gözün aydın canım.. sakıncası yoksa biraz detay verebilir misin? mesela kaç aydır görüşmüyordunuz, arama/aranma durumlarını ve zamanlarını kimler bildi. bilinenler çok spesifik şeyler miydi? hepimiz falcılardan o kişilerin anlık durumları ve hislerine yönelik bir şeyler duyuyoruz ama doğru mudur teyit şansımız yok. senin sonradan öğrendiğin kadarıyla anlık durumunu kimler bilmiş?
ayy çok soru sordum yaa
bu arada bu isimlerin hepsi bana farklı farklı senaryolar yazdılar yaa
Can'ım bu hangi MügeAy ben şimdi ben varım desem
Asenat Müge sezgi nehir kader bu ama yapacak bişey yok maalesef bu sorunlar olacak ama sonunda sen istediğin mutluluğa ulaşacaksın demişlerdi zorlu bir yolun ama bu yaz sende göreceksin demişlerdi. Eğer bozulmazsa öyle oldu diyebileceğim fallar bunlar. Birde tellwe de kimdi @_Makaron_ biliyordu adını unuttum hep olumsuz bakıyomuş ama bana pespembe masal demiştim kısacıktı o da 1ay böyle gidecek ama düzelecek demişti o da çıktı ama makaroncum hatırlatsın adını unuttum ben
Aslında bazı şeyler daha iyi olması için mi şu an kötü bilmiyorum ama bazı şeyleri de bu fallar yüzünden çok büyüttük o konuda sana yüzde yüz katılıyorum
canım ben baktırdım 3-5 tane, tarih vermemişlerdi geniş zamana yaydılar yani, tutarsa söylerimKizlar vipfal sitesinden fal baktiraniniz oldumu guvenlimidir bayaa iddiali bir site gibi
evet sanırım tamamen unutmak gerek ve bir süre de fal baktırmamak gerek.Tam olarak 6 ay gormedim. Beni aramadi ama karsima cikti. Orda konusmaya basladik. Ama tarihleri tam tuttu sezginin ve semanin. Umarim devami gelir. Daha oncede bilmisti fama. Gecen sene fln. Ben gorusme ve karsilasma bolumunde tutturuyorum sonuc olmuyo da giris gelisme tuyuyo fallardaki..onun disinda bence şans ama ben kafadan cikartmistim cocugu. Unuttum fli falan..hatta cikmadi yazdim buraya da.. meger dikkati gercekten baska yere verince oluyomus...
Tesekkur ederm canm denemk istedim surekli aayni sitelerden bikkinlik geldi ester nesibe en cok begenilenler bile patladi bende hatta icinde bulundugum durumu bile tam olarak bilemediler durum analizleri vs basarilimi peki sen kime baktirmistin biraz da pahali gbi diger sitelere gorecanım ben baktırdım 3-5 tane, tarih vermemişlerdi geniş zamana yaydılar yani, tutarsa söylerim
Can'ım bu hangi Müge
Hayırlı olsun öncelikle :) semaya ne baktırmıştın acaba. Bu sema bir yolun vardaki değil mi?Tam olarak 6 ay gormedim. Beni aramadi ama karsima cikti. Orda konusmaya basladik. Ama tarihleri tam tuttu sezginin ve semanin. Umarim devami gelir. Daha oncede bilmisti fama. Gecen sene fln. Ben gorusme ve karsilasma bolumunde tutturuyorum sonuc olmuyo da giris gelisme tuyuyo fallardaki..onun disinda bence şans ama ben kafadan cikartmistim cocugu. Unuttum fli falan..hatta cikmadi yazdim buraya da.. meger dikkati gercekten baska yere verince oluyomus...
Tesekkur ederm canm denemk istedim surekli aayni sitelerden bikkinlik geldi ester nesibe en cok begenilenler bile patladi bende hatta icinde bulundugum durumu bile tam olarak bilemediler durum analizleri vs basarilimi peki sen kime baktirmistin biraz da pahali gbi diger sitelere gore
Of iyki sormusum bende bayaa sok edici seyler bekliyordmYONCA ABLA(KAHVE) - aşırı yuvarlak, para vermeye değmez
ROZA(TAROT) - yarım paragraf "zor süreçtesin kafan karışık sorularına cevap arıyorsun", yarım paragraf "hisleriniz karşılıklı", yarım paragraf da "sen ona ışık yak o gelecek".
BAKALIM KISMET AÇALIM(TAROT) (bu nasıl isim ayrıca ya nasıl bir buhransa bu isimde birine fal baktırmışım) - baya bi kişilik analizi yapmış. bu da olacak demiş ama sağlıklı bi ilişki olmayacak demiş.
YASEMİN AĞA(AŞK FALI)- aa bu tarih vermiş aslında, eylül demiş. en iyi durum analizi bundaydı.
verilen paraya değmez bence hiçbiri, tellwede bile daha iyileri var.
rica ederim ^^Of iyki sormusum bende bayaa sok edici seyler bekliyordmhic bulasmiym saol canm
Kız şirkette var ya öyle... Küpü boşver sen şu adamı anlaaaat 1. Boyu posu devrildi yağlı kurşunlara geldi frengi oldu ç.kü düştü.
2. Senden hoşlanan birini görüyorum ama sen evlisin diye umutsuzmuş, şimdi köşede bayram ediyor. İş arkadaşın kahverengi saçlı, kahverengi gözlü.
3. Küpü bilsem sana mı söylerim panpa
Kız şirkette var ya öyle... Küpü boşver sen şu adamı anlaaaat 
Ben de baktırdım mügeye pozitifliği hoşuma gitti de Can'ım iki tane Müge var Müge toprak mı Müge aydın mı ondan sordum :)Binnaz Müge ama burda bi kaç kişi atıp beğenmemişti canım enerjin uyarsa güzel bir fal çıkabilir nehiri de pek beğenen yok ama bende nokta nokta bildi :)
Valla? Yazarken nedense aklıma böyle bir adam geldi ama ben uydurduydum kız :)
Sana bakmak istemedi heralde her nedense. Bence bisey kaybetmedinBu arada Binnazda aysun resul bir gün bekletip bakamıyorum diye iade etti falımı şu an yeni alım yaptı ama...ne ki bu şimdi? Çok anlamsız geldi????
Sana bakmak istemedi heralde her nedense. Bence bisey kaybetmedin
aynısı bana oldu demin benna kücükere attım sonrada bazen yorumların copy paste geldiğini ona ve siteye güvendiğimi böyle seyleri duymanın güveni sarstığını söyledim attığım falı bakamayacağını söyleyip iade ettiEnerji şeysi tutmuyor şekerim yeşilçingene den sonra nurtopu gibi aysunum oldu. İğreti oluyorum böyle durumlarda.
aynısı bana oldu demin benna kücükere attım sonrada bazen yorumların copy paste geldiğini ona ve siteye güvendiğimi böyle seyleri duymanın güveni sarstığını söyledim attığım falı bakamayacağını söyleyip iade etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?