Olur mu öyle şey... Ben kendi adıma gayet de memnunum dönem dönem ortaya çıkan dertleşelim faslından...
Fal merakını minimize ettim ama topikte bugün ne var merakım hala maximumda. Güzel günlerimizde olacak hiç şüphen olmasın...
Güzelim, Güzelsin, Güzelizzz....Güzel şeyleri de yazın fekat....
bende ilişkimi kurtarmak icin o kadar cabaladım ki karsımdaki insan soğumuş beni coktan gözden cıkarmısken cabaladım cabaladım battım en sonunda,dedikleriniz cok doğru ve sonra kendimi bozdum ve suan o davranıslarım yüzünden hatırlanmak bile istenmeyen bir insanım bir şey yapmasam da, tecrübe işte ne güzel yazmıssınız.. şuan kurtulamıyorum o gölgelerdenGüzelim, Güzelsin, Güzelizzz....
Üzülme... 1 kereden bir şeycik olmaz.bende ilişkimi kurtarmak icin o kadar cabaladım ki karsımdaki insan soğumuş beni coktan gözden cıkarmısken cabaladım cabaladım battım en sonunda,dedikleriniz cok doğru ve sonra kendimi bozdum ve suan o davranıslarım yüzünden hatırlanmak bile istenmeyen bir insanım bir şey yapmasam da, tecrübe işte ne güzel yazmıssınız.. şuan kurtulamıyorum o gölgelerden
Güzelim, Güzelsin, Güzelizzz....
bende ilişkimi kurtarmak icin o kadar cabaladım ki karsımdaki insan soğumuş beni coktan gözden cıkarmısken cabaladım cabaladım battım en sonunda,dedikleriniz cok doğru ve sonra kendimi bozdum ve suan o davranıslarım yüzünden hatırlanmak bile istenmeyen bir insanım bir şey yapmasam da, tecrübe işte ne güzel yazmıssınız.. şuan kurtulamıyorum o gölgelerden
bende ilişkimi kurtarmak icin o kadar cabaladım ki karsımdaki insan soğumuş beni coktan gözden cıkarmısken cabaladım cabaladım battım en sonunda,dedikleriniz cok doğru ve sonra kendimi bozdum ve suan o davranıslarım yüzünden hatırlanmak bile istenmeyen bir insanım bir şey yapmasam da, tecrübe işte ne güzel yazmıssınız.. şuan kurtulamıyorum o gölgelerden
Bunu hemen unutuyorsun...Zehiri kendin yutup başkası ölsün diye beklemek denir buna.. Hata yapmışsın buna hakkın var..Bunu unutmayıp sırtında taşıdığın müddetçe hep kambur dolaşırsın...ne gerek var.. At sırtından...
Hahah benimki de öyle.Hiç arama ya boşver, ben mesela hiç başından beri aramıyorum kendi kendine kaçıp kendi kendine geliyor
Durumu bildi falan deyince bana da çok güzel analiz yapmıştı. :) şu an durum çok olumsuz ya hepsi zaten olumsuz olumsuz diye yazıyor sanırım iki güzel şey duymaya ihtiyacım var :)Kız ne dedik ki sonu patladı dedik,niye krize giriyon:)
Yaa ne güzel yazmışsınız bravo gerçekten" her darbede bir karar alır insan. bu kararlardan bir anayasa yapar kendine. Darbe Anayasası "
Herkese göre değişir herhalde. Üstelik her ilişki bitişinde tamam bu sefer akıllandım dersin sonra yeni ilişkinde aynı hatayı yüzbinbeş kere daha yaparsın.
Fakat insana en yararlı deneyim şu galiba ; kimse vazgeçilmez değil. Hiç bir ayrılık insanı öldürmüyor. Ölecekmişsin gibi canın yanıyor fakat içtiğinle-s....... la, falcılara ödediğinle, ortalığa düştüğünle kalıyorsun. Ölmüyorsun. Zaman geçip gider ve herkesin zamanı kendine göre işler. O büyük aşkım dediğin unutuluyor geriye sen kalıyorsun. İlişkin için ilişkin sırasında ya da yol ayrımında şirretleşmişsen, ilişkimi koruyayım falan derken kendine ve etrafındakilere saygısızlık veya terbiyesizlik etmişsen bak onlar hep seninle kalıyor nereye gidersen gölge gibi peşinden geliyor... Kendini bozmayarak karşı tarafa derin bir vicdan azabı bırakmayı da tercih edebilirsiniz benim gibi. "Hayat öyle insanlarla muhatap etsin ki seni, her defasında beni hatırla deyip..."
Durumu bildi falan deyince bana da çok güzel analiz yapmıştı. :) şu an durum çok olumsuz ya hepsi zaten olumsuz olumsuz diye yazıyor sanırım iki güzel şey duymaya ihtiyacım var :)
Elasaylan'a baktıran var mı?
Haha ay teşekkür ederim canım ya fala gerek kalmadı :))))Herşey çok güzel olacak karlicee...bu günleri hatırlamayacaksın bile...çünkü başka şeylerle uğraşacaksın...hiç bitmez ...aralarda mutlu olalım bari... :)))
işte hala aynı kisiyi seviyorum da öyle istenmeyen insan olarak hayatıma devam etmeye calısıyorum, adamın neredeyse gazeteye ilan vermediği kaldı seni sevmiyorum diyeÜzülme... 1 kereden bir şeycik olmaz.Geçmişin telafisi de gelecektedir aynı zaman da...
MASALLAH bugünBoşandığımdan beri spesifik soru kısmına birşey bulamıyorum ya...
Boyu devrilmiş mi herifin? yeni kısmetler kapımda kuyruk mu? Salonda altın dolu küpü ne zaman bulurum gibi şeyler sormak istiyorum aslında...
Bana örnek bir iki soru versenize cevabını bekleyeyim heyecanla...Heyecanım gitti yaw...aksiyonum bitti :)
işte hala aynı kisiyi seviyorum da öyle istenmeyen insan olarak hayatıma devam etmeye calısıyorum, adamın neredeyse gazeteye ilan vermediği kaldı seni sevmiyorum diye
Sayfasındaki yorumları bile okumak,onun üçkagıtçı oldugunu anlamak için yeter de artar bile....Bir de insanlar bayagı iyi niyetli,ne üçkagıtcılara bıle super-mukemmel diyorlar düşün nasıl sallıyorsa millet zıvanadan çıkmış onunsa hiç utanması yok 5 ver sorunu cvplayayım dıyor,dördü de kabul etmiyor......bu arada gulfiros da acaip üçkağıtçı, aklınızda bulundurun uzak durun kızlar. ama akhlys diye birine baktırmıştım o baya iyiydi bende. ama bekletiyor girip bakmıyor falan o da biraz sıkıntılı:)
MASALLAH bugünncarenot ile bizi mest etmeye karar vermişsiniz. Bu ne ya:) Müthiş keyifli:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?