Boşandığımdan beri spesifik soru kısmına birşey bulamıyorum ya...
Boyu devrilmiş mi herifin? yeni kısmetler kapımda kuyruk mu? Salonda altın dolu küpü ne zaman bulurum gibi şeyler sormak istiyorum aslında...
Bana örnek bir iki soru versenize cevabını bekleyeyim heyecanla...Heyecanım gitti yaw...aksiyonum bitti :)
Prenses34 soru Çeşitleri ve üslubuyla bence bize örnek olabilir :)
Bugün kırmızı ojeylen oturuyordum, acaba uğurlu gelir mi ? Ahmetlen Cafe de mi buluşsak sinemaya mı gitsek ? İsmaillen evlenecek miyim ? Feleğinden çemberinden geçtim Yeleğin çemberinden de geçecek miyim ? Zengin olucuk muyum olucuksum ni zaman?
Piki fal için tişikkirlir ..
Bazı duyguları bıçak gibi kesip atamıyor insan. En iyisi sindire sindire yapmak... Bırak keder bir süre daha horon tepsin yüreğinin içinde... Bir zaman sonra o da yorulur nasılsa ......işte hala aynı kisiyi seviyorum da öyle istenmeyen insan olarak hayatıma devam etmeye calısıyorum, adamın neredeyse gazeteye ilan vermediği kaldı seni sevmiyorum diye
Prenses34 soru Çeşitleri ve üslubuyla bence bize örnek olabilir :)
Bugün kırmızı ojeylen oturuyordum, acaba uğurlu gelir mi ? Ahmetlen Cafe de mi buluşsak sinemaya mı gitsek ? İsmaillen evlenecek miyim ? Feleğinden çemberinden geçtim Yeleğin çemberinden de geçecek miyim ? Zengin olucuk muyum olucuksum ni zaman?
Piki fal için tişikkirlir ..
Bazı duyguları bıçak gibi kesip atamıyor insan. En iyisi sindire sindire yapmak... Bırak keder bir süre daha horon tepsin yüreğinin içinde... Bir zaman sonra o da yorulur nasılsa ......
Bana piyango çıkıcak mı ve maaşım kaç para olucak ?Yine güvenlik görevlisi olarak mı işe gireceğim ?Mithatta beni seviyor değilmi o kızdan ayrılacak değilmi?ahahha
Her durumda mizah duygusunu yitirmeyen bir kadınım aslında da, topik buna hazır değilÇekirgenin hayatı sana iyi gelmemiş bence aslanlı kaplanlı bişeyler seyret canım arkadaşım...
Senden çok naif elektrikler alıyorum... :)
Her durumda mizah duygusunu yitirmeyen bir kadınım aslında da, topik buna hazır değil
ben:)) hiç beğenmedim canım. yani ben sorumu açık sordum. sorudan bile yürüyememiş:)) aşk hayatımı sordum yeni eski kim olucak falan bir de iş arıyorum ne zaman bulucam dedim. geçmişte çok üzülmüşüm ama yeni biri gelicekmiş çok mutlu olucakmışım, onunla evlilik olucak falan demiş. balıklar, paket, çevremde boşanan çift falan hiç iş yok falda:)) ee ben iş sordum dedim sorumda, iş hayatında bir problem yok dedi. dedim ben işsizim yawwsoruyu bile okumamış :))
bu arada gulfiros da acaip üçkağıtçı, aklınızda bulundurun uzak durun kızlar. ama akhlys diye birine baktırmıştım o baya iyiydi bende. ama bekletiyor girip bakmıyor falan o da biraz sıkıntılı:)
Hangisiydi hatırlamıyorum şimdi. Şubat ayında hamile kalacağımı söylemişsiniz, erkek halimle nasıl olacak ki o iş demişti biri... Pot mu desek , çam mı desek kararsız kaldım...:))))))) İşsiz insana işin iyi demek bir falcının kırabileceği en büyük pot. Bana bilir gibi oldu ama arkadaşa ve sana patlamış. Neyse ki 5 TL
aynen canım aynen. ama ben attığımda yeniydi kötü yorum görmemiştim. baya rezil biri. ben bir verdim 5 ver falını iade ediyim dedi böyle üçkağıt yok, etme iade istemez dedim. eskilerden o kadar sıkıldım ki sırf birini keşfederim diye atıyorum yenilere ama hep foss:/Sayfasındaki yorumları bile okumak,onun üçkagıtçı oldugunu anlamak için yeter de artar bile....Bir de insanlar bayagı iyi niyetli,ne üçkagıtcılara bıle super-mukemmel diyorlar düşün nasıl sallıyorsa millet zıvanadan çıkmış onunsa hiç utanması yok 5 ver sorunu cvplayayım dıyor,dördü de kabul etmiyor......
ben:)) hiç beğenmedim canım. yani ben sorumu açık sordum. sorudan bile yürüyememiş:)) aşk hayatımı sordum yeni eski kim olucak falan bir de iş arıyorum ne zaman bulucam dedim. geçmişte çok üzülmüşüm ama yeni biri gelicekmiş çok mutlu olucakmışım, onunla evlilik olucak falan demiş. balıklar, paket, çevremde boşanan çift falan hiç iş yok falda:)) ee ben iş sordum dedim sorumda, iş hayatında bir problem yok dedi. dedim ben işsizim yawwsoruyu bile okumamış :))
bu arada gulfiros da acaip üçkağıtçı, aklınızda bulundurun uzak durun kızlar. ama akhlys diye birine baktırmıştım o baya iyiydi bende. ama bekletiyor girip bakmıyor falan o da biraz sıkıntılı:)
kızlar eskıden dıdem e fal baktırmıstım telefondan ben böyle bısey görmedım butun dedıklerını bır bır yasadım bulamıyorum suan mesaj atıyorum hattı kulanılmıyorah nerden bula bılırım kı bılen varmı yenı nosunu..seruvene fal attım atmaz olaydım boyle bı sacmalık yok kızlar su falı attım hıc bısey bılememıs
Ne kadara bakıyor ne fali bakıyor memnun kaldiydsniz bana da numarasini yazabilir misiniz :)Canim eski numarasından ulasabilirsin ben ordan ulaştım.
didem ne kadra bakıyor ve telefon bilen varsa alabilir miyim güzellerNe kadara bakıyor ne fali bakıyor memnun kaldiydsniz bana da numarasini yazabilir misiniz :)
Boşver ya yalan duymak için para verme, ama dediğim gibi enerjin tutarsa iyidr serkan belli başlı şeyleri bildiği olmuştur. Boşver sen baktırmaDurumu bildi falan deyince bana da çok güzel analiz yapmıştı. :) şu an durum çok olumsuz ya hepsi zaten olumsuz olumsuz diye yazıyor sanırım iki güzel şey duymaya ihtiyacım var :)
Dediklerine katılıyorum, işte bu nokta da falcılar giriyor devreye ; güvendiğin bir falcı diyor ki adam sana aşık temmuzda evlenme teklif edecek sen de buna bir nebzede olsa inanarak ,o arada ki gelgitlerine müsade edyorsun adamın, halbu ki hiç fal baktırmasan 2. Gelgitinde bu ne ya diyip bir daha kabul etmeyeceksin yol vereceksin. İki kere iki dört aşık olan seven kopanaz sevdğinden kimse kimseyi kandırmasın, aynı hatalara bende çok defa düştüm, ve şuan yeni bir ilişki çıkmasını çok istiyorum , tertemiz yepyeniCanlarım ballarım güzelce kızlarım herkese tonlarca selam ve sevgi
Güzelce bir tatil derken deliler gibi hastalandım yine yatak döşek
Çıkanda fal haberi vereyim Binnaz nehir eğer sonda çıkarsa ki 3 yıl dedi oha derim
Müge de çıktı her zamanki gibi baltoşum minnoşum mügecim Asenatın da bi dediğine inanmamıştım ama o da çıktı. Şimdi bir iki kişi var beklediğim bakalım çıkacak mı.
Artık işsiz olduğum için bi ara iş baktırmak istiyorum
Bayadır da fal baktırmıyorum çıkacak mı acabaları bekledim valla üstüne baktırmadıkça çıkıyor demek ki gerçekten üstüne başka enerji almamak gerekiyormuş.
Bu arada bilen bilir aylardır çektiğimi sayfaları okudum herkes umursamaz insanlarla baş etmeye çalışıyor bende de vardı hatta fazlaca umursamaz ömrümü yiyen. Size tek diyeceğim var ki evet acı çekeceksiniz ağlayacak bazı zamanlar uyuyamayacak belki de nefesinizin kesildiğini hissedeceksiniz kalbiniz acıyacak birini sevmenin bedeli bunlar ama bir gün gelecek hepsini ya size sevdiğiniz unutturacak ya da bembeyaz sayfayı bambaşka biri açacak. Sabır ve Zaman zor ama 9aydır çektiğimi düşününce hayırlı ne ise o oluyor dedirttiriyor size hayat.
Az hasarla atlatmanızı diler bol şifalı öpücüklerimi güzel kalplerinize yollarım
Boşandığımdan beri spesifik soru kısmına birşey bulamıyorum ya...
Boyu devrilmiş mi herifin? yeni kısmetler kapımda kuyruk mu? Salonda altın dolu küpü ne zaman bulurum gibi şeyler sormak istiyorum aslında...
Bana örnek bir iki soru versenize cevabını bekleyeyim heyecanla...Heyecanım gitti yaw...aksiyonum bitti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?