Binnaz Abla

Canım çok teşekkürler ,inşallah benim de dileğim o.

Güzelim, Güzelsin, Güzelizzz....
bende ilişkimi kurtarmak icin o kadar cabaladım ki karsımdaki insan soğumuş beni coktan gözden cıkarmısken cabaladım cabaladım battım en sonunda,dedikleriniz cok doğru ve sonra kendimi bozdum ve suan o davranıslarım yüzünden hatırlanmak bile istenmeyen bir insanım bir şey yapmasam da, tecrübe işte ne güzel yazmıssınız.. şuan kurtulamıyorum o gölgelerden

Üzülme... 1 kereden bir şeycik olmaz. Geçmişin telafisi de gelecektedir aynı zaman da...

Bunu hemen unutuyorsun...Zehiri kendin yutup başkası ölsün diye beklemek denir buna.. Hata yapmışsın buna hakkın var..Bunu unutmayıp sırtında taşıdığın müddetçe hep kambur dolaşırsın...ne gerek var.. At sırtından...

Şahane bir ifade... Bayıldım...
""Zehiri kendin yutup başkası ölsün diye beklemek denir buna""

Yaa ne güzel yazmışsınız bravo gerçekten

Durumu bildi falan deyince bana da çok güzel analiz yapmıştı. :) şu an durum çok olumsuz ya hepsi zaten olumsuz olumsuz diye yazıyor sanırım iki güzel şey duymaya ihtiyacım var :)

Herşey çok güzel olacak karlicee...bu günleri hatırlamayacaksın bile...çünkü başka şeylerle uğraşacaksın...hiç bitmez ...aralarda mutlu olalım bari... :)))

Elasaylan'a baktıran var mı?

ben:)) hiç beğenmedim canım. yani ben sorumu açık sordum. sorudan bile yürüyememiş:)) aşk hayatımı sordum yeni eski kim olucak falan bir de iş arıyorum ne zaman bulucam dedim. geçmişte çok üzülmüşüm ama yeni biri gelicekmiş çok mutlu olucakmışım, onunla evlilik olucak falan demiş. balıklar, paket, çevremde boşanan çift falan hiç iş yok falda:)) ee ben iş sordum dedim sorumda, iş hayatında bir problem yok dedi. dedim ben işsizim yaww soruyu bile okumamış :))

bu arada gulfiros da acaip üçkağıtçı, aklınızda bulundurun uzak durun kızlar. ama akhlys diye birine baktırmıştım o baya iyiydi bende. ama bekletiyor girip bakmıyor falan o da biraz sıkıntılı:)

Boşandığımdan beri spesifik soru kısmına birşey bulamıyorum ya...

Boyu devrilmiş mi herifin? yeni kısmetler kapımda kuyruk mu? Salonda altın dolu küpü ne zaman bulurum gibi şeyler sormak istiyorum aslında...

Bana örnek bir iki soru versenize cevabını bekleyeyim heyecanla...Heyecanım gitti yaw...aksiyonum bitti :)

MASALLAH bugün ncarenot ile bizi mest etmeye karar vermişsiniz. Bu ne ya:) Müthiş keyifli:)

işte hala aynı kisiyi seviyorum da öyle istenmeyen insan olarak hayatıma devam etmeye calısıyorum, adamın neredeyse gazeteye ilan vermediği kaldı seni sevmiyorum diye

Kıyamam ben sana ya... Beni sevmeyeni ben hiç sevmem kardeşimmm... gibi kendini motive etsen :))) Şimdi benim suratı görsen eller kollar vs tam külhanbeyi gibi acayip motive olurdun daa...tabi olmuyor böyle uzaktan uzaktan :)))

bu arada gulfiros da acaip üçkağıtçı, aklınızda bulundurun uzak durun kızlar. ama akhlys diye birine baktırmıştım o baya iyiydi bende. ama bekletiyor girip bakmıyor falan o da biraz sıkıntılı:)
Sayfasındaki yorumları bile okumak,onun üçkagıtçı oldugunu anlamak için yeter de artar bile....Bir de insanlar bayagı iyi niyetli,ne üçkagıtcılara bıle super-mukemmel diyorlar düşün nasıl sallıyorsa millet zıvanadan çıkmış onunsa hiç utanması yok 5 ver sorunu cvplayayım dıyor,dördü de kabul etmiyor......

MASALLAH bugün ncarenot ile bizi mest etmeye karar vermişsiniz. Bu ne ya:) Müthiş keyifli:)

Sağol canım...Bugün kağıdı almış eski benimki..yani tam bitti iş..birde bir sürü masraf vermek zorunda kalmış..biraz keyifliyim bugün... :)) Hep siz mi beni keyiflendireceksiniz birazda ben tabi...Arkadaşlık öldü mü :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…