- 25 Eylül 2013
- 1.515
- 270
- 123
- 35
Bende sendenim dün gece kaç kere denedim yollayamadım.Diyorum beeenn beleş kısmet gelmez bize.
ben meleğe çokönce tarot ve kahve atmıştım amakahvede dediklerini yaşadım tarotta pek yaşamadım sen tarotmu baktırıyorsuN
merti bende beğenmiştimHiç yalnız olur musun seenn :) ben de beğeniyorum onu :) hisleri gerçekten çok kuvvetli biri Mert, söylediği birşeyi yaşamak üzereyim :)
aynen şekerim şimdi denesem falım tık diye gider
Yok yok onu diyorum bende iki hattâ bazen üç saat 8-9fal olana kadar çevrimiçi Melek.Üç beş dakikada öyle kotası dolmuyo Melek ın.Biraz sık aralıkla bak canım kesin denk gelirsin.Ha bide bu tarot için geçerli.KAhveyi daha nadir aldıgı icin hemen dolabiliyor.
Cok baktirasim var ona.bir uggaya boyle kanim isinmisti.o da baktirdiktan sonra.bu melege daha gecen ay niyetlendim cok cekti kendine beni ama yakalayamayinca newibeye attim.melekten nedense beklentim buyuk:)
Bu arada dun nesibeye 2.kez fal attim.ilginctir gecen ay soyledikleriyle birebir ayniydi.yilbasina kalmadan buyuk gelismeler var diyor.ama garip cok.bu insan sana git diyor ama gitmeni istemiyor unutturma kendini diyor.terkedilme korkusu var diyor.burda supheye dustum sadece.bu insana zaten terkedilme korkusu vermedigim icin bitti zaten.hem ne korkusu.eger eglul sonunda ayrilmasaydik bir iki hafta sonra aralik basinda nisani yapiyorduk daha ne terkedilmesiperde arkasini siz goremezsiniz o yuzden bana geliyosunuz diyor nesibe.benim dediklerim sacma gelebilir diyor ama hadi bakalim
Bu arada kızzlaarrr çıkan bir fal haberi daha veriyorum büyük bir mutluluklaa :))
Melek'in bana 2 gün önce baktığı kahve falında söylediği birşeyi yaşamış bulunmaktayım :))
tarot muydu? kahve açmıyor herhalde çok sık.Ugga dan bi hayır görmedim ben ama inşallah sana çıkar.Melek in bende de bi dediği oldu diğerlerinin zamanı var.
Bu arada kızzlaarrr çıkan bir fal haberi daha veriyorum büyük bir mutluluklaa :))
Melek'in bana 2 gün önce baktığı kahve falında söylediği birşeyi yaşamış bulunmaktayım :))
deme böyle deme böyleee kötü niyetim azacak baktırcam meleğe :)
ayyyy çok özel değilse birazcık ayrıntı alabilrmiyiz:))))
:) Eşimle ilgili birşeydi, onun yapacağını söylediği ve benim yine hadi inşallah dediğim birşeydi :)) bu kadar detay verebiliyorum ancak :))
tarot muydu? kahve açmıyor herhalde çok sık.
gerçi profilinde benim hislerim önemli kart kahve aracı bakan insan kumaş parçasından da bakar yazıyor
Canım zaten profillerini okuduğunda insan acayip gaza geliyor.Ben yıldızname baktırdım hiç olmayacak ve hiç yapmayacağım benlik olmayan şeyler yazmıştı.Bide burca çok takiļmıştı ben burç almak isteseydim bu çok kolay olurdu zaten.Kısaca Ugga bana hiç inandırıcı gelmedi.Ama dediğim gibi belki sana tutar inşallah sana çıkar.
canıııım çok sevindiiiim.. peki zamanı tutturabildi mi?
banada yakın zamanda birşey dedi de:))
Çok teşekkür ederim canım benimmm :)) zaman vermemişti bu konuyla ilgili, yalnız başka bişey için verdiği zaman Çarşamba :) azıcık kaldı :)) mutlaka paylaşırım burdan durumu :)
Ha canım ben Melek e değil sadece genelde hep tarot baktırıyorum kahve falım çok azdır benim arada da bir iki katina.Bir dediği söylediği zaman dahilinde evet çıktı.Bir ay falan oluyo burda da yazmıştım çıktı diye.Söylediği zaman zarfında hiç öyle bir mevzu olmamasına rağmen evet oldu, bi plan program yapmamı gerektirdi.Velhasıl biri çıktı diğerlerini bekliyorum.yok yahu ben o mesajı meleğe yönelik yazdım:)onlar melekte yazıyor. meleğe mi tarot baktırdın demiştim:) çıkanlar oldu demiştin ya
Ha canım ben Melek e değil sadece genelde hep tarot baktırıyorum kahve falım çok azdır benim arada da bir iki katina.Bir dediği söylediği zaman dahilinde evet çıktı.Bir ay falan oluyo burda da yazmıştım çıktı diye.Söylediği zaman zarfında hiç öyle bir mevzu olmamasına rağmen evet oldu, bi plan program yapmamı gerektirdi.Velhasıl biri çıktı diğerlerini bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?