Binnaz Abla

Ne falı baktırdın canım ona? 2-3 gün önce tarot attım ama bana pekte mümkün olmayan bir senaryo yazmış bende bunu sorumda yazdım olması çok zor diye.Neden olmasın olacak deyip birde gülücük koymuş dalga geçer gibi :S

Kahve baktırdım canım ben belki sizin enerjiniz uymamıştır fazla mı pembeydi? Benim bir konum özellikle beklediğim gibi pembe değildi pek

Ayyy inanmıyorum sizde mi gittiniz o şarlatana. Ben de tam 400 tl verip gitmiştim 2015 e girerken , o kadar kendinden emin konuşuyor ki bir tane ama bir tane dediği çıkmadı, bir tane çıkmaz mı ya. Astroloji adı altında fal bakıyor o kadın. Paramı haram olsun dediğim ilk insandır çünkü mesela hayır olamaz diyorsun azarlıyor seni olacak diye

Serkana iki fal attım ikiside tutarlıydı sabret şeklinde, durumlar anlattığı gibi ilerliyor görücez. Daha sonuç çıkmadı
Ben severim serkanı, burda bilir herkes ilk falı tamamen çıkmıştı ama sanırım sonuç olarak tamamen patladı. Temmuza kadar dediği şeyler oldu temmuz da evlenme teklif edecek dedi. Şöyle söyleyeyim öyle bir bitti ki imkansız artık ama kendi etrafımda da kendimde de çıktığını gördüm, ama sonuç maalesef çok büyük patladı.

Ama iyi bakımcıdır mesela şöyle gelgitleri bildi, dönme tarihlerini bildi bazı konuşmaların detaylarını bildi ama en son bu temmuz ayı teklif dedi, imkansız ötesi teklif olamayacağı gibi , barışma ihtimali bile imkansız maalesef kızlarım sizlere olumlu haberler vermek isterdim. Bu arada Asenatta benzer şeyler söylemişti o da paralel olarak patlamış oldu

Yok ben gitmedim canım ama çok heveslenmiştim o zaman mail falan atıp bilgi almıştım istanbulda olsam kesin giderdim sanırım hiç bilmeden sonra arkadaşım gitti ona aynen dediğin gibi kendinden aşırı emin konuşmuş, fal gibi anlatmış verdiği tarih ona falcıların verdiği tarihler gibi olmuş. O an beğenmiş bildiği şeyler olmuş adam hakkında bir de kadın ünlü olunca çok şey beklemiş ama hiçbiri olmamış tabi. 400 tl verip astroloji haritası çıkarttırınca insan fal değil daha gerçekçi bilimsel şeyler bekliyor ..Sonra araştırınca sanırım senin yazını okumuş olabilirim çok azarlıyor, sözünü kesince bu işi sen mi biliyorsun ben mi susarsan anlatıyım falan demiş zaten pek sevmezdim sonra iyice nefret ettim şimdi gideceğim varsa da gitmem

Asla gitme 400 tane online fal baktır her birmden bir cümle çıkar en azından :) ya astrolojide yalan, ben İnternetten astroloğum.com dan iki kere Dinçer günere sordum ikisi de ağır patladı.

Tarot baktırmıştım iki kişi için sormuştum aylardır görmediğim biri için pembe tablo çizdi malesef.

Eğer olmasını istediğin şeyse umarım çıkar canım umutsuzluğa kapılma yine de.. Bana da dennis ilk falında yerden yere vurduğu adamı son falında çok övdü ben yine aynı şeyleri söyleyecek sanırken hatta. Zamanla fallar da değişiyor sanırım

Asla gitme 400 tane online fal baktır her birmden bir cümle çıkar en azından :) ya astrolojide yalan, ben İnternetten astroloğum.com dan iki kere Dinçer günere sordum ikisi de ağır patladı.

Aynen o parayla fal baktırırım en azından fal gelince hevesleniyorum ben astroloji sadece binnazda kenana baktırdım o da sözde çok iyi yorumlamıştı ama öyle böyle patlamadı astroloji işi de yalan oldu böylece :)

Bu arada hanımlar Yeşilcingene durumla ilgili Temmuzda aksi cevap vermezsen adama bu iş olur demişti ve sonra 2018 de evlendirdi filan oraları geç. Yüzyüze gelmeden mesajla öyle çokta bir tartışma yoktu çok hafif kızgınlık vardı ki 3 aydır aramamışsın be adam normal yani aşkım diyim üstüne mi atlıcam sırf burdan
,sessizleşerek bitti olay yani. Sadece aksileşme durumunu bilmiş te ben inanmam eğer böyle yapmazsan devam eder durumlarına

Kesin yalan ya ama bir de kuruk var ki sıra alamıyorsun yalan dinlicem diye ahahah

Byv ye dun salladim ama gonlumun sultani emine kurtulus online olmus ay yasasin :)

ne falı atmstn cnm

Naiad genelde senle enerjimiz tutuyor takip ettiğim kadarıyla ama bu Emine Hatun ile bozduk uyumu O kadın efsanedir benim fal geçmişimde
Hahaha ay biliyorum balım belli basli seyler var onlari bana da soyluyo mesela sacini degistirceksin adam cinsellige duskun filan dhdhjej ama bildigi seyler de bende inanilmaz yani bide çokça cikti falları bana.
Hatta bi falini benim adama okuttum da kendisiyle ilgili kisimlara şok oldu tutturdu ben de baktircam diye. Tabi baktirtmadim soylemedim falci ismini. Diyemedim butun BYV seni taniyo artik diye

Gerçi ilk falında da Martta barıştırmıştı ordan yürümüştük öyle olmadı

Bana ilk eski erkek arkadaşıma ayrıldığımızda içki içiyor sigara içiyor sana uymaz dedi. Ki ikisini de içmezdi, ağzına sürmez. Güya bana amcamlar dayınlar birini bulcaktı şimdiye çoktan evlenmiştir. Falsepeti Yağmur da bana sana açık renk kıyafetler açık tenibe çok yakışıyor felan demişti hahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…