Kesinlikle çok doğru söylediniz, kadınlar zor zamanında aksine erkek arkadaşıyla atlatmayı düşünürken erkekler bir problemleri varsa yalnız kalmayı tercih ediyorlar ilişkinin sorumluluğunu almak istemiyorlar yük gibi geliyor onlara.
canımm tabiki kalbim onun dönmesinden yana.ama mantık kuramıyorum.2.5 aydır görmüyorsun gelipp seviyorum diyorsun ama şuan yapamam sıkıntım var.oyuncak mı bu anlamadım.sıkıntınn varsa anlat bende destek oluyım diyorum seni çekmek istemiyorum içine diyor.evli olsaydık nolucaktı sıkıntısı var diyee evi mi terkedicekti.ben buna anlam veremiyorum işte canım.bana bahane ediyor gibi geldi.gözlerine bakıyorum seviyor hareketlerine bakıyorum saçmalıyor.
falcılara göre ıkıntısı büyük bunalımda gelicek diyor.
anlayacağın karmakarışığımm
Allahaşkına bunun adı korkaklık değil mi peki? ilk dalgada yerle bir oluyorlar.biz erkek diye bu adamlara mı güvenicez.Kesinlikle çok doğru söylediniz, kadınlar zor zamanında aksine erkek arkadaşıyla atlatmayı düşünürken erkekler bir problemleri varsa yalnız kalmayı tercih ediyorlar ilişkinin sorumluluğunu almak istemiyorlar yük gibi geliyor onlara.
Aynen dediğin gibi düşünüyor canım.beni seviyor bekler bende sıkıntımı atlatınca giderim modunda.ama ona güzel ders verdik.komik bişey yaptık arkadaşla anlaşıp:) umarım tez zamanda kulağına gider de .beni kaybetme korkusunu yaşar.evet kafalari degisik calisiyor aslinda mantikli olan budur yani zaten bir beraberlik zorluklari beraber asmak icin vardir.
Demek hepsi ayni bunlarin belkide kendilerince bizi sorunlarindan koruyorlar ama yani bizde cocuk degiliz herseyinde farkindayiz. Destek olup moral veririz sevgi bunu gerektirir zaten. Eger sorunu maddi anlamda ise gercekten bir bunalimda olabilir maddi anlamda gücsüz olmalari erkeklik gurularinina dokunuyor sanirim karsimizda gücsüz görünmek istemiyorlar belkide. Bilmiyorum cok sacma düsünebiliyorlar. S1k1ntisini atlaktik sonra belkide yaptiginin yanlis oldugunu fark eder suan mantikli düsünemiyor belkide. Biraz ketum birimi? Sen zaten dogru olani yapiyorsun sorunlari ile ilgili üstüne gitmeyerek. Belkide ne olursa olsun ondan vazgecmeyeceginin farkinda ve bundan böyle davraniyorda olabilir. Seni gercekten seviyorsa zaten hcibir zaman kaybetmeyi göze almaz. Alirsada kendi kaybeder :)
Erkek beyni farklı ilerliyor sanırım.Ben hep derim erkekler tek işlemcili beyinle yaşıyorlar diye:)Konuyla benzer olarak eski bir erkek arkadaşım hastayken kimseyi görmek istemiyordu, kimse onu güçsüz görsün istemiyormuş. Bense aksine ilgi alaka isterim yani buyrun buradan yakın=)
Konuyla benzer olarak eski bir erkek arkadaşım hastayken kimseyi görmek istemiyordu, kimse onu güçsüz görsün istemiyormuş. Bense aksine ilgi alaka isterim yani buyrun buradan yakın=)
Allahaşkına bunun adı korkaklık değil mi peki? ilk dalgada yerle bir oluyorlar.biz erkek diye bu adamlara mı güvenicez.
biz kadınlar çok daha fazla cesurmuşuz bunu gördüm.böyle düşünceye sahip olan birini sevdiğim için kendime kızıyorum .
güçlü bir erkek modeli çizmiyor bana malesef
Aynen dediğin gibi düşünüyor canım.beni seviyor bekler bende sıkıntımı atlatınca giderim modunda.ama ona güzel ders verdik.komik bişey yaptık arkadaşla anlaşıp:) umarım tez zamanda kulağına gider de .beni kaybetme korkusunu yaşar.
Erkek beyni farklı ilerliyor sanırım.Ben hep derim erkekler tek işlemcili beyinle yaşıyorlar diye:)
Erkeklik gururu sanırım .birde sıkıntı yaşıyor ilişkiye ara veriyor sonra sosyal paylaşım sitesinde gayet keyfi yerinde paylaşımlar yapılıyor.bu neyin gösterisi kime reklam yapıyorsun.Gelde anlam ver.
Erkek beyni farklı ilerliyor sanırım.Ben hep derim erkekler tek işlemcili beyinle yaşıyorlar diye:)
Erkeklik gururu sanırım .birde sıkıntı yaşıyor ilişkiye ara veriyor sonra sosyal paylaşım sitesinde gayet keyfi yerinde paylaşımlar yapılıyor.bu neyin gösterisi kime reklam yapıyorsun.Gelde anlam ver.
yıkılmadım ayaktayım gayet mutluyum pozları veriyolar...sinir oluyorum bu hareketlerineErkek beyni farklı ilerliyor sanırım.Ben hep derim erkekler tek işlemcili beyinle yaşıyorlar diye:)
Hahah haklısın kesinlikle erkek beyni çok farklı işliyor.
E şöyle düşün çoğu insan bi maske takıyor öyle veya böyle, yani yiğitliğe b*k sürdürmüyor. Zaten "güçlü olma gerekliliği" öyle bi aşılandı ki bize çocukluluğumuzda, özellikle erkeklere. Bi de erkekler bizim kadar sıkıntısını paylaşan özelini çok konuşan tipler değil, daha zor aslında. Bastırıyorlar.
yalnızca bir tecrübe
muhakkak tersi olan vardır
ben böyle bir durumu iki defa yaşadım
ikisinde de emek verdiğim için çok pişman oldum
çünkü kadınlar çok daha özverili ve sevgili, daha pozitif
ama erkekler bizimle aynı ölçüde iyiniyetli değil bence
gerçek sevgi öylesine akan bir su dur ki karşısında hiçbir baraj duramaz demişler.
sevgi öncelikli koşul, hepimiz düşe kalka öğreniyoruz ama
tek bildiğim şey yani benim başıma gelen 'benim kadar' sevmediğinden..
bana göre formül bu kadar basit. (bana göre)
istisnaları tabiki vardır, tabiki maddi sebepler çok farklı etkiler yapar.
ben yalnızca duygu anlamında söylemek istedim.
yalnızca bir tecrübe
muhakkak tersi olan vardır
ben böyle bir durumu iki defa yaşadım
ikisinde de emek verdiğim için çok pişman oldum
çünkü kadınlar çok daha özverili ve sevgili, daha pozitif
ama erkekler bizimle aynı ölçüde iyiniyetli değil bence
gerçek sevgi öylesine akan bir su dur ki karşısında hiçbir baraj duramaz demişler.
sevgi öncelikli koşul, hepimiz düşe kalka öğreniyoruz ama
tek bildiğim şey yani benim başıma gelen 'benim kadar' sevmediğinden..
bana göre formül bu kadar basit. (bana göre)
istisnaları tabiki vardır, tabiki maddi sebepler çok farklı etkiler yapar.
ben yalnızca duygu anlamında söylemek istedim.
İlkay'a ne yolladın??
Ne güzel yazmışsınız uzun uzun teşekkür ederiz. :)
Bi de Sema herkese iki Tarih mi veriyor ya aklıma takılan
Aynen seven insan zaten senin isteklerini de degerlendirmeye alirorta yol bulunur Ayrica hep sen alttan alan taraf olunca degerin azaliyor ,aslinda sen o kirilmasin diye cogu seyi solemiyorsun. 1 aydir bulusucaz sozde barismak ben cevap verdikce yumusak davrandikca rahatladi yine. Istese yuz kere bulusurduk beni de kaybetmesin diye kosede tutmak istiyor ben de heryerden engelledim .Kafam rahat :))) tumm fallar patladi boylece, iletisimi tamamen kopardim cunku oturup bekleyemiyecegim artik cunku yeter, hayatina baksin ben de o da.
ah iste sende ki bir kirilma noktasi imis her seyinde bir siniri var. O his gercekten cok kötü kösede bekletilme hissi. Hepsimi patladi. Ya zaten iki secenek var böyle durumlarda.
Evet canim mayistan beri konusuyoruz guya gorusucez iki gulucuk yolluyor( mecazi anlamda yazdim ) sonra kosesine cekiliyor.Beni yokluyor yani bakiyor ki ben ilimliyim sakinim pozitif bakiyorum ,tamam beklesin diyor kendine ait sorunlari var ok ama bana neden boyle davraniyorsun zaten bir suru hatan olmus gecmiste onlari duzeltecegine iyice saldi .Kendi bilir bu arada benim karsima yeni biri cikti hic tarzim olan biri degil tipim de hic degil ona da soledim arkadas gibi ben dedim iliskiye hazir degilim yeni birseylere o da boyle konusalim dedi arkadast dost gibi , onla konusmak iyi geldi ama birsey hissedemedim henuz bakalim ama cok pozitif bir insan.Fallardan birinda sanki bole birsey dediler inceleyecgim ama hatirlamiyorum.
Aynen canim maalesef yedekte tutulan insan olamam gelecekse net gelsin ya da gelmesin kendi bilir.Yeni karsima cikan insan cok tatli neseli esprili akilli 30 lu yaslarimdayim o yuzden artik bir iliskeye baslamak daha zor oluyor birde en son yasadigim hayal kirikligindan sonra .Arada bir yokluyo demek hala biraktigim yerde bekliyormu rivera diye :/ Ne gibi bahaneleri vardii görüsmemek icin.
muhtemelen daha zamana ihtiyacin var yeni bir iliski icin buda gayet normal ama ilk etapta arkadasca görüsmek iyi fikir gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?