ilkay nasılKızlar benim en son baktirdığım fallar şöyle
Ecem23 suan ki durumu iyi bildi herşeyi söyledi erkek arkadaşımin geri döneceğini ama kaderimde olmadığı için yine biteceğini benim onu kabul etmemi söyledi verdiği tarihe çok var daha
Yeşilcingene olumsuza açık olmasan yorumlamiyacaktim olumsuza açık olduğun için sevindim erkek arkadaşın dönecek ama uzun surmeyecek iliskiniz senin beklentilerini karşılamayacak dedi onunda verdiği tarihe var
Serkan tek oda neden ayrıldığımızi benim şuan ki dusuncelerimi çok iyi bildi oda aynı şekilde döneceğini ama uzun surmeyecegini söyledi
Fallar kraliçesi bir tek bu kadın bize evlilik gordu ne zaman nişan düğün olacak söyledi bana pek inandırıcı gelmedi ama bununda verdiği tarih aynı
FALLARİM CİKİYOR CNM BENİM GUVENDİGİM KİSİLERE ATİYORUM CİKTİ BENİM FALCİLARİN DEDİKLERİNİ YASİYORUM OZELLİKLE SELENA
İlkaya baktirmadim hiçilkay nasıl
canımm bu fallar kraliçesinin tespitleri iyi ama herkese nişan düğün görüyor sanırım.banada aynı gördü.Kızlar benim en son baktirdığım fallar şöyle
Ecem23 suan ki durumu iyi bildi herşeyi söyledi erkek arkadaşımin geri döneceğini ama kaderimde olmadığı için yine biteceğini benim onu kabul etmemi söyledi verdiği tarihe çok var daha
Yeşilcingene olumsuza açık olmasan yorumlamiyacaktim olumsuza açık olduğun için sevindim erkek arkadaşın dönecek ama uzun surmeyecek iliskiniz senin beklentilerini karşılamayacak dedi onunda verdiği tarihe var
Serkan tek oda neden ayrıldığımızi benim şuan ki dusuncelerimi çok iyi bildi oda aynı şekilde döneceğini ama uzun surmeyecegini söyledi
Fallar kraliçesi bir tek bu kadın bize evlilik gordu ne zaman nişan düğün olacak söyledi bana pek inandırıcı gelmedi ama bununda verdiği tarih aynı
Serüvenin kitap falı bi ara çok iyiydi gerçekten ve genelde beğenilirdi. Bana da çıkmışlığı vardır ama sonra bozdu dediler bilmiyorum sana iyiyse enerjiniz tuttu demek ki :)canımm bu fallar kraliçesinin tespitleri iyi ama herkese nişan düğün görüyor sanırım.banada aynı gördü.
serüven,ecem23 verdiği tarih aynı ama ecem çok gerçekçi bir kadın beğeiyorum.
yalnız serüvene ilk defa kitap falı attım sıfır bilgiyle çok çok iyi bilmiş.serüvenin çıkan falı var mı?
canımm bu fallar kraliçesinin tespitleri iyi ama herkese nişan düğün görüyor sanırım.banada aynı gördü.
yalnız serüvene ilk defa kitap falı attım sıfır bilgiyle çok çok iyi bilmiş.serüvenin çıkan falı var mı?
SELENA ,FAMA,AYLİN BENİM DUZENLİ ATTİKLARİM ONLARİN DEDİGİ GİBİ OLUYOR DURUMLAR.MEDYUM CEMİ VE BAHAR ABLAYİ DENEMİSTİM CEM CİKTİ BANA CİDDEN İYİ BAKİYOR BAHAR BİRAZ PEMBECİ GİBİYDİ.ASENATA HİC FAL ATMADİM.peki asenatı beğeniyor musun sen? onun da çıktı mı falı?
evet canımm ben serüvene ilk atışımdı kitap falı iyi dediler.mesaj kısmına hiçbirşey yazmadım.sevgilim var yok bile demedim.kadın bir bbakmış şok oldum.detayı çok iyi bilmiş .benim beynimden geçenleri bile.tarih verdi bakalım beklicem.Serüvenin kitap falı bi ara çok iyiydi gerçekten ve genelde beğenilirdi. Bana da çıkmışlığı vardır ama sonra bozdu dediler bilmiyorum sana iyiyse enerjiniz tuttu demek ki :)
cnm eskiden seruvenin kitap falı cıkmıstı bi ara gene attm beklemedeyim..canımm bu fallar kraliçesinin tespitleri iyi ama herkese nişan düğün görüyor sanırım.banada aynı gördü.
inşallah çıkar canımm .ama bana çok başarılı geldi kadın.ilk falımdı belki ondan.birde çok bekletti.bayramda bir ben atmıştım heralde.bu kadar beklettim iyi bakıyım dedi heralde:):)serüvene kitab fali atmistim subat gibi ve o dönem haziran ayini tek diyen falciydi ve cikdi..gidisat.. olacak olan degisiklikler felan hepsini bildi.. sonuc henüz cikmadi.. orasi daha beklemede :)
diger kişinin bilgeri kısmını doldurmadın mı cnm?evet canımm ben serüvene ilk atışımdı kitap falı iyi dediler.mesaj kısmına hiçbirşey yazmadım.sevgilim var yok bile demedim.kadın bir bbakmış şok oldum.detayı çok iyi bilmiş .benim beynimden geçenleri bile.tarih verdi bakalım beklicem.
bu tarihi sonradan sezgi ve fallarkraliçeside verdi gelki.umarım çıkar...
Su falı mantıklı gelmedi derken söyledikleri mi tutmadı yoksa falın kendisi mi saçma geldi? Kitap falına gelince sanırım serüvenin taa aileden gelen bi kitabı varmış verdiğin bilgilere göre o kitaptan çıkan sembollere göre hisleriyle birlikte yorumluyomuş ben böyle hatırlıyorum buna yakın bir şeydi yani :)Asenat çok özenli idi ama maalesef bana çıkmadı.
Selena ya ulaştım fakat su falı bana pek mantıklı gelmedi..
kitap falı nedir? ben ilk defa duyuyorum bunu?
Asenat ilk baktirdigim da bana da cok özenli gelmişti ama feci patladı fali :)Asenat çok özenli idi ama maalesef bana çıkmadı.
Selena ya ulaştım fakat su falı bana pek mantıklı gelmedi..
kitap falı nedir? ben ilk defa duyuyorum bunu?
Çıkan fal haberi biraz gecikmeli de olsa bunu bilen aysun resul. Eskiden çıktığım birinin baş harfini verip tekrar geri dönecek demişti 1 sene geçmesine rağmen üstünden adam dün twitter ve instagramdan musallat oldu
doldurdum ama sevgilim seçeniğini tıklamadım.ayrıldığumuz için arkadaş seçeneğini tıklamıştım.ama süreci gidişatımızı nasıl olduğunu bildi.diger kişinin bilgeri kısmını doldurmadın mı cnm?
bana da çıkıyor sanki Aysun Resul .
sanki öyle gibi:)aysun galiba ikimize çıkıyor burda sadece :)
inşallah çıkar canımm .ama bana çok başarılı geldi kadın.ilk falımdı belki ondan.birde çok bekletti.bayramda bir ben atmıştım heralde.bu kadar beklettim iyi bakıyım dedi heralde:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?