Binnaz Abla

CHERYY, SESLİ SESLİ KAHKAHAYI BASTIM. Okudum yazdıklarını bizimkilere, onları da kopardım. Banlanıp durma len sen olunca daha bir şenlikli oluyor burası....

eveeet çıkan falları söylüyorum; fama, sema, serkan tek, asenat veee sezgi candan. zaman olarak sezginin zamanı tam tamına çıktı. digerleri yuvarlak olarak durumu belirttiği için bisey diyemiycem ama onlarınki de cıkmıs oldu..

seyi sorucam arkadaslar, sezgi candan ile asenat cok girmiyor mu siteye? ben kac gundur bulamıyorum kendilerini? bir bilginiz varsa hbr ederseniz cok sevinirim :) operim hepinizi

olumlu guzel bişey mi canm :)

İçinden ne istiyorsan o olsun inşallah canım benim üst üste fal baktırınca süreç uzuyor da uzuyor hoş bende bu şekilde çok sabrettim aylarca fallara inanıp bekledim sonra ben adım attım yine fallarla devam ettirdim şimdi gördüğüm bazı şeyler var ama yine de fal atıp bişey sormak istemiyorum açıkcası sadece zamanla çözülmesini bekliyorum yalan umut olur vs bundan da korkuyorum zaten eğer bu şekilde çözülmezse tüm fallarım patlar çözülürse çıkar anlattığım gibi bu durumu bilenler olmuştu ama derinlemesine değil bekleme taraftarıyım şu an fal atayım neymiş taraftarı değilim. Hayırlısı ne ise o olsun. Ha bu durum bir süre gider sonra yine fal atarım büyük ihtimal çünkü çok seviyorum mügeyi falan ama gittiği yere kadar gitsin

Ayy canım benim senin de derdin son bulsun inşallah. Tabi ki atarsın hepimiz belirsizliğe tahammül edemediğimiz için anlık sakinleşmek için bir doz çekeriz eminim :)) Ama işte mantık hatası var o da şu ; bütün bu forumu baştan aşağı okumuşumdur şöyle şöylr şeyler atlatacaksınız ama evleneceksiniz diyen bir falcınınçıkan falı yok ,varsa Allah rızası için söylesn :) Bakıyorum hepimizin durumuna benzer şekilde, fallıksa bir ilişki ne bileyim hayır gelmez zaten o ilişkiden ve ne kadar etkilenmiyoruz desekde etkilenip çoookk şanslar vermişizdir adamlara

Ahahahaha koptum ya çok yaşa

Kizlar taracanin olumsuz konustugu oldu mu? bana cok iyimser geldi ya anda iyi mi acaba ne dersiniz?

bana da sonu iyiye bağladı gibi ama sanki karşı tarfla ilgili doğru tespitler yaptı gibi geldi an için olumsuz aama gelecekte olumluya döneceğini söyledi.. hep olumlu mu söylüyor acaba??

Bu arada dün burda soran olmuştu Nisan Demirok 'u acayip gereksizdi yaaa resmen burç yorumundan oluşuyor tüm falı.. saçma sapan..

Kizlar taracanin olumsuz konustugu oldu mu? bana cok iyimser geldi ya anda iyi mi acaba ne dersiniz?
benim özellikle sorduğum kişi ile ilgili sonu olumsuz dedi. Pembe tablo olsa '' Siz birbiriniz için yaratılmışsınız, çok uyumlusunuz,sana aşık..vs. '' gibi bi tablo çizerdi diye düşünüyorum ama şu duruma bakınca o adam bana bir adım atar mı fal çıkar mı bilmem...

Arkadaşlar dün fal baktırma sebebim olan kişiyle ilgili bir bilgi öğrendim, bunu da kimse bilememiş yuh dedim bilinmicek bişey değil çünkü. Neyse buna istinaden , kesinlikle diyebilirim ki Selena bende çok kötü patladı çünkü bana 2 3 ay görüşmeniz olmicak dedi, ki ben bir o tutar sandım, düşündüğümden kat kat daha çok görüştük. Bunun akabininde ihtimal olarak ecem23 tutabilir , Fama'nın şu ana kdr verdiği tarihler ve görülme şekillerimiz tuttu, Serkan'ın tarihleri vakte kadar şeklindeydi, onun da tutma ihtimali var, ama diğerleri an itibariyle patladı gibi görünüyor :) Maalesef en kötü de Selena'nınki oldu :/

Çünkü kötü yorumlara hemen iade yapıyor çakal

Ay ben şimdi ben varım desem

Asenat Müge sezgi nehir kader bu ama yapacak bişey yok maalesef bu sorunlar olacak ama sonunda sen istediğin mutluluğa ulaşacaksın demişlerdi zorlu bir yolun ama bu yaz sende göreceksin demişlerdi. Eğer bozulmazsa öyle oldu diyebileceğim fallar bunlar. Birde tellwe de kimdi _Makaron_ biliyordu adını unuttum hep olumsuz bakıyomuş ama bana pespembe masal demiştim kısacıktı o da 1ay böyle gidecek ama düzelecek demişti o da çıktı ama makaroncum hatırlatsın adını unuttum ben

Aslında bazı şeyler daha iyi olması için mi şu an kötü bilmiyorum ama bazı şeyleri de bu fallar yüzünden çok büyüttük o konuda sana yüzde yüz katılıyorum

Son düzenleme:
İnşallah canım benim, sonu iyi olsun çıksın hüzel falların, bizede umut olur hem. Keşke hüç takılmadan baktırabilsek , çıktıkca fallar şaşırsak :))

gözün aydın canım.. sakıncası yoksa biraz detay verebilir misin? mesela kaç aydır görüşmüyordunuz, arama/aranma durumlarını ve zamanlarını kimler bildi. bilinenler çok spesifik şeyler miydi? hepimiz falcılardan o kişilerin anlık durumları ve hislerine yönelik bir şeyler duyuyoruz ama doğru mudur teyit şansımız yok. senin sonradan öğrendiğin kadarıyla anlık durumunu kimler bilmiş?

ayy çok soru sordum yaa

bu arada bu isimlerin hepsi bana farklı farklı senaryolar yazdılar yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…