Binnaz Abla

Ayy kızlsr bu forumdaki ilk mesajım. Bana da fala bakın.
Nasıl yapıyoruz?
Çok eğlenceli görünüyor.
Merhaba , sizi" bir derdim var " bölümünde sıklıkla görmekteyim ve yorumluranizi da begenirim :) öncelikle bu online fal isine bulasmamanizi oneririm . Evet kisiler gercek ve cikan fallar da var , bence site olarak en guvenilir binnaz. Burada Asenat ve Sezgi Candan bende cok sey bilmislerdir. Bu ikisiyle baslayabilirsin.

Kızlaaaar kızlar yazdıklarınızı okudum be dayanamadım serüvene kitap falı attım. :) çok enteresan geldi kulağıma deneyeyim dedim :) peki çok bekletiyor mu bir fikriniz var mı

beğendiğim çok az falcı kaldı onların da bir kısmına ulaşamıyorum zaten istediğim anda.
Az önce tüm sitelerdeki üyeliklerimi sildim.
Binnazda 3 tane vardı biri kaldı:)
Bir de Fama ve Sema hatırına byv hesabım kaldı.
Fallardan oldukça soğumuştum yani fal baktırmaktan değil de yeni birilerini deneme fikrinden o yüzden makul bir karar oldu sanki.
Bu kararı tam olarak ateşleyen ise; Ecemin bana attığı sırf bir şeyler söylemiş olayım diye yazılmış kısacık aşk-sonuç falı oldu. Buradan ünleneni ya yakalayamıyoruz ya da tok satıcılığa başlıyorlar. Ecem nazik biri aslında direkt itham etmek istemem belki de enerji tutmadı daha önce de gönderip çekmiştim ki ilk falı da alakasız ilerledi.
Kısacası koskoca arşivim çöpe gitti ama hafızam taze, baktırdığım falcılar da güncel kaldığı sürece isteyenlere yorum yapmaya devam ederim:)

Keske tellwedede alimlari kapatabilse falcilar. Benim eceme attigim ilk fal güzel ve özenliydi. Sonradan attigimda ise 8. siradaydim ve o baktigi falli hic begenmemistim pek özenerek bakilmamisti birde kendi sahsi görüsünü belirtmisti bende bir falda hic hoslanmam bu durumdan. TAbi birgüne 8 fal bakmak okadar kolay birsey olmasa. Bunun haricinde evet gercekci bir falci yalniz bence bazen pembeci olmamak adina fazla olumsuz.

Canım Ecemin en son falı banada kısacık ve çok özensiz geldi.ben fal attığımda önümde 8 bekleyen vardı.demek ki çok talep geince salllapati fal gönderiyorlar.birde son attığım falların sorularına da cvp vermmiyor.Ecem çok düştü gözümden.kendini düzeltene kadar atmam sanırım.

ecem bana da son falında sorumu cevaplamadı.. pek hoşuma gitmedi bu yaptığı açıkçası..

Balim herkes soylemis ben de soyliyim Ecemi o kadar begenir onerirdim ama benim de gozumden dustu , acil bir soruyla fal yolladim beni 4 gun beklettikten sonra fal sorumun tarihi gectigi icin iade ettigini yine de yeni bi soruyla yollarsam ilk bana bakacagini soyledi ben de hemen attim yeniden yeni bi soruyla ama beni bi kac gun daha bekletip baska fallara bakmaya baslayinca ben de geri cektim. Falciligina yetenegine sozum yok kendi adima ama hic dogru degil bu yapilan bence.

ben de 2 gün bekledim işte kuzum sonra da aynı cümlelerin etrafında dolaşmış kısacık bir fal geldi soru sorma zahmetine bile girmedim.
Ecemin ilk falı bana çıkmasa da iyi bilirim ki uzun uzadıya fal bakmıştı ve sorularımı da aynı özenle cevaplamıştı. Hepimiz bunu yaşadığımıza göre tavrında bir değişiklik var demektir ama yanlış olmuş sonuçta memnun kalmayan bir daha gitmezse o da bu tavrı sergileyeceği insanları bulamaz.

ecem bana da son falında sorumu cevaplamadı.. pek hoşuma gitmedi bu yaptığı açıkçası..

ben çok şaşırdım hepimize aynı şeyi yapmış olmasına çünkü gerçekten nazik ve özenli biri olduğunu düşünürdüm hep. Son zamanlarda ne zaman atsam 7-8. sırada oluyorum ben de yani aslında ilgiye karşı böyle davranıyorsa eğer tersini yapsa daha kazançlı çıkardı.
Bu arada MrsNorris tellwede falcı isterse alımlara sınır koyabiliyor ve online olsa da olmasa da o gün ki sınır dolduysa atamıyoruz tabi o falcının tercihine kalmış.

Hm öylemi ben bunu bilmiyordum hic öyle birseyle karsilasmadigim icin

Bu arada diplomamı aldım da geldim kızlar sonunda
madem dönüşüm muhteşem oldu birinden daha bahsedeyim;
bilenler bilir ben kendime "binnaz uzmanı" diyecek kadar çok yorumcu denedim binnazda. Puanı yüksek sayılabileceklerden 1-2 kişi kalmıştı. Evde yalnızdım telefonla fal olsun diye Zeynep Aksu'ya attım hazır iade hakkım da varken.
Tamam kadın cidden çok tatlı,cana yakın,iyi niyetli ama oturdu tamamen akıl verdi bana asla fal bakmadı. yani önce sorunlu bir adam profili çizip ağzımdan laf almaya çalıştı sonra da buradan işte şöyle davran böyle davrana bağladı. Benim istediğim tavsiye olsa dert ortağına atardım kahve falına değil. Hani çok üzülmedim iade aldığım için ama sizlerin de bilgisi olsun.

Bende soru sorma gereği bile hissettirmedi ecem..... o kadar saçmaydı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…