Binnaz Abla

Haklısın reklamı ayırt edemiyorum çünkü iyi niyetliyim.Herşeyin altından farklı bir manâ çıkarma òzelliğim yok ne yazık ki.Çok komik burası fal sitesi telefonda falda baktırdım,yıllardır yüzyüzede baktırdım,halâda baktırıyorum.Burda olan biten bu değilmi zaten? Diğer topiclere gelirsek ;burç,fal,astroloji topiğindeyiz ve tellwede de Ankara Istanbul topiğinde de yazdım.Bunun tuhaf olan bi tarafımı var.Sende o topicte yazıyodun eğer bu kınanacak bişeyse şayet sende ordaydın.Ayrıca reklam hakkında yorum yaparken senide düşünmedim ama sen o kadar herşeyden farklı bişey çıkarma özelliğine sahipsinki bunuda böyle anlaman çok normal.Son olarak o" hariç "kelimesi ;ben reklam yapıyorum" diye anlamış değilim.Olumlu veya olumsuz hariç veya dahil benim adımı şu Pelin7 reklamı içinde geçirmeyin diye yazdım.Şu an cevap hakkı doğurduğun için bu açıklamayaı yazdım daha da tek kelimem olmaz bitmiştir.

Su melek ozu bir yakalayamadim ya takinti yaptim.ben ne zaman fali biraksam online..ne zaman falini istesem kayip
Canım Melek bir iki saat çevrimiçi kalıyo biraz böyle sık aral8kla takip etsen denk gelirsin sanırım.

tabi tabi bitmiştir KESİN!!! laleye reklam diyen benim(yanlışlıkla) araya girip aman onlara uyma istemiyorsa siteye o girmez sen yazmaya devam et diye bana laf vuran sensin değil mi konuyla bağlantını çözemedim? lale kendini savunur ben de özrümü dilerim bu kadar basit.
o site de REKLAM değilse ben bişey bilmiyorum kötü niyetli olmak gerekmiyor azıcık kafayı çalıştırıp gözümüzü açsak herşey ortada.
O site tellwe taklidi joker de tellwedeki joker hatta marylin de aynı bak şimdi paralı olmuş test yayınında olmasına rağmen aa pardon kötü niyetli bir cadıyım ben!!!

Son düzenleme:
ne şanssız bi kızım yaaa okadar uğrastım siteye fal gönderemedim site şimdi paralı olmuş:))))) ahhh ahhh isyaaaaaaan

ne şanssız bi kızım yaaa okadar uğrastım siteye fal gönderemedim site şimdi paralı olmuş:))))) ahhh ahhh isyaaaaaaan

Bende sendenim dün gece kaç kere denedim yollayamadım.Diyorum beeenn beleş kısmet gelmez bize.

tolin merti nasıl buldun yorum yaptın da ben mi kaçırdım?

yazmıstım ama kacırmışsın sanırım ben pek begenmedım 10 gune kadar olabılcek bısey soyledı bakalım cıkarsa yazıcam pek nokta atısı yoktu ve cok kısa bakmıstı

Acildiginda nesibe gibi hemen hucum oluyo mu?

Yok yok onu diyorum bende iki hattâ bazen üç saat 8-9fal olana kadar çevrimiçi Melek.Üç beş dakikada öyle kotası dolmuyo Melek ın.Biraz sık aralıkla bak canım kesin denk gelirsin.Ha bide bu tarot için geçerli.KAhveyi daha nadir aldıgı icin hemen dolabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…