Binnaz Abla

ben meleğe çokönce tarot ve kahve atmıştım amakahvede dediklerini yaşadım tarotta pek yaşamadım sen tarotmu baktırıyorsuN

Brn kahve resmi yollamayı pek sevmiyorum.O yüzden benim fallarımın çoğu tarottur.Melek tede hep tarottur.Ne güzel ya çıkan fallara çok seviniyorum.

Cok baktirasim var ona.bir uggaya boyle kanim isinmisti.o da baktirdiktan sonra.bu melege daha gecen ay niyetlendim cok cekti kendine beni ama yakalayamayinca newibeye attim.melekten nedense beklentim buyuk:)
Bu arada dun nesibeye 2.kez fal attim.ilginctir gecen ay soyledikleriyle birebir ayniydi.yilbasina kalmadan buyuk gelismeler var diyor.ama garip cok.bu insan sana git diyor ama gitmeni istemiyor unutturma kendini diyor.terkedilme korkusu var diyor.burda supheye dustum sadece.bu insana zaten terkedilme korkusu vermedigim icin bitti zaten.hem ne korkusu.eger eglul sonunda ayrilmasaydik bir iki hafta sonra aralik basinda nisani yapiyorduk daha ne terkedilmesi perde arkasini siz goremezsiniz o yuzden bana geliyosunuz diyor nesibe.benim dediklerim sacma gelebilir diyor ama hadi bakalim

Bu arada kızzlaarrr çıkan bir fal haberi daha veriyorum büyük bir mutluluklaa :))

Melek'in bana 2 gün önce baktığı kahve falında söylediği birşeyi yaşamış bulunmaktayım :))

Ugga dan bi hayır görmedim ben ama inşallah sana çıkar.Melek in bende de bi dediği oldu diğerlerinin zamanı var.

Bu arada kızzlaarrr çıkan bir fal haberi daha veriyorum büyük bir mutluluklaa :))

Melek'in bana 2 gün önce baktığı kahve falında söylediği birşeyi yaşamış bulunmaktayım :))

ayyyy çok özel değilse birazcık ayrıntı alabilrmiyiz:))))

ocaktan beri online fal a merak sardım ve tellwe, binnaz abla, fal alem, falsepeti sitelerine 1629 tl bayılmışım
ne aptallık

:) Eşimle ilgili birşeydi, onun yapacağını söylediği ve benim yine hadi inşallah dediğim birşeydi :)) bu kadar detay verebiliyorum ancak :))

canıııım çok sevindiiiim.. peki zamanı tutturabildi mi?
banada yakın zamanda birşey dedi de:))

tarot muydu? kahve açmıyor herhalde çok sık.
gerçi profilinde benim hislerim önemli kart kahve aracı bakan insan kumaş parçasından da bakar yazıyor

Canım zaten profillerini okuduğunda insan acayip gaza geliyor.Ben yıldızname baktırdım hiç olmayacak ve hiç yapmayacağım benlik olmayan şeyler yazmıştı.Bide burca çok takiļmıştı ben burç almak isteseydim bu çok kolay olurdu zaten.Kısaca Ugga bana hiç inandırıcı gelmedi.Ama dediğim gibi belki sana tutar inşallah sana çıkar.

yok yahu ben o mesajı meleğe yönelik yazdım:)onlar melekte yazıyor. meleğe mi tarot baktırdın demiştim:) çıkanlar oldu demiştin ya

canıııım çok sevindiiiim.. peki zamanı tutturabildi mi?
banada yakın zamanda birşey dedi de:))

Çok teşekkür ederim canım benimmm :)) zaman vermemişti bu konuyla ilgili, yalnız başka bişey için verdiği zaman Çarşamba :) azıcık kaldı :)) mutlaka paylaşırım burdan durumu :)

Çok teşekkür ederim canım benimmm :)) zaman vermemişti bu konuyla ilgili, yalnız başka bişey için verdiği zaman Çarşamba :) azıcık kaldı :)) mutlaka paylaşırım burdan durumu :)

canımm cokk sevındımm fal gercekten enerjı meselesi bende meleğin dediklerini yaşamısımdır bu aralar hep duzelcek dıyo ama ben umut kaybetmiş durumdayım ınsallah o dedıgı seyde duzelir ve cook gelecekle ılgılı dedğı bısey var ınsallah hayırlısı olur onun hıslerıne her zaman guvenırım tatlı seslı tatlı kadın :)tarot baktırmak ıstemıyorum ama kahve bide binnazda kahve bakan sevval hanım onunda kahvesını tavsıye ederım

yok yahu ben o mesajı meleğe yönelik yazdım:)onlar melekte yazıyor. meleğe mi tarot baktırdın demiştim:) çıkanlar oldu demiştin ya
Ha canım ben Melek e değil sadece genelde hep tarot baktırıyorum kahve falım çok azdır benim arada da bir iki katina.Bir dediği söylediği zaman dahilinde evet çıktı.Bir ay falan oluyo burda da yazmıştım çıktı diye.Söylediği zaman zarfında hiç öyle bir mevzu olmamasına rağmen evet oldu, bi plan program yapmamı gerektirdi.Velhasıl biri çıktı diğerlerini bekliyorum.

inşallah o da çıkar. bilmiyorum başkası için mi baktırıyorsun ama başkası için didinmekten artık çok bunaldım ben.

yıllarca süren evliliğe giden nişanlanalım artık dedikten bir iki hafta sonra kaçan bir insan için uğraşırken kendimi aptal gibi hissediyorum bazen.onun hiç umrunda değilken benim hayatım işi gücü bırakıp sabah akşam dua edip fal baktırma ekseninde geçiyor.
tek tesellim bunun geçici bir durum olduğunu ümid etmek.çünkü hiç kendisi gibi değil. sadece bana karşı değil 10 12 senelik can arkadaşları dahi tanıyamıyoruz diyor.kimse ile görüşmüyor konuşmuyor.hiçkimsenin bir sorunuyla yalandan dahi olsa ilgilenmiyor ki bu insan benim ve arkadaşlarının tanıdığı en yardımsever ve çevresindeki sorunlara ilk koşan insandı..

2 ay oldu ayrılık..2 gün bile habersiz kalmamıştık. 2 ay geçtikten sonra iş bitmişmidir artık kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…