- 23 Ağustos 2012
- 52.104
- En iyi cevaplar
- 1
- 242.872
- 898
:)) ayyy telwe deyince bütün istediğim gitti o siteye bi ısınamadım
merhaba oncelikle evet ilk ben yazmadim ama arkadaslarin dedigine hic takilmadim guldum sadece bedava oldugu icin yazmistim ki burada cok paylasimim oldu iyi kotu bence reklam diye yazmadan once bakmalarini tercih ederdim profilime demekki bazi kisilerin paylasimlari burda istenmiyor diye anliyorum hepinize iyi paylasimlarkızlar taraf tutmak ıcın soylemıyorum ama lale1973 ın yazdıgı nıye reklam olsunkı?hem bakılan fal bedava hemde cezvve sıtesını ılk o yazmadı buraya gecmıs sayfalara dıkkatlı bakın derım....
merhaba oncelikle evet ilk ben yazmadim ama arkadaslarin dedigine hic takilmadim guldum sadece bedava oldugu icin yazmistim ki burada cok paylasimim oldu iyi kotu bence reklam diye yazmadan once bakmalarini tercih ederdim profilime demekki bazi kisilerin paylasimlari burda istenmiyor diye anliyorum hepinize iyi paylasimlar
merhaba oncelikle evet ilk ben yazmadim ama arkadaslarin dedigine hic takilmadim guldum sadece bedava oldugu icin yazmistim ki burada cok paylasimim oldu iyi kotu bence reklam diye yazmadan once bakmalarini tercih ederdim profilime demekki bazi kisilerin paylasimlari burda istenmiyor diye anliyorum hepinize iyi paylasimlar
Site bedava zaten, ben kahve fali yolladim az once. Bedava sitenin ne gibi bir reklami olabilir ki?
Bedava olmasi iyi, cunku hepimiz manen goctugumuz icin zaten maddi olarak da goctugumuzu fark etmedik bence:2:
Site bedava zaten, ben kahve fali yolladim az once. Bedava sitenin ne gibi bir reklami olabilir ki?
Bedava olmasi iyi, cunku hepimiz manen goctugumuz icin zaten maddi olarak da goctugumuzu fark etmedik bence:2:
Senin paylaşımın burda isteniyor canım,hiccc takılma.Senden ,paylaştıklarından rahatsız olan varsa o uzak durur burdan sen değil.Bende üç beş gün önce falevi diye bi site gördüm yazdım hemen .Hattâ bi arkadaşım burda ordaki Kâhin in tellvedeki kâhin vanga olduğunu söylemişti.Demek bende reklam yapmışım.Hattâ benim söylediğim site paralı üstelik reklâmın alâsıymış demek oda.Ha bilemim o zaman yeni olan ne varsa keşfettiğimiz ,sırrımız olsun kendimize saklayalım.Bedava falın reklamınıda ilk kez duydum.İyiki yazmışsın Lale ben dün hemen gòzattım vallaha,istediği kadar sallayabilir nasîl olsa beleş ,tıkır tıkîr para òdediklerimiz Nostradamus muamelesi yaptıklarımız sallamıyomu?Sen paylaşmaya devam et canım istemeywn dikkate almaz olur biter.
Merhaba Arkadaşlar ben 13 yıldır Antalya'da yaşıyorum .Çokta ilgim var bu konulara karşı.Çok kişiye gittim baktırmaya,sonunda doğru kişiyi buldum.Kendisi falcı değil medyumdur.Başka şehirleri bilmem ama Antalya'da tek geçerim bu ismi--''Geçmişi bilmek kolay asıl olan geleceği doğru bilip yorumlamaktır. ''
Görüşmek isteyen kişiler için cep numarasını paylaşmak istedim.
MEDYUM OSİ- CEP NO: 0533 823 68 33- 0544 677 44 77
Aynen öyle canım altı üstü fal.Ama bòyle basit bişey için bile anında anlamadan dinlemeden suçlamak neden?Bide reklam olduğundan emin olmak.Kız iyi niyetiyle bişey paylaşmış iyikide yazmış ben bilmiyordum mesela òyle bi site olduğunu.arkadaslar fazla takilmamak lazim alti ustu bir fal sitesi vs isimler.reklam olsa ne olacak ayrica !birbirimizi kirmaya bile degmez sevgiler
Cherry işte insan hayatta hergün bişey daha òğreniyo.Bedavanında reklamı oluyomuş demek.Bu hayat öyle işte kazıklayınca yaranıyosun.20 lik ,tellve gibi bi sitede 25- 30 verdiğimiz zaman çıkmasada memnunuz mutluyuz demek .Cebimizden para çıkınca hafifliyoruz demekki.Ben olsam o binnaz ablanın falsepetinin falan arttırırım ücretleri , malını pahalıya satınca hikmetli oluyor nasıl olsa.Kazığa oturmaya alışmış olan bizlere müstehak.
Aynen öyle canım altı üstü fal.Ama bòyle basit bişey için bile anında anlamadan dinlemeden suçlamak neden?Bide reklam olduğundan emin olmak.Kız iyi niyetiyle bişey paylaşmış iyikide yazmış ben bilmiyordum mesela òyle bi site olduğunu.
yahu reklam olsa ne olur !!bende bunu anlamiyorum sitede tonla reklam var zaten o da olsa ne olur.sen samimiyetine inaniyorsan okur gecersin inanmiyorsan engellersin biter.Can sikintisindan laf olsun diye tartismak bize yakismaz bence
Tellwe ye verdigim paralar inanilmaz aciyorum, hicbir sey mi cikmaz
Bunca falciya baktirmisim, hicbiri tek kelime tutturamamis
Bu arada binnazablada Alev Tansel diye biri var kahvede, 5 kisi vardi sirada. Yagmur u ve onu denemek istiyorum.
Kaziga oturmayi da gectim, manevi olarak bugunlerde cok kotuyum be alcanzar apla...dokunsalar aglayacak gibiyim.
Senin paylaşımın burda isteniyor canım,hiccc takılma.Senden ,paylaştıklarından rahatsız olan varsa o uzak durur burdan sen değil.Bende üç beş gün önce falevi diye bi site gördüm yazdım hemen .Hattâ bi arkadaşım burda ordaki Kâhin in tellvedeki kâhin vanga olduğunu söylemişti.Demek bende reklam yapmışım.Hattâ benim söylediğim site paralı üstelik reklâmın alâsıymış demek oda.Ha bilemim o zaman yeni olan ne varsa keşfettiğimiz ,sırrımız olsun kendimize saklayalım.Bedava falın reklamınıda ilk kez duydum.İyiki yazmışsın Lale ben dün hemen gòzattım vallaha,istediği kadar sallayabilir nasîl olsa beleş ,tıkır tıkîr para òdediklerimiz Nostradamus muamelesi yaptıklarımız sallamıyomu?Sen paylaşmaya devam et canım istemeywn dikkate almaz olur biter.
internette CEZVVE.COM diye bi site gördüm bikaç yorumcu fal bakanlar var online olan yorumculardan istediğini seçip kahve fincanının fotografını çekip yolluyorsun şuan yeni açıldığı için hiç bir ücret talep etmiyorlar. Bu tarz sitelere giren arkadaşlar bilir nasıl iyler mi?Diğerlerine baktım pahalı geldi açıkçası.Burada hiç ücret almamaları ilginç geldi..
canım sağol doğru söylüyorsunuz aslında şimdide başkasına atıcam o siteden en azından bir gün beşel fal baktırmış oluruz nezararı varki
Vallaha dün atmak istedim ama galiba telden olmuyo Lale gönderemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?