Binnaz Abla

bana da cok garip geldi falı bakmayacağını söyleyip iade etmiş birde pembe tablolar değil de ne görüyorsanz telvelerde onu söyleyin lütfen benna hanım :) yazmıstım sinir oldu heralde
Allah Allah ne var ki bunda. Gayet de söylenebilir bir şey. Ben geysu ya demiştim. Hatta kemal'e de dedim. Olumsuz da görseniz söyleyin lütfen diye....

Bu arada Binnazda aysun resul bir gün bekletip bakamıyorum diye iade etti falımı şu an yeni alım yaptı ama...ne ki bu şimdi? Çok anlamsız geldi????
Çok bir şey kaçırmış sayılmazsın... takılma bence...

kızlar an itibariyle seruven'in kitap falından bi cümle çıktı. çıka çıka "1 ay uzak kalmak" çıktı ama o an baktırdığımda beklenmedik bir şeydi bu 1 ay bu arada.

bi de ilkay ısrarla bakmıyor. en son facebook profiline baktığımda 2-3 gün önce interneti de bağlatmıştı hatta onlinedı bugün fal da almış. biryolunvar'da kaçıncı sırada olduğumuzu bilebilsek keşke.

Ecem23 bebek

Siz çok yaşayın :))) kahkaha attım iyiki varsınız ya.. kadınlar kulubü benim için bi sosyal medya hesabım kadar önemli oldu,fal baktırma isteğim bile olmasa da hergün girip düzenli bi şekilde yazılanları tek tek okuyorum:)

zibilyon tane fal baktırdıktan sonra beni yuvarlak yorumlar asla tatmin etmiyor.
Enerji tutması meselesine tamamen inanıyorum. Tıpkı herkesle dostluk,arkadaşlık bağı kuramamak gibi her falcıyla da işler yürümüyor.
Sapık gibi her duyduğum falcıya saldırmamın sonucu süzgecimde kalanlar;

-Sezgi Candan( Candır cidden bana yüzde yüz tutar ama karşısına gelen herkese de mutlaka bir faydası dokunacağı konusunda iddialıyım yani bence geçmişte,anda,gelecekte illa birinden birinde tutturur en kötü ihtimalle. Daha güçlü kahve yorumcusu görmedim)
-Asenat Kılıç( Herkese tutar mı bilemem çünkü bende bile katina ve iskambili arasında dağlar olsa da kesinlikle en başarılı kart yorumcusu gözümde)
-Venceremos( geri dönse tura çıkarız boş olmayan ablalarımızdan biridir,kahvedir karttır fark etmez venceremos affetmez)
-Falcı Sema( bu ablamız byvde takılmasa bir de daha sık indirim yapsa bebeyim olabilir. Kahvesi de katinası da güzel bence ona da fark etmiyor ama baktıracaksanız çizgi falı için numara da verin mutlaka)
-Hale Yıldırım( anda ciddden hiç fena değil yoklukta gideri var da gelecekte çok güçlü bulmadım. İlla şeytan dürttü deneyeyim derseni tarotu güzel)
-Fama( anda ağzımı açık bırakan ilk falcıdır,geleceği patlaktır fekat son falı tutmuştur, yoklukta gideri vardır. Kahve falı baktırın. Astrolojisini de denemiş biri olarak Famaya kahve dışında takılmaya gerek yok bence)
ps: Sezgi ve Asenat'a ulaşabildiğim sürece geri kalanlar bende prim yapmaz da beğeniyorum da işte anladınız siz:)

ben 10 tane kesin baktırmışımdır Sezgiye mutlu sona da ulaşabilmiş değilim hatta daha da uzaklaştım ama "alakasızdı" diyeceğim bir falı da olmadı:)
Ben bizim kararlarımız,yaydığımız enerjiler,frekanslar ve müdahalelerimizin de geleceği ve sonucu değiştirebildiği kanısındayım.

Asenat a katina attım 2 ay önce temmuz_ağustos dönemini verdi çıkarmı sanmam ama çıkarsa herkese benden çay .Byv Bahar abla yazmış birisi baktırdım ben anda başarılı denenir beğendim tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…