sanırım sadece Geysu alımlarına sınır koyuyordu tellwede.
Bence üçü aynı kişi. O yüzden sadece bir tanesine atıyorum ben atacaksamkızlar geysu, nurbanu yada gizem hatun mu?
Ecemmmm duy bunlarıı ya kenidne gell yada Bizimle değılsınnnn:):)ben de sormadım işte sırf fal göndermiş olayım diye yazmış resmen hiç hoş değil bu tavrı.
bence gizem hatun olabilir çünkü yazı tarzları tamamen aynı diyebilirimkızlar geysu, nurbanu yada gizem hatun mu?
ben baktırmadım ama bazıları nedense olumsuz kasında inandırıcıkları artacakmış gibi bir algıya kapılmış durumdalar.kızlar birde BYV da sevilaya fal attım geçen hafta. O neydi öyle kadın felaket tellalı gibi.bir olumsuz ki fenaa yani.ilk olumsuz falımdı.Sevilaya inanmak istese sezgiye,serüvene,fallarkralçesine,eceme,asenata inanmayı bırakmam lazım.Bu kadına baktırıp memnun kalan yada söylediği şeyler çıkan var mı?
kızlar birde BYV da sevilaya fal attım geçen hafta. O neydi öyle kadın felaket tellalı gibi.bir olumsuz ki fenaa yani.ilk olumsuz falımdı.Sevilaya inanmak istese sezgiye,serüvene,fallarkralçesine,eceme,asenata inanmayı bırakmam lazım.Bu kadına baktırıp memnun kalan yada söylediği şeyler çıkan var mı?
aynenn canım bazılrı dedğin gibi olumsuz konuşunca inandırıcığı artıyor gibi düşünceleri var.Bak ecemde olumszu söyler bazen ama gerçekleri söylüyor.Atıyorum seviyor ama egosu var gibi neyse söylüyor ama kimsenin hakkını yemiyoor.ben baktırmadım ama bazıları nedense olumsuz kasında inandırıcıkları artacakmış gibi bir algıya kapılmış durumdalar.
kızlar geysu, nurbanu yada gizem hatun mu?
aynenn canım bazılrı dedğin gibi olumsuz konuşunca inandırıcığı artıyor gibi düşünceleri var.Bak ecemde olumszu söyler bazen ama gerçekleri söylüyor.Atıyorum seviyor ama egosu var gibi neyse söylüyor ama kimsenin hakkını yemiyoor.
sevilay bir yazmış sevmiyor ama dönücek sakın kabul etme bunla bir son olmaz.zamanını boşa harcama.dirrekt hayatı etkilemek gibi bir tavsiye veriyor.bu fal bakmak dışında amacı aşmak bence.sen ne görüyorsan onu söyle .tavsiye vermek nedir ?Enerjimi emdi hatun yaaa.
aynenn canım bazılrı dedğin gibi olumsuz konuşunca inandırıcığı artıyor gibi düşünceleri var.Bak ecemde olumszu söyler bazen ama gerçekleri söylüyor.Atıyorum seviyor ama egosu var gibi neyse söylüyor ama kimsenin hakkını yemiyoor.
sevilay bir yazmış sevmiyor ama dönücek sakın kabul etme bunla bir son olmaz.zamanını boşa harcama.dirrekt hayatı etkilemek gibi bir tavsiye veriyor.bu fal bakmak dışında amacı aşmak bence.sen ne görüyorsan onu söyle .tavsiye vermek nedir ?Enerjimi emdi hatun yaaa.
Kesinlikle katiliyorum canim. Ki burda ozellikle ozverisi ve iyi niyeti cokca konusulmustu, dedigin gibi hali hazirdaki danisanlari memnun olmazsa yenileri de gitmez artik şahsen ben soğudumben de 2 gün bekledim işte kuzum sonra da aynı cümlelerin etrafında dolaşmış kısacık bir fal geldi soru sorma zahmetine bile girmedim.
Ecemin ilk falı bana çıkmasa da iyi bilirim ki uzun uzadıya fal bakmıştı ve sorularımı da aynı özenle cevaplamıştı. Hepimiz bunu yaşadığımıza göre tavrında bir değişiklik var demektir ama yanlış olmuş sonuçta memnun kalmayan bir daha gitmezse o da bu tavrı sergileyeceği insanları bulamaz.
Kızlar Merhaba iyi geceler. ..Fikir olsun diye söylüyorum Saraylı Hanim'a fal atmistim. İnanılmaz alakasiz şeyler yazmış neresinden tutsan elde kalır .Ne geçmiş ne an. ..Begenenler vardır illa ki ama bizimki tutmadi sanırım. Para çöpe resmen
Merhaba, Saraylı Hanım geçen yazdan beri fal bakmıyordu, biryolunvar'da tekrar başlamış. Yazılan 2 yorum buldum, yukarıya alıntıladım, ikisinde de eskisi gibi iyi bakamadığı söylenmiş. Son 1 ayda kendisine baktıran başka kimse varsa memnun kalıp kalmadığını yazabilir mi? Geçmiş yıllarda olumlu yorumlar yapılmış diye baktırayım dedim, ama son yorumları okuyunca vazgeçtim, kafam da karıştı...Canım Saraylı son zamanlarda işi ile ilgili biraz sıkıntı yaşadığı için pek iyi bakmıyor sanırım fallarına. Benim falıma geç baktı ve bölerek farklı günlerde tamamladı, ve ilk bölümün yarısı kendi sorunlarıyla ilgiliydi.. Çok kendini verebiliyormuş gibi gelmedi, bu şekilde sorun yaşayan birkaç kişi daha duydum, haberin olsun. Analizleri iyiydi ama çok geneldi yani sonunda da oladabilir olmayadabilire bağladı.
Merhaba, Saraylı Hanım geçen yazdan beri fal bakmıyordu, biryolunvar'da tekrar başlamış. Yazılan 2 yorum buldum, yukarıya alıntıladım, ikisinde de eskisi gibi iyi bakamadığı söylenmiş. Son 1 ayda kendisine baktıran başka kimse varsa memnun kalıp kalmadığını yazabilir mi? Geçmiş yıllarda olumlu yorumlar yapılmış diye baktırayım dedim, ama son yorumları okuyunca vazgeçtim, kafam da karıştı...
Yorum için teşekkürler. Demek ki kişiye göre memnun kalma durumu değişiyor... Siz yeni mi baktırdınız, yani son 1 ayda?ben sarayli hanimi baya begendim. eskiden nasil bakardi bilemem ama bana 3 bölümlü bi fal bakti, hepsini ayni gün göndermedi tabi ki bunu beklemeyin nezaman enerjisi yerindeyse ozaman daha iyi bi yorum oluyo.. ama cok bekletmedi yinede bir iki gün sadece ama dolu bi faldi bende gecmisi bildi ani da bildi gelecegi bilemem. ve cok ilgileniyo yani sorasinda kac soru sorarsan soor cevapliyo, özenli. kisacasi ben begendim..tüm fallari iyidi ama en cok hangisi dersen..katina derim.. veya tarota olabilir. Ama enerji meselesi galiba, arkadasim hic begenmedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?