Binnaz Abla

Ay baya cortlamis sana :d zaten mesela kalkıp birine sezgi candani rahatlikla onerebilirim falci sordugunda ama bunu onermem direk yani hep soyledigim gibi benim icin eglencelik falci daha cok benim ozel zevkim ,komsu teyze tadinda :)))

Ay baya cortlamis sana :d zaten mesela kalkıp birine sezgi candani rahatlikla onerebilirim falci sordugunda ama bunu onermem direk yani hep soyledigim gibi benim icin eglencelik falci daha cok benim ozel zevkim ,komsu teyze tadinda :)))
Sezgi'yi çok severdim ama falları çok dengesizleşti. Daha uzun süre baktırmam sanırım

Simdilik yapiyo ama ilerisi icin degisir mi diye korkuyorum

Benimde tikandi adamla tam iletisime gectik diye sevinirken simdi de de umursamaz davraniyor Bende akisina birakicam Kendi cabalasin .

Senin isimler benimkiyle ayni Asenatta bana asiri pozitif Ana gorunurdeki durum bulanik .

Sen yine de olumlu dusun Denizkizideniz cim belki guzel olur Hersey dualarim ve iyi dileklerim Seninle

Nisan demirok binnazda acayip güzel yorumlar yapılmış ama burada ismi hiç geçmemiş.Sizin yorumlar benim için daha önemli olduguundaaan size soruyorum... Hiç baktıran ama buraya tecrübesini paylaşmayı unutan olabilir mi kiii

Kızlar aranızda Ceren ezgiye baktıran oldu mu o Nasıl
Ben. Diğer konularımda yazmıştım. Uzunca konusmus. Olumluydu ama agustos ayı gelmeden bılemem. Sadece sen arama dedı ben aradım gercekten de cvp vermedı. Bunun harıcınde dırek ooo dıyecegım bır sey yoktu

Evet canim. Hayranları çok mesela. Ifade tarzını da severim kendisinin. Ama bende niyeyse hiçbir falcinin dedigi çıkmıyor böyle bir hal var.cozEmedim
Ay kesinlikle bende de öyle Can'ım. Analizler süper nokta atışları var durumu net biliyorlar ama hiçbir dedikleri çıkmıyor birinin bile. En ufak önemsiz şey bile

Şimdi yazdıklarınızı okudum Serkan'a iki fal atmıştım Ada'm çok güzel bilmiş o anki durumları, benimkinin fiziksel özelliklerini davranışlarını.. 2 vade sonra süresi doluyor olumlu konuşmuş. Ama benimki şu an başka kızlarla fotoğraf atıyor platonik çok kötü Bişi olmayın Sak'ın :) böyle deyince Serkan krizim tuttu bakayım neler diyecek en son 2 ay önce atmıştım ona.
Bu arada Asenatı da sezgiyi de çok özledim.. Onları yakalamak çok zor kredi yükledim Kemal devrime pembeci diyorsunuz biraz iyi şeyler duymaya ihtiyacım var ne dersiniz atayım mı ona

Benimde tikandi adamla tam iletisime gectik diye sevinirken simdi de de umursamaz davraniyor Bende akisina birakicam Kendi cabalasin .
Aynen bir yere kadar çıkıyor, sonrası saçmalıyor belki de fala adapte ediyoruz kendimizi aslında işte adam umursamaz yani sende olduğu gibi, yada bende ki gibi konu tam tersine dönüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…