lale1973 öncelikle senden çok özür dilierim.lafım üstteki arkadaşa idi ancak telefondan giriyorum genelde ve 7/24 burada olamıyorum hatlar karışmış.yanlış mesajı alıntılamışım.gerçekten kusura bakma.
ilk olarak gelelim bana laf dokundurma çabasında olan şahıslara, kendileri telefonda 50 tl ye fal baktırıp sahtekar mı değil mi ayırt edemiyor...uyarıp üstüne "sen hariç" bu şahıs reklam yapıyor deyince ben reklam yapmıyorum diyor.yani türkçedeki "hariç"in ne anlama geldiğini bile karıştırabiliyor...kalkmış bana yorum yapmasın bakmasın vs diyor.başka topiklerdeki hakimiyet mücadelesini sürdürüyor(!)
ikinci olarak iyi niyetle bedava sitenin reklamı mı olur diyen dostlara şunu söylemek istiyorum; telwedeki promosyon falcıları düşünün ayağın alışsın hesabı iki gün sonra bu site paralı olabilir bilemiyoruz ön reklam çalışması gibi gelmişti bana haaa tamamen yanılıyor da olamaz mıyım elbette bu da mümkün.dediğim dedik diye birşey yok...ben de derya abla
sinirler laçka anlıyorum da bu neyin şiddeti onu çözemedim.
Canım Melek bir iki saat çevrimiçi kalıyo biraz böyle sık aral8kla takip etsen denk gelirsin sanırım.Su melek ozu bir yakalayamadim ya takinti yaptim.ben ne zaman fali biraksam online..ne zaman falini istesem kayip
Canım Melek bir iki saat çevrimiçi kalıyo biraz böyle sık aral8kla takip etsen denk gelirsin sanırım.
Vallaha dün atmak istedim ama galiba telden olmuyo Lale gönderemedim.
Haklısın reklamı ayırt edemiyorum çünkü iyi niyetliyim.Herşeyin altından farklı bir manâ çıkarma òzelliğim yok ne yazık ki.Çok komik burası fal sitesi telefonda falda baktırdım,yıllardır yüzyüzede baktırdım,halâda baktırıyorum.Burda olan biten bu değilmi zaten? Diğer topiclere gelirsek ;burç,fal,astroloji topiğindeyiz ve tellwede de Ankara Istanbul topiğinde de yazdım.Bunun tuhaf olan bi tarafımı var.Sende o topicte yazıyodun eğer bu kınanacak bişeyse şayet sende ordaydın.Ayrıca reklam hakkında yorum yaparken senide düşünmedim ama sen o kadar herşeyden farklı bişey çıkarma özelliğine sahipsinki bunuda böyle anlaman çok normal.Son olarak o" hariç "kelimesi ;ben reklam yapıyorum" diye anlamış değilim.Olumlu veya olumsuz hariç veya dahil benim adımı şu Pelin7 reklamı içinde geçirmeyin diye yazdım.Şu an cevap hakkı doğurduğun için bu açıklamayaı yazdım daha da tek kelimem olmaz bitmiştir.
ben siteden bile zor gönderdim tüm bilgilerini doldurmak gerekiyor 5.cide falan başarabildim canım hata veriyorhiç durma
ne şanssız bi kızım yaaa okadar uğrastım siteye fal gönderemedim site şimdi paralı olmuş:))))) ahhh ahhh isyaaaaaaan
ben dun gece fal attım ama bakılmamıs hala bugunde ucretlıye donmus zaten puuuufffff
o zaman baktırmayız bizde canım ben bugün hiç girmedim eğer paralı ıse gerekte kalmadı ama derya ablam sitesi parasız hala ona atabiliriz
ben dun gece fal attım ama bakılmamıs hala bugunde ucretlıye donmus zaten puuuufffff
bu arada derya abla sitesi çok eski ve buradada daha önce yazılmıştı
tolin merti nasıl buldun yorum yaptın da ben mi kaçırdım?
Canım Melek bir iki saat çevrimiçi kalıyo biraz böyle sık aral8kla takip etsen denk gelirsin sanırım.
yazmıstım ama kacırmışsın sanırım ben pek begenmedım 10 gune kadar olabılcek bısey soyledı bakalım cıkarsa yazıcam pek nokta atısı yoktu ve cok kısa bakmıstı
Acildiginda nesibe gibi hemen hucum oluyo mu?
onu da bi tek ben mi beğendim ? neyse artık bana bildikleri ilginçti aslında...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?