Aynen canim maalesef yedekte tutulan insan olamam gelecekse net gelsin ya da gelmesin kendi bilir.Yeni karsima cikan insan cok tatli neseli esprili akilli 30 lu yaslarimdayim o yuzden artik bir iliskeye baslamak daha zor oluyor birde en son yasadigim hayal kirikligindan sonra .
Ayyy bu hikaye bana öyle tanıdık ki. Şuan bende senin durumundayım. Beni takip ediyor bakıyor varmı hayatımda biri. Bakıyor yok heee demek ki beni seviyor ve bekliyor diyor mallığına devam . Bende bir oyun yaptım .ortak arkadaşla buluştuğumuzda benimle ilgilenen bir kişinin varlığını duymasını sağladım. Şimdi kuşağına gitmesini bekliyorum. Şimdi tutuşsun şapşal. Hürrem sultan taktiği uyguladık yaaa . İşe yararsa bu taktik herkese söylerim. Çıldırsın bizim angutlar:))Aynen seven insan zaten senin isteklerini de degerlendirmeye alirorta yol bulunur Ayrica hep sen alttan alan taraf olunca degerin azaliyor ,aslinda sen o kirilmasin diye cogu seyi solemiyorsun. 1 aydir bulusucaz sozde barismak ben cevap verdikce yumusak davrandikca rahatladi yine. Istese yuz kere bulusurduk beni de kaybetmesin diye kosede tutmak istiyor ben de heryerden engelledim .Kafam rahat :))) tumm fallar patladi boylece, iletisimi tamamen kopardim cunku oturup bekleyemiyecegim artik cunku yeter, hayatina baksin ben de o da.
Ben uzun süredir izmir é geldikçe hep giderim desiraya o an anlamsız gelir genel gelir ama her dedigini de hep yasarim bana hep isim tarih harf söyler daha çıkmadığı fali yok bende
Evet bu aralar yine sardım fallara malesefbermuda şekercim senin fal nabzın atıyor gibiydi birkaç gündür, attın mı birine merak ettim. Çingeneyi sormuştun ben beğenirim bu arada onu, ilk falından çıkan şeyler olmuştu ama kesinlikle ilk falı daha iyi derim ben bi süre sonra kankaya bağlıyorsun hoş sanırım bu mevzu her falcı için geçerli neredeyse.
Bunlar ne ola ki?Evet bu aralar yine sardım fallara malesefyeşilçingeneye atıcaktım hatta kredi de yükledim ama mobilden kahve fotoğraflarını yükleyemeyince vazgeçtim bende. İki gündür aylini bekliyorum o da yok şu ana kadar selena fama sema ve medyum ceme baktırdım
Hahahahahahaa çok tatlısınız :) bazıları biliyor bazıları bilmiyor enerjinizin kiminle tuttuğuna bağlı :) yalnız bağımlılık yapıyor uyarayım :)Bunlar ne ola ki?
Biliyor mu bunlar falı cidden?
Ene, bana da söyleyinn nasıl yapacağımı
Evet bu aralar yine sardım fallara malesefyeşilçingeneye atıcaktım hatta kredi de yükledim ama mobilden kahve fotoğraflarını yükleyemeyince vazgeçtim bende. İki gündür aylini bekliyorum o da yok şu ana kadar selena fama sema ve medyum ceme baktırdım
Hiiiiçç beğenmedim hatta sanırım ilk kez 1 yıldız verdimMedyum cem tutarlımıydı canım?
İçtiğimiz kahvenin fotisini mi yolluyoruz?Hahahahahahaa çok tatlısınız :) bazıları biliyor bazıları bilmiyor enerjinizin kiminle tuttuğuna bağlı :) yalnız bağımlılık yapıyor uyarayım :)
Bir sürü fal çeşidi var hangisini isterseniz onu yolluyorsunuz kahve falı baktıracaksanız kahve fincanınızın fotosunu yolluyorsunuz evet :) ücret falcıdan falcıya faldan fala göre değişiyorİçtiğimiz kahvenin fotisini mi yolluyoruz?
Kaç para acaba?
Anladım, peki bu falcı bacı gibi algoritmaya dayanan bir şey mi, yoksa biri cidden var mı buna bakan?Bir sürü fal çeşidi var hangisini isterseniz onu yolluyorsunuz kahve falı baktıracaksanız kahve fincanınızın fotosunu yolluyorsunuz evet :) ücret falcıdan falcıya faldan fala göre değişiyor
Anladım, peki bu falcı bacı gibi algoritmaya dayanan bir şey mi, yoksa biri cidden var mı buna bakan?
O çok teşekkür ederim, yani çok eğlenceli gibi.Selamlar öncelikle, ortadan daldım ama. Elbette gerçek insanlar bakıyor, birkaç site var, fiyatlar 5den başlayıp 50'ye kadar gidiyor ancak adam akıllı bir şey baktırmak isterseniz 20 TLyi gözden çıkarmanız gerekiyor. O fiyatlara birçok beğenilen falcı var. Diğer 5 TL'likler genelde sakız falı gibi. Biraz okuyun isterseniz forumun geçmiş sayfalarını.
Evet bu aralar yine sardım fallara malesefyeşilçingeneye atıcaktım hatta kredi de yükledim ama mobilden kahve fotoğraflarını yükleyemeyince vazgeçtim bende. İki gündür aylini bekliyorum o da yok şu ana kadar selena fama sema ve medyum ceme baktırdım
O çok teşekkür ederim, yani çok eğlenceli gibi.
Tutuyor mu acaba çok merak ettim.
Yukarıdaki listeden en çok oylananı seçtim. Sizce o iyi mi? Ona baktırdınız mı?
Gerçekten var :)Anladım, peki bu falcı bacı gibi algoritmaya dayanan bir şey mi, yoksa biri cidden var mı buna bakan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?