsa diye de korku girdi icime.
Uzun zamandır forumu izliyorum .Yorum hiç yazmadım ama sizin yorumunuzu görünce dayanamadım açıkçası inanın dakikalarca sesli güldüm.Aynı ruh halindeyiz.Allah kurtarsın hepimizi inşallah, sevgiler.
Kiraze12 kim? Falları çıkan birisi mi ilk kez duydum duvarına baktım evet referansı fal bakmıyor nasıl baktirabiliriz ?Merhaba arkadaşlar ya kiraze12 gelmiş ama referanssız fal bakmıyor birisi bana lütfen referans verebilir mi özelden lütfen
bende Asenat ile Sezgi taban tabana zıt şeyler söylemişlerdi. enerjimin tuttuğu falcı yok resmen yaaYeni arayışlara girmeyeceğim deyip her aksini yapışımda pişman oluyorum resmen.
Eskiden deli dana gibi falcıları arar saldırırdım şimdi öyle değil ama fal merakım da tamamen bitmiş değil.
Enerjim Sezgi ve Asenatla tamamen tutuyor ki bence güçlü yorumcular. Asenatla artık paralel evrende falan buluşurum sanırım bundan sonra da 2 haftada bir canım Sezgiye atarım oldu bitti:)
BU arada haksızlık etmiş olmayayım benim son durumlarımı da Hüma kelimesi kelimesine bildi,Fama da bilmiş ufacık saptamalarla (sapmalarla:)) bir de Semayı beğenirdim açıkçası indirim yaparsa ona da atarım biryolunvar a gıcık olmama rağmen
Yeni arayışlara girmeyeceğim deyip her aksini yapışımda pişman oluyorum resmen.
Eskiden deli dana gibi falcıları arar saldırırdım şimdi öyle değil ama fal merakım da tamamen bitmiş değil.
Enerjim Sezgi ve Asenatla tamamen tutuyor ki bence güçlü yorumcular. Asenatla artık paralel evrende falan buluşurum sanırım bundan sonra da 2 haftada bir canım Sezgiye atarım oldu bitti:)
BU arada haksızlık etmiş olmayayım benim son durumlarımı da Hüma kelimesi kelimesine bildi,Fama da bilmiş ufacık saptamalarla (sapmalarla:)) bir de Semayı beğenirdim açıkçası indirim yaparsa ona da atarım biryolunvar a gıcık olmama rağmen
o kadar uzun zamandır fal baktırıyorum ki yani cidden sayısı yoktur ama zar zor 2 yorumcu buldum maalesef başkalarının yorumlarıyla olmuyor her falcı herkese iyi gelmiyor deneme yanılma yorucu ama bu anlamda en sağlıklı yöntem:)bende Asenat ile Sezgi taban tabana zıt şeyler söylemişlerdi. enerjimin tuttuğu falcı yok resmen yaa
artık fallara verdiğim paralar benim de gözüme batmaya başladı eskiden gözümü kırpmadan ne krediler alıp ne fallar atardım saçmalıkmış:)bu ücünü cok merak ediyorum ama 30 € cok cok fazla :)
artık fallara verdiğim paralar benim de gözüme batmaya başladı eskiden gözümü kırpmadan ne krediler alıp ne fallar atardım saçmalıkmış:)
Buradaki herkese en önemli ve basit tavsiyem; enerjiniz birileriyle tutuyorsa orada kalın derim.
asenati birkez bile yakalayamadim app indirdim uyarı geldiği an tıklıyorum ama direkt meşgul görünüyor şaka gibi resmenYeni arayışlara girmeyeceğim deyip her aksini yapışımda pişman oluyorum resmen.
Taraca bende de durumları çok iyi bilmişti. Ama verdiği tarih çoktan geçti...Dün yeşilçingene iade edince taraçaya gönderip yattım. Çok iyi yorumlamış fazla uzun değil gelecek çıkar mı bilemem ama kafamdaki bütün soruları cevaplamış pembeci de değil neyse söylemiş. Ama gel gör ki sanırım yardımcıları var gece beni çok korkuttular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?