Binnaz Abla

Ya ben sanalda kart pek sevmiyorum aslında ne yalan söyleyeyim :) ya kahve olur o da iyi mi emin olamadım ya da su falı mı baktırsam dedim

canım ben sezgiye ulasabilme yolunu anladım da simdi mail atıyoruz binnazda onlime mi oluyor anlaöadım fal kredim varda orda onun icin bekletiyorum
Ya canım benim buralarda keşif yaptım sanıp yetkili merciye oturan arkadaşımız keşke olayı tam olarak öğrenip yazsaymış da durumun hassasiyeti unutulmasaymış cidden hayret ya

sezgi ye ulaşamayanlara müjde :)
bana dm ulaşın minnoşlar:)

Şimdi üstü kapalı laf sokuyorum gibi olmasın olayın muhatabı da tamamen sizsiniz.
Yani bu 1 aydır birçoğumuzun malumunda olan bir şey ben asla ortaya döküp show yapmadım kimseyi zor durumda bırakmamak adına. Gerekirse tek tek mesaj attım burada serzenişte bulunlara. Çevir kazı yanmasın'ınız bile olmamış üzgünüm.
Herkesin bir süredir faydalandığı bir şey için hem bizleri hem de yorumcuyu zor durumda bırakmamak adına keşke böyle açık hedef göstermeseydiniz.

Kızlar binnaz benna ve gizem é fal attım ikisi de aynı cümlelerle yorum yapmış nerdeyse 1 gün arayla atmıştım bakılan fallar dan haberleri var mı sizce bir de serkan in fali çıktı bana ama vadesi olan şeyler de var bu kişilere baktiranlar kendi yorumlarını paylaşabilir mi rica etsem

Tekrardan çook sağol. Çıkan oldu mu sana ne dersin
Bermuda'cım an itibariyle Sema'nın bana nisan ayında baktıgı kahve falından bir şey az evvel çıktı,önümüzdeki haftada sonlanacak bir iş ve yıllardır yılan hikayesine dönmüştü. Sema,bana maddi anlamda 2 ay içinde beklediğimiz bir işin olacagını söylemişti. Daha dün bile, çıkmadı Sema'nın falı 3 ay oldu dedim.....Bugün haber geldi,paylaşmak istedim

Hayırlı olsun işiniz :) teşekkür ederim capellam 1 saat içinde evde olucam yetişirsem bi kahve içip yollayacağım

Kızlar herkese merhaba :)
Ben az önce tellwe.com daki Mayiskralicesine katina baktırdım güzel baktigini düşünüyorum siz baktirdiniz mi ona ? Baktiysa nasıl iyi miydi tutturabildi mi

Ben Semaya tellwedeyken baktirmistim hic biri cikmamis suan en merak ettigim Sezgi ah onada baktiramiyorum

Sema tellwede miydi? Bilmiyodum. Bi tek famayı biliyorum tellweden transfer olan

yanlis hatirlamiyorsam evet en azindan profil resimleri ayni :) en son zaten 2014 baktirmisim ona ben kahinvangada var transfer olan. Anda iyi güzeldi ama bana malesef cikmadi hicbir fali

Kızlar Semanın bana kahvesı de katınası da su falı da cıktı. Son baktırdıgım falda soyledıgıne hadı be ordan bu sefer olmadı demıstım içimden kı 2 ay sonra o da cıktı yanı bugun cıkmıs olacak hiç ihtimal vermemiştim ilk soylediğinde. Resssmen bende seken falı yok kadının..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…