CHERYY, SESLİ SESLİ KAHKAHAYI BASTIM. Okudum yazdıklarını bizimkilere, onları da kopardım. Banlanıp durma len sen olunca daha bir şenlikli oluyor burası....1. Boyu posu devrildi yağlı kurşunlara geldi frengi oldu ç.kü düştü.
2. Senden hoşlanan birini görüyorum ama sen evlisin diye umutsuzmuş, şimdi köşede bayram ediyor. İş arkadaşın kahverengi saçlı, kahverengi gözlü.
3. Küpü bilsem sana mı söylerim panpa
olumlu guzel bişey mi canm :)eveeet çıkan falları söylüyorum; fama, sema, serkan tek, asenat veee sezgi candan. zaman olarak sezginin zamanı tam tamına çıktı. digerleri yuvarlak olarak durumu belirttiği için bisey diyemiycem ama onlarınki de cıkmıs oldu..
seyi sorucam arkadaslar, sezgi candan ile asenat cok girmiyor mu siteye? ben kac gundur bulamıyorum kendilerini? bir bilginiz varsa hbr ederseniz cok sevinirim :) operim hepinizi
Dediklerine katılıyorum, işte bu nokta da falcılar giriyor devreye ; güvendiğin bir falcı diyor ki adam sana aşık temmuzda evlenme teklif edecek sen de buna bir nebzede olsa inanarak ,o arada ki gelgitlerine müsade edyorsun adamın, halbu ki hiç fal baktırmasan 2. Gelgitinde bu ne ya diyip bir daha kabul etmeyeceksin yol vereceksin. İki kere iki dört aşık olan seven kopanaz sevdğinden kimse kimseyi kandırmasın, aynı hatalara bende çok defa düştüm, ve şuan yeni bir ilişki çıkmasını çok istiyorum , tertemiz yepyeni
olumlu guzel bişey mi canm :)
Ayy canım benim senin de derdin son bulsun inşallah. Tabi ki atarsın hepimiz belirsizliğe tahammül edemediğimiz için anlık sakinleşmek için bir doz çekeriz eminim :)) Ama işte mantık hatası var o da şu ; bütün bu forumu baştan aşağı okumuşumdur şöyle şöylr şeyler atlatacaksınız ama evleneceksiniz diyen bir falcınınçıkan falı yok ,varsa Allah rızası için söylesn :) Bakıyorum hepimizin durumuna benzer şekilde, fallıksa bir ilişki ne bileyim hayır gelmez zaten o ilişkiden ve ne kadar etkilenmiyoruz desekde etkilenip çoookk şanslar vermişizdir adamlaraİçinden ne istiyorsan o olsun inşallah canım benim üst üste fal baktırınca süreç uzuyor da uzuyor hoş bende bu şekilde çok sabrettim aylarca fallara inanıp bekledim sonra ben adım attım yine fallarla devam ettirdim şimdi gördüğüm bazı şeyler var ama yine de fal atıp bişey sormak istemiyorum açıkcası sadece zamanla çözülmesini bekliyorum yalan umut olur vs bundan da korkuyorum zaten eğer bu şekilde çözülmezse tüm fallarım patlar çözülürse çıkar anlattığım gibi bu durumu bilenler olmuştu ama derinlemesine değil bekleme taraftarıyım şu an fal atayım neymiş taraftarı değilim. Hayırlısı ne ise o olsun. Ha bu durum bir süre gider sonra yine fal atarım büyük ihtimal çünkü çok seviyorum mügeyi falan ama gittiği yere kadar gitsin
Ahahahaha koptum ya çok yaşa1. Boyu posu devrildi yağlı kurşunlara geldi frengi oldu ç.kü düştü.
2. Senden hoşlanan birini görüyorum ama sen evlisin diye umutsuzmuş, şimdi köşede bayram ediyor. İş arkadaşın kahverengi saçlı, kahverengi gözlü.
3. Küpü bilsem sana mı söylerim panpa
Kizlar taracanin olumsuz konustugu oldu mu? bana cok iyimser geldi ya anda iyi mi acaba ne dersiniz?
yok cnm beklemedeyim henuz..ne kdr zmndır bekliyodun?evet hepsi donecek ve goruseceksınız demisti. oyle de oldu :)) umarım devam eder.. sizin cıktı mı?
benim özellikle sorduğum kişi ile ilgili sonu olumsuz dedi. Pembe tablo olsa '' Siz birbiriniz için yaratılmışsınız, çok uyumlusunuz,sana aşık..vs. '' gibi bi tablo çizerdi diye düşünüyorum ama şu duruma bakınca o adam bana bir adım atar mı fal çıkar mı bilmem...Kizlar taracanin olumsuz konustugu oldu mu? bana cok iyimser geldi ya anda iyi mi acaba ne dersiniz?
Çünkü kötü yorumlara hemen iade yapıyor çakalaynen canım aynen. ama ben attığımda yeniydi kötü yorum görmemiştim. baya rezil biri. ben bir verdim 5 ver falını iade ediyim dedi böyle üçkağıt yok, etme iade istemez dedim. eskilerden o kadar sıkıldım ki sırf birini keşfederim diye atıyorum yenilere ama hep foss:/
Ayy canım benim senin de derdin son bulsun inşallah. Tabi ki atarsın hepimiz belirsizliğe tahammül edemediğimiz için anlık sakinleşmek için bir doz çekeriz eminim :)) Ama işte mantık hatası var o da şu ; bütün bu forumu baştan aşağı okumuşumdur şöyle şöylr şeyler atlatacaksınız ama evleneceksiniz diyen bir falcınınçıkan falı yok ,varsa Allah rızası için söylesn :) Bakıyorum hepimizin durumuna benzer şekilde, fallıksa bir ilişki ne bileyim hayır gelmez zaten o ilişkiden ve ne kadar etkilenmiyoruz desekde etkilenip çoookk şanslar vermişizdir adamlara
İnşallah canım benim, sonu iyi olsun çıksın hüzel falların, bizede umut olur hem. Keşke hüç takılmadan baktırabilsek , çıktıkca fallar şaşırsak :))Ay ben şimdi ben varım desem
Asenat Müge sezgi nehir kader bu ama yapacak bişey yok maalesef bu sorunlar olacak ama sonunda sen istediğin mutluluğa ulaşacaksın demişlerdi zorlu bir yolun ama bu yaz sende göreceksin demişlerdi. Eğer bozulmazsa öyle oldu diyebileceğim fallar bunlar. Birde tellwe de kimdi_Makaron_ biliyordu adını unuttum hep olumsuz bakıyomuş ama bana pespembe masal demiştim kısacıktı o da 1ay böyle gidecek ama düzelecek demişti o da çıktı ama makaroncum hatırlatsın adını unuttum ben
Aslında bazı şeyler daha iyi olması için mi şu an kötü bilmiyorum ama bazı şeyleri de bu fallar yüzünden çok büyüttük o konuda sana yüzde yüz katılıyorum
İnşallah canım benim, sonu iyi olsun çıksın hüzel falların, bizede umut olur hem. Keşke hüç takılmadan baktırabilsek , çıktıkca fallar şaşırsak :))
gözün aydın canım.. sakıncası yoksa biraz detay verebilir misin? mesela kaç aydır görüşmüyordunuz, arama/aranma durumlarını ve zamanlarını kimler bildi. bilinenler çok spesifik şeyler miydi? hepimiz falcılardan o kişilerin anlık durumları ve hislerine yönelik bir şeyler duyuyoruz ama doğru mudur teyit şansımız yok. senin sonradan öğrendiğin kadarıyla anlık durumunu kimler bilmiş?eveeet çıkan falları söylüyorum; fama, sema, serkan tek, asenat veee sezgi candan. zaman olarak sezginin zamanı tam tamına çıktı. digerleri yuvarlak olarak durumu belirttiği için bisey diyemiycem ama onlarınki de cıkmıs oldu..
seyi sorucam arkadaslar, sezgi candan ile asenat cok girmiyor mu siteye? ben kac gundur bulamıyorum kendilerini? bir bilginiz varsa hbr ederseniz cok sevinirim :) operim hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?