Binnaz Abla

Tam olarak 6 ay gormedim. Beni aramadi ama karsima cikti. Orda konusmaya basladik. Ama tarihleri tam tuttu sezginin ve semanin. Umarim devami gelir. Daha oncede bilmisti fama. Gecen sene fln. Ben gorusme ve karsilasma bolumunde tutturuyorum sonuc olmuyo da giris gelisme tuyuyo fallardaki..onun disinda bence şans ama ben kafadan cikartmistim cocugu. Unuttum fli falan..hatta cikmadi yazdim buraya da.. meger dikkati gercekten baska yere verince oluyomus...

Can'ım bu hangi Müge

evet sanırım tamamen unutmak gerek ve bir süre de fal baktırmamak gerek.

sezgi bende kişileri karıştırmış gibi geldi ya, hatta kendisine de dedim bu durumu, yok karışmadı dedi ?! sema-fama-serkan-aylin grubu da çok şüpheliler ya işte ondan bilemiyorum ama bende sema-fama-serkan farklı farklı senaryolar yazdılar. birinden biri tutar heralde

canım ben baktırdım 3-5 tane, tarih vermemişlerdi geniş zamana yaydılar yani, tutarsa söylerim
Tesekkur ederm canm denemk istedim surekli aayni sitelerden bikkinlik geldi ester nesibe en cok begenilenler bile patladi bende hatta icinde bulundugum durumu bile tam olarak bilemediler durum analizleri vs basarilimi peki sen kime baktirmistin biraz da pahali gbi diger sitelere gore

Hayırlı olsun öncelikle :) semaya ne baktırmıştın acaba. Bu sema bir yolun vardaki değil mi?

YONCA ABLA(KAHVE) - aşırı yuvarlak, para vermeye değmez
ROZA(TAROT) - yarım paragraf "zor süreçtesin kafan karışık sorularına cevap arıyorsun", yarım paragraf "hisleriniz karşılıklı", yarım paragraf da "sen ona ışık yak o gelecek".
BAKALIM KISMET AÇALIM(TAROT) (bu nasıl isim ayrıca ya nasıl bir buhransa bu isimde birine fal baktırmışım ) - baya bi kişilik analizi yapmış. bu da olacak demiş ama sağlıklı bi ilişki olmayacak demiş.
YASEMİN AĞA(AŞK FALI)- aa bu tarih vermiş aslında, eylül demiş. en iyi durum analizi bundaydı.

verilen paraya değmez bence hiçbiri, tellwede bile daha iyileri var.

Of iyki sormusum bende bayaa sok edici seyler bekliyordm hic bulasmiym saol canm

Kız şirkette var ya öyle... Küpü boşver sen şu adamı anlaaaat 

Binnaz Müge ama burda bi kaç kişi atıp beğenmemişti canım enerjin uyarsa güzel bir fal çıkabilir nehiri de pek beğenen yok ama bende nokta nokta bildi :)
Ben de baktırdım mügeye pozitifliği hoşuma gitti de Can'ım iki tane Müge var Müge toprak mı Müge aydın mı ondan sordum :)

Bu arada Binnazda aysun resul bir gün bekletip bakamıyorum diye iade etti falımı şu an yeni alım yaptı ama...ne ki bu şimdi? Çok anlamsız geldi????

Enerji şeysi tutmuyor şekerim yeşilçingene den sonra nurtopu gibi aysunum oldu. İğreti oluyorum böyle durumlarda.
aynısı bana oldu demin benna kücükere attım sonrada bazen yorumların copy paste geldiğini ona ve siteye güvendiğimi böyle seyleri duymanın güveni sarstığını söyledim attığım falı bakamayacağını söyleyip iade etti

Enteresan! Direk ona dememişsin ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…