Binnaz Abla

sanırım sadece Geysu alımlarına sınır koyuyordu tellwede.

Evet sınır koyuyor ben hemen atamadım dün...Fekat son zamanlarda pek bi favorim oldu.Henüz bir dediği çıkmadı çünkü yeni keşfettim.Ama anlık durumları çok iyi...

nur banu ile gizem hatuna hiç baktırmadım karşılaştırma yapamıyorum ama geysuyu beğendim ben

kızlar birde BYV da sevilaya fal attım geçen hafta. O neydi öyle kadın felaket tellalı gibi.bir olumsuz ki fenaa yani.ilk olumsuz falımdı.Sevilaya inanmak istese sezgiye,serüvene,fallarkralçesine,eceme,asenata inanmayı bırakmam lazım.Bu kadına baktırıp memnun kalan yada söylediği şeyler çıkan var mı?

ben baktırmadım ama bazıları nedense olumsuz kasında inandırıcıkları artacakmış gibi bir algıya kapılmış durumdalar.

Ben bu kadina baktirmisim. Anlik durumda güzeldi. Gelecege yönelik bir kisa vadeli birde beya uzun vadeli (2017 senesinde) vermis. Henüz cikan birsey yok

Ekleme: FAli olumsuz degildi

Merhabalar Arkadaşlar;
Çoktandır baktığım falları yazamamıştım; Fama'ya atmıştım en son hatırlatsanız farklı hesaptan, eski falıyla birebir aynı söyledi ve dediği gibi de ilerliyor.
Geçen gün Sema'ya baktırdım, görüşmeniz olmayacak dedi oldu, ama o an baktırırken gerçekten imkansız gibi birşeydi. Bunun dışında kişiyi tam tarif etmiş, verdiği zamanları bilemicem ama ilişki başlaması için en mantıklı zamanı o vermiş.
Bu arada bir kara pazar vardı Ecem kime fal baktıysa olumsuzdu, o pazar bana olumlu bakmıştı, o da kış ayı gibi hissediyorum ilişki başlangıcını demişti şu anda onunki de en mantıklı giden.
Binnazda Mügeye baktırdım, tam kartların anlamlarıyla bakmış evet güzeldi, evet doğruydu ama hani çok aa nokta atışı diyemedim.
Onun dışında fallarkraliçesine baktırdım, artık suyumuz çıktığı için aynı şeyleri söylemiş, bu arada hepsinin ortak verdiği bir ay var onu yaşıcaz görücez :)

Şimdi azcık bunalım takıldığımdan Serkan'a göndericem, beğenenler de var beğenmeyenler de ama ben ilk onu denemiştim Biryolunvar'da onunkiler de tutmuştu bende

Bir de dün akşam farkettim, Selena'nın bildiği şeyler olmuş da zamanlar tutmuyor gidişat hiç tutmuyor ya da çooook ileriyi görüyor seneye bugünleri bilmiyorum. Ama bana 2 3 ay hiç görüşmiceksiniz demişti daha önceden de söyledim, düşündüğümden kat kat daha iyiydik ve görüştük, puzzle edasında , çok kafam karıştı zamanlar tamamen karıştı. Şöyle ki 2 3 ay görüşmiceksiniz sonra ilişkiniz başlıcak ama o yurtdışına gitcek ya da bir kız için seni terketcek bana kız gibi gelio dedi. Bir kupa tutuo elinde dedi. Biz görüştük bol bol ama cidden yurtdışına da çıktı kupa da aldı, ama ilişki milişki yok beni de terketmedi yani gayet normal durumumuzda iki arada bir derede görüştük. Kafam karıştı

ben baktırmadım ama bazıları nedense olumsuz kasında inandırıcıkları artacakmış gibi bir algıya kapılmış durumdalar.
aynenn canım bazılrı dedğin gibi olumsuz konuşunca inandırıcığı artıyor gibi düşünceleri var.Bak ecemde olumszu söyler bazen ama gerçekleri söylüyor.Atıyorum seviyor ama egosu var gibi neyse söylüyor ama kimsenin hakkını yemiyoor.
sevilay bir yazmış sevmiyor ama dönücek sakın kabul etme bunla bir son olmaz.zamanını boşa harcama.dirrekt hayatı etkilemek gibi bir tavsiye veriyor.bu fal bakmak dışında amacı aşmak bence.sen ne görüyorsan onu söyle .tavsiye vermek nedir ?Enerjimi emdi hatun yaaa.

Evet ya..çok haklısın...Belki iyi olacak belki hissettiğin gibi değil..fal bu ya...inanıp mutluluğunu bozan saflar olabilir...günah yahu..

evet fal olayinda böyle tavsiye olaylarina girince bence sinir oluyorum. Sonucta kadina böyle derdim var geldiginde ne yapsam diye sormuyoruz. Böyle falcilardan bende soguyorum. Ama benim falimda böyle birsey yapmamisti

Kesinlikle katiliyorum canim. Ki burda ozellikle ozverisi ve iyi niyeti cokca konusulmustu, dedigin gibi hali hazirdaki danisanlari memnun olmazsa yenileri de gitmez artik şahsen ben soğudum

Kızlar yine fal damarım çıktı ortaya kime atsam bilmiyorum..kafam karışık azcık yardım edin :) fama,ilkay,serkan ya da niceleri sizce hangileri.? Buarada asenat,sezgi candan,ecem,yeşilçingene,sema,hülya demir,kemal devrim denenmiştir söyledikleri çıkana kadar onlara tekrar atmak istemiyorum parça parça da olsa hepsinin falının çıktığı oldu birinin bi dediği oldu birinin başka bi dediği ama henüz sonuç yok :)

Merhaba, Saraylı Hanım geçen yazdan beri fal bakmıyordu, biryolunvar'da tekrar başlamış. Yazılan 2 yorum buldum, yukarıya alıntıladım, ikisinde de eskisi gibi iyi bakamadığı söylenmiş. Son 1 ayda kendisine baktıran başka kimse varsa memnun kalıp kalmadığını yazabilir mi? Geçmiş yıllarda olumlu yorumlar yapılmış diye baktırayım dedim, ama son yorumları okuyunca vazgeçtim, kafam da karıştı...

ben sarayli hanimi baya begendim. eskiden nasil bakardi bilemem ama bana 3 bölümlü bi fal bakti, hepsini ayni gün göndermedi tabi ki bunu beklemeyin nezaman enerjisi yerindeyse ozaman daha iyi bi yorum oluyo.. ama cok bekletmedi yinede bir iki gün sadece ama dolu bi faldi bende gecmisi bildi ani da bildi gelecegi bilemem. ve cok ilgileniyo yani sorasinda kac soru sorarsan soor cevapliyo, özenli. kisacasi ben begendim..tüm fallari iyidi ama en cok hangisi dersen..katina derim.. veya tarota olabilir. Ama enerji meselesi galiba, arkadasim hic begenmedi :)

Yorum için teşekkürler. Demek ki kişiye göre memnun kalma durumu değişiyor... Siz yeni mi baktırdınız, yani son 1 ayda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…