Binnaz Abla

Prenses34 soru Çeşitleri ve üslubuyla bence bize örnek olabilir :)

Bugün kırmızı ojeylen oturuyordum, acaba uğurlu gelir mi ? Ahmetlen Cafe de mi buluşsak sinemaya mı gitsek ? İsmaillen evlenecek miyim ? Feleğinden çemberinden geçtim Yeleğin çemberinden de geçecek miyim ? Zengin olucuk muyum olucuksum ni zaman?

Piki fal için tişikkirlir ..

Ya böyle soru sorarsam o fala bakmazlar bile ya..yani öyle çeşitli sorular olsun ki beni çokı ciddiye alsınlar,

Kızcağıza verilen cevaplar ortada..

İvitt canım zengin olcan...piyangodan 669.335.226 TL çıkcak,İsmaillede balkonda oturun bu sana çok uğurlu gelcek...

işte hala aynı kisiyi seviyorum da öyle istenmeyen insan olarak hayatıma devam etmeye calısıyorum, adamın neredeyse gazeteye ilan vermediği kaldı seni sevmiyorum diye
Bazı duyguları bıçak gibi kesip atamıyor insan. En iyisi sindire sindire yapmak... Bırak keder bir süre daha horon tepsin yüreğinin içinde... Bir zaman sonra o da yorulur nasılsa ......

Bana piyango çıkıcak mı ve maaşım kaç para olucak ?Yine güvenlik görevlisi olarak mı işe gireceğim ?Mithatta beni seviyor değilmi o kızdan ayrılacak değilmi?ahahha

Bazı duyguları bıçak gibi kesip atamıyor insan. En iyisi sindire sindire yapmak... Bırak keder bir süre daha horon tepsin yüreğinin içinde... Bir zaman sonra o da yorulur nasılsa ......

Çekirgenin hayatı sana iyi gelmemiş bence aslanlı kaplanlı bişeyler seyret canım arkadaşım...

Senden çok naif elektrikler alıyorum... :)

Çekirgenin hayatı sana iyi gelmemiş bence aslanlı kaplanlı bişeyler seyret canım arkadaşım...

Senden çok naif elektrikler alıyorum... :)
Her durumda mizah duygusunu yitirmeyen bir kadınım aslında da, topik buna hazır değil

Canlarım ballarım güzelce kızlarım herkese tonlarca selam ve sevgi

Güzelce bir tatil derken deliler gibi hastalandım yine yatak döşek

Çıkanda fal haberi vereyim Binnaz nehir eğer sonda çıkarsa ki 3 yıl dedi oha derim
Müge de çıktı her zamanki gibi baltoşum minnoşum mügecim Asenatın da bi dediğine inanmamıştım ama o da çıktı. Şimdi bir iki kişi var beklediğim bakalım çıkacak mı.

Artık işsiz olduğum için bi ara iş baktırmak istiyorum
Bayadır da fal baktırmıyorum çıkacak mı acabaları bekledim valla üstüne baktırmadıkça çıkıyor demek ki gerçekten üstüne başka enerji almamak gerekiyormuş.

Bu arada bilen bilir aylardır çektiğimi sayfaları okudum herkes umursamaz insanlarla baş etmeye çalışıyor bende de vardı hatta fazlaca umursamaz ömrümü yiyen. Size tek diyeceğim var ki evet acı çekeceksiniz ağlayacak bazı zamanlar uyuyamayacak belki de nefesinizin kesildiğini hissedeceksiniz kalbiniz acıyacak birini sevmenin bedeli bunlar ama bir gün gelecek hepsini ya size sevdiğiniz unutturacak ya da bembeyaz sayfayı bambaşka biri açacak. Sabır ve Zaman zor ama 9aydır çektiğimi düşününce hayırlı ne ise o oluyor dedirttiriyor size hayat.

Az hasarla atlatmanızı diler bol şifalı öpücüklerimi güzel kalplerinize yollarım

:))))))) İşsiz insana işin iyi demek bir falcının kırabileceği en büyük pot. Bana bilir gibi oldu ama arkadaşa ve sana patlamış. Neyse ki 5 TL

:))))))) İşsiz insana işin iyi demek bir falcının kırabileceği en büyük pot. Bana bilir gibi oldu ama arkadaşa ve sana patlamış. Neyse ki 5 TL
Hangisiydi hatırlamıyorum şimdi. Şubat ayında hamile kalacağımı söylemişsiniz, erkek halimle nasıl olacak ki o iş demişti biri... Pot mu desek , çam mı desek kararsız kaldım...Genetik bilimini bile mundar ettiler...

aynen canım aynen. ama ben attığımda yeniydi kötü yorum görmemiştim. baya rezil biri. ben bir verdim 5 ver falını iade ediyim dedi böyle üçkağıt yok, etme iade istemez dedim. eskilerden o kadar sıkıldım ki sırf birini keşfederim diye atıyorum yenilere ama hep foss:/

Kizlar yesil cingeneye ulasabilecek olan var mi? Kreidyi yukleyip aracagim da iade ederse atabilecegim yek bi kisi yok tellwede. Olumsuz soylesin hic onemli degil de mutlak baksin yani. Samimi olan var mi hani bazen sosyal medyadan konusanlar oluyor, bir sorsa bakacaksa kredi yukleyecegim. Sorabilecek olan varsa nickimi vereyim ona

elasaylan benimde cevremden bir cifti bosadi :)

Canim eski numarasından ulasabilirsin ben ordan ulaştım.

Durumu bildi falan deyince bana da çok güzel analiz yapmıştı. :) şu an durum çok olumsuz ya hepsi zaten olumsuz olumsuz diye yazıyor sanırım iki güzel şey duymaya ihtiyacım var :)
Boşver ya yalan duymak için para verme, ama dediğim gibi enerjin tutarsa iyidr serkan belli başlı şeyleri bildiği olmuştur. Boşver sen baktırma

Dediklerine katılıyorum, işte bu nokta da falcılar giriyor devreye ; güvendiğin bir falcı diyor ki adam sana aşık temmuzda evlenme teklif edecek sen de buna bir nebzede olsa inanarak ,o arada ki gelgitlerine müsade edyorsun adamın, halbu ki hiç fal baktırmasan 2. Gelgitinde bu ne ya diyip bir daha kabul etmeyeceksin yol vereceksin. İki kere iki dört aşık olan seven kopanaz sevdğinden kimse kimseyi kandırmasın, aynı hatalara bende çok defa düştüm, ve şuan yeni bir ilişki çıkmasını çok istiyorum , tertemiz yepyeni

1. Boyu posu devrildi yağlı kurşunlara geldi frengi oldu ç.kü düştü.

2. Senden hoşlanan birini görüyorum ama sen evlisin diye umutsuzmuş, şimdi köşede bayram ediyor. İş arkadaşın kahverengi saçlı, kahverengi gözlü.

3. Küpü bilsem sana mı söylerim panpa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…