Ne falı baktırdın canım ona? 2-3 gün önce tarot attım ama bana pekte mümkün olmayan bir senaryo yazmış bende bunu sorumda yazdım olması çok zor diye.Neden olmasın olacak deyip birde gülücük koymuş dalga geçer gibi :SDün yeşilçingene iade edince taraçaya gönderip yattım. Çok iyi yorumlamış fazla uzun değil gelecek çıkar mı bilemem ama kafamdaki bütün soruları cevaplamış pembeci de değil neyse söylemiş. Ama gel gör ki sanırım yardımcıları var gece beni çok korkuttular
Ne falı baktırdın canım ona? 2-3 gün önce tarot attım ama bana pekte mümkün olmayan bir senaryo yazmış bende bunu sorumda yazdım olması çok zor diye.Neden olmasın olacak deyip birde gülücük koymuş dalga geçer gibi :S
Ayyy inanmıyorum sizde mi gittiniz o şarlatana. Ben de tam 400 tl verip gitmiştim 2015 e girerken , o kadar kendinden emin konuşuyor ki bir tane ama bir tane dediği çıkmadı, bir tane çıkmaz mı ya. Astroloji adı altında fal bakıyor o kadın. Paramı haram olsun dediğim ilk insandır çünkü mesela hayır olamaz diyorsun azarlıyor seni olacak diyeişini profesyonel yapanlar arasında da her zaman çıkacak diye bir şey yok sonuçta karşındaki de bir insan ondan ilahi bir yorum beklemek de aptallık olur sadece. ve işini profesyonel yapan bir tarot yorumcusu da bundan fazlasıyla bahsetmişti bana. eğer bir yorumdan sonra başına ağrılar girdiyse o kişiye bir daha baktırma çünkü enerjiniz tutmamıştır diye.internetten bakılan falcılardan da çok bir şey beklenmemesi gerektiğini de burdaki hemen herkes farkında bizimki bir nevi terapi, stres atmak kendi kendimize düşünmekten korktuğumuz şeylerin yüzümüze vurulmasını istemek biraz da. yoksa koskoca zeynep turanın bir dünya para verilip de baktığı astrolojinin de patladığını gördü bu gözler
Tarot baktırmıştım iki kişi için sormuştum aylardır görmediğim biri için pembe tablo çizdi malesef.Kahve baktırdım canım ben belki sizin enerjiniz uymamıştır fazla mı pembeydi? Benim bir konum özellikle beklediğim gibi pembe değildi pek
Ben severim serkanı, burda bilir herkes ilk falı tamamen çıkmıştı ama sanırım sonuç olarak tamamen patladı. Temmuza kadar dediği şeyler oldu temmuz da evlenme teklif edecek dedi. Şöyle söyleyeyim öyle bir bitti ki imkansız artıkSerkana iki fal attım ikiside tutarlıydı sabret şeklinde, durumlar anlattığı gibi ilerliyor görücez. Daha sonuç çıkmadı
Ama iyi bakımcıdır mesela şöyle gelgitleri bildi, dönme tarihlerini bildi bazı konuşmaların detaylarını bildi ama en son bu temmuz ayı teklif dedi, imkansız ötesi teklif olamayacağı gibi , barışma ihtimali bile imkansız maalesef kızlarım sizlere olumlu haberler vermek isterdim. Bu arada Asenatta benzer şeyler söylemişti o da paralel olarak patlamış olduBen severim serkanı, burda bilir herkes ilk falı tamamen çıkmıştı ama sanırım sonuç olarak tamamen patladı. Temmuza kadar dediği şeyler oldu temmuz da evlenme teklif edecek dedi. Şöyle söyleyeyim öyle bir bitti ki imkansız artıkama kendi etrafımda da kendimde de çıktığını gördüm, ama sonuç maalesef çok büyük patladı.
Ayyy inanmıyorum sizde mi gittiniz o şarlatana. Ben de tam 400 tl verip gitmiştim 2015 e girerken , o kadar kendinden emin konuşuyor ki bir tane ama bir tane dediği çıkmadı, bir tane çıkmaz mı ya. Astroloji adı altında fal bakıyor o kadın. Paramı haram olsun dediğim ilk insandır çünkü mesela hayır olamaz diyorsun azarlıyor seni olacak diye
Asla gitme 400 tane online fal baktır her birmden bir cümle çıkar en azından :) ya astrolojide yalan, ben İnternetten astroloğum.com dan iki kere Dinçer günere sordum ikisi de ağır patladı.Yok ben gitmedim canım ama çok heveslenmiştim o zaman mail falan atıp bilgi almıştım istanbulda olsam kesin giderdim sanırım hiç bilmeden sonra arkadaşım gitti ona aynen dediğin gibi kendinden aşırı emin konuşmuş, fal gibi anlatmış verdiği tarih ona falcıların verdiği tarihler gibi olmuş. O an beğenmiş bildiği şeyler olmuş adam hakkında bir de kadın ünlü olunca çok şey beklemiş ama hiçbiri olmamış tabi. 400 tl verip astroloji haritası çıkarttırınca insan fal değil daha gerçekçi bilimsel şeyler bekliyor ..Sonra araştırınca sanırım senin yazını okumuş olabilirim çok azarlıyor, sözünü kesince bu işi sen mi biliyorsun ben mi susarsan anlatıyım falan demiş zaten pek sevmezdim sonra iyice nefret ettim şimdi gideceğim varsa da gitmem
Tarot baktırmıştım iki kişi için sormuştum aylardır görmediğim biri için pembe tablo çizdi malesef.
Asla gitme 400 tane online fal baktır her birmden bir cümle çıkar en azından :) ya astrolojide yalan, ben İnternetten astroloğum.com dan iki kere Dinçer günere sordum ikisi de ağır patladı.
Kesin yalan ya ama bir de kuruk var ki sıra alamıyorsun yalan dinlicem diye ahahahAynen o parayla fal baktırırım en azından fal gelince hevesleniyorumben astroloji sadece binnazda kenana baktırdım o da sözde çok iyi yorumlamıştı ama öyle böyle patlamadı astroloji işi de yalan oldu böylece :)
ne falı atmstn cnmDün yeşilçingene iade edince taraçaya gönderip yattım. Çok iyi yorumlamış fazla uzun değil gelecek çıkar mı bilemem ama kafamdaki bütün soruları cevaplamış pembeci de değil neyse söylemiş. Ama gel gör ki sanırım yardımcıları var gece beni çok korkuttular
Byv ye dun salladim ama gonlumun sultani emine kurtulus online olmus ay yasasin :)
Hahaha ay biliyorum balımNaiad genelde senle enerjimiz tutuyor takip ettiğim kadarıyla ama bu Emine Hatun ile bozduk uyumuO kadın efsanedir benim fal geçmişimde
Neydi ya astroloji mi ne en pahalısı hangisi ise ondan attım :)ne falı atmstn cnm
Pardon canım yanlışlıkla cevapladımne falı atmstn cnm
Gerçi ilk falında da Martta barıştırmıştı ordan yürümüştük öyle olmadıBu arada hanımlar Yeşilcingene durumla ilgili Temmuzda aksi cevap vermezsen adama bu iş olur demişti ve sonra 2018 de evlendirdi filan oraları geç. Yüzyüze gelmeden mesajla öyle çokta bir tartışma yoktu çok hafif kızgınlık vardı ki 3 aydır aramamışsın be adam normal yani aşkım diyim üstüne mi atlıcam sırf burdan
,sessizleşerek bitti olay yani. Sadece aksileşme durumunu bilmiş te ben inanmam eğer böyle yapmazsan devam eder durumlarına
Bana ilk eski erkek arkadaşıma ayrıldığımızda içki içiyor sigara içiyor sana uymaz dedi. Ki ikisini de içmezdi, ağzına sürmez. Güya bana amcamlar dayınlar birini bulcaktı şimdiye çoktan evlenmiştir. Falsepeti Yağmur da bana sana açık renk kıyafetler açık tenibe çok yakışıyor felan demişti hahahahHahaha ay biliyorum balımbelli basli seyler var onlari bana da soyluyo mesela sacini degistirceksin adam cinsellige duskun filan dhdhjej ama bildigi seyler de bende inanilmaz yani bide çokça cikti falları bana.
Hatta bi falini benim adama okuttum da kendisiyle ilgili kisimlara şok oldu tutturdu ben de baktircam diye. Tabi baktirtmadim soylemedim falci ismini. Diyemedim butun BYV seni taniyo artik diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?