selena mı yesil cingene mi kafamda deli sorularÜst uste derken canim. Çok da üst uste baktirmadim çünkü.
Selenanin üstünden daha 1 hafta önce başkasına fal attim
selena mı yesil cingene mi kafamda deli sorular
selena mı yesil cingene mi kafamda deli sorular
Selenada mail inden ulaşıp aynı gün baktırdım benselena mı yesil cingene mi kafamda deli sorular
Audreycim ben bizzat ilk ağızdan bilginin yorumcunun direk kendisinden gelmediğini teyidi ettim. Muhtemel burada güvenilerek iyi niyetle seka arkadaşımızın özelden paylaştığı birinden edindi. O biri de kendisine güvendiği için faydalanması niyetiyle verdi kazulet arkadaşımıza. Ama o ifşa etmeyi tercih etti. Demek ki özelimizi herkesle paylaşmamak da gerekiyor. Sadece bu konularda değil her konuda. Sonrası yalan dolan entrika.... Bunun da bilinmesini istedim. Muhtemelen sen hikayenin bu kısmından habersizdin.@kazulet sen bu bılgıyı kımden aldın ?
Selenada mail inden ulaşıp aynı gün baktırdım ben
Ben de buradaki yorumlara istinaden baktırdım ama detaylı bir fal değildi daha önce de yazdım gelecekle ilgili de tayin var dedi yan zamanda ama benim 3 yıl tayin hakkım yokPeki memnun kaldın mı canim.
Teşekkür ederim canim. Ben de burdaki yorumların tesiriyle baktirdim ama...Ben de buradaki yorumlara istinaden baktırdım ama detaylı bir fal değildi daha önce de yazdım gelecekle ilgili de tayin var dedi yan zamanda ama benim 3 yıl tayin hakkım yoköyle nokta atisli hayran kalacağım bir fal değildi
Şevval bana olumsuz konuşmuştu dediği gibi olduKızlar burdan eski yorumlarınıza bakarak Şevval Erdal'a ve Elif Hanzadeye aynı konu Hakkında fal yolladım her ikisi de geçmişle ve anla ilgili Zamanı aradaki detayları bildi ama sonları farklı hangisinin geleceği daha iyiki
bir tane daha falcı maili sormaya takatim kalmadı artık napalım :/Selenada mail inden ulaşıp aynı gün baktırdım ben
Canım o son gırıs saatı yanlıs sen yolla bakıyor gun ıcınde geneldekızlar yeşilcingene nin sayfasına baktım da Son Giriş: 12 gün önce gözüküyor? siz nasıl fal atıyorsunuz offline mı bakıyor ki acaba?
nalad sen hangisini diyorsun sanırım yesil cingene demiştin dimiCanım o son gırıs saatı yanlıs sen yolla bakıyor gun ıcınde genelde
canımm şimdi konuşalım mıYavrum güzel çocuğum... 1-2 gün topiği takip et... hemen atma birine. Bugün çok yoğunum ilgilenemiyorum ben senle. Hemen fal atma kimseye... Akşam konuşuruz...
Evettttt....anlat bakalım. Sema dan falın geldi mi ?c
canımm şimdi konuşalım mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?