- 27 Temmuz 2015
- 1.365
- 2.176
- 133
ne falı atmstn cnm
Ay baya cortlamis sana :d zaten mesela kalkıp birine sezgi candani rahatlikla onerebilirim falci sordugunda ama bunu onermem direk yani hep soyledigim gibi benim icin eglencelik falci daha cok benim ozel zevkim ,komsu teyze tadinda :)))Bana ilk eski erkek arkadaşıma ayrıldığımızda içki içiyor sigara içiyor sana uymaz dedi. Ki ikisini de içmezdi, ağzına sürmez. Güya bana amcamlar dayınlar birini bulcaktı şimdiye çoktan evlenmiştir. Falsepeti Yağmur da bana sana açık renk kıyafetler açık tenibe çok yakışıyor felan demişti hahahah
Sezgi'yi çok severdim ama falları çok dengesizleşti. Daha uzun süre baktırmam sanırımAy baya cortlamis sana :d zaten mesela kalkıp birine sezgi candani rahatlikla onerebilirim falci sordugunda ama bunu onermem direk yani hep soyledigim gibi benim icin eglencelik falci daha cok benim ozel zevkim ,komsu teyze tadinda :)))
Ay demee. Ben ona cok guveniyordum :/Sezgi'yi çok severdim ama falları çok dengesizleşti. Daha uzun süre baktırmam sanırım
relwee kıraze ıle falalem ester kıra aynı kısıler falalemdeen referans olmadan baktırabılırmsınızKiraze12 kim? Falları çıkan birisi mi ilk kez duydum duvarına baktım evet referansı fal bakmıyor nasıl baktirabiliriz ?
sen ne falı baktırmıştın tatlım Selena ya
Canım şimdi anneler oğullarına çok düşkün olur. Oglunun hayatında 1 numaralı kadinken senin gelmekle 2 nunarali kadın konumuna düşmüş oluyor... eger nisanlin annesiyle senin arani dengeleyebiliyorsa ufak tefek sorunlar dışında bir sey olmaz. Önemli olan eşini annesine ezdirmemek. Eşin yeri başka annenin yeri başka. Bu ayrım iyi yapılmalı. Mutluluklar.
Ben severim serkanı, burda bilir herkes ilk falı tamamen çıkmıştı ama sanırım sonuç olarak tamamen patladı. Temmuza kadar dediği şeyler oldu temmuz da evlenme teklif edecek dedi. Şöyle söyleyeyim öyle bir bitti ki imkansız artıkama kendi etrafımda da kendimde de çıktığını gördüm, ama sonuç maalesef çok büyük patladı.
Ama iyi bakımcıdır mesela şöyle gelgitleri bildi, dönme tarihlerini bildi bazı konuşmaların detaylarını bildi ama en son bu temmuz ayı teklif dedi, imkansız ötesi teklif olamayacağı gibi , barışma ihtimali bile imkansız maalesef kızlarım sizlere olumlu haberler vermek isterdim. Bu arada Asenatta benzer şeyler söylemişti o da paralel olarak patlamış oldu
Ama iyi bakımcıdır mesela şöyle gelgitleri bildi, dönme tarihlerini bildi bazı konuşmaların detaylarını bildi ama en son bu temmuz ayı teklif dedi, imkansız ötesi teklif olamayacağı gibi , barışma ihtimali bile imkansız maalesef kızlarım sizlere olumlu haberler vermek isterdim. Bu arada Asenatta benzer şeyler söylemişti o da paralel olarak patlamış oldu
Ben. Diğer konularımda yazmıştım. Uzunca konusmus. Olumluydu ama agustos ayı gelmeden bılemem. Sadece sen arama dedı ben aradım gercekten de cvp vermedı. Bunun harıcınde dırek ooo dıyecegım bır sey yoktuKızlar aranızda Ceren ezgiye baktıran oldu mu o Nasıl
TeşekkürlerBen. Diğer konularımda yazmıştım. Uzunca konusmus. Olumluydu ama agustos ayı gelmeden bılemem. Sadece sen arama dedı ben aradım gercekten de cvp vermedı. Bunun harıcınde dırek ooo dıyecegım bır sey yoktu
Ay kesinlikle bende de öyle Can'ım. Analizler süper nokta atışları var durumu net biliyorlar ama hiçbir dedikleri çıkmıyor birinin bile. En ufak önemsiz şey bileEvet canim. Hayranları çok mesela. Ifade tarzını da severim kendisinin. Ama bende niyeyse hiçbir falcinin dedigi çıkmıyor böyle bir hal var.cozEmedim
Aynen bende de öyleSenin isimler benimkiyle ayni Asenatta bana asiri pozitif Ana gorunurdeki durum bulanik .
Aynen bir yere kadar çıkıyor, sonrası saçmalıyor belki de fala adapte ediyoruz kendimizi aslında işte adam umursamaz yani sende olduğu gibi, yada bende ki gibi konu tam tersine dönüyorBenimde tikandi adamla tam iletisime gectik diye sevinirken simdi de de umursamaz davraniyor Bende akisina birakicam Kendi cabalasin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?