Binnaz Abla

En begendiklerin kimler ? Evet Kesira ve Bilge kart odakli duzse olur bu is tersse tersosunuz .His yok ikisinde de.

Merhaba, ben de dün desiraya gittim ama hic begenmedim. Cok genel konustu. Sadece harf verdi harflerden 2si tuttu. Acaba gelecekte dedikleri cidden cikiyor mu? Gelecek icin de cok yuvarlak konustu ama bilemedim. Mesela ayin su gununde bi olay yasicaksin ama onemli bi olay dedi. Olay nedir soylemedi.

Ben uzun süredir izmir é geldikçe hep giderim desiraya o an anlamsız gelir genel gelir ama her dedigini de hep yasarim bana hep isim tarih harf söyler daha çıkmadığı fali yok bende

Ben uzun süredir izmir é geldikçe hep giderim desiraya o an anlamsız gelir genel gelir ama her dedigini de hep yasarim bana hep isim tarih harf söyler daha çıkmadığı fali yok bende

Sevindim, dedikleri guzeldi, cok ta tatli bayan ama genel geldi. İnsallah bana da cikar ya. Cok yakin bir tarih verdi bakalim nolucak. Online da bile bol nokta atisli fallar alinca, cok sasirdim genel konusmasina.

Sevindim, dedikleri guzeldi, cok ta tatli bayan ama genel geldi. İnsallah bana da cikar ya. Cok yakin bir tarih verdi bakalim nolucak. Online da bile bol nokta atisli fallar alinca, cok sasirdim genel konusmasina.
Burdan banada yaz gelişmeleri canım güzel haberlerini merak ederim :)

En son aralık ayında fal baktırmışım şimal yıldıza.
Şimdi dönüp okudum da 2016 sonu ya da 2017 başında bebeğimiz olacağını bilmiş. Kız demiş ama daha öğrenemedik bilmiyorum.
O dönem bir iş durumumuz vardı. Olsun istiyordum. Olacak ama seni tatmin etmeyecek demişti. Cidden oldu ve ben elinin tersi ile itmiştim
Şıklarda yok ama memnun kalmışım ben.
Biryolunvar ilkay'ı çok severdim eskiden. Online olmadığında başkasına yollardım. Artık baktırmıyorum o da iyidir tarihleri falan tutar hep.

En begendiklerin kimler ? Evet Kesira ve Bilge kart odakli duzse olur bu is tersse tersosunuz .His yok ikisinde de.

İlkayı beğenirim ben en çok. Son falı pek çıkmadı gibi ama sanırım, bundan önceki falları hep çıkmıştı. Anlık durumda beğendiğim nesibe, zeus, hale yıldırım , müge aydın var. Zeusun ve nesibenin ilk falları çıkmıştı, nesibenin falları artık çıkmıyor. Hale yıldırımın son falı iğrençti sorumu bile okumamış. Müge de son falında saçmalamış. Yani beğensem de değişiyor bunlar. Bana bile bazen çıkmazken birbirimizin falcılarının tutmaması çok normal. Ama klasik tipler var işte ya tamamen sallayan, aynı kişiyle bir sürü hesap açan, kopyala yapıştırcılar ya da his katmayan sadece kart yorumlayanlar gibi. Bunlar uzak durunca içinden gelen birine atmak yeterli bence

Cok saol canim. Uzun uzun yazmissin Ilkay in banada gecmis te bildikleri oldu ama artik baktirmiyorum gec bakiyorum.Nesibe de eskiden favorimde o da artik asiri pahali geliyor tek fal icin.Cok saol tekrardan fallar ciktikca haberlesiriz.

Cok saol canim. Uzun uzun yazmissin Ilkay in banada gecmis te bildikleri oldu ama artik baktirmiyorum gec bakiyorum.Nesibe de eskiden favorimde o da artik asiri pahali geliyor tek fal icin.Cok saol tekrardan fallar ciktikca haberlesiriz.

Aynen ilkay tamam iyi hoş da acele lazımsa veya krize girmişsem atmıyorum ancak böyle zamanı olan bir şey olursa atıyorum ben de çünkü son falını 13 gün bekledim :) düşününce çok isim var ama böyle nokta atışı yapan çok çok azmış aslında. Nesibeye artık ben de atmıyorum fallardan çok ağzım yandığı için 50 tl verirken içim acıyor artık. Güzel fal haberleriyle görüşürüz umarım

FALCI SEMA - eski erkek arkadaşımı dış görünüşü ile bilmiş. benim merak ettiğim kişinin de karakter analizini ve dış görünüşünü bilmiş ancak hayatındaki çok önemli bi noktayı ve benim de yeni öğrendiğim bir noktayı bilememiş. 2 tarih vermiş o tarihlerden sonra ilişkimizin başlayacağını söylemiş ama imkansız artık.

FAMA - bu abla çatır çatır söylemişti hayatında biri var diye de inanmamıştım. öyle bi şey olsa çocuk neden söylemesin dedim, kızdım hatta içten içe kusura bakma ablam. yalnız verdiği bir tarih var, ilişki için değil de kendi tabiriyle "ufak bir gelişme" için, o tarih falcı sema'nın verdiği tarih ile aynı. ayrıca 9833985 farklı falcının hemfikir olduğu tek konuda, yani hayatıma girecek 30 yaşındaki insan konusunda kendisi de bir öngörüde bulunmuş. herkes farklı harfler söylüyor kimi B R K dedi, kimi T harfi var dedi.

yalnız benim dikkatimi çeken şey, faldaki yazım diliyle(devrik cümleler vs.) soru cevaptaki yazım dilinin farklı olması. bir de falda ilişki başlayacak dememesine rağmen soru-cevapta ne gibi gelişmeler olduğunu sorduğumda "konuşmalar ile başlayıp ilişki noktasına" geleceğini söylemesi de ilginçti. soru cevap kısmını es geçersek tutturmuş oldu gayet anlık durumu.

İLKAY - 3. şahsın varlığı durumundan habersizken dinlemiştim falı. şu ana dek baktırdığım en iyi fal olduğunu düşündüm. yani bazı falcılar eski sevgilimin enerjisini çoğunlukla ayırt edemezken(uyardığım halde), ilkay direkt ayırt edebilmişti faldan sonra kafama takılan bir şey kalmamıştı. şu an bir enkaz toparlama sürecinde olduğunu, aşk konusunda çok yorgun olduğunu falan söylemişti. ama bir ilişki başlangıcı olacağını söylemişti ve bunların en sağlam adımları için yine bir tarih vermişti ki fama ve sema ile aynı tarihti. aradan 2-3 gün geçti, instagramı açtım, bırak enkazı çocuk sevgilisi ile mutlu mesut poz vermiş. o 2-3 gün içerisinde bulmadıysa bu da tutmamış oldu.
muhtemelen enerjimiz tutmadı ilkayla. çünkü ben kötü bir falcı olduğunu düşünmüyorum. dinlerken bile bir şekilde hissediyorsunuz bunu. bu kadar sevilen, her dediği çıkan bir falcıyla enerjimizin tutmuş olmasını isterdim ama benim enerjim selena ile bile tutmadı sorun bende sanırım

Bu yeğen falan mı capella Allahaşkına...yerim bunu ben..çok güzel yaw...Maşallah!

canım Serkan'a baktırmış mıydın? bir de Selena hiç mi tutmadı acaba? ben bu Fama-Sema ikilisine atsam da sanki her attığımda farklı bir senaryo geliyor gibi hissediyorum.

canım Serkan'a baktırmış mıydın? bir de Selena hiç mi tutmadı acaba? ben bu Fama-Sema ikilisine atsam da sanki her attığımda farklı bir senaryo geliyor gibi hissediyorum.

yok canım serkan'a hiç baktırmadım

yani evet etrafında bir kadın görmüş ama ilişki görmemiş yani etrafında dolanan biri olarak görmüş. kendisini duygusal olarak dinlenmeye almış demişti bi de duygusal konuların ufaktan konuşulacağı bir sohbet ortamı olacak demişti ki buna 1 hafta müddet vermişti bunlar tutmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…