Binnaz Abla

Üst uste derken canim. Çok da üst uste baktirmadim çünkü.
Selenanin üstünden daha 1 hafta önce başkasına fal attim

selena mı yesil cingene mi kafamda deli sorular

Selena'ya baktırmak istersen en az 1 hafta beklemeyi göze almalısın, ona göre karar ver bence. Çingene bekletmez en azından. Severim ben çingeneyi, Selena da çok iyi niyetli bir kadın diye düşünüyorum ama çingene bana daha isabetliydi nedense.

@kazulet sen bu bılgıyı kımden aldın ?
Audreycim ben bizzat ilk ağızdan bilginin yorumcunun direk kendisinden gelmediğini teyidi ettim. Muhtemel burada güvenilerek iyi niyetle seka arkadaşımızın özelden paylaştığı birinden edindi. O biri de kendisine güvendiği için faydalanması niyetiyle verdi kazulet arkadaşımıza. Ama o ifşa etmeyi tercih etti. Demek ki özelimizi herkesle paylaşmamak da gerekiyor. Sadece bu konularda değil her konuda. Sonrası yalan dolan entrika.... Bunun da bilinmesini istedim. Muhtemelen sen hikayenin bu kısmından habersizdin.

Kızlar biriniz benim için byv deki serkan a bakabilir mi acil ben Mobilden bakıyorum görünmüyor kendisi mail attım siteye cevap gelmedi

Peki memnun kaldın mı canim.
Ben de buradaki yorumlara istinaden baktırdım ama detaylı bir fal değildi daha önce de yazdım gelecekle ilgili de tayin var dedi yan zamanda ama benim 3 yıl tayin hakkım yok öyle nokta atisli hayran kalacağım bir fal değildi

Kızlar burdan eski yorumlarınıza bakarak Şevval Erdal'a ve Elif Hanzadeye aynı konu Hakkında fal yolladım her ikisi de geçmişle ve anla ilgili Zamanı aradaki detayları bildi ama sonları farklı hangisinin geleceği daha iyiki

Teşekkür ederim canim. Ben de burdaki yorumların tesiriyle baktirdim ama...

Şevval bana olumsuz konuşmuştu dediği gibi oldu

Bana da olumsuz konuştu Ama çok mantıklıydı ya ben 1 hafta da bir sürü insana baktırdım aslında mesela Serkan'la Elif aynı şeyi söyledi (olumlu) bilge ve Şevval aynı nokta da birleşti( olumsuz) ki bendede olumlu hiçbir nokta yok da bakalım Bi de ecem23 e attım sabah baya forumda beğenmişler keyfi gelirse bakcak

kızlar yeşilcingene nin sayfasına baktım da Son Giriş: 12 gün önce gözüküyor? siz nasıl fal atıyorsunuz offline mı bakıyor ki acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…