Binnaz Abla

Sırf Melek'i sevdiğini bildiğim için şu mesajına cevap yazıyorum... O yazı Melek'in site yönetimine şikayeti üzerine "Seray Dil" tarafından değiştirildi.. O kişi Melek değil yani...

Yine "koruyorsun" diye üstüme gelecek olanlar olabilir ama bildiğim bişeyi de burda paylaşmadan duramazdım...

Tellwedeki utem in profil yazısını okudum şimdi, o da Melek'in yazısıyla aynı :S neler oluyor yahu? Melek'in vaktinin olmadığını, başka sitede çalışmadığını adım kadar iyi bilmesem ben bile şüpheleneceğim!! Birileri bir oyunun içinde ya anlamadım gittii!!!

ben melege baktirmistim canim melegi iyi bilirim utem o degil daha farkli ve birilerinin goremedigi bir seyi gordu bende o yuzden cok etkilendim

Oluurr seni mi kıracağımm Marple cığımm :)) hemen baktırayım online olur olmaz, yorumumu da yazarım buraya :)

bir baktir Beyza,eger uzerinde farkli kotu enerjiler varsa sanirim onlari gayet net goruyor bu kadar soyleyeyim sana su falini da deneyebilirsin..

ben melege baktirmistim canim melegi iyi bilirim utem o degil daha farkli ve birilerinin goremedigi bir seyi gordu bende o yuzden cok etkilendim

Utem'in Melek olmadığına eminim zaten canım... Melek falsepeti dışında hiçbir sitede yok, böyle birşeye vakti de yok... Neden Onun yazısını kopyalamış onu anlamadım ben ve açıkçası çok kızdım, o yüzden baktırmayacağım ona canım

Dünyanın en iyi falcısı olsa böyle birşeyi yapan birine gitmem ben, belki yanlış bu ama huyum böyle elden gelen bişi yok... Duvarına da yazdım onun, henüz cevap vermedi ama..

ben hic bu tarz seylere takilmam nedense belki bilinen bir yazidir ondan paylasmistir..Melegi kopyalamaya ihtiyaci olacak bir kisi degIl hisleri cok guclu zaten

ben hic bu tarz seylere takilmam nedense belki bilinen bir yazidir ondan paylasmistir..Melegi kopyalamaya ihtiyaci olacak bir kisi degIl hisleri cok guclu zaten

Keşke ben de senin gibi takılmamayı becerebilseydim, eminim daha kolay olurdu herşey benim için... Bilinen bir yazı değil canım benim, Melek'in yazdığı profil yazısını birebir kopyalamış! Bakarsan anlayacaksın zaten..

Bu arada eğer denemediysen ben de sana binnazabladaki Yağmur Uluhan'ı tavsiye ederim.

tamam canim aklimda olsun denerim biri daha onermisti o kizi

acık acık burayı takıp edıyolar bende falsepetındekıler daha cok kazanmak ıcın tarot bakıyo yazdıktan sonra melıh ve melek kahve alımını actılar cok manıdaaaaaarrrr
Tolincik bizde falcı olsak takip ederdik değilmi burayı.Vallaha ben meraktan ederdim.Kim ne demiş ne yazmış diye.

beyza kesinlikle uteme baktırmalısın bence de.zaten sanırım ilk ben yazdım buraya.ve asla melek değil çok eminim buna.
bana sadece bir iki falcının söylediği birşeyi söyledi yani bildi.o yuzden hemen baktır derim tabi sen bilirsin de.

Canim tavsiyen icin tesekkur ederim ama daha once de burdan soyledigim gibi cok berbat bir huyum var iste.. Cok sevdigim birini uzenden hemen uzaklasiyorum.. Belki de gercekten cok iyi falcidir ama ben baktirmayacagim ona...

Canim tavsiyen icin tesekkur ederim ama daha once de burdan soyledigim gibi cok berbat bir huyum var iste.. Cok sevdigim birini uzenden hemen uzaklasiyorum.. Belki de gercekten cok iyi falcidir ama ben baktirmayacagim ona...

ok. sen bilirsin tabi.bi de vourucasani yine telvede ve yine çok beğendim tavsiye ediorum.bu arada bu ay gene uçtum çok baktırdım,gecen ay ne güzel azaltmıştım tel.faturam da az gelmişti pofff

Hmmm bak iste onu deneyebilirim :)) ne baktirmistin sen?

inanmazsın ben ona öylesine sanal fincan attım.hani bazen uyduruk geleceğine eminsindir ama tarot gibi sanal fincan geldi.
bi daha tarot atıcam ama önümüzdeki günlerde.
ben yine aynı şeyi sormuştum yani herifi ama iş durumuyla alakalı bile bişeyler yazmış.
çıkar mı çıkmaz mı bilmem ama gayet özenliydi.

İnanmaz miyim hicc?? ben de hoennir/merti o sekilde kesfetmistim :) demek hisleri kuvvetli onun da :) online olur olmaz gonderiyim hemen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…