Binnaz Abla

merhaba .. bahar abla bende tutmadı ama sevılay baya ıyıdı dedıgı tarıh yakın olmasına ragmen cıktı ve dedıgı gıbı de oldu mısafır hesaptan attıgım daha detaylıydı

Canim merhaba son giris saatleri yanlis onlarin . Bide seruveni son zamanlarda hic begenmiyotum
Merhaba canim ya bana an icin biri lazimdj bende onu begenirim diye attim ama kime atsamki hemen yorumliyabilcek kimi onerirsin

Kızlar merhaba. Bi ara adı çok geçiyodu yeşil çingene nasıl sizce?
enerjidir belki ama hayatında bırının olmasına ragmen ustelık sözlü olmasına ragmen cevresın de sadece bayan fıguru var demıstır. soylendıgındede gercek gonul bagı yok demıstır bana gore gecınız derım :)

ecem23ün falını merak edip okudum az önce ve aşkla ilgili dediği patlamış. hayatıma yeni birinin gireceğini bu yeni enerjiyi çok net gördüğünü söylemiş, bu kişiyi de tarif etmiş fakat dediği şekilde bir şey olmadı. zaten çıkmasını istemediğimi ona da söylemiştim. işle alakalı konusu beklemede

bermuda yeşilçingeye 4 ay önce baktırmıştım, söyledikleri çıkmadı. Anlık durumda ve geçmişte ise ortalamaydı. Yine de enerjisi güzel biri bence.

bermuda yeşilçingeye 4 ay önce baktırmıştım, söyledikleri çıkmadı. Anlık durumda ve geçmişte ise ortalamaydı. Yine de enerjisi güzel biri bence.
Teşekkür ederimm

Banada yeni birini gördü ama yok öle biley şu am dediği gibi biri umarım banada çıkmaz.

Banada yeni birini gördü ama yok öle biley şu am dediği gibi biri umarım banada çıkmaz.

eğer istediğin bir şey değilse umarım sana da çıkmaz canım. bana benimkiyle düzelmeyeceğini hatta hayatıma çok yakında birinin gireceğini söylemiş. o zaman soru kısmında da ben hayatımda yeni birini istemiyorum umarım çıkmaz demiştim

Ben de ilk kez attım aynı şeyi söyliycektim sana faldan sonra tabiki yazarım
Canım ben dünden beri bekliyorum aylin den fal yorumu hala gelmedi ve çevrimdışı bilirsin kriz anlarinda zaman geçmek bilmiyor :) normalde serkan dışında kimseye fal atmadım o sitede serkan ı tek geçiyorum o suan online ben de falın iadesini istedim ve serkana attım

ilginç aylinin hiç bu kadar beklettiğini görmemiştim benim fal gece yarısı gelince nerde kaldı bu derdim :/

ilginç aylinin hiç bu kadar beklettiğini görmemiştim benim fal gece yarısı gelince nerde kaldı bu derdim :/
Gece atmıştım ilk sıradaydim ve sabah 5 é kadar uyumadım fal gelecek diye :)) hep online di ama gelmedi zaten serkan ç. Dişi olduğu için ona atmıştım burda çok beğenilmis diye...sence nasıl bir yorumcu memnun kaldın mı sen çıktı mı dedikleri?

ben aylini çok beğenirim bütün falları çıktı bana ama aynı şeyi serkan için diyemiycem çıkmadı falları. bir de aylinde yakalayamadım o da aralarında var diyenler var ama serkan-fama-sema-kahinvanga fallarımda çok açıklar yakaladığım için artık atmıyorum onlara falları çıksa bile. enerji meselesi tabi serkanın çıktıkları da var, yine de falı çok özenli ve detaydı öyle diyim umarım beğenirsin sen de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…