Sana yıne ıyı farklı hesaptan celıskılı konusmus. ben aynı hesabımdan atıyorum ona ragmen soyledıgının tam tersını soyluyor . olacak dedıgıne olmayacak, olmayacak dediğine olacak vs.Demek kı sorun bende degılmıs. Sonunda celıstıgını soyleyen bırını buldum serkan tek e bı hesaptan attım ıkı ay ıcınde donecek dıger hesaptan attıgıma da onun hayatında baskası var donmez aklına bıle gelmıyorsun dedı
İki kere baktırdım hiçbir dediği çıkmadıceren esemen'i nasıldır, genelde iyi yorumlar okudum ama emin olamadım. ekin var bir de hiç danışmadığım.
Selena mevcut durumu bildi gelecek maalesef4aydır olan bir şey yok. Bilmiyorum geçmişi ve durumu bir başkasından dinlemek için fal baktirmadim ben . Rezzan abla deneyimi olanlar bana yazabilir mi hanımlar
Kızlar selena hakkında ne dusunuyorsunuz. Gıdecegım sehrın harflerını bılmıs en net bu bılgı vardı. Öğretmeyle ılgılı bı teklıf alacagımı soylemıs bu bıraz tuhaf geldı bakalım. İlişkı hususunda ıse hıc tıp falan gormemıs onun hayatında bırı var senden sogudugu ıcın bıtırmıs sana da yedı vadeye bırı gelcek demıs.. İsimler ve dogum tarıhlerı verdım su falıydı. Kac hafta bekledım gıdecgım sehır daha dogrusu sadece ugrayacagım sehır harıcı spesıfık bur sey yoktu. Sızlerde nasıldı
Enerji olayına inanmıyorum. Profesyonel olduğunu iddia eden bir dünya falci var. O halde profesyonelliğe yakışmaz bu Enerjidir olasılıktır lafları. Bilmiyorum sırf burdaki güzel arkadaşların tecrübelerinden yararlanmak için geldimdi zaten :)
işini profesyonel yapanlar arasında da her zaman çıkacak diye bir şey yok sonuçta karşındaki de bir insan ondan ilahi bir yorum beklemek de aptallık olur sadece. ve işini profesyonel yapan bir tarot yorumcusu da bundan fazlasıyla bahsetmişti bana. eğer bir yorumdan sonra başına ağrılar girdiyse o kişiye bir daha baktırma çünkü enerjiniz tutmamıştır diye.internetten bakılan falcılardan da çok bir şey beklenmemesi gerektiğini de burdaki hemen herkes farkında bizimki bir nevi terapi, stres atmak kendi kendimize düşünmekten korktuğumuz şeylerin yüzümüze vurulmasını istemek biraz da. yoksa koskoca zeynep turanın bir dünya para verilip de baktığı astrolojinin de patladığını gördü bu gözler
Merhaba canim.Kimler kimler patladı gözümüzün önünde. Bizimkisi derdimize bir nebze çözüm yolu bulma çabası.
işini profesyonel yapanlar arasında da her zaman çıkacak diye bir şey yok sonuçta karşındaki de bir insan ondan ilahi bir yorum beklemek de aptallık olur sadece. ve işini profesyonel yapan bir tarot yorumcusu da bundan fazlasıyla bahsetmişti bana. eğer bir yorumdan sonra başına ağrılar girdiyse o kişiye bir daha baktırma çünkü enerjiniz tutmamıştır diye.internetten bakılan falcılardan da çok bir şey beklenmemesi gerektiğini de burdaki hemen herkes farkında bizimki bir nevi terapi, stres atmak kendi kendimize düşünmekten korktuğumuz şeylerin yüzümüze vurulmasını istemek biraz da. yoksa koskoca zeynep turanın bir dünya para verilip de baktığı astrolojinin de patladığını gördü bu gözler
Zeynep Turan mı koskoca ?? Bir kaşık su kadar onun bilgisi. Kusura bakmayın, seviyor olabilirsiniz ama bence sadece ünlü...
aynen öyle canım. eski fallarıma dönüp baktığımda 100 falcının 10 tanesi falan tutmuştur öyle her dediğini yaşadım dediğim de 2-3 kişi falandır ancak zaten.bu da alışkanlık oluyor bir yerden sonra ama çok sık da baktırmamak lazım ayda 1-2 tane yetiyormuş aslında eskiden günde 3-4 tane attıklarımı düşününce
Iyisi mi biz bu işleri bırakalım
Kızlar selena hakkında ne dusunuyorsunuz. Gıdecegım sehrın harflerını bılmıs en net bu bılgı vardı. Öğretmeyle ılgılı bı teklıf alacagımı soylemıs bu bıraz tuhaf geldı bakalım. İlişkı hususunda ıse hıc tıp falan gormemıs onun hayatında bırı var senden sogudugu ıcın bıtırmıs sana da yedı vadeye bırı gelcek demıs.. İsimler ve dogum tarıhlerı verdım su falıydı. Kac hafta bekledım gıdecgım sehır daha dogrusu sadece ugrayacagım sehır harıcı spesıfık bur sey yoktu. Sızlerde nasıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?