Yorum için teşekkürler. Demek ki kişiye göre memnun kalma durumu değişiyor... Siz yeni mi baktırdınız, yani son 1 ayda?
Ben baktırdım ve berabat ötesiydi üstelik disiplinsizliği de cabası 1 fal ve cevap için totalde 3 hafta süründürdüMerhaba, Saraylı Hanım geçen yazdan beri fal bakmıyordu, biryolunvar'da tekrar başlamış. Yazılan 2 yorum buldum, yukarıya alıntıladım, ikisinde de eskisi gibi iyi bakamadığı söylenmiş. Son 1 ayda kendisine baktıran başka kimse varsa memnun kalıp kalmadığını yazabilir mi? Geçmiş yıllarda olumlu yorumlar yapılmış diye baktırayım dedim, ama son yorumları okuyunca vazgeçtim, kafam da karıştı...
Merhaba, Saraylı Hanım geçen yazdan beri fal bakmıyordu, biryolunvar'da tekrar başlamış. Yazılan 2 yorum buldum, yukarıya alıntıladım, ikisinde de eskisi gibi iyi bakamadığı söylenmiş. Son 1 ayda kendisine baktıran başka kimse varsa memnun kalıp kalmadığını yazabilir mi? Geçmiş yıllarda olumlu yorumlar yapılmış diye baktırayım dedim, ama son yorumları okuyunca vazgeçtim, kafam da karıştı...
Bende bugün yarın bugün bakacağım durumundan dolayı sıkıldım ve iade aldım. 10 gün sonra 1 ay sonra bakarım deseydi beklerdim ya da o zaman gönderirdim. Bugün sende sıra bu gece sende deyip durdu. Sonra odaklanamadım ne yapsam olmadı dedi. Bende sağlık olsun iyi hissedince dedim. Hop sabah topikte bir arkadaş "saraylı dan sabah falım geldi" diye yorum yazınca huylandım ve iade istedim...Saraylı Hanım'a son 1 ayda baktıran 5 kişi görüşünü yazmış oldu, 4 kişi beğenmemiş, bir kişi beğenmiş. İstatistiksel olarak beğenmeyenler ağırlıkta...
ben sarayli hanimi baya begendim. eskiden nasil bakardi bilemem ama bana 3 bölümlü bi fal bakti, hepsini ayni gün göndermedi tabi ki bunu beklemeyin nezaman enerjisi yerindeyse ozaman daha iyi bi yorum oluyo.. ama cok bekletmedi yinede bir iki gün sadece ama dolu bi faldi bende gecmisi bildi ani da bildi gelecegi bilemem. ve cok ilgileniyo yani sorasinda kac soru sorarsan soor cevapliyo, özenli. kisacasi ben begendim..tüm fallari iyidi ama en cok hangisi dersen..katina derim.. veya tarota olabilir. Ama enerji meselesi galiba, arkadasim hic begenmedi :)
Saraylı bu son 2 falı yakın tarihte mi bakmıştı? Bazı dedikleri çıktıysa daha ileri vade için dedikleri de çıkabilir...Hakikaten enerji işi, her falcı herkese uymuyor her insandan aynı frekansı yakalayamadığımız gibi.saraylı nın bana son 2 falında bazı şeyler çıktı, söylediği spesifik şeyler de yine benim çok beğendiğim ilkay, Çingene ( son falları tavsiye gibi olsa da ilk falları çok iyiydi ) , en son sezgiyi de Beğendim taracayı da yani hepsi bi konuda aynı betimlemeleri aynı yorumu yapmış
Ben süreye hiç takılmam hakkını da yemem o yapmaz şöyle biri böyle biri de diyemem bi falcı için 2015 Kasım'da 2016 nisan Mayıs dedikleri aynen çıktı, son falı da bi ay önceydi onda da dedikleri ilkay vs yani bana falları çıkan farklı sitelerdeki kişilerle de aynıydı öyle genel geçer Bişey de değil. O yğzden 2016 2. Yarısı benim içim beklemede ha bunu semanın ve Selena'nın da çok önceden baktırdığım fallarında söylediği şeyler + sezgi ninSaraylı bu son 2 falı yakın tarihte mi bakmıştı? Bazı dedikleri çıktıysa daha ileri vade için dedikleri de çıkabilir...
Binnaz Abla'daki Natali Derinsu'nun falının bir kısmını yazıyorum, o kadar genel şeyler yazmış ki:Merhabalar.. En son 3 yıl önce fal baktırıp bu defteri kapatmıştım. O zamandan bu zamana binnazda puan birikmiş. Eski baktırıp memnun kaldıklarım gitmişZeynep Sabah gözüme çarptı ama emin olamadım.. Baktırıp memnun olan, dediği çıkan var mı? Bir de binnazda önerebileceğiniz isimler var mı?
Canım zeynep sabah in falını ben beğenmiştim ama ucundan bile tutmadı yani dedikleri çıkmadıMerhabalar.. En son 3 yıl önce fal baktırıp bu defteri kapatmıştım. O zamandan bu zamana binnazda puan birikmiş. Eski baktırıp memnun kaldıklarım gitmişZeynep Sabah gözüme çarptı ama emin olamadım.. Baktırıp memnun olan, dediği çıkan var mı? Bir de binnazda önerebileceğiniz isimler var mı?
Anlık durumu bilmiş mi yoksa baştan sona saçma mıKizlar semaya fal attim atmaz olaydim ya icimi sisirdi oyle seyler yazmiski var mi hic bole yaptigi yoksa ben mi bu kadar kotu durumdayim
Demet Akalın ile Serdar ortaç arası şarkı sözü gibi olmuş. İyi bir aranje ile yaz gecelerine damgasını vurur bu sözler....Binnaz Abla'daki Natali Derinsu'nun falının bir kısmını yazıyorum, o kadar genel şeyler yazmış ki:
"Etki ve tepki gösterdiğin günlerdesin. Siyah beyaz günler geçiyor hayatında. Artık sıkıntıya, derde, tasaya asla hayatında yer vermemen gerekiyor.
Kaç defa hayal kırıklığına uğradın? Kaç defa sessizce kaderine ağladın? Kaç defa gökyüzüne doğru başını kaldırıp şöyle dedin? "Bunu hak etmek için ne yaptım?" Bu senin hatan değil canım!! Sen hiçbir şey yapmadın. Bugüne dek kötü etkilerin oyuncağı oldun sadece. O yüzden kıskanç, haset kişilerden uzak dur ve onların etkilerini üzerine alma."
Birkaç adet de bana özel cümle yazmış, ama yarısından çoğu böyle uyduruk cümlelerden oluşuyordu.
Selin İmer'e de baktırmıştım, dedikleri çıkmadığı gibi olacak dediği bazı şeylerin tam tersi oldu.
Ya sanki olumsuz olmak icin yazilms gibi benim beynimde kurdugum bi seneryo var sanki onlar yazilmis herkesin icinde olur ya bazen olmasin diye yazdigi ben sunu anladim olunsuz diye degil biz bildi diyoz ya aslinda karsindakinin beynini degil sneim beynini okuyolar bu serkandada bole oldu iyi dusunuyosam cok guzel seneryo yaziyo kotu dusunuyosam oylesini yaziyoAnlık durumu bilmiş mi yoksa baştan sona saçma mı
Serkan öyle yapıyo evet senin kafanda cizdiğin senaryoyu sana satıyo, iyi düşünüyosan iyi kötü düşünüyosan kötü. Benim anlamadıgım benım beynımı bu denlı iyi okuyan , karsı tarafı nasıl okuyamazYa sanki olumsuz olmak icin yazilms gibi benim beynimde kurdugum bi seneryo var sanki onlar yazilmis herkesin icinde olur ya bazen olmasin diye yazdigi ben sunu anladim olunsuz diye degil biz bildi diyoz ya aslinda karsindakinin beynini degil sneim beynini okuyolar bu serkandada bole oldu iyi dusunuyosam cok guzel seneryo yaziyo kotu dusunuyosam oylesini yaziyo
Ben semada da bunu sezdim bugun asla olumsuz diye konusmuyorum bugun cok baska birsey icin baktirdim kafamdada kotuyu dusunuyorum olmamasi gereken bu durum diye evet agzin acik okuyosun bu grubun fallarini bu faldan sonra buna kanaat getirdim ben senin kafanda ne varsa dokuyolar sende sasiriyosun ben serkanin asla barismicaksin bitirmissin dediginden sonra baristim eski erkek arkadasimla ama o gun asla diyodum mesela bu sema serkan fama bence bunlarim hepsinin tarzi buSerkan öyle yapıyo evet senin kafanda cizdiğin senaryoyu sana satıyo, iyi düşünüyosan iyi kötü düşünüyosan kötü. Benim anlamadıgım benım beynımı bu denlı iyi okuyan , karsı tarafı nasıl okuyamaz
Kızlar ben hep serkan à atıyorum Son zamanlarda sorumdan da belli umutsuzum sorduğum konudan ama çok olumlu konuştu hatta Son attığım falda olumlu olumsuz ne varsa söyle lütfen dedim kendi vesveseniz hanfendi 1 vakte kadar herşey düzelecek demiş yani size hep olumsuz mu soyledi?Serkan öyle yapıyo evet senin kafanda cizdiğin senaryoyu sana satıyo, iyi düşünüyosan iyi kötü düşünüyosan kötü. Benim anlamadıgım benım beynımı bu denlı iyi okuyan , karsı tarafı nasıl okuyamaz
Bunların arasındaki bağlantılar zaten aşikar biliyosun. Sema bana serkana attıgım faldan sonra agız değiştirip onun cumlelerını yazmıs bi insan. Yani mümkün dediğin gibi senin kafanda hangı ıhtımal kuvvetlıyse '' Aaa bildi '' dedirtmek için sanırım onu söylüyo sanaBen semada da bunu sezdim bugun asla olumsuz diye konusmuyorum bugun cok baska birsey icin baktirdim kafamdada kotuyu dusunuyorum olmamasi gereken bu durum diye evet agzin acik okuyosun bu grubun fallarini bu faldan sonra buna kanaat getirdim ben senin kafanda ne varsa dokuyolar sende sasiriyosun ben serkanin asla barismicaksin bitirmissin dediginden sonra baristim eski erkek arkadasimla ama o gun asla diyodum mesela bu sema serkan fama bence bunlarim hepsinin tarzi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?