- 4 Ekim 2015
- 346
- 521
- 53
- 38
Canım benim çok teşekkürler. Aynı şekildeSen yine de olumlu dusun Denizkizideniz cim belki guzel olur Hersey dualarim ve iyi dileklerim Seninle
Kız ne dedik ki sonu patladı dedik,niye krize giriyon:)Şimdi yazdıklarınızı okudum Serkan'a iki fal atmıştım Ada'm çok güzel bilmiş o anki durumları, benimkinin fiziksel özelliklerini davranışlarını.. 2 vade sonra süresi doluyor olumlu konuşmuş. Ama benimki şu an başka kızlarla fotoğraf atıyor platonik çok kötü Bişi olmayın Sak'ın :) böyle deyince Serkan krizim tuttu bakayım neler diyecek en son 2 ay önce atmıştım ona.
Bu arada Asenatı da sezgiyi de çok özledim.. Onları yakalamak çok zor kredi yükledim Kemal devrime pembeci diyorsunuz biraz iyi şeyler duymaya ihtiyacım var ne dersiniz atayım mı ona
Hiç arama ya boşver, ben mesela hiç başından beri aramıyorum kendi kendine kaçıp kendi kendine geliyorKızlar bir unursamaz bende var. Bir iki hafta aramiycam
Zor zamanlar geçiriyor diyorum anlayış gosteriyimdiyorum ama insan bikiyor
Aynen bir yere kadar çıkıyor, sonrası saçmalıyor belki de fala adapte ediyoruz kendimizi aslında işte adam umursamaz yani sende olduğu gibi, yada bende ki gibi konu tam tersine dönüyor
" her darbede bir karar alır insan. bu kararlardan bir anayasa yapar kendine. Darbe Anayasası "Valla ben artık zerre yazmıcam dediğin gibi kendi geliyor görüşelim edelim diyor biraz normal davranınca böle umursamaz cevaplar yoğunum tripleri defol git.Hayatta adım atmıcam hatta yazarsa da yazmıcam gelirse İnsan gibi kararlı gelsin.
Selenada tuttu mu canimBen de merak edip selena ya baktırdım beklentim yuksekti heralde çok begendigimi soyleyemicem serkan à attığım fallar genelde çıktı ama daha vadesi olan şeyler de var binnazdan kimseye güvenmiyorum hemen hemen hepsi patlamiş falalem haleh tam bir laf cambazi falsepeti Nesibe de cok seviliyor ama bende o da patladı
" her darbede bir karar alır insan. bu kararlardan bir anayasa yapar kendine. Darbe Anayasası "
Herkese göre değişir herhalde. Üstelik her ilişki bitişinde tamam bu sefer akıllandım dersin sonra yeni ilişkinde aynı hatayı yüzbinbeş kere daha yaparsın.
Fakat insana en yararlı deneyim şu galiba ; kimse vazgeçilmez değil. Hiç bir ayrılık insanı öldürmüyor. Ölecekmişsin gibi canın yanıyor fakat içtiğinle-s....... la, falcılara ödediğinle, ortalığa düştüğünle kalıyorsun. Ölmüyorsun. Zaman geçip gider ve herkesin zamanı kendine göre işler. O büyük aşkım dediğin unutuluyor geriye sen kalıyorsun. İlişkin için ilişkin sırasında ya da yol ayrımında şirretleşmişsen, ilişkimi koruyayım falan derken kendine ve etrafındakilere saygısızlık veya terbiyesizlik etmişsen bak onlar hep seninle kalıyor nereye gidersen gölge gibi peşinden geliyor... Kendini bozmayarak karşı tarafa derin bir vicdan azabı bırakmayı da tercih edebilirsiniz benim gibi. "Hayat öyle insanlarla muhatap etsin ki seni, her defasında beni hatırla deyip..."
Canım gebelde anla ilgili hep aynı cümleyi evirip çevirip söylemiş ayrıca tayin demiş suan imkansız tayin hakkım yok çünkü 3 yıl :) bunun dışında gelecekle ilgili de tek bişey söylemiş o da yuvarlak nereye çekersen gider onu da bekleyip göreceğim ama öyle anlatılanlar gibi nokta atisli bir fal değildi online baktirdigim diğer fallar gibiydiSelenada tuttu mu canim
Çok çok beğendim" her darbede bir karar alır insan. bu kararlardan bir anayasa yapar kendine. Darbe Anayasası "
Herkese göre değişir herhalde. Üstelik her ilişki bitişinde tamam bu sefer akıllandım dersin sonra yeni ilişkinde aynı hatayı yüzbinbeş kere daha yaparsın.
Fakat insana en yararlı deneyim şu galiba ; kimse vazgeçilmez değil. Hiç bir ayrılık insanı öldürmüyor. Ölecekmişsin gibi canın yanıyor fakat içtiğinle-s....... la, falcılara ödediğinle, ortalığa düştüğünle kalıyorsun. Ölmüyorsun. Zaman geçip gider ve herkesin zamanı kendine göre işler. O büyük aşkım dediğin unutuluyor geriye sen kalıyorsun. İlişkin için ilişkin sırasında ya da yol ayrımında şirretleşmişsen, ilişkimi koruyayım falan derken kendine ve etrafındakilere saygısızlık veya terbiyesizlik etmişsen bak onlar hep seninle kalıyor nereye gidersen gölge gibi peşinden geliyor... Kendini bozmayarak karşı tarafa derin bir vicdan azabı bırakmayı da tercih edebilirsiniz benim gibi. "Hayat öyle insanlarla muhatap etsin ki seni, her defasında beni hatırla deyip..."
Canım gebelde anla ilgili hep aynı cümleyi evirip çevirip söylemiş ayrıca tayin demiş suan imkansız tayin hakkım yok çünkü 3 yıl :) bunun dışında gelecekle ilgili de tek bişey söylemiş o da yuvarlak nereye çekersen gider onu da bekleyip göreceğim ama öyle anlatılanlar gibi nokta atisli bir fal değildi online baktirdigim diğer fallar gibiydi
Çok çok beğendim
Çok çok beğendim
Bugün kızlar formunda Makaron:),Bitmeyecek zor zamanları....Abla bilgisi veriyorum...
İsteyen arar,özleyen gelir,seven üzmez...
Bu hiiiç değişmez....
Olur mu öyle şey... Ben kendi adıma gayet de memnunum dönem dönem ortaya çıkan dertleşelim faslından...Kızlar bu arada kusura bakmayın forumu bugün Binnazabla dert köşesine çevirdim ahahha ,normalde de sevmem aslında anlatmayı da yerini bulmuşken doldumda sanırım döküldüm verdiğiniz morallere çok ama çok teşekkürler :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?