Ya ben sanalda kart pek sevmiyorum aslında ne yalan söyleyeyim :) ya kahve olur o da iyi mi emin olamadım ya da su falı mı baktırsam dedimKahvesi de güzel bermudacım, benimki henüz çıktı diyemesem de doğru tespitleri vardı. M Motherofdragon ya kahvesi çıkmıştı.Naiaddd 'a hem kahvesi hem katinası çıktı yamulmuyorsam=)
Ben de sezgi ve asenat yakalayana kadar birilerine bakarsam diyodum atayım bi de onu dinleyeyim bari :)Kahvesi de güzel bermudacım, benimki henüz çıktı diyemesem de doğru tespitleri vardı. M Motherofdragon ya kahvesi çıkmıştı.Naiaddd 'a hem kahvesi hem katinası çıktı yamulmuyorsam=)
Takip ettiğime göre enerjilerimiz uyuyor. Size güzel bakarsa haber verir misiniz bana daBen de sezgi ve asenat yakalayana kadar birilerine bakarsam diyodum atayım bi de onu dinleyeyim bari :)
Ya canım benim buralarda keşif yaptım sanıp yetkili merciye oturan arkadaşımız keşke olayı tam olarak öğrenip yazsaymış da durumun hassasiyeti unutulmasaymış cidden hayret yacanım ben sezgiye ulasabilme yolunu anladım da simdi mail atıyoruz binnazda onlime mi oluyor anlaöadım fal kredim varda orda onun icin bekletiyorum
Kahvesi de katibası da çok güzeldi ama çizgi falı için rakm ver mutlaka yanında da:)Kızlar semanın hangi falını tavsiye ediyosunuz
sezgi ye ulaşamayanlara müjde :)
bana dm ulaşın minnoşlar:)
kızlar
şuan işim çok yoğun
kusura bakmayın yalnızca eski üyelere 'sistemde' nasıl yakalabildiğimi anlattım
bunun yayılmasını da istemiyorum
sonra bir yanlış anlaşılma olmasın kimse kimseyi zor durumda bırakmasın
öpüldünüz
:)
Şimdi üstü kapalı laf sokuyorum gibi olmasın olayın muhatabı da tamamen sizsiniz.ya bi kalıp yaptım herkese copy paste ettim
valla suan bile müşteri var önümde :)
ben böyle çok ciddi bişey yapıyomuşum gibi yazıyorum size
ya geri dönüşleri istiyorum ama
bende baktırdığım için
merak ediyorum bebitolar
Tekrardan çook sağol. Çıkan oldu mu sana ne dersinKahvesi de katibası da çok güzeldi ama çizgi falı için rakm ver mutlaka yanında da:)
Bermuda'cım an itibariyle Sema'nın bana nisan ayında baktıgı kahve falından bir şey az evvel çıktı,önümüzdeki haftada sonlanacak bir iş ve yıllardır yılan hikayesine dönmüştü. Sema,bana maddi anlamda 2 ay içinde beklediğimiz bir işin olacagını söylemişti. Daha dün bile, çıkmadı Sema'nın falı 3 ay oldu dedim.....Bugün haber geldi,paylaşmak istedimTekrardan çook sağol. Çıkan oldu mu sana ne dersin
Hayırlı olsun işiniz :) teşekkür ederim capellam 1 saat içinde evde olucam yetişirsem bi kahve içip yollayacağımBermuda'cım an itibariyle Sema'nın bana nisan ayında baktıgı kahve falından bir şey az evvel çıktı,önümüzdeki haftada sonlanacak bir iş ve yıllardır yılan hikayesine dönmüştü. Sema,bana maddi anlamda 2 ay içinde beklediğimiz bir işin olacagını söylemişti. Daha dün bile, çıkmadı Sema'nın falı 3 ay oldu dedim.....Bugün haber geldi,paylaşmak istedim
Rica ederim:) yani ilk falı tarihiyle beraber çıktı yanımda olsa o kadar bilebilirdi öyle şöyleyeyim:) şu sıralar benim de yeniden ilgimi çekiyor:)Tekrardan çook sağol. Çıkan oldu mu sana ne dersin
Sema tellwede miydi? Bilmiyodum. Bi tek famayı biliyorum tellweden transfer olanBen Semaya tellwedeyken baktirmistim hic biri cikmamis suan en merak ettigim Sezgi ah onada baktiramiyorum
Sema tellwede miydi? Bilmiyodum. Bi tek famayı biliyorum tellweden transfer olan
Tabii ki :)Takip ettiğime göre enerjilerimiz uyuyor. Size güzel bakarsa haber verir misiniz bana da
Hayır ağlamıyorum gözüme Asenat kaçtı
Eki Görüntüle 1857791
ps: 25 senedir düzgün kalp yapmayı öğrenemedim
Valla o durumdayız tam olarak:)Asenat kalp kalp kalp, kronometremizi açalım alarmımızı 17sine kuralım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?