Binnaz Abla

Selena deneyimi olanlar bekliyorum ((
Ben çok beğenmedim önceki sayfalarda yorumum var zaten gelecekle ilgili söylediğini de henüz yaşamadım ama öyle nokta atisli çok hayret edeceğim bir fal değildi hatta dediği birsey de dün itibari ile patladı asıl konuiçin de beklemedeyim

Anda iyi geçmişten pek bahsetmedi bir de vade ne demek gün hafta ay gibi mi dusunmeliyim

Anda iyi geçmişten pek bahsetmedi bir de vade ne demek gün hafta ay gibi mi dusunmeliyim
Bilmiyorım ben genelde ay olarak düşünüyorum. Yine de körü körüne beklemeyin verdikleri tarihleri genelde sapıyo o tarihler

Selam kızlar.
Daha detaylı haftasonu okuyunca falları tekrar yazıcam ama şu an için ecemin falı yine tıkır tıkır çıktı. Bu kadın my favourite

Hayırlı güzel olanları çıksın canim. Öyle demek lazım. Çok eskiden baktirmistim birine kötü şeyler demişti çıkmıştı da. Ben de biliyorum o hissi

İnsallah iyiyse ciksin. Mesela nisanim oldu benim ama b.mb.k afedersin. Sorunlari bile bilmis. Kimine de tutmuyo iste. Enerji isi bosuna demiyolar

Selena deneyimi olanlar bekliyorum ((

bende bildiği çok ince detaylar olmuştu ama hiçbiri çıkmadı. bir tavsiye vermişti dediğini yaptım tamamen patladı. ama çok çıkanı var boş biri olduğunu düşünmüyorum

Ne güzel yazmışsınız uzun uzun teşekkür ederiz. :)
Bi de Sema herkese iki Tarih mi veriyor ya aklıma takılan

aaa selam:)) sen baya sık fal baktırıyordun diye hatırlıyorum. forumu mu bıraktın falları mı?:)) hiç çıkan fal haberlerin var mı?
FALLARİM CİKİYOR CNM BENİM GUVENDİGİM KİSİLERE ATİYORUM CİKTİ BENİM FALCİLARİN DEDİKLERİNİ YASİYORUM OZELLİKLE SELENA

Bu arada yazılanları okudum krizim de gelmedi aciliyetim de yok İlkayı bir de ben deneyeyim dedim, beklerim. Sonuçlarını paylaşırım burada :)

İlkay'a ne yolladın??

ilkay hangi falda iyi tatlımm

Kızlar benim en son baktirdığım fallar şöyle
Ecem23 suan ki durumu iyi bildi herşeyi söyledi erkek arkadaşımin geri döneceğini ama kaderimde olmadığı için yine biteceğini benim onu kabul etmemi söyledi verdiği tarihe çok var daha
Yeşilcingene olumsuza açık olmasan yorumlamiyacaktim olumsuza açık olduğun için sevindim erkek arkadaşın dönecek ama uzun surmeyecek iliskiniz senin beklentilerini karşılamayacak dedi onunda verdiği tarihe var
Serkan tek oda neden ayrıldığımızi benim şuan ki dusuncelerimi çok iyi bildi oda aynı şekilde döneceğini ama uzun surmeyecegini söyledi
Fallar kraliçesi bir tek bu kadın bize evlilik gordu ne zaman nişan düğün olacak söyledi bana pek inandırıcı gelmedi ama bununda verdiği tarih aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…