Binnaz Abla

Serüven eskiden çok övülüyordu bi ara ben de gümüşlü su diye bi fal atmıştım, niyeyse hiç beğenmemiştim ne nokta atışı ne bir şey bi de kaç gün beklemiştim içime oturmuştu=) Ama kitap falı daha çok beğeniliyor sanırım daha önce de okumuştum çıkan ve beğenenleri.

bende teredüt ederek attim acikcasi birde s1k girmiyor 5-6 günde bir zaman vermedi ama söylediklerinin olabilmesi icin 2 ay var ondan sonra karar verecegim

Aysun resul'e tek bi konuyla ilgili mi sordunuz genel mi? Sizde sanırım tarihiyle beraber çıkmıştı değil mi?

Aysun resul'e tek bi konuyla ilgili mi sordunuz genel mi? Sizde sanırım tarihiyle beraber çıkmıştı değil mi?

2 konu hakkında sordum ama genel bahsettiği şeyler de oldu. bir bahsettiği verdiği tarihte oldu, bazı şeyleri beklemede verdiği tarihe daha var. bu çıktı dediğim 1 aylık gecikmeyle çıktı. beklemede olanlar nasıl olur bilmiyorum ama baya iyiydi bana falı enerji meselesi hiç beğenmedim diyen de var tabi

Serüvene ben ilk geldigi zamanlar tarot atmistim o baktigi fal hic güzel degildi bu sefer kitap fali attim ve memnun kaldim nokta atislari vardi bende üc bes gün bekledim sürekli girmiyor
yaa bu da çok ilginç .demek ki iyi bakabiiliyorsun ve bazılarında iyi diğerlerinde iyi değil.
tarotta iyi değil,kahvede idare eder,kitapta çok iyi.o zman kapat diğer falları kapat bakma .
ama son zamanda gönderidiğim en iyi fallardandı.çok isabetli bbir faldı.enerjide tutmuş olabilir tabi.

mesajini okurken benimde aklima o geldi :) Madem kapat onlari sadece kitap falina bak daha mantikli :) Bende ilk acilimda benim duygularim ve gecmis - ki orada benim söyledigim seye kadar bilmis. ikinci acilim yine benim duygularim ve karsi tarafin ve gelecek ´ücüncü acilim tamamiyle geleceg yonelikti

bendede öyleydi canım.ilk iki açılım karşı taraf ve şuanki durumumuzla ilgiliydi.üçüncü açılım benim düşünce ve gelecek içindi.hatta ona attığım zaman benmkine çok kzıp faceden çıkarmıştım beni merak etsin kıskansın diye.sonra bana serüve yazmış ki seninle başkaları ilgilensin ve kıskansın diye düşünüyorsun.hareket görmeyincede sinirleniyorsun ve sevgisinden şüphe ediyorsun.dedim yuhh artık bunuda mı bildin:)::)

Mrb arkadaşlar uzn zamandır takip ediyrm ama yorum yapmamışdım. bahsettiğiniz serkan binnaz daki serkan arslan mı kahve baktırdım inanılmaz nokta atışları vardı gelecek çıkar mı bilmem tabi

hehe ay inanmiyorum bana da sen zaman zaman onun duygularini tam istedigin gibi yogun hissetmiyorsun ve bu da onun sevgisini sorgulamana neden olmakta kisacasi sinirlendigini görüyorum dedi cidden de öyle :) BAzen beni uyuz ediyor. Bence inanilmaz aceleci bir ruha sahibim bazen hemen oluversin istiyorum ama iste herseyin bir zamani varmis. Bir keresinde herhangi bir falla gaza gelip beya bir saydirmisim Daha öncede okumusum mesajlarini aranizda herhangi bir gelisme varmi?

sonuç olarak serüvenin kitap falından memnun kaldık canım inşallah sonucuda tutar.
bende gelişmler iyi değil malesef 2.5 aydır küstük sonra 1 ay önce tekrar görüştük.sıkıntıları varmış ,hala seviyormuş ama şuan ilişki yaşayamazmış biraz beklemeliymişim.bende sinirlenip bir daha beni görmücen deyip suratına bile bakmadan kalktım gittim.1 aydır gene konuşmuyoruz.falcılar gelicek diyoor benim umudum bitti unutayım diyorum ama unutmak kolay olmuyor işte.

tşk ederim.
binnaz firuze aydın biraz tutar gibi oluyor ama neticede dedikleri olmadı

ekin sarpen sonuç ne olur bilmem ama dediği şekilde yol alıyor şuan

muge aydın aynı şeyleri söyledi ekin le sonuç ne olur bakalım

bilge özdoğru bu kadın felaket tellahı sanırım ama sonuç olumsuz gibi gidiyr haklı sanırım:))

serkan arslan yeni baktırdım nokta atışları süper gelecek yakın tarih verdi çıkarsa yazarım.

zeynep aksu fena değil

byv fama analiz süper ama tarih ağustos vermiş hepsi ağustos veriyor bakalım ya hepsi çıkacak ya hepsi fos

aklımda olanlar bunlar kızlar.

hm anladim canim simdi falcilari bir kenara birakalim kalbin ne söylüyor. Kadinlar s1k1ntilari olunca sevgililerine daha cok daha s1k1 sarilirlar erkekler ise kafasinda baska bir sorun varsa iliskilerini normal bir sekilde yürütemiyorlar zor mi geliyor nedir. Unutmak zaten kolay degil ama severken ayrilmak dahada zor.

Mrb arkadaşlar uzn zamandır takip ediyrm ama yorum yapmamışdım. bahsettiğiniz serkan binnaz daki serkan arslan mı kahve baktırdım inanılmaz nokta atışları vardı gelecek çıkar mı bilmem tabi

Önceki sayfalarda konuşulan Serkan biryolunvardaki Serkan Tek. (eğer önceki sayfaları baz alarak sorduysanız tabi)

canımm tabiki kalbim onun dönmesinden yana.ama mantık kuramıyorum.2.5 aydır görmüyorsun gelipp seviyorum diyorsun ama şuan yapamam sıkıntım var.oyuncak mı bu anlamadım.sıkıntınn varsa anlat bende destek oluyım diyorum seni çekmek istemiyorum içine diyor.evli olsaydık nolucaktı sıkıntısı var diyee evi mi terkedicekti.ben buna anlam veremiyorum işte canım.bana bahane ediyor gibi geldi.gözlerine bakıyorum seviyor hareketlerine bakıyorum saçmalıyor.
falcılara göre ıkıntısı büyük bunalımda gelicek diyor.
anlayacağın karmakarışığımm

Kesinlikle çok doğru söylediniz, kadınlar zor zamanında aksine erkek arkadaşıyla atlatmayı düşünürken erkekler bir problemleri varsa yalnız kalmayı tercih ediyorlar ilişkinin sorumluluğunu almak istemiyorlar yük gibi geliyor onlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…