- 27 Aralık 2015
- 77
- 54
- 3
- 37
Ben çok beğenmedim önceki sayfalarda yorumum var zaten gelecekle ilgili söylediğini de henüz yaşamadım ama öyle nokta atisli çok hayret edeceğim bir fal değildi hatta dediği birsey de dün itibari ile patladı asıl konuiçin de beklemedeyimSelena deneyimi olanlar bekliyorum((
Benim favorimdir ama tabi enerji meselesi böyle şeyler benim beğendiğimi başkası beğenmeyebilirSelena deneyimi olanlar bekliyorum((
Sizde çıkan sözleri oldu muBenim favorimdir ama tabi enerji meselesi böyle şeyler benim beğendiğimi başkası beğenmeyebilir
Evet ama bende anda ve geçmişte de iyidir. En çok çıkan selena bende. Sizin nasıldı an ve geçmişte?Sizde çıkan sözleri oldu mu
Bilmiyorım ben genelde ay olarak düşünüyorum. Yine de körü körüne beklemeyin verdikleri tarihleri genelde sapıyo o tarihlerAnda iyi geçmişten pek bahsetmedi bir de vade ne demek gün hafta ay gibi mi dusunmeliyim
Selena deneyimi olanlar bekliyorum((
Inşallah bende de çıkar canimBende cogu dedigi sey cikti, cok ilginc detaylar veriyo. Ama tam tarihiyle 2 kez tuttu bana, onun disinda sarkti ya da erken cikti. Ama enerji isi, mesela bana izmir de unlu 2 falcinin da falu tutmadi
Inşallah bende de çıkar canim
İnsallah iyiyse ciksin. Mesela nisanim oldu benim ama b.mb.k afedersin. Sorunlari bile bilmis. Kimine de tutmuyo iste. Enerji isi bosuna demiyolar
Selena deneyimi olanlar bekliyorum((
Bilge özğdoğru bana da olumsuz konuşmuştuIyi o zaman benim en yakin tarihler bu aylardi cikmadi saydim bende :)) ecem olumsuz evet olumsuz falcilarda 1)ecem23 2) Kesira Sirel 3) Bilge Ozdogru bunlar genelde hep olumsuz. Yesilcingene anlik durumda iyide oda olumlu.konusmustu birsey yok.
Ne güzel yazmışsınız uzun uzun teşekkür ederiz. :)FALCI SEMA - eski erkek arkadaşımı dış görünüşü ile bilmiş. benim merak ettiğim kişinin de karakter analizini ve dış görünüşünü bilmiş ancak hayatındaki çok önemli bi noktayı ve benim de yeni öğrendiğim bir noktayı bilememiş. 2 tarih vermiş o tarihlerden sonra ilişkimizin başlayacağını söylemiş ama imkansız artık.
FAMA - bu abla çatır çatır söylemişti hayatında biri var diye de inanmamıştım. öyle bi şey olsa çocuk neden söylemesin dedim, kızdım hatta içten içe kusura bakma ablam. yalnız verdiği bir tarih var, ilişki için değil de kendi tabiriyle "ufak bir gelişme" için, o tarih falcı sema'nın verdiği tarih ile aynı. ayrıca 9833985 farklı falcının hemfikir olduğu tek konuda, yani hayatıma girecek 30 yaşındaki insan konusunda kendisi de bir öngörüde bulunmuş. herkes farklı harfler söylüyor kimi B R K dedi, kimi T harfi var dedi.
yalnız benim dikkatimi çeken şey, faldaki yazım diliyle(devrik cümleler vs.) soru cevaptaki yazım dilinin farklı olması. bir de falda ilişki başlayacak dememesine rağmen soru-cevapta ne gibi gelişmeler olduğunu sorduğumda "konuşmalar ile başlayıp ilişki noktasına" geleceğini söylemesi de ilginçti. soru cevap kısmını es geçersek tutturmuş oldu gayet anlık durumu.
İLKAY - 3. şahsın varlığı durumundan habersizken dinlemiştim falı. şu ana dek baktırdığım en iyi fal olduğunu düşündüm. yani bazı falcılar eski sevgilimin enerjisini çoğunlukla ayırt edemezken(uyardığım halde), ilkay direkt ayırt edebilmişti faldan sonra kafama takılan bir şey kalmamıştı. şu an bir enkaz toparlama sürecinde olduğunu, aşk konusunda çok yorgun olduğunu falan söylemişti. ama bir ilişki başlangıcı olacağını söylemişti ve bunların en sağlam adımları için yine bir tarih vermişti ki fama ve sema ile aynı tarihti. aradan 2-3 gün geçti, instagramı açtım, bırak enkazı çocuk sevgilisi ile mutlu mesut poz vermiş. o 2-3 gün içerisinde bulmadıysa bu da tutmamış oldu.
muhtemelen enerjimiz tutmadı ilkayla. çünkü ben kötü bir falcı olduğunu düşünmüyorum. dinlerken bile bir şekilde hissediyorsunuz bunu. bu kadar sevilen, her dediği çıkan bir falcıyla enerjimizin tutmuş olmasını isterdim ama benim enerjim selena ile bile tutmadısorun bende sanırım
FALLARİM CİKİYOR CNM BENİM GUVENDİGİM KİSİLERE ATİYORUM CİKTİ BENİM FALCİLARİN DEDİKLERİNİ YASİYORUM OZELLİKLE SELENAaaa selam:)) sen baya sık fal baktırıyordun diye hatırlıyorum. forumu mu bıraktın falları mı?:)) hiç çıkan fal haberlerin var mı?
İlkay'a ne yolladın??FALCI SEMA - eski erkek arkadaşımı dış görünüşü ile bilmiş. benim merak ettiğim kişinin de karakter analizini ve dış görünüşünü bilmiş ancak hayatındaki çok önemli bi noktayı ve benim de yeni öğrendiğim bir noktayı bilememiş. 2 tarih vermiş o tarihlerden sonra ilişkimizin başlayacağını söylemiş ama imkansız artık.
FAMA - bu abla çatır çatır söylemişti hayatında biri var diye de inanmamıştım. öyle bi şey olsa çocuk neden söylemesin dedim, kızdım hatta içten içe kusura bakma ablam. yalnız verdiği bir tarih var, ilişki için değil de kendi tabiriyle "ufak bir gelişme" için, o tarih falcı sema'nın verdiği tarih ile aynı. ayrıca 9833985 farklı falcının hemfikir olduğu tek konuda, yani hayatıma girecek 30 yaşındaki insan konusunda kendisi de bir öngörüde bulunmuş. herkes farklı harfler söylüyor kimi B R K dedi, kimi T harfi var dedi.
yalnız benim dikkatimi çeken şey, faldaki yazım diliyle(devrik cümleler vs.) soru cevaptaki yazım dilinin farklı olması. bir de falda ilişki başlayacak dememesine rağmen soru-cevapta ne gibi gelişmeler olduğunu sorduğumda "konuşmalar ile başlayıp ilişki noktasına" geleceğini söylemesi de ilginçti. soru cevap kısmını es geçersek tutturmuş oldu gayet anlık durumu.
İLKAY - 3. şahsın varlığı durumundan habersizken dinlemiştim falı. şu ana dek baktırdığım en iyi fal olduğunu düşündüm. yani bazı falcılar eski sevgilimin enerjisini çoğunlukla ayırt edemezken(uyardığım halde), ilkay direkt ayırt edebilmişti faldan sonra kafama takılan bir şey kalmamıştı. şu an bir enkaz toparlama sürecinde olduğunu, aşk konusunda çok yorgun olduğunu falan söylemişti. ama bir ilişki başlangıcı olacağını söylemişti ve bunların en sağlam adımları için yine bir tarih vermişti ki fama ve sema ile aynı tarihti. aradan 2-3 gün geçti, instagramı açtım, bırak enkazı çocuk sevgilisi ile mutlu mesut poz vermiş. o 2-3 gün içerisinde bulmadıysa bu da tutmamış oldu.
muhtemelen enerjimiz tutmadı ilkayla. çünkü ben kötü bir falcı olduğunu düşünmüyorum. dinlerken bile bir şekilde hissediyorsunuz bunu. bu kadar sevilen, her dediği çıkan bir falcıyla enerjimizin tutmuş olmasını isterdim ama benim enerjim selena ile bile tutmadısorun bende sanırım
ilkay hangi falda iyi tatlımmİlkay dan bahsediyorsak eğer iş ile ilgili tüm söylediğini yaşadım. Falı dinlediğimde hiç bel baglamamistim. Çok yuvarlak gelmişti. Ama gün gün yaşadım. Son söylediğini de cuma günü yaşadım. Ki imkan dahilinde değildi. Esas konu bekliyor... süresi geçti ama. Süreye takılan biri değilim. Sadece bir daha fal gönderme hususunda sürenin dolmasını beklerim.
ilkayy a ne baktırdn cnmilkay ' dan falım geldi nihayet. uzun vade ve gelecek odaklı. beğendim genel olarak ama bekleyip göreceğiz gelişmeleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?