Binnaz Abla

Aynen öyle. Peki sonuc olarak beklemede mi sarayli? Sarayli, ilkay ve venüs da bende ayni sekilde konusmus sonuc olarak. Sarayli bi tik daha istedigim sekilde sonuc olarak.. Yani ben istersem tarzi biraz karisik konu. Ama mesela yesilcingenin bi dedigini bile yasamadim hep tavsiye seklinde hani ben olsam soyle yaparim bi erkek olarak benden konuscak olursam felan tarzi . Fal bakmiyo gibi geldi. Sezgi anda begenmistim bir kez attim ama patliyali aylar oldu gidisat da pek o sekil degildi.. Yine enerji meselesi iste :) sonuc olarak daha cikan yok zaten ama iletisim tarihini iki kez tuturan kemal devrim tarihiyle. Serüven ay olarak tuturmus. Zeusun fallarindan cogu sey cikar mesela bana veya venüs ( her fali degisik olsada bi sekil her falindan cikan bisey oluyo..
Byv aylin ufak tefek tuturmusdu bide ilkay gerisine yazik olmus atigim fallar.
Hee bir de bende ilk fallar cikmiyo nedense.. 2.3.4. felan.. Ki buda cikma mi oluyo tesadüfmü bilemedim..
Gidisat olarak sarayli, venus, ilkay seklinde ilerliyo gibi.. Bakalim ))

Kızlar uzun süredir hem gerçek hayatta ve yeni yeni de sanal da fal baktırmaya başladım burda önerdiğiniz bir çok kişiyi de denedim ana hakim olup bilenler uzun uzun vadeler verdiler o yüzden iyi kötü diyemiycem hatta birçok övgü alanlar durumu dahi bilemedi bugün byv asiyeyi merak ettim kahve attım geçmişi ve anı nokta nokta anlattı kadın bana olumsuzdu diyemiycem çünkü durum olumsuz ve gelecekle ilgili de farklı ön görülerde bulunmuş. Sizlere sormak istediğim şu ki bu kadının anı tutturup geleceği de tutturduğu oldu mu yoksa sadece anda mı iyi merak işte deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim

Canim serkanı aslında anlamış değilim tam olarak. Anlık yorumu cidden başarılı ama sonuç için bana olumlu da konustu olumsuz da kendi söylediğini kendi değiştiriyor zaten hangı falına ınanayım bılmıyorum, burda bır kac kışıye daha aynısı olmuş. Her anlamda bana falları hiç iyi gelmiyor

Yooo bana eski erkek arkdasimla evlendirdo ilk su aralar kotuyuz simdie olmaz diyo

O kadını bı arkadasım denemiş çok begenmişti, sonra ben attım yenı hesapla kössskötüydü ,
geçmiş ve mevcut durum analizi bile alakasız

Çok garip sanki kadın benim bütün bilip düşündüklerimi bana geri anlatmış diye kaldım o yüzden de geleceğini merak ettim. Bana da Aylin o kadar övülür o kdar da bekledim falını anı bile tutmadı kartlara yoğunlaşamamışsın dedi. Demek ki gerçekten karşılıklı enerji işi

Evet arkadaşım da cok begenmıs. Aylini eskiden severdim cok uzun zamandır atmıyorum pembeci değil diyorlar ama bana pembe gelıyor

Evet. Şuan Bahsettiğim, hislerine de güvendiğim kişiler hep beklemede . Venüs ü ben de beğenirim, onun süresi daha uzun vadede çıkıyor sanki. Çingene de ilk 3 ü iyiydi sonrasında tavsiye olsa da ara verip atacağım biri. Ilkay da son falında çok çok başarılıydı. Sezgi yi bilemiyorum gelecek odaklı olduğu için bekliyorum

Evet arkadaşım da cok begenmıs. Aylini eskiden severdim cok uzun zamandır atmıyorum pembeci değil diyorlar ama bana pembe gelıyor
bir sürü kişiye baktırıp gazımı aldıktan sonra dün de ilkaya attım artık canı ne Zaman isterse o zaman baksın bakalım ne diycek

bir sürü kişiye baktırıp gazımı aldıktan sonra dün de ilkaya attım artık canı ne Zaman isterse o zaman baksın bakalım ne diycek
Benim çok şükür ki yeni bi falcı deneme isteğim asla kalmadı . İlkayıymış saraylısıymıs soytarısıymış hiç merak uyandırmıyor.
Eski halime baktıkca da boşa gıden parama ve umutlarıma çok üzülüyorum umarım sen ve yenı başlayanlar da cok bulaşmadan beğendiği bir iki kişiyle devam ederek sıyrılır bu fal olayından.

Buna aynen katılıyorum. Mesela Serkan'a çok fal atmış birisiyim. Adam o an ne hissediyorsam yazardı, çüşşş biliyor derdim. Bir tane mi çıkmaz :))

Ben de beni bu kadar iyi okuyorsa karşıyı da okur diyip diyip atmıştım. Pöh... Galiba falcıların çoğu aynı anlamadım ki

Saraylı Hanım'a son 1 ayda baktıran 5 kişi görüşünü yazmış oldu, 4 kişi beğenmemiş, bir kişi beğenmiş. İstatistiksel olarak beğenmeyenler ağırlıkta...
Ben 8 ay önce baktırdım. Çok iyi bir insan olduğunu düşünmekle beraber 2. Falı atmadım. Çıkmadı.

Ben 8 ay önce baktırdım. Çok iyi bir insan olduğunu düşünmekle beraber 2. Falı atmadım. Çıkmadı.
Canım serkan patladı mi sende ? Banà hep çıktı dedikleri ama asıl beklediğim şey için vade söyledi o yüzden merak ettim bir de ne fali attın sen ona ?

Doğru söze denecek birşey bulunmuyor inşallah canım sanırım dönemsel bişey bu Bi ara Sarıosun boş olduğunu bile bile... Senin var mı ilk üçün falan ya da istediğin Zaman sadece şuna atarım dediğin birileri

Zaten falcı hakkındaki yoruma eleştirilerimi yazmış ve siteye göndermiştim, ancak yayınlamadılar bile. Sadece 5 yıldız veren ve övenlerin görüşlerini yayınlıyorlar. Doğumgünü ve eskiden kalan hediye puanlarımla baktırdığım için para vermemiştim, iade istesem kabul ederler miydi bilmiyorum. Herkese bu cümleleri yazsa kim nereden bilecek, o kadar genel ki, şarkı sözü ya da şiir gibi hakikaten:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…