Binnaz Abla

Bu arada Ilkay bu konuyu bilmisti karsina yeni biri cikacak demisti yaza dogru Ates grubu burcu demisti tarif ettigi ozelliklere uyuyor bu kisimidir bilmiyorum ama baya bir ozellik tutuyor.

hadi bakalim umarim aradigin aski bulursun. O eskiside kafasini duvarlara toslasin Ben ilkaya cok cok eskiden baktirmisim cikmamisti zaten ben10-15 gün bekleyememde :)

Kızlar bir kriz anımda bir kaç ay önce aynı günde 7 fal baktirmisim :) şimdi eski fallara bakarken gördüm fal alemde nalan abla diye birine de baktirmisim aynı gün ve dediği bazı şeyler çıkmış bazı şeyler için kısa vade bazıları için de daha uzun vade var aranızda bu kişiye baktirmis olan yorum yapabilecek olan var mı

Ayyy bu hikaye bana öyle tanıdık ki. Şuan bende senin durumundayım. Beni takip ediyor bakıyor varmı hayatımda biri. Bakıyor yok heee demek ki beni seviyor ve bekliyor diyor mallığına devam . Bende bir oyun yaptım .ortak arkadaşla buluştuğumuzda benimle ilgilenen bir kişinin varlığını duymasını sağladım. Şimdi kuşağına gitmesini bekliyorum. Şimdi tutuşsun şapşal. Hürrem sultan taktiği uyguladık yaaa . İşe yararsa bu taktik herkese söylerim. Çıldırsın bizim angutlar:))

bermuda şekercim senin fal nabzın atıyor gibiydi birkaç gündür, attın mı birine merak ettim. Çingeneyi sormuştun ben beğenirim bu arada onu, ilk falından çıkan şeyler olmuştu ama kesinlikle ilk falı daha iyi derim ben bi süre sonra kankaya bağlıyorsun hoş sanırım bu mevzu her falcı için geçerli neredeyse.

Ayy kızlsr bu forumdaki ilk mesajım. Bana da fala bakın.
Nasıl yapıyoruz?
Çok eğlenceli görünüyor.

Evet bu aralar yine sardım fallara malesef yeşilçingeneye atıcaktım hatta kredi de yükledim ama mobilden kahve fotoğraflarını yükleyemeyince vazgeçtim bende. İki gündür aylini bekliyorum o da yok şu ana kadar selena fama sema ve medyum ceme baktırdım

Bunlar ne ola ki?
Biliyor mu bunlar falı cidden?
Ene, bana da söyleyinn nasıl yapacağımı

Medyum cem tutarlımıydı canım?

İçtiğimiz kahvenin fotisini mi yolluyoruz?
Kaç para acaba?
Bir sürü fal çeşidi var hangisini isterseniz onu yolluyorsunuz kahve falı baktıracaksanız kahve fincanınızın fotosunu yolluyorsunuz evet :) ücret falcıdan falcıya faldan fala göre değişiyor

Bir sürü fal çeşidi var hangisini isterseniz onu yolluyorsunuz kahve falı baktıracaksanız kahve fincanınızın fotosunu yolluyorsunuz evet :) ücret falcıdan falcıya faldan fala göre değişiyor
Anladım, peki bu falcı bacı gibi algoritmaya dayanan bir şey mi, yoksa biri cidden var mı buna bakan?

Anladım, peki bu falcı bacı gibi algoritmaya dayanan bir şey mi, yoksa biri cidden var mı buna bakan?

Selamlar öncelikle, ortadan daldım ama. Elbette gerçek insanlar bakıyor, birkaç site var, fiyatlar 5den başlayıp 50'ye kadar gidiyor ancak adam akıllı bir şey baktırmak isterseniz 20 TLyi gözden çıkarmanız gerekiyor. O fiyatlara birçok beğenilen falcı var. Diğer 5 TL'likler genelde sakız falı gibi. Biraz okuyun isterseniz forumun geçmiş sayfalarını.

O çok teşekkür ederim, yani çok eğlenceli gibi.
Tutuyor mu acaba çok merak ettim.
Yukarıdaki listeden en çok oylananı seçtim. Sizce o iyi mi? Ona baktırdınız mı?

Ya bazen sitelerin mobil sistemi sinir ediyor çok yavaş yükleniyor. Fama Sema fena değil bence. Önereceğim de biri yok ki, Asenat'ı bekliyorum ben de. Serkan'a baktırmamış mıydın hiç? Onu da çok beğenen var ama tutmuyor diyen de o yüzden bir şey diyemiyorum, bana çok nokta atışlı bi fal bakmıştı.

O çok teşekkür ederim, yani çok eğlenceli gibi.
Tutuyor mu acaba çok merak ettim.
Yukarıdaki listeden en çok oylananı seçtim. Sizce o iyi mi? Ona baktırdınız mı?

Selena'yı soruyorsanız baktırmıştım ben ama çok nokta atışlı bulmamıştım. Bir de ona baktırmak isteyince en az 4 gün beklemeyi göze almak gerek. Ancak çok çıkan falları ve beğeneni var onu söyleyebilirim. Bunun dışında biryolunvarda Serkan Tek, Fama, Sema ve Aylin en çok rağbet görenler. Tellwede benim beğendiklerim Ecem ve yeşil çingene. Binnaz'da da Sezgi Candan, Asenat benim beğendiğim diyebileceklerim. Ancak çok isim var ne hatırlamam mümkün ne de önermem ben çok sık baktırmıyorum çok kişiye de baktırdım diyemem. Bu isimleri aratıp yorumlara göre içinize gelene atabilirsiniz bi.

Ayrıca rica ederim ne demek tatlış tatlış geldiniz yardımcı olabildiysem ne mutlu=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…