Fal alem ressam abla nasıldır bilgin var miDün bir arkadaşım denedi. Çok nokta atışlı bir fal değildi ama bildiği şeyler oldu. Söylediği önemli bir şey 2-3 gün içinde belli olacak. Çıkarsa yazarım.
ben de geri çekmekle aman bırak dursun neymiş bakalımı yaşadım duruyor şimdilik yine de yazarım sana beklemeye değip değmediğini serkana attım da çok anlamadım ben onun falını bi de az önce kahve içmiştim hazır puanım da var diye emine kurtuluşa attım hayatım da böyle saçma bir yorum görmedim var olana yok diyor başkasınınmış gibi okudumCanım ben dünden beri bekliyorum aylin den fal yorumu hala gelmedi ve çevrimdışı bilirsin kriz anlarinda zaman geçmek bilmiyor :) normalde serkan dışında kimseye fal atmadım o sitede serkan ı tek geçiyorum o suan online ben de falın iadesini istedim ve serkana attım
az önce falım geldi biz mi uyuşamadık bilemedim çünkü arattığım da anı yorumlamasını birçok kişi beğenmişti baya baya durumla alakası yokCanım ben dünden beri bekliyorum aylin den fal yorumu hala gelmedi ve çevrimdışı bilirsin kriz anlarinda zaman geçmek bilmiyor :) normalde serkan dışında kimseye fal atmadım o sitede serkan ı tek geçiyorum o suan online ben de falın iadesini istedim ve serkana attım
canım sen serkan' a ne baktırıyorsunAy inşallah güzel haberlerle geri dönüş yap bana da :) bekledigine değer inş...senn yorumuna göre olmadı bir de ona atarim online.olduğu zaman
Aaaaa demek ki gerçekten enerji meselesı bu fal işi :) benim enerjim de o kadar kişi arasından bir tek serkan lâ tuttu ya da onunki benimkiyle tuttuaz önce falım geldi biz mi uyuşamadık bilemedim çünkü arattığım da anı yorumlamasını birçok kişi beğenmişti baya baya durumla alakası yok
Canim benm gördüğüm ben de az tarot ve katina dan anlıyorum serkan kart okumuyor tarot atıyordum hep kendisine de söyledim sen kart okumuyor sun kendin hislerinle yorumluyorsun diye o sebepten kahve atıyorum artık o zaten ne istiyosa kendi bakıyorcanım sen serkan' a ne baktırıyorsun
teşekkürler peki birşey daha sorcam kahve attığında soru kısmında detaya giriyor musun yoksa öyle normal mi yolluyorsunCanim benm gördüğüm ben de az tarot ve katina dan anlıyorum serkan kart okumuyor tarot atıyordum hep kendisine de söyledim sen kart okumuyor sun kendin hislerinle yorumluyorsun diye o sebepten kahve atıyorum artık o zaten ne istiyosa kendi bakıyor
Serkan beni artık tanıdığı için neden olduğunu yazıyorum ama ilk fal atarken ilişkim yoktu mesela genel bir yorum istemiştim ve detayına kadar herşeyi yazmıştı hatta o an fali begenmemistim dedikleri çıkınca ikinci fali gönderdim ve söyledim de kendisine çok enteresan detaylari biliyor ben de ama dedigim gibi belki enerjimiz tutmuştur bir de onun yazımı çok elestrilimis hanfendi beyefendi yi çok kullanıyor diye ama ben onemsemedim pek bunu kisa ve öz bakıyor benceteşekkürler peki birşey daha sorcam kahve attığında soru kısmında detaya giriyor musun yoksa öyle normal mi yolluyorsun
Benim sanırım fala tövbe falan atmem lazım sürekli bir merak teşekkür ederim Canım tabi herkesle uyuşamayabiliyorsun yüz yüze baktırırken bile olmuyor ki sanal buSerkan beni artık tanıdığı için neden olduğunu yazıyorum ama ilk fal atarken ilişkim yoktu mesela genel bir yorum istemiştim ve detayına kadar herşeyi yazmıştı hatta o an fali begenmemistim dedikleri çıkınca ikinci fali gönderdim ve söyledim de kendisine çok enteresan detaylari biliyor ben de ama dedigim gibi belki enerjimiz tutmuştur bir de onun yazımı çok elestrilimis hanfendi beyefendi yi çok kullanıyor diye ama ben onemsemedim pek bunu kisa ve öz bakıyor bence
eğer istediğin bir şey değilse umarım sana da çıkmaz canım. bana benimkiyle düzelmeyeceğini hatta hayatıma çok yakında birinin gireceğini söylemiş. o zaman soru kısmında da ben hayatımda yeni birini istemiyorum umarım çıkmaz demiştim
Çoğunlukla aynı senaryoyu yazıyor sanırım.Bakalim gorucez su an bana tarih olarak tellwedekiler patladi hemen soliyim selizay,fallarkralicesi,sultanfalci,yesilcingene hepsi haziran temmuz bası barısöa dediler diyolog oldu ama barışma yok şu an kopuğuz
seruvenı onermem canım anlık durum ıcın sezgı candan dıyorum. tellwe dersen orda benim sevdiğim yesil cingene varMerhaba canim ya bana an icin biri lazimdj bende onu begenirim diye attim ama kime atsamki hemen yorumliyabilcek kimi onerirsin
Canım serkan in fali geldi bana ben bugun izmir de desira var benim reelee en sevdiğim ve her dediğini yaşadığım arnavut bir kadın ona gittim bir durumla ilgili hiç sormadan nedenlerini falan söyledi serkan da onun dediği şeylerle neredeyse aynısını söyledi vadesi olan şeylerde var bakalım bekleyip göreceğiz senine de paylasmak istedimben de geri çekmekle aman bırak dursun neymiş bakalımı yaşadım duruyor şimdilik yine de yazarım sana beklemeye değip değmediğini serkana attım da çok anlamadım ben onun falını bi de az önce kahve içmiştim hazır puanım da var diye emine kurtuluşa attım hayatım da böyle saçma bir yorum görmedim var olana yok diyor başkasınınmış gibi okudum
İyi yaptın Canım beni Aylin kesmeyince Serkan'a kahve attım ben de bana da cvp verdi en azından durumu doğru bildi sonrasını bilmiyorum amaCanım serkan in fali geldi bana ben bugun izmir de desira var benim reelee en sevdiğim ve her dediğini yaşadığım arnavut bir kadın ona gittim bir durumla ilgili hiç sormadan nedenlerini falan söyledi serkan da onun dediği şeylerle neredeyse aynısını söyledi vadesi olan şeylerde var bakalım bekleyip göreceğiz senine de paylasmak istedim
Bana hiç çıkmadı. Başkasına nasıldır bilemem.Fal alem ressam abla nasıldır bilgin var mi
İyi yaptın Canım beni Aylin kesmeyince Serkan'a kahve attım ben de bana da cvp verdi en azından durumu doğru bildi sonrasını bilmiyorum ama[/QUOTE
Çok sevindim canım serkan az ve öz söyler inşallah olumlu dediyse tez vakitte çıkar
Hep lafı aynı şeyin etrafından dolandırıyor ve bana hiç tutmadı nedenseBana hiç çıkmadı. Başkasına nasıldır bilemem.
ecem bana ilk falında başka birinden söz etmemişti ama o falı da olumsuzdu, ecemin bana falları hep olumsuz aslında :) onun dışında tellweyi sevmem zaten yeşilçingenenin ilk falını hatırlamıyorum ama 2.falını iade etti enerji tutmadı vs diye. o krediyle taracaya attım baya hisli geldi pembeci değildi bütün gerçekleri söylemişti beğendim ama tellweye bulaşmamayı tercih ederim yine de. tarihlere pek takılma benim fal tarihimdeki ilk fallardan tam tarihiyle çıkanlar oldu onun dışında 5-6 ay sonra iş işten geçtikten sonra çıkanlar da çok oldu bana
Iyi o zaman benim en yakin tarihler bu aylardi cikmadi saydim bende :)) ecem olumsuz evet olumsuz falcilarda 1)ecem23 2) Kesira Sirel 3) Bilge Ozdogru bunlar genelde hep olumsuz. Yesilcingene anlik durumda iyide oda olumlu.konusmustu birsey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?