Bana da eylül ve kasım. Demek ki sallamıyor ya Kadına malum oluyorrica ederim ^^ bana ağustos ve eylül dedi mesela
Bana da temmuz ve eylül dedi sema :)Bana da eylül ve kasım. Demek ki sallamıyor ya Kadına malum oluyor
Merhaba , sizi" bir derdim var " bölümünde sıklıkla görmekteyim ve yorumluranizi da begenirim :) öncelikle bu online fal isine bulasmamanizi oneririm . Evet kisiler gercek ve cikan fallar da var , bence site olarak en guvenilir binnaz. Burada Asenat ve Sezgi Candan bende cok sey bilmislerdir. Bu ikisiyle baslayabilirsin.Ayy kızlsr bu forumdaki ilk mesajım. Bana da fala bakın.
Nasıl yapıyoruz?
Çok eğlenceli görünüyor.
Bana da temmuz ve eylül dedi sema :)
Bir ara çok fal baktırıyordum aslında. Sonra çoğunu eleyip 3-4 kişiyi sabit tuttum bana çıktığı için. Bunlardan birisi de sema ben gerçekten hisli olduğunu düşünüyorumDaha önce tutmuş muydu bermudacım zamanları yoksa ilk kez mi baktırdın Sema'ya?
Bir ara çok fal baktırıyordum aslında. Sonra çoğunu eleyip 3-4 kişiyi sabit tuttum bana çıktığı için. Bunlardan birisi de sema ben gerçekten hisli olduğunu düşünüyorum
İlk başta selena :) sonra famayla sema. Yakalarsam bir de ayline baktıracağım :)Diğerleri kim acebaaa?
beğendiğim çok az falcı kaldı onların da bir kısmına ulaşamıyorum zaten istediğim anda.
Az önce tüm sitelerdeki üyeliklerimi sildim.
Binnazda 3 tane vardıbiri kaldı:)
Bir de Fama ve Sema hatırına byv hesabım kaldı.
Fallardan oldukça soğumuştum yani fal baktırmaktan değil de yeni birilerini deneme fikrinden o yüzden makul bir karar oldu sanki.
Bu kararı tam olarak ateşleyen ise; Ecemin bana attığı sırf bir şeyler söylemiş olayım diye yazılmış kısacık aşk-sonuç falı oldu. Buradan ünleneni ya yakalayamıyoruz ya da tok satıcılığa başlıyorlar. Ecem nazik biri aslında direkt itham etmek istemem belki de enerji tutmadı daha önce de gönderip çekmiştim ki ilk falı da alakasız ilerledi.
Kısacası koskoca arşivim çöpe gitti ama hafızam taze, baktırdığım falcılar da güncel kaldığı sürece isteyenlere yorum yapmaya devam ederim:)
Canım Ecemin en son falı banada kısacık ve çok özensiz geldi.ben fal attığımda önümde 8 bekleyen vardı.demek ki çok talep geince salllapati fal gönderiyorlar.birde son attığım falların sorularına da cvp vermmiyor.Ecem çok düştü gözümden.kendini düzeltene kadar atmam sanırım.beğendiğim çok az falcı kaldı onların da bir kısmına ulaşamıyorum zaten istediğim anda.
Fallardan oldukça soğumuştum yani fal baktırmaktan değil de yeni birilerini deneme fikrinden o yüzden makul bir karar oldu sanki.
Bu kararı tam olarak ateşleyen ise; Ecemin bana attığı sırf bir şeyler söylemiş olayım diye yazılmış kısacık aşk-sonuç falı oldu. Buradan ünleneni ya yakalayamıyoruz ya da tok satıcılığa başlıyorlar. Ecem nazik biri aslında direkt itham etmek istemem belki de enerji tutmadı daha önce de gönderip çekmiştim ki ilk falı da alakasız ilerledi.
Kısacası koskoca arşivim çöpe gitti ama hafızam taze, baktırdığım falcılar da güncel kaldığı sürece isteyenlere yorum yapmaya devam ederim:)
beğendiğim çok az falcı kaldı onların da bir kısmına ulaşamıyorum zaten istediğim anda.
Balim herkes soylemis ben de soyliyim Ecemi o kadar begenir onerirdim ama benim de gozumden dustu , acil bir soruyla fal yolladim beni 4 gun beklettikten sonra fal sorumun tarihi gectigi icin iade ettigini yine de yeni bi soruyla yollarsam ilk bana bakacagini soyledi ben de hemen attim yeniden yeni bi soruyla ama beni bi kac gun daha bekletip baska fallara bakmaya baslayinca ben de geri cektim. Falciligina yetenegine sozum yok kendi adima ama hic dogru degil bu yapilan bence.beğendiğim çok az falcı kaldı onların da bir kısmına ulaşamıyorum zaten istediğim anda.
ben de 2 gün bekledim işte kuzum sonra da aynı cümlelerin etrafında dolaşmış kısacık bir fal geldi soru sorma zahmetine bile girmedim.Balim herkes soylemis ben de soyliyim Ecemi o kadar begenir onerirdim ama benim de gozumden dustu , acil bir soruyla fal yolladim beni 4 gun beklettikten sonra fal sorumun tarihi gectigi icin iade ettigini yine de yeni bi soruyla yollarsam ilk bana bakacagini soyledi ben de hemen attim yeniden yeni bi soruyla ama beni bi kac gun daha bekletip baska fallara bakmaya baslayinca ben de geri cektim. Falciligina yetenegine sozum yok kendi adima ama hic dogru degil bu yapilan bence.
ecem bana da son falında sorumu cevaplamadı.. pek hoşuma gitmedi bu yaptığı açıkçası..
Keske tellwedede alimlari kapatabilse falcilar. Benim eceme attigim ilk fal güzel ve özenliydi. Sonradan attigimda ise 8. siradaydim ve o baktigi falli hic begenmemistim pek özenerek bakilmamisti birde kendi sahsi görüsünü belirtmisti bende bir falda hic hoslanmam bu durumdan. TAbi birgüne 8 fal bakmak okadar kolay birsey olmasa. Bunun haricinde evet gercekci bir falci yalniz bence bazen pembeci olmamak adina fazla olumsuz.
ben çok şaşırdım hepimize aynı şeyi yapmış olmasına çünkü gerçekten nazik ve özenli biri olduğunu düşünürdüm hep. Son zamanlarda ne zaman atsam 7-8. sırada oluyorum ben de yani aslında ilgiye karşı böyle davranıyorsa eğer tersini yapsa daha kazançlı çıkardı.Canım Ecemin en son falı banada kısacık ve çok özensiz geldi.ben fal attığımda önümde 8 bekleyen vardı.demek ki çok talep geince salllapati fal gönderiyorlar.birde son attığım falların sorularına da cvp vermmiyor.Ecem çok düştü gözümden.kendini düzeltene kadar atmam sanırım.
ben çok şaşırdım hepimize aynı şeyi yapmış olmasına çünkü gerçekten nazik ve özenli biri olduğunu düşünürdüm hep. Son zamanlarda ne zaman atsam 7-8. sırada oluyorum ben de yani aslında ilgiye karşı böyle davranıyorsa eğer tersini yapsa daha kazançlı çıkardı.
Bu aradaMrsNorris tellwede falcı isterse alımlara sınır koyabiliyor ve online olsa da olmasa da o gün ki sınır dolduysa atamıyoruz tabi o falcının tercihine kalmış.
sanırım sadece Geysu alımlarına sınır koyuyordu tellwede.Hm öylemi ben bunu bilmiyordum hic öyle birseyle karsilasmadigim icin
Bende soru sorma gereği bile hissettirmedi ecem..... o kadar saçmaydı...ben de 2 gün bekledim işte kuzum sonra da aynı cümlelerin etrafında dolaşmış kısacık bir fal geldi soru sorma zahmetine bile girmedim.
Ecemin ilk falı bana çıkmasa da iyi bilirim ki uzun uzadıya fal bakmıştı ve sorularımı da aynı özenle cevaplamıştı. Hepimiz bunu yaşadığımıza göre tavrında bir değişiklik var demektir ama yanlış olmuş sonuçta memnun kalmayan bir daha gitmezse o da bu tavrı sergileyeceği insanları bulamaz.
ben de sormadım işte sırf fal göndermiş olayım diye yazmış resmen hiç hoş değil bu tavrı.Bende soru sorma gereği bile hissettirmedi ecem..... o kadar saçmaydı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?