Binnaz Abla

Sana yıne ıyı farklı hesaptan celıskılı konusmus. ben aynı hesabımdan atıyorum ona ragmen soyledıgının tam tersını soyluyor . olacak dedıgıne olmayacak, olmayacak dediğine olacak vs.

Kızlar selena hakkında ne dusunuyorsunuz. Gıdecegım sehrın harflerını bılmıs en net bu bılgı vardı. Öğretmeyle ılgılı bı teklıf alacagımı soylemıs bu bıraz tuhaf geldı bakalım. İlişkı hususunda ıse hıc tıp falan gormemıs onun hayatında bırı var senden sogudugu ıcın bıtırmıs sana da yedı vadeye bırı gelcek demıs.. İsimler ve dogum tarıhlerı verdım su falıydı. Kac hafta bekledım gıdecgım sehır daha dogrusu sadece ugrayacagım sehır harıcı spesıfık bur sey yoktu. Sızlerde nasıldı

Merhaba canlar . Tellwe selena ve falalem rezzan abla nasıldır fali çıkan var mi acil

sonradan aklima gelenleride yazayim

Selena: nokta atislari olmasina ragmen cikmamis
Ilkay: iki detay cikmisti
SarayliHanim: bana malesef cikmadi
Nesibe: hicbirsekilde cikmadi buda
FalciSema: Anda iyi olmasina ragmen hicbir fali cikmadi bana
Meryem: Buda anda iyi olanlardan ama malesef cikmadi
FalciSule: Ufak birsey cikmis ama sallamista tutmusta olabilir cünkü iki falinda adam dürüst muhtesemken aramiz bozuk oldugu dönem soruma göre adam tu kaka olmus

Son düzenleme:
Selena mevcut durumu bildi gelecek maalesef 4aydır olan bir şey yok. Bilmiyorum geçmişi ve durumu bir başkasından dinlemek için fal baktirmadim ben . Rezzan abla deneyimi olanlar bana yazabilir mi hanımlar

Selena mevcut durumu bildi gelecek maalesef 4aydır olan bir şey yok. Bilmiyorum geçmişi ve durumu bir başkasından dinlemek için fal baktirmadim ben . Rezzan abla deneyimi olanlar bana yazabilir mi hanımlar

her falcida oldugu gibi begeneni var begenmeyeni var

Evet canim. Hayranları çok mesela. Ifade tarzını da severim kendisinin. Ama bende niyeyse hiçbir falcinin dedigi çıkmıyor böyle bir hal var.cozEmedim

selena bende kısa ve özdü ama hayalimdeki selenanın şöyle bir güzel döktürmesini beklerdim o kadar övüldüğü için ama yine de iyi olduğunu düşünmüştüm fakat hiçbir şey çıkmadı bende. hatta dediği şeyi yaptığım için baya ortalık birbirine girdi. bunun dışında çok kafama taktığım ama soruda belirtmediğim bir şey vardı konudan alakasız onu da söylemişti ama o da çıkmadı. klasik falcı çıkanı kadar çıkmayanı var herkes gibi. enerji şeysi işte

Enerji olayına inanmıyorum. Profesyonel olduğunu iddia eden bir dünya falci var. O halde profesyonelliğe yakışmaz bu Enerjidir olasılıktır lafları. Bilmiyorum sırf burdaki güzel arkadaşların tecrübelerinden yararlanmak için geldimdi zaten :)

işini profesyonel yapanlar arasında da her zaman çıkacak diye bir şey yok sonuçta karşındaki de bir insan ondan ilahi bir yorum beklemek de aptallık olur sadece. ve işini profesyonel yapan bir tarot yorumcusu da bundan fazlasıyla bahsetmişti bana. eğer bir yorumdan sonra başına ağrılar girdiyse o kişiye bir daha baktırma çünkü enerjiniz tutmamıştır diye.internetten bakılan falcılardan da çok bir şey beklenmemesi gerektiğini de burdaki hemen herkes farkında bizimki bir nevi terapi, stres atmak kendi kendimize düşünmekten korktuğumuz şeylerin yüzümüze vurulmasını istemek biraz da. yoksa koskoca zeynep turanın bir dünya para verilip de baktığı astrolojinin de patladığını gördü bu gözler

Merhaba canim.Kimler kimler patladı gözümüzün önünde. Bizimkisi derdimize bir nebze çözüm yolu bulma çabası.

Merhaba canim.Kimler kimler patladı gözümüzün önünde. Bizimkisi derdimize bir nebze çözüm yolu bulma çabası.

aynen öyle canım. eski fallarıma dönüp baktığımda 100 falcının 10 tanesi falan tutmuştur öyle her dediğini yaşadım dediğim de 2-3 kişi falandır ancak zaten.bu da alışkanlık oluyor bir yerden sonra ama çok sık da baktırmamak lazım ayda 1-2 tane yetiyormuş aslında eskiden günde 3-4 tane attıklarımı düşününce

Zeynep Turan mı koskoca ?? Bir kaşık su kadar onun bilgisi. Kusura bakmayın, seviyor olabilirsiniz ama bence sadece ünlü...

Zeynep Turan mı koskoca ?? Bir kaşık su kadar onun bilgisi. Kusura bakmayın, seviyor olabilirsiniz ama bence sadece ünlü...

tersine ben hiç sevmem zeynep turanı bana sadece felaket tellalı geliyor o kadın.. çok yakın bir arkadaşım baktırmıştı ona göre gidecektim bende ama kızda fena patladı

Ben de kriz tuttukça eski fallara dönüp bakıyorum.... Sonra ne kriz kalıyor ne heves....

Bana cogu fali cikti. Kac ay once baktirdigim fal yeni cikiyo hatta

Kızlar merhaba, nisanima az kaldi, nisanlanacagim insanin annesi cok fena. Resmen oglunu kiskaniyor benden. Hic kotulugum dokunmadi, arar sorarim surekli yardim ederim, hediyeler alirim. Ama kadin ne yaptimsa istemiyor beni belli neden boyle davraniyor sizce? Nisana cok az kaldi, hem mutluyum hem mutsuz biliyorum buraya cok fazla yazamiyorum, ancak fal cikarsa. Belki derdinden bize ne diye dusunebilirsiniz ama cok daraldim rahatsiz ettiysem kusura bakmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…