- 9 Kasım 2011
- 999
- 1.002
- 313
bana da cok garip geldi falı bakmayacağını söyleyip iade etmiş birde pembe tablolar değil de ne görüyorsanz telvelerde onu söyleyin lütfen benna hanım :) yazmıstım sinir oldu heraldeEnteresan! Direk ona dememişsin ki?
Allah Allah ne var ki bunda. Gayet de söylenebilir bir şey. Ben geysu ya demiştim. Hatta kemal'e de dedim. Olumsuz da görseniz söyleyin lütfen diye....bana da cok garip geldi falı bakmayacağını söyleyip iade etmiş birde pembe tablolar değil de ne görüyorsanz telvelerde onu söyleyin lütfen benna hanım :) yazmıstım sinir oldu heralde
Çok bir şey kaçırmış sayılmazsın... takılma bence...Bu arada Binnazda aysun resul bir gün bekletip bakamıyorum diye iade etti falımı şu an yeni alım yaptı ama...ne ki bu şimdi? Çok anlamsız geldi????
canım sende selena nın söyledikleri ne durumda.. kac ay olmuş patladı mı çıktı mıevet canım yani sırf karşıdaki kişiyi rahatlatmak için olumlu konuşan biri gibi gelmedi bana. gördüklerini söylüyor sanırım direkt.
Ay ben şimdi ben varım desem
Asenat Müge sezgi nehir kader bu ama yapacak bişey yok maalesef bu sorunlar olacak ama sonunda sen istediğin mutluluğa ulaşacaksın demişlerdi zorlu bir yolun ama bu yaz sende göreceksin demişlerdi. Eğer bozulmazsa öyle oldu diyebileceğim fallar bunlar. Birde tellwe de kimdi_Makaron_ biliyordu adını unuttum hep olumsuz bakıyomuş ama bana pespembe masal demiştim kısacıktı o da 1ay böyle gidecek ama düzelecek demişti o da çıktı ama makaroncum hatırlatsın adını unuttum ben
Aslında bazı şeyler daha iyi olması için mi şu an kötü bilmiyorum ama bazı şeyleri de bu fallar yüzünden çok büyüttük o konuda sana yüzde yüz katılıyorum
Siz çok yaşayın :))) kahkaha attım iyiki varsınız ya.. kadınlar kulubü benim için bi sosyal medya hesabım kadar önemli oldu,fal baktırma isteğim bile olmasa da hergün girip düzenli bi şekilde yazılanları tek tek okuyorum:)Boşandığımdan beri spesifik soru kısmına birşey bulamıyorum ya...
Boyu devrilmiş mi herifin? yeni kısmetler kapımda kuyruk mu? Salonda altın dolu küpü ne zaman bulurum gibi şeyler sormak istiyorum aslında...
Bana örnek bir iki soru versenize cevabını bekleyeyim heyecanla...Heyecanım gitti yaw...aksiyonum bitti :)
Hayır ağlamıyorum gözüme Asenat kaçtı
Eki Görüntüle 1857791
ps: 25 senedir düzgün kalp yapmayı öğrenemedim
O zaman ben aradan çekilip platoniğim Vence'ye odaklanıyorum...Ben sadece SEZGİ ye aşığımmm....Hele bi dediği var o olursa var ya...Yıkarım burayı...Hepinize benden kahveeee..... :)))
O zaman ben aradan çekilip platoniğim Vence'ye odaklanıyorum...
Venceyi de her gün kontrol ediyorum da daha bir hareket göremedimO zaman ben aradan çekilip platoniğim Vence'ye odaklanıyorum...
Sezgimi söylemem bile her ne kadar falcım gibi görünse de candır oBen sadece SEZGİ ye aşığımmm....Hele bi dediği var o olursa var ya...Yıkarım burayı...Hepinize benden kahveeee..... :)))
ben 10 tane kesin baktırmışımdır Sezgiye mutlu sona da ulaşabilmiş değilim hatta daha da uzaklaştım ama "alakasızdı" diyeceğim bir falı da olmadı:)çok enteresan bir şekilde
sezgi nin bana ilk baktığı fal çıktı
ben onun telaşı ile peşi sıra attım onda biraz hayal kırıklığı oldu da
yönlendirdiğimiz arkadaşlarımıza nokta virgül çıkmış ya
çok şaşırdım ben
şimdi bir daha atıyorum o sebepten :)
zibilyon tane fal baktırdıktan sonra beni yuvarlak yorumlar asla tatmin etmiyor.
Enerji tutması meselesine tamamen inanıyorum. Tıpkı herkesle dostluk,arkadaşlık bağı kuramamak gibi her falcıyla da işler yürümüyor.
Sapık gibi her duyduğum falcıya saldırmamın sonucu süzgecimde kalanlar;
-Sezgi Candan( Candır cidden bana yüzde yüz tutar ama karşısına gelen herkese de mutlaka bir faydası dokunacağı konusunda iddialıyım yani bence geçmişte,anda,gelecekte illa birinden birinde tutturur en kötü ihtimalle. Daha güçlü kahve yorumcusu görmedim)
-Asenat Kılıç( Herkese tutar mı bilemem çünkü bende bile katina ve iskambili arasında dağlar olsa da kesinlikle en başarılı kart yorumcusu gözümde)
-Venceremos( geri dönse tura çıkarız boş olmayan ablalarımızdan biridir,kahvedir karttır fark etmez venceremos affetmez)
-Falcı Sema( bu ablamız byvde takılmasa bir de daha sık indirim yapsa bebeyim olabilir. Kahvesi de katinası da güzel bence ona da fark etmiyor ama baktıracaksanız çizgi falı için numara da verin mutlaka)
-Hale Yıldırım( anda ciddden hiç fena değil yoklukta gideri var da gelecekte çok güçlü bulmadım. İlla şeytan dürttü deneyeyim derseni tarotu güzel)
-Fama( anda ağzımı açık bırakan ilk falcıdır,geleceği patlaktır fekat son falı tutmuştur, yoklukta gideri vardır. Kahve falı baktırın. Astrolojisini de denemiş biri olarak Famaya kahve dışında takılmaya gerek yok bence)
ps: Sezgi ve Asenat'a ulaşabildiğim sürece geri kalanlar bende prim yapmaz da beğeniyorum da işte anladınız siz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?