Binnaz Abla

kızlar
şuan işim çok yoğun
kusura bakmayın yalnızca eski üyelere 'sistemde' nasıl yakalabildiğimi anlattım
bunun yayılmasını da istemiyorum
sonra bir yanlış anlaşılma olmasın kimse kimseyi zor durumda bırakmasın
öpüldünüz
:)

ya bi kalıp yaptım herkese copy paste ettim
valla suan bile müşteri var önümde :)
ben böyle çok ciddi bişey yapıyomuşum gibi yazıyorum size
ya geri dönüşleri istiyorum ama
bende baktırdığım için
merak ediyorum bebitolar

Teşekkürler

Yani çok mühim değil ama hala o kadar çok bilmeyen var mıymış

Bu arada ben bugün Hümayı yazmayı unuttum pembeci diyenler var değildir diyenler var toplamda 6 falımın 4 ü harfiyen çıktı. Son durumu da onun kadar net bilen olmadı

Bu arada hüma bana adam yalvarıp yakaracak neye uğradığını bilemeyeceksin çok sinirli ve kafanda bitirmiş olsan bile bu davranışları ile güvenini kazanacak vs demiş...sonra eski eş niyetine kapamışım ona da aynı şekilde konuşmuş..

yani her iki cephede de konuşmalar tutarlı fekattt adam hiç yalvarmadı :))) koşa koşa gidip boşandık..

Bu arada ben bugün Hümayı yazmayı unuttum pembeci diyenler var değildir diyenler var toplamda 6 falımın 4 ü harfiyen çıktı. Son durumu da onun kadar net bilen olmadı
canım ben sezgiye ulasabilme yolunu anladım da simdi mail atıyoruz binnazda onlime mi oluyor anlaöadım fal kredim varda orda onun icin bekletiyorum

Her falcı herkese bilemiyor durumı bu zamana kadar tüm söledikleri çıkan fal hiç yaşamadım hep ufak ufak :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…