Binnaz Abla

:)) ayyy telwe deyince bütün istediğim gitti o siteye bi ısınamadım

Aynen, ben uteme baktirdim ve bana durumdan yola cikarak genel bir seyler gevelemis. Sallamis yani. Tellwe de Hiper, Chloe, Esince, KlothoYagmur ve tatlicadi, Kehriban, SarayliHanim, Kiraze haric......geciniz derim.

Fal kriziniz gelse bile bence ucuz da olsa telwe de baktirmayin, beyninizi bulandirip birakiyorlar.

Son düzenleme:
kızlar taraf tutmak ıcın soylemıyorum ama lale1973 ın yazdıgı nıye reklam olsunkı?hem bakılan fal bedava hemde cezvve sıtesını ılk o yazmadı buraya gecmıs sayfalara dıkkatlı bakın derım....
merhaba oncelikle evet ilk ben yazmadim ama arkadaslarin dedigine hic takilmadim guldum sadece bedava oldugu icin yazmistim ki burada cok paylasimim oldu iyi kotu bence reklam diye yazmadan once bakmalarini tercih ederdim profilime demekki bazi kisilerin paylasimlari burda istenmiyor diye anliyorum hepinize iyi paylasimlar

kesinlikle katılıyorum size lale arkadaımızdan önce bi bayan tavsiye etti hatta yanlış hatırlamıyorsam ismi ayşeydi...sonra bende siteye girdim fal baktırmak için falcının yorum kısmında lale ve ayşenin beğendiklerini yorumlarını gördüm....reklam olarak değerlendirilmesine üzüldüm 2 arkadaşımda fikirlerini paylaşmışlar..herkes o kadar yorumcu için tavsiyelerde bulunuyor reklam olarak değerlendirilmiyor ama parasız ücretsiz bir falcıyı tavsiye etmeleri reklam olarak değerlendiriyorlar....yani reklam yapılacak bi durum bile yokk....

Site bedava zaten, ben kahve fali yolladim az once. Bedava sitenin ne gibi bir reklami olabilir ki?

Bedava olmasi iyi, cunku hepimiz manen goctugumuz icin zaten maddi olarak da goctugumuzu fark etmedik bence:2:

Site bedava zaten, ben kahve fali yolladim az once. Bedava sitenin ne gibi bir reklami olabilir ki?

Bedava olmasi iyi, cunku hepimiz manen goctugumuz icin zaten maddi olarak da goctugumuzu fark etmedik bence:2:

hehehe yalnız değilim demekki ben daha okur okumaz gönderdim falı deneme amaçlı:) ama cevap gelmedi bekliyorum:)

kızlar birde telvede nosferatu denedinizmi ben baktırdım sesli bakıyor iyi bişeye benziyor. yalnız sesli falda konuşması bayıltıcı gelebilir. burda ismi geçen telvenin iyileri biraz pahalı..

Senin paylaşımın burda isteniyor canım,hiccc takılma.Senden ,paylaştıklarından rahatsız olan varsa o uzak durur burdan sen değil.Bende üç beş gün önce falevi diye bi site gördüm yazdım hemen .Hattâ bi arkadaşım burda ordaki Kâhin in tellvedeki kâhin vanga olduğunu söylemişti.Demek bende reklam yapmışım.Hattâ benim söylediğim site paralı üstelik reklâmın alâsıymış demek oda.Ha bilemim o zaman yeni olan ne varsa keşfettiğimiz ,sırrımız olsun kendimize saklayalım.Bedava falın reklamınıda ilk kez duydum.İyiki yazmışsın Lale ben dün hemen gòzattım vallaha,istediği kadar sallayabilir nasîl olsa beleş ,tıkır tıkîr para òdediklerimiz Nostradamus muamelesi yaptıklarımız sallamıyomu?Sen paylaşmaya devam et canım istemeywn dikkate almaz olur biter.

Cherry işte insan hayatta hergün bişey daha òğreniyo.Bedavanında reklamı oluyomuş demek.Bu hayat öyle işte kazıklayınca yaranıyosun.20 lik ,tellve gibi bi sitede 25- 30 verdiğimiz zaman çıkmasada memnunuz mutluyuz demek .Cebimizden para çıkınca hafifliyoruz demekki.Ben olsam o binnaz ablanın falsepetinin falan arttırırım ücretleri , malını pahalıya satınca hikmetli oluyor nasıl olsa.Kazığa oturmaya alışmış olan bizlere müstehak.

arkadaslar fazla takilmamak lazim alti ustu bir fal sitesi vs isimler.reklam olsa ne olacak ayrica !birbirimizi kirmaya bile degmez sevgiler

Anaaaam sen tombaladanmı çıktın ?Tamda bu reklam bombardımanının ortasında?Yanlış zaman,yanlış mekân...

arkadaslar fazla takilmamak lazim alti ustu bir fal sitesi vs isimler.reklam olsa ne olacak ayrica !birbirimizi kirmaya bile degmez sevgiler
Aynen öyle canım altı üstü fal.Ama bòyle basit bişey için bile anında anlamadan dinlemeden suçlamak neden?Bide reklam olduğundan emin olmak.Kız iyi niyetiyle bişey paylaşmış iyikide yazmış ben bilmiyordum mesela òyle bi site olduğunu.

Tellwe ye verdigim paralar inanilmaz aciyorum, hicbir sey mi cikmaz

Bunca falciya baktirmisim, hicbiri tek kelime tutturamamis

Bu arada binnazablada Alev Tansel diye biri var kahvede, 5 kisi vardi sirada. Yagmur u ve onu denemek istiyorum.

Kaziga oturmayi da gectim, manevi olarak bugunlerde cok kotuyum be alcanzar apla...dokunsalar aglayacak gibiyim.

yahu reklam olsa ne olur !!bende bunu anlamiyorum sitede tonla reklam var zaten o da olsa ne olur.sen samimiyetine inaniyorsan okur gecersin inanmiyorsan engellersin biter.Can sikintisindan laf olsun diye tartismak bize yakismaz bence

yahu reklam olsa ne olur !!bende bunu anlamiyorum sitede tonla reklam var zaten o da olsa ne olur.sen samimiyetine inaniyorsan okur gecersin inanmiyorsan engellersin biter.Can sikintisindan laf olsun diye tartismak bize yakismaz bence

Ben tartışma içinde değilim ancak madem burda herşeye yorum getiriyoruz yanlış gördüğüm,yanlış olduğunu düşündüğüm ne varsa her daim yazarım paylaşırım.Seninde dediğin gibi isteyen okur yorum getirir.Îstemeyen bakar geçer.

Bugünlerde tek sen değilsin canım herkes ruhen çökmüş durumda .Falcılarda moral olmuyor artık.Yalnız değilsin Cherry..

canım sağol doğru söylüyorsunuz aslında şimdide başkasına atıcam o siteden en azından bir gün beşel fal baktırmış oluruz nezararı varki

lale1973 öncelikle senden çok özür dilierim.lafım üstteki arkadaşa idi ancak telefondan giriyorum genelde ve 7/24 burada olamıyorum hatlar karışmış.yanlış mesajı alıntılamışım.gerçekten kusura bakma.

ilk olarak gelelim bana laf dokundurma çabasında olan şahıslara, kendileri telefonda 50 tl ye fal baktırıp sahtekar mı değil mi ayırt edemiyor...uyarıp üstüne "sen hariç" bu şahıs reklam yapıyor deyince ben reklam yapmıyorum diyor.yani türkçedeki "hariç"in ne anlama geldiğini bile karıştırabiliyor...kalkmış bana yorum yapmasın bakmasın vs diyor.başka topiklerdeki hakimiyet mücadelesini sürdürüyor(!)

ikinci olarak iyi niyetle bedava sitenin reklamı mı olur diyen dostlara şunu söylemek istiyorum; telwedeki promosyon falcıları düşünün ayağın alışsın hesabı iki gün sonra bu site paralı olabilir bilemiyoruz ön reklam çalışması gibi gelmişti hatta sitede (test) yazıyor site kuruluş aşamasında anlayacağınız hangi ara keşfetti ayşecik? bana haaa tamamen yanılıyor da olamaz mıyım elbette bu da mümkün.dediğim dedik diye birşey yok...ben de derya abla sitesini çook övdüm hatta bedava baktırın diye...

sinirler laçka anlıyorum da bu neyin şiddeti onu çözemedim.

Son düzenleme:
canım sağol doğru söylüyorsunuz aslında şimdide başkasına atıcam o siteden en azından bir gün beşel fal baktırmış oluruz nezararı varki

Vallaha dün atmak istedim ama galiba telden olmuyo Lale gönderemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…